Силите на НАТО са готови за бързо реагиране ”на юг”

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обяви днес, че силите на НАТО за бързо реагиране имат готовността за разгръщане "на юг" към Турция, Сирия и Ирак.

Обратно в новината

Коментари - Силите на НАТО са готови за бързо реагиране ”на юг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Силите на НАТО са готови за бързо реагиране на Юг" - интересно...Полша и Чехия на Юг ли се намират в Европа... И сигурно граничат със Сирия и ИДИЛ ? От ясно по ясно става , че за изминалите 25 години ФаЩ са се приближили буквално до границите на Русия макар да е имало съответните договаряния за неразширение на НАТО ...И сега вместо да се разберат как да се справят с ИДИЛ Обама-сама продължава да показва атрофирали мускули.... Щели били да обявяват въздушен коридор над Сирия..., руснаците им били пречели на полетите над Сирия, ( то е интересно какво пък и търсят във въздушното пространство на сувернна държава без покана) .... То бива тъпотия и пречупено съзнание от собственната си глупост , но тези управляващи в ФАщ и ЕС са за книгата на ГИНЕС всички до един ...вкл и нашио претендент с подгласниците му барабар....

Гражданите на ЕС са изумени,защото явно НАТО е загрижено за здравето и живота на ислямистките главорези, а политиците им- за уютното настаняване на същите тези,маскирани като бежанци. Вече почти всички нормални хора в ЕС си задават въпроса наистина ли Русия е агресора,след като явно тя е единствената държава,която с действията си мачка терора в Близкия Изток,а всички вкупом гракнаха срещу нея.

РУСИЯ С ДЕЙСТВИЯТА СИ МАЧКА ПРОТИВНИЦИТЕ НА ИЗВЕРГА АСАД, А НЕ МАЧКА ИДИЛ, КАКТО БЕШЕ ЗАЯВИЛА ПРЕЗВАРИТЕЛНО! А да си комунист е по-отвратително дори и от нацист! Историята го е доказала!

"Противниците на изверга Асад" бойскаутите ли са,прощавай?

То тези противници на Асад ги обучиха хамериканците и саудитците...за да донесат "демокрацията" в Сирия насилствено! И при това са сто процентно гръбнака на ИДИЛ прикрили се под формата на умерени сили които воюват срещу Аад а си пият айряна с главорезите...То си е ясно че трябва да ги смачкат и тях... Но основния проблем е ИДИЛ ...Той е първи в списъка... А ЕС плаче защото след като руснаците ги награбят идиловци ще хукнат да се спасяват познайте къде?

Не се притеснявайте бе Натовци.И 400 000 елитни еврогейци да изпратите,руснаците много бързо ще ги разгърнат,така хубаво ще ги разпръснат и разредят,че представа си нямате и най-накрая ще мирясате

Гражданите на държавите от НАТО питат: от кого иска да ни защитава Столтенберг? От арабското нашествие ли?

bira_more

Силите на НАТО трескат ИД година време. ИД - нараства като територия. Руснаците трескат ИД дни - и смелите ислямистки борци за цивилизована демокрация и общочовешки ценности - бягат, предават се... Лошо, много лошо звучи. Но, няма как - ако искаме някакво подобие на сигурност - няма да се смеем на руснаците че обявили пореден набор, ще почнем ние да обявяваме набор.

Да, верваме на всичко което москалската пропаганда заявява да знаеш! Много им верваме!

Какво значи думата "москалска"?Ти българин ли си или не?

Какво ще си разгърнат? Бузите отзад. Турция, България и Европа се пълнят с пришълци. От Африка правят десанти в Европа. НАТО какво прави и какъв е смисъла от съществуването му?

За пак да задам въпрос. На кой симпатизирате ( Кой мислите, че е от правилната страна в този конфликт)? Аз съм за Законния президент и действащите спрямо закона Русия. А вие?

коланите и копчалъка - разкопчани, очаква се командата : "гащи долу"

нато са готови за бързо реагиране и в други посоки , зависи от къде ще се появят русите . нато ще са в обратната посока и наистина ще е бързо . Сега чакам щерев да се изходи по въпроса , или който там е дежурен .

