Порои във Врачанско, Софийско, Пловдивско (снимки)

Най-засегнати от валежите са Софийска област, Врачанският регион и Пловдивско.

Обратно в новината

Коментари - Порои във Врачанско, Софийско, Пловдивско (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР, коригирайте си информацията! Батулийска река няма нищо общо и НЕ МОЖЕ да залее ЖП линията. ЖП линията е залята от водата, която се е стекла от склона над село Реброво.

Напишете ги тези седем села в Пловдиската яка.Кои са?

Пътят София Своге изобщо не е заливан в участъка Владо Тричков - Реброво. А и трудно може да бъде залят, защото е доста високо. Пишете пак врели не кипели...

Страшни снимки няма що. 8 пъти снимали един пич как му се пълни колата с вода под моста. То с тея снимки е все едно без снимки. Слаба журналистика.

но е очеизвадно,че останките от държавицата ни се разпадат, а с това и ние си отиваме безвъзвратно, жалко,но остават политиците ни - каймака на обществото, ще плуват по повърхността на водата, като масло,ама баба казваше,че не само маслото плува, а и лайната също....

Swebus

Е чак пък порой в Пловдив - просто поваля малко.

Не бива да се създава страхова психоза сред населението, относно дъждове и прогнози за времето!Трябва да се поддържат в изправност хидросъоръжения/язовири /и корита на реки!!!Относно отнесени мостове над реки, армията има мостоваци , които могат да поставят временни мостови съоръжения и осъществят връзка с откъснати от пороите населени места!!

АРМИЯ В БГ ОТДАВНА НЯМА!

Изсичането на горите ни доведе до големите порои, но на практика от измененнието на оста на Земята тук има толкова много валежи. Очевидно е, че всяка следваща власт трябва да насочва вниманието си върху водните стихии,които преминават по земята. От друга страна тези дъждове ще напоят земята. Все пак трябва да знаем, че река Марица се е плискала в тепетата на Пловдив и там е имало пристанище.

Мисля че докато човечеството реши да вземе драстични мерки за опазването на земята - да се пазят горите и да не се изхвърлят толкова СО2 в атмосферата ще е вече късно...много късно.

Лошото е, че вече е късно. А поне в София още вали. Може да стане по-лошо някъде.

А така, сечете гората, още сечете...

Около 5 часа е валял силен порой в Първенец. От там реката се е напълнила и е подкопала основите на моста, който се срути. Ромската махала е откъсната от света.Тая вечер се очаква драстичен спад на кражбите

Отдавна не бях чел по вълнуваща новина.Браво!

Ха Ха Ха Ха

73 литра в орландовци егати...

Там пука ли им на тези в Орландовци? И на мен не ми пука в Горна Баня, Урната, казаха е непромокаема, знам ли...

Фен съм на Pink Floyd!!!

Учете водните спортове, защото скоро ше се върнем в естествената си водна среда, което покрай другото си има една хубава черта: като се напикаеш от страх, не ти личи, ха-ха-ха. А сега е време да отговорим на въпросите на някои наши почитатели. И така, рибите не пият вода и не се потят, но пък постоянно се къпят и все пак миришат.

забавно ;-)