17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То убаво Гошка , ама ако раздържавяване и разграбване са едно и също , както всъщност се оказа на практика , тогава вие сте си просто едни крадци , вали така и унищожители , защото почти всичко дето окрадохте го батисахте.Бегай да си играеш тенис с федербалиста и не се занимавай със сериозни неща.

Георги Харизанов, политолог и от кога ? Нали този беше шеф на Напоителни системи когото осъдиха. Дялан камък става за всичко , разбира Напоителни системи, политология, от Десни политики и от телевизия, браво.

В тази държава от близо 30 години не се надгражда , а само разгражда.Който отрича миналото всеки път ще започва от 0. Това е добре за една шепа хора, но е зле за народа! Някой да посочи поне една сфера от обществено-политическия живот в България в която сме по-добре.Като се правят разни анкети е хубаво да се поразходят малко по-далечко от София!

Викаш - комунизъм до дупка?! Със всички екстри - лагери, затвори, ДС, тъпи партийни секретари, скапани панелки, ТКЗС, апк, пионерчета, комсомолци, затворени граници, бодлива тел, огромни неконкуретни заводи, гражданство, разпределение и разбираб се ръководната роля на партията навсякъде и във всичко? ... А бе аман от комунистически боклуци!

Лагерите са история отпреди 50 години, партийните секретари са герберски секретари, които вилнеят в нашето ежедневие, ТКЗСТ е в основата на кооперативните сдружения, които са популярни с цяла Европа и движат пазара. ТКЗСТ бе гаранция за качество и налична стока, която сега отсъства от нашия пазар. сега пак има бодлива тел, а "комсомолците" от ГЕРБ са навсякъде и до последно защитават евротортите , гоито си подаряват. И т.н. Слаби опорни точки човече . помисли малко повече, ако можеш или почети повече.

Не мога да разбера, кой го тика тоя криминално проявения Георги Харизанов да дава акъл по медиите.

Животът на две поколения премина в лъжи и очакване на светлото комунистическо бъдеще. До комунизЪма така и не стигнахме, социализЪма се оказа ''недоносче''. Миражната нова визия е римейк на филм, който сме гледали до втръсване.

Визия за България може да се прави не от Корнелка или Боко - те са две лица на една и съща монета като сиамски близнаци са .В изготвянето на такава визия трябва да се включат светлите умове на нацията, видни общественици ,учени от различни сектори на науката дейци на културата и всичко трябва да премине през широк обществен дебат ,без участието на крадливите политици.Създаването на Български национален идеал трябва да се инициира от умни хора необвързани политически и да се одобри всенародно за да се задължат политиците в бъдеще да следват този идеал-

Едно е да искаш да се събудиш на Еверест, друго е да се изкачиш на Еверест!

Идеите на БСП за обсъждане, ако нямат икономически анализ съдържащ общата цена е безсмислено занимание. Има безкрайно много идеи в света и всеки час се раждат нови и нови , НО БЕЗ Финансиране 90% от идеите и дори патенти с точна цена в света и у нас остават нереализирани. Възможно ли е идеите на БСП да се реализират - НЕВЪЗМОЖНО Е И ЗАЩО?? ТОВА Е ЕДНА ПРОСТА ЛИНЕЙНА ФУНКЦИЯ - Бюджета на държавата разполага със сума за харчене 40милярда.,. Една от съставните е намаление на постъпленията в бюджета с 13милярда. Втората съставна е увеличе- ние на разходите с 22милр . Планираните програмни държавни разходи са около 36милярда. уравнението е +40милр е по-малко от 71милр /-13 -22 -36/ с 31милярда или ТРИ атомни централи? професор Стоянов казва - има будали и се хващат на въдицата, като риби и това е Мазохизъм.

"Бюджета на държавата разполага със сума за харчене 40милярда.,. " Незнам експерт по какво си, но тези и-диоти липсата на пари в хазната няма да ги спре, ще вземат и заем и него ще откраднат.., пардон ще реализират "идеите" си.

Корнелий

И аз така смятам. БСП ще вземат и близалката от малко дете. Има много начини: 1. Гаранта за борда - 20+ милиарда могат да изчезнат за един ден 2. Спестяванията - 60 милиарда спестявания на фирми и хора. Изчезват като вътрешен заем и се замазват с (хипер)инфлация 3. Външни заеми - по-скоро не, защото се гледат под лупа и трудно се лъже за тях, но по 3-4 милиарда годишно може да влизат

визия за българия, сполука за българия, лява българия, аман от лозунги бе

Да е жив и здрав Кънчо. С такива лица БиеСепе ту дърпа назад....

