Плевнелиев: Да развием надеждно възпиране на заплахи

Гражданите очакват колективната сигурност и отбраната да бъдат стратегически приоритет, по който политиците да са единни, да действат ефективно и отговорно.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Да развием надеждно възпиране на заплахи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти нещастнико си най голямата заплаха,ти неблагодарнико,ти бояджия смотан...

си главната заплаха и най-големия резил за България.

Като за начало си разкарай комсомолския дирник от България и не се връщай никога повече, живуркай си в къщата в Гърция или чети лекции на кравари.

Още като младо комсомолче Роската си беше идиот и такъв ще си остане.

на негодника Плевнелиев!

Боклук такъв.

Роско се намазал и зачакал - никой не дошъл и решил да се изкаже.

Плужека пак се пери на Русия. Нещастник продажен.

Не лъжи хората с евентоала заплаха от Русия,зада спонсорираме американския оръжеен комплекс. Бай Плев кудкудяк изкукоригал ти и Къдравата Сю напънихте Бг.с бежанци за да лапнете по някой и друг долар.Мисля че трябва да промениш политиката си,за да не те променим ние.

Майката по миар долен,остави Русия на мира! Дано бял ден не видиш ку чи сине ти и семе то ти! Подло комсомолско изча дие баща ти се мята в г роба! За колко сребреника се продааде? Предпочитаме Путин пред говедата! Ама ще отговяряш пред народа и Господ!

хайде хильо още 3 месеца и си ходиш дано с тебе си тръгне и ненчев

Единствената заплаха е от орки и не можахте да ни опазите от тях, даже съдействате да се заселват. Който не вярва да се разходи по Лъвов мост и да внимава да не го заколят. Когато хората в Овча купел протестираха, Бъчварова високомерно каза, че протестиращите не са от квартала. От кой квартал трябва да сме, за да ни обхване защитата на Щабния елемент? Човекът, чиято кратуна е родила термина "Щабен елемент" е абсолютно елементарен тъпанар.

Е АбсолютноПрав инж. Плевнелиев ! НО ! - с тея 'наште' ('управляващи'/'елит') и по Досегашното 'управление' - Няма да стане.

няма да ти платят бе двустъпков, и на всичкото отгоре и се харчиш, трябва да обърнеш палачинката

?!

само какви изказвания прави тоя..... хахахха представям се какво е в главата му.... напомня ми на шапкаря от Алиса в страната на чудесата

Плевнелиев: Да развием надеждно възпиране на заплахи Не разбирам какво иска да каже...ПОМОГНЕТЕ МУ, МОЛЯЯЯ

Иска да каже , че напълно е изкукуригал, макар и да не е на библейска възраст. Нищоправенето води и до нищоговорене.

ChatGPT

г-н президента май пак не си е пил хапчетата и го погна параноята

"Плевнелиев: Да развием надеждно възпиране на заплахи" Колкото развихте надеждна защита на границите ни.

Истината е някъде там - извън плевнята.

Лошото е, че таки изказвания не се правят от психодиспансера, а от президента, министъра на МО и подобни. Поне на Плевнелиев не му остана много, но да не се издигне поредният такъв индивид.

Плевнелиев: Да развием надеждно възпиране на заплахи ДА, ТРЯБВАШЕ ДА ГО НАПРАВИМ, ПРЕДИ ДА ТЕ ИЗБЕРАТ

Оставете го горкичкия да чака презрялата круша Кристалинка да падне от клончето на ЕС , та той да и заеме мястото - имаме си и по - големи срамотии от него .

скрий се най-после, прочети какво пишат хората за теб и се засрами.

Пръдльо!Руските фъшкии не сте, ,хората"

не се спря, егати досадното животно, лакейско.

Плевнелиев: Да развием надеждно възпиране на заплахи Това драги ми "Смехурко" , като изказване на какво прилича. Ако ,наистина Плевнелиев се изразява така и в ежедневието, просто се чудя как е правил бизнес с такива кухи фрази.

