17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но защо забравихте по една картечница от двете страни ? Сигурно ги продадохте в украйна ?

Поне сега може да се каже, че са.... Puts sunglasses on... Зад решетките! YYYEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAHHHHHH!

96 човека са гласували че подкрепят. Явно се надяват да ги заключим вътре и да хвърлим ключа в морето.

МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ВАРДИ ВЕЧЕ И С РЕШЕТКИ !

Е, след като Киро Шизофренията е на власт не се учудвайте, че се строи лудница в центъра на София с решетки на вратите, огради, охрана и контрол на достъп!

Решетки трябва да има за такива Кремълски подлоги като "Израждане", които в разрез със законите се катерят по сградите, рушат и самоуправстват

Естествено, че подкрепям. Болшинството от пребиваващите там са особено опасни престъпници и решетките поне символично илюстрират това, за да знаят и малките деца, че именно там е най-долната и изродена пасмина, родена от майка България.

Абсолютно съм против! Тези решетки може да попречат примерно на специалните коктейли (Молотов, специално за ценители), с които народа иска отдавна да почерпи управляващите си, да стигнат до тях.

На който му е черен задника слага решетки да се пази от "народната любов"

Абсолютно, да, безусловно подкрепям! Знаете ли на какво беше заприличала Капитолия във Вашингтон в края на мандата на Тръмп когато загуби изборите? Това е демокрацията братлета! Ако не ви харесва - в путинова Русия, която изглежда по-страшна от Съветския Съюз по времето на Сталин! Там цари буквално военна диктатура!

Не съм чувал в демократичните държави управляващите да работят срещу народа си и да се барикадират подготвяйки се за народната любов? Но виж съм чувал управляващи в демократични държави да използват градски транспорт и да не се срамуват да излязат сред хората.

Това, което наричаш демокрация, си е чист неофашизъм!!!

недей да правиш такива сравнения, не е полит-коректно, разликите не са много, а и не са в полза на демокрацията.

Тия 240 боклуци начело с пУтков трябва да бъдат изритани от там и да си получат заслуженото от народа.

227 боклука и 13 депутати на народа от Възраждане.

Решетките да останат ,щото тази побесняла паплач ще унищожи всичко ! Решетките ще спестят на данъкоплатеца парите ,които плащат на полицаите ! А въздухарите да духат ...та да не дигат прах ! Да ни имам и стачката от вчера -повече загуба от печалба ...Пловдивските "майни " едва се прибраха на буксир !

Маймуните са в клетки. За възраждане не е лошо. А и да свикват с решетките също не е зле. Даже повече да им сложат. С ключалки отвън.

И по едни памперси да им дадат, за разхлабени халки...

го измисли?!

Как няма да го подкрепя?! Това е единственото разумно нещо което свършиха. Това е началото на промяната. Чакам да видя с "Продължаваме Промяната" какво следва... Може би ще изкопаят ровове пълно с вода около "Народното" събрание...

Решетките се явяват вече нещо като луксозен интериор, да сложат и едни решетки отвън да подобрят екстериора така ще изглежда още по-добре. И задължително една бутка за безгултенови торти ако може на входа на парламента.

Доста рисковано, като се вземе в предвид, че тези врати, могат да бъдат лесно заключени и от външната страна. Най-сигурно е, коалицийката да се пренесе на "Козяк", другото са палиативни мерки.Лошото е, че управляващите решават сами, без опозицията как да се пазят.За толкова години парламентаризъм, как пък точно на тях им хрумна да се отделят от своите възторжени избиратели с метална решетка? Дали да не пуснат и ток?

Тараби и решетки...

Тунели изкопаате ли си?! Не може, само решетки. Я, Зеленски, още си седи у бункера. За какво се готвите?! Живи ще ви изгорим, вътре, ако продължавате, да работите срещу националните интереси! Кире, що си не намериш някоя, кротка службица, извън България?! Върни се при своите господари, няма как ние да ти плащаме заплата, а ти да бачкаш, за Херо Мустакат. Не си за този пост. Нито български, нито английски говориш. Интелектът ти е на 6-класник, (да ме прощават шестокласниците - на тях им предстои развитие, на този олигофрен, не).

