След скандал законът ”Кунева” не стигна до първо четене

Народното събрание няма да гласува днес антикорупционния законопроект на Меглена Кунева въпреки настояването на Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - След скандал законът ”Кунева” не стигна до първо четене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОМУНИСТИЧЕСКАТА СНАХИЧКА ДЕТО ПРОДАДЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ!!! СЕГА ФРЕНСКИТЕ БЛОКОВЕ В РУМЪНИЯ НИ ПРОДАВАТ ТОК!!!

Тази предаде България. Никой никога в тази страна няма да забрави, че заради нея АЕЦ"Козлодуй" е вече с 4 реактора по-малко и сега си извеждат от експлоатация. Вместо да е в пандиза за престъпления по глава Първа от НК като предател на национални интереси, част от българите я вкараха в Парламента. Повръща ми се като я гледам.Сега и проект подготвила да се бори с корупция......

Къде са 20-те милиона долара от Габонската афера, другарко Кунева? Защо не ги върнеш в хазната, че да има и за майките, и за онкоболните и за пенсионерите!

Кунева предлага , мутрата Б.Борисов , да ръководи звеното , той да назначава шефа му , да го контролира и напътствува , защото опита му като мафиот му дава огромно предимство !И какво тук не е на ред , та опозицията така пищи?

Първо ,снаха на Пръмов не е редно да пише закон.Второ е редно да се включат граждански организации,разследващи журналисти ,изобщо платфромата на участници да е максимално широка. Така опасността от корумпиране на комисията намалява много .

Кунева пише антикорупционния законопроект и се кани да оглави едноименната комисия. Та това е все едно да оставиш вълка да пази стадото! Ако такъв закон се задейства със задна дата, тая от Сливенския няма да излезе!

И КОЙ е написал антикорупционен проект?! Тая, с впечатляващата професионална кариера на екскомисарка, случила се на гърба на българската евроинтеграция. Кунева е и единственият български еврокомисар, разследван в Етичната комисия по сигнал на "Трансперънси интернешънъл", по повод прелитането й към парижка банка. От Брюксел са изразили загриженост за риска от конфликт на интереси, когато бивши еврокомисари приемат позиции в частния бизнес.

каква загриженост, направо и казах, че така не бива, а тя им рече - 'а, бива, бива' и си остана в борда...

5 GODINI MACENIE DO NOVITE IZBORI

Нищо няма да стане , защото "крадеца вика дръжте крадеца " Та нали Кунева премахна реакторите , /срещу комисионна разбира се / и сега са плащаме със 40 % по-скъп ток от действителната цена . Тя трябва да е във затвора а не в парламента .

От РБ стана неРБ.

По алчни за власт от РБ няма, имат министри ,зам.министри,посланик и на държавни длъжности с високи заплати, Иванов повишава тока от 1.08.т.г. Куневица ще създава нов държавен орган за да поставят свои хора които да не закачат Костовистите за разпродадената България..Има достатъчни закони с които маже да се съдят корумпирани мутри, но никой не ги спазва. Като изключим депутатите на Атака които предлагат увеличение на заплати и пенсии досега никой друг не предлага как да се подобри жизнения стандарт на живот в България. Главната им цел е да се вредят в държавни постове и за личният им интерес. Нови избори дали ще има полза не се знае, пак същите ще бъдат. ЕС кредиторите на Гърция са против да се облагат с данъци богатите - кого защитават бедните ли ? . Преврат се прави с банки а не с танкове. За бедните никой не мисли.

Че тя Кунева заедно с царя навремето прибраха милиони за спирането на 1 до 4 блок на АЕЦ Козлодуй а сега се бори с корупцията боже господи

Надопустимо и престъпно е, корумпирана 1-Кунева да кове антикорупционни закони! Точка!

Pesh0

що да не може , Мая е онбусман . Защитава интересите на хората .