кои сили по-точно- тия дето се насраха на кораба , когато над тях прелетя руски самолет, или френските командоси, дето ги биха двама братя в Коиловци, или...

Къде се деваш бе другоселецо , дано да не си боледувал.

От НАТО решиха да си размзхат задника заплашително!

Поправка: Да си размахат, заплашително да си разтърсят задника!

Северна Корея е в състояние да нанесе ядрен удар срещу САЩ Публикувано на 08.10.2015 в Свят Северна Корея е в състояние първа да нанесе ядрен удар срещу Съединените щати, но военните в страната ще го отблъснат, заяви ръководителят на Съвместното командване на аерокосмическата отбрана на Северна Америка (NORAD) адмирал Уилям Гортни в реч пред Атлантическия съвет, предаде ТАСС. По наши оценки, те имат способността да ударят страната ни с помощта на ядрени ракети, каза Гортни, отбелязвайки, че поведението на ръководството на републиката е трудно да се предскаже. В същото време адмиралът увери, че САЩ са в състояние да отблъснат атаката. Ние сме подготвени за атака, ние сме в състояние на готовност 24 часа в денонощието, в случай, че лидерът на КНДР Ким Чен Ун е достатъчно глупав да пусне нещо срещу нас. Аз съм доста уверен, че ще бъдем в състояние да се справим, каза ръководителят на NORAD.

Докато Ким Чен Ун не си е сменил прическата, реална заплаха няма.:)

сега тези кукувци сащ към северна Корея ли тръгнаха да ровят лайна Абе тези съвсем искукаха от войни бе после сме ние ЕВРОПА Какво ли ще измислят !!!!

норад, дето не разбра, че 4 самолета са "отвлечени" "норад", дето и до днес се чуди как така, боинг 777 при удара с краварската петолъчка (пентагона) се смали многократно () мина през миша дупка ... ...

Чак сега се сетиха да вземат някакво отношение към събитията, тия до сега спаха, а сега вече като няма накъде и хайде и те с другите.....

запасили са се с достатъчни количества памперси , тоалетна хартия и перилни препарати , значи ? скапаняци , ще слушате май "вставай , страна огромная" в съпровод на модулиран плазмен облак .

НАТО-вска е и нашата българска армия а ти си мръсна руска пионка от путински тип

Бе се ядосвай! Едно време в кръчмите псувахме съветската армия и чакахме НАТО да ни освободи. Сега е техен ред да го правят.:) Имат все пак интернет и свободата да го правят. Завиждам им.

сбърка , нещастнико . офицер съм , от сталински тип . Путин ми идва малко мекошав .

ООООО.......... ПИСНА МИ ОТ ТИЯ ИДИОТИ. НЯКОЙ ДА ГИ УДАРИ С НЕЩО ТЕЖКО ПО ГЛАВАТА.

вместо да се хващат за оръжията и да се развръщат да вземат та по-бързо да седнат на масата на преговорите и всички вкупом да намерят решение на сирийския проблем и другите проблеми от Арабския полуостров и не само там.

""Хъхъ... Велик мерак имам да ме викнат запас, да ми ръгнат АК в ръцете и да ме пратят да пуцам срещу Русия. Ама мерак ми е легнал на душата, ви казвам... Само дето вече не съм на 20 и заповедите преди да ги изпълнявам, придобих кофти навика да ги обмислям... Та ми се обърна окомера на 180 градуса...""

Ще се гръмнеш между очите ли?

и тези дето са над теб.

Основният въпрос е къде ще се разгръщат - Сирия я изтърваха, с Ирак ще им се удари следващия шамар, за Иран е ясно, те диктуват и случващото се в Йемен, за Азербейджан мисля, че няма какво да се говори, та май ще останат с измислените центрове.