Не е по темата, обаче да попитам: какво става с Рашков, та се покри така? Намериха ли му цаката и на него, като на Волен и Яне Янев? Да не са свършили парите на Прокопи и Василев?

Рашков беше в кампания, сега вече е по програмата за редовни министри...

И на прозорците трябва да сложат и да се заключва отвън.

...подготвят се за момента, когато ще обявят пускането без условия на РСМ в ЕС.

Аз исках по-дебели решетки, ама Лена тия си хареса.

Площадните лумпени забравиха,когато хвърляха яйца,боя,бутилки,чупеха и трошеха,а сега голям страх берат от народната любов.

Като 90% не подкрепят тази глупост да ги махнат.

Мишки

как са се барикадирали си мислят че ще векуват , да не ни превъртят шайбата че нито решетки нито стени ще ги спасят , и без това имаме още едно Народно събрание ... мдааа та недей да се мислят недосегаеми .

Подкрепям това решение,защото считам,че поне 60% от тези хора трябва да са зад решетките - кой за дълго време, кой за по-кратко време.Освен това решетките създават асоцияции и докато са на власт трябва да свикват с решетките,за да не получат стрес,когато попаднат зад другите решетки - тези,на Бай Ставри. Все пак сме и хора,и данъкоплатци,и трябва да се грижим за нашите избраници.

Най-смешно ми е когато такива като кърджалийската говорят за демокрация и въобще, когато се говори за демокрация по повод и без повод. Тая, когато в духа на демокрацията караше хората да одят пеша, сега е възмутена от някакви решетки, които дори не се виждат. Нейния идол се кри от хората по инспекции, сигурно по този начин бранеше скъпоценната демокрация и пкп мълча, нали.

Няма да се криете от народната любов !! Не че ония предните и те не се криеха. Даже бяха готови да се нарват в кучи г@з, само и само да не ги сурвакат.

попаднаха зад решетките!!!!!!!!

85% са за затвора.Отиват им решетките

Първо гербавите.

от народната любов

Естествено, че подкрепяме, така ще може да ги заключим вътре директно, без да се налага да се транспортират до затвора...

:):)

Киро пендела и кенефа Рашко да си сложат решетки от зад че голямо клатене ги чака

Метала поевтиня, затова

Да се добавят и два дзота с 24чсов караул с картечници. Не трябва да се забравя и задния вход на Народното събрание.

От какво ги е страх?

СЮЗЕРЕНА!

и на прозорците. И никакво излизане от там, докато не започнат да работят за народа, който им плаща заплатите на тия продажници. Ако смятат, че така ще се предпазят от народната любов прокарвайки само чужди интереи, жестоко са се излъгали. Само предателите се крият и пазят.

Киро се подготвя за народната любов…. Ще боли. Скоро.

Народното събрание, значи, с метални решетки на входа? Демек, гузен негонен бяга! А може и нагъзен!

По-добре да се преместят в Централния, там има и на прозорците

Кирчовците се пазят от народната любов. Защото знаят, че ще си отидат с камъни и тояги!

TheBeast

Не трябваше да пипат ведомствените почивни станции на МВР и МО ! Сега да ги защитават украинците от народната "любофф" !

катинар и бензин

Хубаво е че се подготвят за пандиза но да си го строят в центъра на София не може, твърде луксозен е ! В Кремиковци става , но си вземете и сашо апашу или както му викаше една от любовниците му джафър!

Тези още не са разбрали, че народната обич не познава прегради......дори и метални.

след като има съюз между ГЕРБ-СДС, ДПС и Възраждане: обединението около газовата корупция, нефтената далавера, антиевропейските лозунги и най-вече, страха от Лаура! Лаура ще ги оправи..., но СТРАХА е по-голям от всичко! От страх даже се обединиха.... рубладжии продажни! И ако бяха руски парти - ДА, ТОВА СА ОПОРКИТЕ! Но те твърдят, че са "български"!!! А не са! Нали!

Готвят се на народната любов която ще им се изсипе през есента.