Точка ли? Каква точка, бе? Я кажи с какво е корумпирана Кунева! Точките са ти ги раздали от Позитано явно... Като се каже някой да е корумпиран, се казва в какво. Така нарекохте Плевнелиев офшорски, а се доказа, че нямал офшорки. Занете ли какво е корупция, говеда прости? - това е развала. Да обвиниш някого и да разнасяш слух - е развала. Значи вие сте корумпирани, които разнасяте неверни слухове. А не Кунева и не Плевнелиев. Вие сте свинете на България, заради които тя вони така лошо, и ваша е тинята, с която цапате останалите, докато грухтите на бедност, прстотия и изроденост.

Пародията и разпада е страшен. БСП с тоя пияндурник начело е в нечувана криза и даже правителството само да падне, те пак нищо не могат да предложат. ГЕРБ се водят управляващи, но на практика ДПС казва какво да става в държавата и реално те управляват. РБ са сборище от некадърници и комплексари,1 които само чакат да не им се угоди и веднага изкарват стотина лумпени и протестъри да пищят по улиците. Ноа всичко от горе техните министри най-некадърни. Пръмова, от която всички трябва да бягат като от дявол - вицепремиер, който ще бори корупцията ??? АБВ каквото могат в суматохата и те гледат да намажат. Разпусната команда, която само мисли какво да предоговори, какво за получи и завлече. А министър председателя стои отстрани и ги гледа. Аз ако съм разритвам цялата тази паплач и си правя самостоятелно правителство - ако не ме подкрепят - нови избори. Ако си бяха гласували мажоритарен вот, после да проведат нови избори, щяха да имат самостоятелно парвителство. Сега всеки отвсякъде ги клати, а те се правят на строги. На фона на всичко ДПС лапа ли лапа - постове, власт, финанси. И всички моля Ви, загрижени за България.Пародии без край.

Да се внушава: " ДПС нарежда на ГЕРБ какво да прави"!

Pesh0

ясно че е опорна точка , ама отхвърлиха задължиелното гласуване . Единсвенното нещо което искам о тази страна

Мануел

Май и ти стана кат правителството . Ти нареждаш ама вече никой не те слуша. С тез опорни точки стана за смях и на тези, на които плащате

изтриха ме журналята, че съ нарекал обмуцманката обку-.-р.-.ве.-ти-на. Ама Бойко могат да наричат всякак тиква, мафиот и пр., ама сакън Майчето не пипайте. А как се нарича жена, която разваля семейства?

а лично аз предлагам борисов,първанов,местан да седнат и да уточнят бг приоритетите по възможност да включат мажоритарната система като условие иначе ще ни смачкат отвън ще ни издоят като лимони:)

Да се внушава: " Борисов е комбина с Местан и Първанов"!

не - не е опорна точка смятай го за оптимален вариант

оставете ги да почиват ,те превъртяха играта отдавна:)аз още си чакам виновните за ктб,изчезването на 4,5 милиарда лева,присъдата на лицето вутрешен екс министур,печелившите от играта веи-милиони,присъдите на 10 кмета,виновните за схемата аец''белене'',христо бисеров,братя галеви,поправянето на закона за обществени поръчки,изземването на незаконно придобити корпорации и хотели от семейство велчеви,присъдата на другаря костов заради масовата и касова приватизация,закона за лустрацията и още много въпроси които не започват с кой,а кога?

той е единия вносител на текста банкерите раздаващи необезпечени кредити да не носят наказателна отговорност.

лошо ви става,че плюем комунистите - то това ни остана. Ама що се врете във властта, що нямаше лустрация както при другите соц.страни - къде са те и къде ние? Затриха хубавата ни страна. Ами то са си отишли цели империи, та ние ли ще издържим? До тук бяхме. Остава само комунистическа и циганска територияа - да я вземе който иска - русия, турция.

поредното безумие в парламента след вчерашния избор на омБЛУДсманката Манолова. Политиците се подиграват с народа, а клетвата им да служат на народа отдавна няма за тях никакво значение.

Pesh0

ГЕРБ , Върнете референдума , ако искате да ви има

щото ние можем да поискаме да върнем изборите...