В Уелс се натовци събраха, Ядоха, и песни пяха, Със пари народни пиха, И накрая туй решиха: Срещу руската агресия, И световната депресия, За права и демокрация, За гей-парад във всяка нация, За кокошките щастливи, И за краставици криви, Се създава със закон, Соросоиден батальон. Пред натовската щаб-квартира, Рано-рано се събират, Ранобудни доброволци- Еврогейски комсомолци, А брадати европейки, Се записват за гвардейки! Щерев-дърта уруспия, Ще е ротна гювендия, Пъстрата с наган в ръката, Ще партизанства из гората, От магистрална надничарка, Става смела картечарка! Злият дух-стар духач, Ще е там разузнавач, Орс и пурко-содомисти, Стават те артилеристи, И накрая за танкист, Са извикали азис!

За репченето на нато има една Българска песен "гащите съм си изпрала снощи вечер на канала,хем са прани хем съдрани хем ги нося разкопчани,ела либе"на навирен "гъз"никой не прощава!!!!!!!!!!!

Що "-" бе маясълъ ли ти "цъфнал!!!!!!!!!!!!!

А по какво ще познаете реформаторските тролове ? Неадекватни съждения. Лъжи. Неграмотност. Политическа и пошла реклама на либералните ценности. Кой не скача е червен,нали ? Който е против ИДИЛ е руски трол,нали ? Който не иска бежанци е атакист,нали ? Който се пали от глад и бедност е агент на КГБ,нали ? Вижда ви се краят.....

да навакса с плюсове е трол.

Напоследък само положителни новини ни заливат отвсякъде. ЕС поставен между чука и наковалнята, трябва да се вразуми и да даде отпор на скакалците. НАТО да се усети, че освен неговите стандарти за сигурност, насреща си има един гангстер, който има привилегията да прави каквото си поиска. До какво ще доведат тези положителни новини, бъдещето ще покаже. Без пълно сътрудничество със САЩ, ЕС е обречен, притиснат от скакалците и гангстерите.

гангстера е сащ и това е ясно дори на пеленачетата. ес -в лицата меркел, оланд, камерон е под ботуша диктаторски на една мазна прослойка, която е наречена "партията на войната" и лицата там са най-ужасното, което може да се събере от човечеството прибавяжки психопатите им от идил. а идил са в европа по заповед точно на тези, от партията на войните - несменяемите фамилии.

Е ми те скакалците дойдоха именно от алчната и същевременно тъпа политика именно на САЩ бе. Какво искаш да затънем още ли. Тия дето ги наричате гангстери в момента се мъчат да пооправят свинщините и очевидно ще са новите световни законотворци.

Споко! Нали всички сте умни и ги разбирате нещата, какво значение има мнението на един човек? Да бяхме повече, да кажеш, че може да повлияем някак си, но простотията върви винаги с мнозинството.:)

като гледам коментарите, по-тъп от Щерев няма. Такъв си е по рождение.

Някой наивик вярва ли че Русия се бори с ИД..ха.ха Практиката показва че се избива само опозицията на Башар... И това е естествено защото има хиляди руснаци в ИД!!ха.ха

Такааа.. господин Щерев, спокойно. Кажете ни сега... как беше детството ви? Майка ви да ви е изпускала на главата ви?..

И до като Русия избива американските терористи от ИД в Сирия, американските империалисти и натовските им подлоги избиват лекари и сватбари.

Много ли си сигурен кого, и дали въобще Русия избива?

Щерев,виждам,мирнал си.Изпил си хапченцата си,нали.Защото сутринта бе необуздан.ИДИОТ,разбира се.Е,сега пак си идиот,но с малки букви.Приятелю,не пропускай дозата хапчета.То от идиотизма ти едва ли ще те отърве,но поне те обуздава.

Това, което НАТО могат бързо да организират са протестни гей-паради срещу Руската война против Ислямска Държава! С американските посланици начело на парадите!

Наш Плевню също ще е начело на парада! Все пак е Президент, нали?

Дир.а се чете общо взето от малко хора,още по-малко четат коментарите,още по-малко хора имат интернет и компютри,така,че платените дежурни атакистки тролове на практика не постигат нищо с тъпите си писаници. То и резултатите от изборите го доказват- от 100 българи едва 4 се заслушват в шизофреничните крясъци на предателя на България,руската подлога Сидеров.