това сега е платен театър... затова и му е омръзнал на него...

Абе, този комсомолски г...з още ли мърда?Това политическо недоразумение, еднакво неадекватно и като комунист, и като демократ е крайно време да сдаде власта и да си ходи на новата синекурна длъжност в НАТО.

Недоразумение !

Роско парясника бил жив. Не си събира кашоните с багажа и да се омита, ами още ръси глупости, хибридно.

На първо време трябва да имаме президент, другарю резидент. (ако не бяхте подкрепили "колективно" въоръжения преврат в украйна с последващото фашизирано "правителство" и опита за геноцид там, нямаше да пеете за заплахи)

Забравете Го, мир на праха Му

Ти си най-голямата заплаха!

ще показвате това недоразумение и кога, този дето го издигна, ще се спотайва с оставката си?

Гражданите, другарю комсомолец, на първо място, очакват политиците да работят в полза на същите тези граждани. Всичко останало е следствие на действията на политиците.

Този не човек е срам за нацията !

Айдеее, Плевнелиев пак взе да сплотява Колектива със заплахи за Колективната сигурност... а това че Колектива реши да се спасява като Колективно ни натресе отговорността да спираме емигрантите които Колектива реши че са заплаха за тяхната национална сигурност е без значение за Върховния... А иначе гражданите не щат сладки лафове за Колектива, гражаните си искат Националната сигурност щот орташката работа кучета я яли.

"представителното знаме на Щабния елемент"

Запитали радио Ереван : защо има непрекъснато камери, които снимат българския Главнокомандващ НАТОвец ? Толкова ли е важно неговото мнение? -Глупости, просто снимат поредния епизод от "Мистър Бийн".

Вярно е, че за гражданите сигурността е най-важна, само че опасността за страната ни не идва оттам, откъдето я сочи този господин. Най-страшно е пълзенето на исляма към Европа, а ние сме първи по неговия път.

Аз искам да ме пази "Петия елемент".

loyola

да, ама тя пази Брус ...

С тази армия, с това въоръжение и с този главнокомандуващ...., нямаме никакви надежди!Развиваш, за да те пазят задокеанските, като им слугуваш....., това ли предлагаш???

Все едно чета реч на комсомолец - натегач в края на 80-те години на миналия век! Кухи лозунги и фрази без смисъл! Президента е спрял развитието си някъде там!

Само при вида му,говора му и празнодумието му ми се повръща.

Току-що го направих, поради посочените причини. Жалка креатура...

не само на теб.

"Да развием надеждно възпиране на заплахи" Какво значи това?

НИЩО НЕ ЗНАЧИ!

няма подвижен декор с Тапет на Колорадските планини. Така не е интерсно

Представете си го като консомолски секретар какви глупости е бълвал този!

"Щабният елемент"свърши една единствена "добра" работа: предизвика насочване на руските ракети "Искандер", "Сатана" и СС-400 към София!!!...Елементарно за "Елемента", за Прецедента и за Перуката, Уотсън!!!

Уважаеми ДИР-овци, не чувствате ли, че Плевнелиев вече е еталон на празнодумието, непочтеността, предателството, излагането на България. Докога ще ни занимавате с него. Спестете ни лошото настроение, в което изпадаме след раздумки за Плевнелиев. За какви заплахи за страната ни може той да говори - та той е най-голямата ни заплаха!

не по-малка заплаха е този който го назначи и се подигра с интелекта на народа, изпразвайки от съдържание и без това почти празната част, стояща най-отгоре на копиращия в началото на мандата си, каква ирония, американски афроамериканец. Вероятно ще ни представят президенстването на този клоун, като част от развлекателната програма за отвличане вниманието на хората от истинските проблеми, естествено отричащи я.

ДА ГОВОРЯ ПОСТОЯННО ПРОСТОТИИ И ГЛУПОСТИ - ПРИОРИТЕТ НА ПРЕЦЕДЕНТА

Ахахахахахахахахахахахахах !

Хайде някой нов да избират за президент, че този не се трае.