Поискай това от БСП, ДПС,АБВ и Атака.

Pesh0

забравил си реформаорите .

26 години след падането на тато: 1. Снаха на Политбюро кове закони 2. Мазен и дебел бивш рекетьор е Премиер 3.Циганите пътуват безплатно в градски транспорт 4. Културисти играят спаринг с 3-годишно дете 5. Някакви отрепки, нарекли себе си "красиви и ранобудни" говорят от името на народа 6. Женския чар се оценява по количеството пластмаса в гъза и джуките 7.25-годишни курвета (калинки)с дипломи от налудничави БУЗ-ове определят паричните потоци на цели области от икономиката 8. Лелички без мозък и чар го раздават висши политически фигури, кметици на областни центрове , министри на силови министерства 9. Няма нито един конфискуван имот на престъпник от бившите ВИС и СИК 10. След всичко казано имате от мен едно голямо : Управници , да ви е..........а майката курвенска!

Да се внушава : " Борисов е рекетьор"!

10; Едни чичковци с увиснали шкембета и си прибраха 8000 000 000 от КТБ преди една година и о'е няма виновен. 11. Едни други чичковци получавали по 40 000 лв месечно в БНБ трябвало да пазят КТБ от лоши хора- взели си зпплатите , но не я опазили- и те не са в затвора. 12 . Съседката си отглежда децата сама-работи по 8-9 часа на ден и после ходи да чисти входове и за разликата от циганите контрольорите й искат билет в трамвая

накарнявал съм доброто име на Майчето. То пък едно име, една гара - пробват комунягите както пробваха с дебелата свиня Пеевски докъде ще издържим - вече не издържаме и нищо не ни интересува.Поне аз бях дотук. Бойко се отказа за това, че викаха оставка и че имаше кръв или боя по бялата коса на един.Сега да си даде оставката и да направи нови избори само с най-малко престъпни елементи.

Предлагам лъжовната и лицемерна куневица да даде светъл пример в борбата с корупцията, КАТО СЕ ГРЪМНЕ ЛИЧНО В ТЪПАТА СИ ТИКВА! Готова съм да съдействам за снимането на вдъхновяващ клип за събитието, осигуряване на пищова и хора от оплаквачки за погребението! А за мъртвородения й проект за закон - останалите партии добре са й го казали - дрън-дрън и бла-бла - единственото ,на което тя и нейните тъпи и заблудени фанати са способни! Ако корупцията се плашеше от закони и дискове с инструкции ... (нали един смешен клоун, Никито василев - от царското правителство, беше гушнал едни милиони за подобна глупост!) ... та, ако корупцията се плашеше от някакви закони и хартийки - досега да беше умряла от страх, но не е там заровено кучето! С пищова ще е по-ефективно и значително по-убедително!

...неуспял политик,разделител.../пик

в бг в момента съществуват точно 3-ма политици от класа борисов,първанов,местан останалите са слаби много слаби

Айде спрете се с това - "комунизъм", "комунисти". Тези, които са във властта имат само една единствена идея - на всяка цена власт, власт която носи "благини", отделя ги от плебса, лошия материал, презрените електорални единици. Комунизъм, а? Дни преди да умре през 1923 г. един комунист - Христо Измирлиев (Смирненски) е написал последната се творба "Приказка за стълбата". Посветил я на тези, които ще кажат "Това не се отнася за мен". Какво се е променило за тези 92 години? Нищо. Веднъж докоснали се до властта, ВСИЧКИ български политици произнасят последната фаза на "Приказка..."-та - "- Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!" А вие - тролове, орки, протестъри, джафкайте по форуми, социални мрежи и площади. Въобразявайте си, че сте нещо повоче от слуги. Вие дори и първите три стъпала на стълбата не можете да преминете.