вие нали постигнахте много повече с гнусните си манипулации, спамове и най вече с гнусната си цензура. за какво ви бе бясното триене на напълно нормални коментари?. нали никой не ни чете?

Министъра на отбраната да се накаже ! Трябвало е да изстреля 63 ракети за рожденния ден на Путин !

Силите на НАТО да си купят памперси от Китай, че са по-евтини! Кого заплашват? Нали са организация за ОТБРАНА???

НАТО винаги взима най-правилните решения за да живеем спокойно и сънят да ни е лек!

Щерев, спи спокойно! Никой не ни заплашва, освен Турция! Но тя е член на нато, нали? Просто учи турски и нямаш проблем!

Май след 1912г Турция е приятел на България даже ни помага с аскер 1918г да ритаме руснаците далеч от Добруджа....руснаците ни окупират на два пъти и избиват хиляди българи- така да се каже по братски...

ДА.То и Гърция и Турция са членове, но при събитията в Кипър НАТО само гледаше.

Генсека на НАТО СолТАШАКемберг готви сили за бързо посиране.

Оставете го да лае тоя бе, как ще си оправдае заплатката ако мълчи?

Паника в Американската NORAD от руските крилати ракети Публикувано на 08.10.2015 Командващият въздушно-космическата отбрана на САЩ (NORAD) адмирал Уилям Гортни в речта си, която произнесе на срещата на Атлантическия съвет във Вашингтон в сряда 07.10.2015 г. нарече най-новите руски крилати ракети голямо предизвикателство за отбраната на САЩ. Предизвикателствата пред които сме изправени това е руската стратегическа авиация и заплахите произтичащи от руските крилати ракети базирани на подводници и (други) подводни и надводни платформи По този начин адмиралът илюстрира за неимоверно нарастващите бойните възможности на руската стратегическа авиация, признавайки че тя по тези показатели превъзхожда съветската. Адмирал Гортни посочва, че руските крилати ракети са способни да поразят целите си на територията на САЩ, без да е необходимо самолетите да напускат въздушно пространство на Русия Те разполагат на самолетите си ракети, които са много точни и имат много голям радиус на действие до такава степен, че тяхната стратегическа авиация без да напуска руското въздушно пространство може да използва конвенционални бойни глави срещу критично важна инфраструктура на Канада, САЩ и цялото Северо-Западно крайбрежие (на САЩ и Канада) продължава в речта си командващия на NORAD. Както изрично подчертава адмиралът, прехващането на крилатите ракети се явява задача , несъпоставима по сложност от прехващането на съветските бомбандировачи Това ни кара да ловим стрелите вместо да стреляме по стрелците с лък каза Гортни. За една седмиця руските самолети нанесоха удари по 112 обекта на Ислямска държава. А от 7 октомври група кораби от Каспийската флотилия изстреля 26 крилати ракети и порази с точност не надвишаваща 3 метра 11 важни обекта на Ислямска държава намиращи се на територията на Сирия.

Ей, това мъжете - са абсолютни олигофрени!! Само за бой мислят, вместо да си погледнат жените и семействата и да се погрижат за тях!!! Що пари се трошат за бомби и железарии, а в същото време бездомниците спят по пейките!!!

Те не са мъже ,а гейове.

миналата година са продадени 876 345 456 вибратора,това си е цяла война

и музикални с песента "Калинка" на съвеЦки езек... Хем трепти, хем преговаря руския.

НАТО щяло да реагира по команда на ФАЩ да защитава "умерени" и неумерени главорези в Сирия и Ирак... Направо ми се "къса сърцето" от умиление по такава "жертвоготовност"!?

Пич, остави иронията, ами помисли, че и ние сме в този строй и под техен контрол и субординация !

И да мисля и да не мисля...това е! Винаги сме страдали от продажни политици! За справка - историята на България от Освобождението до ден днешен!

