17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чехия ще помогне на пострадалите. Ако нещо подобно стане в България ще чакаме 325 лева в продължение на десетилетия. След земетръса в Перник чакахме 325 лева в продължение на 5 години . А сега България няма пари. Няма и заделени пари . Уж излишъци, еврофондове,заеми. Не спестиха няколко милиарда за черни дни.

Ааа, не си прав. Спестиха ги, ама в чекмеджето. Онова. Дет каскета се прави, че не вижда.

АКО НЯКОЙ ПРОПУСНЕ ДА ПОЗДРАВИ БОГА ЗА РОЖДЕНИЯ МУ ДЕН - 19 АВГУСТ... https://i.imgflip.com/3nnzve.jpg

СКОРОСТ НА ВЯТЪР ОТ 3 19 АВГУСТ ДО 3 22 НОЕМВРИ :) ОБЯВЯВАМ 19 АВГУСТ ЗА ОФИЦИАЛЕН ПРАЗНИК В ТОЗИ СВЯТ НА ПРЕЖИВЕЛИТЕ 2 ПРИШЕСТВИЕ НА БОГА!

За споменатите българи в окото на бурята - окото на бурята, циклон или ураган всъщност е тихо, спокойно и безопасно.

Някой 'професор' по всичкознание тука в коментарите се беше изказал подигравателно миналата седмица след торнадото в Чикаго, как американците не знаели да строят, къщите им били дървени, че не знаели приказката за вълка и прасенцата, та искам да го питам ся, този гений на инженерната мисъл как ще коментира случилото се в Чехия? Там къщите не са от дърво, а са като българските - тухли, бетон, керемиди... Бел.ред: Из мъдрите изказвания на един смел и наивен селяндур от ЕПК-то в подножието на планина Люлин

и аз това си мислех, разби ми се илюзията, че сме защитени

Не е точно така. Много от къщите в Чехия не са с бетонни колони и бетонни плочи, защото не са земетръсна зона и не се нуждаят от толкова здраво строителство. Поради това има и паднали тухлени стени.

Помня го тоз тъп коментар. Има американски дървени къщи над 100 години, в които още си живеят. Тук стогодишна къща вече е разпадната.

Лошо

Петров и Баширов взривявалки оръжейните складове са създали озонова дупка в която е възникнало торнадо

Как зърна като топка за тенис, бе. От напъни за оригиналност или от безмерна тъпота е така жестоко е пострадала дираджийската ви мисирщина.

Трагедия... Прави ми впечатление, че не коват ламперия под керемидите, не че толкова е важно в случая, просто ми стана интересно щото преди месец сменях покрив.

Ненужна е. Когато има ламперия, керемидите е добре да са с 5-8 см въздушна междина, отделени на нея. Вместо ламперия се редят ребра, на които се закачат керемидите.

Чехкините ги късахме от еване по Южното Черноморие, ама и те затова идваха. Любимото място им беше Приморско. Страхотни жени, красавици, повечето с естествено руси коси леко накъдрени. Вълшебство.

И като се събудите, пръстите в контакта ,в главата еднофазен ток , а чаршафа натъпкан в ректалното отверстие , а вие мислите ,че криете самарското знаме

Сгради, на които покривите са от бетон, а не от керемиди са напълно оцелели.

Естествено. Освен това в Чехия масово етажите на къщите не са с бетонни плочи, ами с особен вид винкели, така, че не е случайно, че има и паднали стени.

Нетипично явление в Европа …климатично оръжие?

Как може такива тъпи коментари хората са без къщи в кризистно състояние горките хорица.....

Ами какво да се прави ,нали сме си българи.

това си е поредното доказателство, че човекът е като една мравка пред майката Природа, колкото и да се силят някои, че били "покорили" планински върхове, реки, водопади, че даже и космоса. Много ми е интересно какво ще кажат този път като видят тези снимки едни дежурни малоумници, които под всяка статия за разрушения от торнадо в САЩ пишат колко тъпи били американците, че живеели в дървени къщи, а не в тухлени като в Европа. Е като гледам какво е в Чехия след торнадото не ми се вижда да са в много по-добро състояние и тухлените постройки.

И чекнините са хубави въпрос на време

Дано торнадото не е издухало покрива на някоя къща в която са снимали поредната Home Orgy за czechnav

Хубав народ са чехите и още по-хубави са чехкините

е тва си е торнадо