Ето и другият Юда който се продаде на Бойко Борисов за 80 Милиона да разцепи БСП и да си направи собствена партия АБВ,сега дава Агента Гоце от Паричките от Агент Буда на синът си да си купи хотел за няколко милиона лева. .................................................... инът на Георги Първанов - Владимир, влиза в туристическия бизнес и става съсобственик на хотел. Това разкри лидерът на АБВ и екс президент по бТВ. Синовете ми никога на са били на държавна работа и не са получавали пари по европроекти, докато бях във властта, уточни Първанов. Той заяви още, че синът му е теглил кредит, използвал е лични спестявания и е получил финансова помощ от родителите си, за да стане съдружник със сестрата на Кирил Добрев - Марияна, в притежанието на хотел "Стримон спа" в Кюстендил. Не знам точно какъв е размерът на кредита, който синът ми е взел, ще информирам допълнитело, каза още Първанов. Този сезон за управлението като цяло беше по-скоро стабилен, отколкото успешен, коментира Първанов. Аз съм 25 години в политиката, сериозното, солидното, демократичното е тайното гласуване. Тайната на вота трябва да бъде запазена. Имам чувството, че някои хора са заспали 1989 година и са се събудили сега, добави още той. Етикети: Георги Първанов кредит Марияна Добрева син хотел Още от ПРЕДИШНА Президентът за избора на омбудсман: Ето го пагубното въздействие на тайното гласуване 30 юли 2015 в 19:35 СЛЕДВАЩА Мая Манолова е избрана за омбудсман 30 юли 2015 в 12:14 19 Коментара Коментирай Виж всички Новите отгоре Първите отгоре Петър12:49 31 юли 201519 + 4 - 0 Още ли се чудите, къде са 3-те милиарда от КТБ, които възстановихме с нашите данъци? На печелившите честито! Калоян12:38 31 юли 201518 + 6 - 1 Да ти изпере парите от Доган и Люси Стойков ли? Shith Lord12:15 31 юли 201517 + 8 - 1 Дано да каже и кой точно хотел купува успелия млад мъж, за да не ми стъпва крака никога там! Ето този: http://www.strimon-spaclub.com/ Не съм мнителен по природа, но първото, което си поислех като видях Кюстендил бе: "Чакай малко! Вчера избираха кюстендилската Мая "тайно" в НС! "СЛУЧАЕНОС? АБВ? НЕ МИСЛА!" запознат12:13 31 юли 201516 + 7 - 0 Гоце да го духа. мусура11:39 31 юли 201515 + 9 - 1 Апропо, забелязвате ли как подобни новини обединяват всички коментиращи ;) Къде са защитниците на Гоце? :) мусура11:36 31 юли 201514 + 8 - 0 Дано да каже и кой точно хотел купува успелия млад мъж, за да не ми стъпва крака никога там! Няма да си простя, ако доброволно, поради незнание, дам и една стотинка на тази продажна фамилия! Не така11:10 31 юли 201513 + 24 - 0 Ех, да му се не нарадваш... още един успял млад мъж тролчески колектив "зора"10:41 31 юли 201512 + 13 - 1 Бащата на сина има издадени и "продадени" в големи тиражи няколко "книги" в една голяма евразийска държава. Членове на разни колективи ровиха в библиотеки там да видят копие и не намериха ни едно -- барем за цяр. Сметам знаете. Кулин бан10:40 31 юли 201511 + 28 - 1 Абе Гоцю, защо пък не размисли тоя твой син, че да влезе в производство? Ей тъй, да види как се правят договори, как се търсят клиенти, как се плащат заплати и осигуровки? Пък като направи нещо и го изнесе по цял свят, цяла България да се гордее с него... А, Гоцю, какво ще кажеш? Не така10:29 31 юли 201510 + 34 - 0 Нищо никога никъде не е. Спестявал е от закуски и си купил хотел.   Първа 1 2 Последна   Име: е-мейл: Мнение: Попълнете текста от картинката * Презареди кода Още от : Политика Последни най-четени най-коментирани [ГЕРБ искали Реформаторите да имат по-малко министри] 31 юли 2015 в 12:594 ГЕРБ искали Реформаторите да имат по-малко министри РБ показват на Борисов, че и ГЕРБ не си "стоят на...31 юли 2015 в 11:51 Провал на закона Кунева на първо четене31 юли 2015 в 11:347 Ген. Атанасов: Готвим се постоянно за избори31 юли 2015 в 10:005 Преди ваканцията депутатите едва събраха кворум31 юли 2015 в 09:31 Цачева: Изборът за омбудсман не се харесва на ГЕРБ, но...31 юли 2015 в 09:164 Георги Първанов: Синът ми влиза в туристическия...31 юли 2015 в 08:5119 Петя Буюклиева пее на Бузлуджа, БСП чества 124 г.31 юли 2015 в 08:365 "Колегите от ГЕРБ да слязат от метлите, може да се...31 юли 2015 в 07:4823 ДПС и РБ с най-много неоправдани отсъствия в...30 юли 2015 в 21:298 Манолова: Има депутати от РБ и ГЕРБ, които са ме...30 юли 2015 в 18:5714 ГЕРБ търсят КОЙ от тях е гласувал за Манолова30 юли 2015 в 17:3119 Окончателно: Депутатите ще гледат само "историческия...30 юли 2015 в 16:523 Промените в Закона за околната среда минаха на второ...30 юли 2015 в 15:55 Нашите автори Да протестираме или да гласуваме 24823 Антоний Гълъбов Да протестираме или да гласуваме Бит и битие на професионалния литератор 17161 Николай Фенерски Бит и битие на професионалния литератор Нощен побой 82457 Калин Терзийски Нощен побой Из делниците на един луд (20-24 юли) 979911 Тони Филипов, д-р Из делниците на един луд (20-24 юли)