Не разбрах само от темата коя е следващата болница дето ще бомби НАТО? Май забравихте, че думнаха сграда на Червеният кръст в Кабул, пак в Афганистан през 2001. Да не споменавам и хотела в палестина когато убиха и журналисти.

Не разбирам за какво реват тези капути от НАТО?! За ИД ли? Защо не оставят Русия да свърши работата и да млъкнат? Толкова са жалки,че освен да ги игнорира човек друго не може да направи. Имах куче мъжко немска овчарка. когато вървяхме по улицата всички пумияри го лаеха от страх,а той си вървеше гордо и изобщо не им обръщаше внимание. И Русия не трябва да ги забелязва тези жалки пуомияри.

ти наредиха да защищаваш русите неграмотнико ????

Каквото търсят ще си го намерят.Руснаците не са глупави,явно натовци ще ядат хурката.Те си го търсят и ламтят за чуждата земя и ще си го намерят.

ще реагирате вие но не на юг,а там дето слънце не огрява като ви подпукат братушките:))))

агрижени сме от опасността от недоразумения между военновъздушните сили в небето над Сирия, затова искаме прозрачност и предсказуемост на руските действия, заяви генералният секретар. НАТО не разбра ли че няма работа в Сирия, Русия е там по молба на законно правителство, НАТО няма такава молба. Това е агресия!!!

Рано или късно НАТО ще изчезне - като всички останали изкуствено създадени съюзи. И защо трябва да им вярваме, като имаме многобройни поводи затова че ни лъжат. Нали твърдяха, че Саддам имал оръжия за масово поразяване, та бомбардираха Ирак, убиха Саддам и създадоха пълна анархия в страната! В Афганистан е същото, в Либия - също! Докога ще слушаме и изпълняваме заповедите на едни лъжци, чиято цел е благоденствие на щатите за сметка на всички останали? Тези бежанци, които заляха Европа дали не бягат от войната, която самите американци създадоха? Президента на Сирия не играел по свирката на американците и затова те създадоха Ислямска държава. И сега имитират действия срещу собственото си създание!? Това добре ли е? Не ни е мястото в НАТО и това е!

твоите имат опит с изчезването..

Срам за тиквата, срам за плевнята, срам, срам, срам! НАТО е натрапник в клетата ни страна. България е за мир! Никога срещу Русия!

нато ни пази от путин, ние сме в безопастност

Знам,че НАТО е способен на бързи реакции,но все пак аз,като една скромна и непретенциозна личност,дилетант по военни въпроси искам на направя препоръка когато бързат особено да внимават с болниците и сватбите!Ще накарат хората в арабския свят да престанат да се женят и да влизат в болница!

За последните 25 годни НАТО, буквално отне всички европейски територии от Русия, последния слувай е Украйна, всички тези бивши сюзници в момента са кръвни враге на Русия.Скоро и Беларус ще се отлепи и с това мисията на НАТО е Европа ще приключи.Много добър ход на ЦРУ е провокацията и включването на Русия в сирийската война, напрежението в Украйна моментално отслабна.Следващото падане на цената на петрола окончателно ще нокаутира Путин

великолепно, колега!

О, изродче с това чудесно име, пак си тук и пак си омазал форума в кафяво. То не, че той не си е поначало кафяв де, но такива като теб са черешката върху кафявото! Дерзай, имам си работа и не влизам тук, просто не издържах, като те видях!

Украина е обявила технически дефолт.

И ние трябва да се готвим, заради действията на САЩ в северна Африка и Близкият Изток - например Либия, Афганистан, Ирак и Сирия. Заради действията на САЩ, България в момента е заплашена и то не от въображаем враг като Русия, въпреки че разни конкретни индивиди тук вярват в това. В момента НАТО и ЕС са заплахите за България. Мигрантите едва ли имат мечтата да дойдат тук.

Привет от Каспийско море за меките китки от НАТО!!!

Защо само на юг, да се разгръщат и на запад. Колкото до Сирия, вече и за врабчетата стана ясно, че САЩ, Турция и ИД са в коалиция против кюрдите, Асад и Русия.