"Назобали" са се до повръщане и всички треперят от каквито и да е реформи, защото ще трябва да напълнят пандизите.

Хайде да се разпада това противно правителство,че ще ни доубие. Цялата държава знае,че няма да изкарат дълго, че вредят на бг народ и държава.

е Бойко сам да управлява.

Има и други партии, не е само РБ. Ако ен избори, да видим.

избраха амбудсманката сега а ла видерчи рома:) опропастихте мажоритарния избор е за какви реформи въобще става дума няма такава страна не можеш да реформираш други ако не реформираш себе си не можеш да нямаш мозък за да разбереш последствията от отменения вот на 500 хил и смисълът му и да се пишеш че искаш реформи не не не

тая скапана държава няма да се оправи без кръвопролитие, комунистите са се окопали във власта и се мислят за недосегаеми а два милона живеем прогонени от родината и търпението вече се изчерпва, ще им плиснеме накрая мозаците по паветата

в блиц и пик....май май ще намалят кабинета откъм реформатори и ще преразгледат взаимоотношенията си...

Поредната институция, която ще служи за раздаване на пари на мързеливата рода. Заплати от по 10к+ на сульо и пульо. Но Бойко си научи урока. Сега храни всички партии в правителството и има мир, а и той си лапка благо и големей... основно на ширина.

ГЕРБ вече е сложен на шейната и бутнат по улея. Края на тази партия е близо. Бойко е политически труп. Така се получава, когато се заиграваш с турците. Поредните загубени години за България. В анкара потриват доволно ръце. Комунистите не си взеха поука от братската дружба с доган.

За герб -не знам, но за рб -100%

РБ са гнусна банда лещояди. Няма по-гнусни боклуци от тях в БГ. От тях не мога да си пусна тв, че ще изникне някой гнусен реформаторско-костовистки плъх.

Пусни си Местан, че да се успокоиш - явно ти докарва душевен оргазъм!

Местан за нас бг е НИКОЙ. Незаконна му е партията и ако бг се докопат до властта ще го забраним. Не може да има етническа партия. В състава и могат да влизат бг еничари,но вота е етнически и не трябва да я има.

Пич, защо не споделиш проблемите си с личния лекар! Довери му се!

Спомням си, как преди 3-4 седмици, Кунева заяви в интервю, че именно тя щяла да бъде шеф на новия орган, създаван с този закон. От тогава съм убеден, че каквото и да сътвоярт депутатите, корупцията само ще се разраства. Нали същите приказки ги слушахме и когато създаваха специализирания съд и специализираната прокуратура. Толкова време мина, а резултатът - още една "пресечена нула".

за какво да гласувам - за престъпници - 25 години СТИГАТ - Това е един живот!Не може да обърнем чипа си комунистически. Трябваше като другите соц.страни да има лустрация. Ама сега СОФИЯНСКИ И ТОЙ МИЛИОНЕР, ЩЕРКА МУ ЖЕНЕНА ЗА МИЛИОНЕР -НЕВИНЕН КАТО ПЕЛЕНАЧЕ.дРУГИТЕ СЪЩО - САМО НИЕ ЛИ ЩЕ СМЕ ПАТРИОТИ? сТИГА - ОТ КОМУНИСТИ НЯМА ОТЪРВАНЕ. пРИМИРИЛ СЪМ СЕ.

са престъпници во главе с Първанов. Синът му - бля-бля-бля бил сълза кристална. Но станалСЪСОБСТВЕНИК НА ХОТЕЛ- не управител, не менъджер, а съсобственик. Моят син работи от 17 г възраст претижна рабта, но не може и една къща да си купи. А този - състобственик на хотерл - на колко стаи, колко апартамента. Ама това е синът на СОЦИАЛНИЯТ президент - маскари.

Българската правораздавателна система трябва да мине под румънска юрисдикция! Трябва да ликвидират Следствие, Прокуратура, Съд, и да сме подвластни на румънското правосъдие! Чувстовото за правосъдие сред българите няма да се понижи!

А бе то да бяха само съд , следствие и прокуратура ... От Парламента през Министерския съвет и мнозинството служби за "борене"на Корупцията .. ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ !

Като не гласувате що се сърдите че ДПС си разиграва коня както иска? Ми гласувайте вместо да викате "Всички са маскари". Всяко друго зло ще е по-добро от ДПС.

Променихме конституцията , оправихме референдума , избрахме подуправители , омбусман , оправихме и пенсионерите , повишихме тока , дигнахме една бариера , а сега марш на море!

Няма да хленчите, вие си ги избрахте и сега пени се не пени- ке го ядете.Мача е свирен,кой ял-ял, кой пил- пил!Ще плащате и това е!

ТО МОЖЕ,АМА... КУНЕВИЦА-ПРЪМОВИЦА ДА НИ ПРАВИ АНТИКОРУПЦИОННИ ЗАКОНИ ?! АМИ ,ЧЕ ТЯ Е НА НАЙ-ВИСОКИТЕ НИВА НА КОРУПЦИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ !!! БОЖЕ,БОЖЕ,ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ...

Протестърските тролчета са в ступор! Баце им завъртя кранчето и правилно! До кога сектантите ще се пъчат с нищоправене на министерските кресла, ялови законопроекти,за които дори и те не гласуват и "не си седят по столовете"! Само лапат кюфтаци в бюфета!

всички политици, а най-много народните представители /народните грабители/, да се наричат вече само парламентаристи - какви представители на народа са, та ВСИЧКИ са маскари и крадци-престъпници.

пак само празни приказки от политиците ни без никакво действие. Нека направят разследващите органи независими и им дадат власт да се борят с корупцията по високите етажи, а пък да видим после дали няма да има резултати...... Уви никой, най-малко пък ДПС желае да бъде разследвано за това какво краде!!!!

Нелигитимно правителство нелигитимен парламент нелигитимни президент кметове и т.н! Тия изроди са незаконни, избрани с гласовете на неуките продажници за по 50 лева! Задължително гласуване и разпускане по най-бързият начин на цялата власт!Служебно правителство и премиер, но задължително да не са БЪЛГАРИ

Само ГЕРМАНЦИ.