курни,върни сина си в кочината България и на него покажи"визията ти за България". Отрепки крадливи,грам морал и честност не притежавате.За вас всичко е пари ,нали.

Виж да дойде от село момичето и да забогатее от ПРИВАТИЗАЦИЯ и сега да се обявяваш срещу приватизацията и дори срещу смесено участие е върха на лицемерието ...

ЛУДОТО ЛЕНЧИ...СЕГА БРОИ КЪЩИТЕ В БАРСЕЛОНА

ГЕРГОВ -СВИНАРЯ...СОЦИАЛИСТ

Приватизатор - социалист...що е го?

да си пъхат "визията" в задната дупка. Тъпотии до шия с социалистически привкус. Работата на държавата е да осигурява на хората възможност да бачкат повече и по-добре. И да ги пази. А не некадърни чиновници и недоклатени политички да "одържавяват" икономиката.

Нидей така, Що си провив хранилките за верните другаре. Требе да има нго държавно, че иначе е голем глад за все партийци.

Ни напред, ни назад, а като магаре на мост. Не в системата е въпроса, а в "чипа". Каквата и система да приложим сред уважаемия най-древен народ, всичко осираме, защото срива е в морала. А няма морал, но има алчност и насилие, защото сме изгубили връзката с Отеца. Така че...Добре, връщаме някои предприятия в ръцете на държавата заради съображения по сигурността. Може да кажем -"хитро", ще ги вземем от дебеловратите и дебелаците, и после пак прилагаме познатата схема, облечена в червено за "входа" и "изхода". Защото "другарите" ще потриват ръце, те знаят как стават тия работи. Трябва ново поколение, но образовано и ЧЕСТНО. Без ЧИСТОТА не става, нищо не става...

"Трябва ново поколение, но образовано и ЧЕСТНО. Без ЧИСТОТА не става, нищо не става..." Прав си, но това е задача без решение. Думите ти ми напомнят за утопиите на Ерик Фром ( писани преди 60-70 години) - едни добри, морални хора да ни управляват, ама как да ги намерим и да ги издигнем начело си остава неразгадаема мистерия. Решение няма, защото алността е завлядала света. И не само политиците , а и "добрите" им избиратели. Човечеството върви към гибел. Това , че в БГ-то е осрано , е кой знае какъв проблем от гледна точка на света. Проблемът е , че целия сран е осран- някъде повече, някъде по-малко.

Битието определя съзнанието. Не е проблемът в чипа. Чипът е следствие.

19989-1999 се мъчехме да правим пари и икономика чрез наливане на пари в губещи предприятия. Много хора милеят за тези времена, особено началниците в такива предприятия. Това време свърши и няма да се върне, но може да се върне времето, когато държавата прави предприятия и после ги подарява. Т.нар ологарси или олигархия. За това мечтаят БСП - колкото повече партийни олигарси, толкова повече пари в казата и то за по-дълго!

Какво може да очакваш от кънчо - пожелавам да му одържавят агенцията или агенциите и голф клубовете, ако някога дойдат на власт

Не съм политически пристрастен , към НИКОЯ партия , защото тя е само една - Всичко друго е парлама за наивните Българи , които всъщност знаят това прекрасно !!! Аз обаче съм израсъл и съм живял доста дълго през времето за което Харизанов говори-''НАЗАД'' !!!!! СТИГА ВЕЧЕ С тези ГЛУПОСТИ и с това ''НАПРЕД'' , защото Тръгнахме от НЕЩОТО в което бяхме и държава и народ , на което сега едни демагози му казват ''назад'' и вървим стремглаво към НИЩОТО в което се топим като нация и можем да изчезнем и като държава - ТОВА ЛИ ВИ Е ГОЛЯМОТО ''БЪДЕЩЕ'' - Накъде вървим ХАРИЗАНОВ - Знаем какво беше ''назад'' - ИЗЛЕЗ и ни кажи какво има ''напред'' ??????????????????? АКО това на което му казваш ''напред '' е като ''прехода 30г. '' - МЕРСИ съм искам НАЗАД !!!!!!!!!

НАЗАД беше софийско жителство, съботно-неделни и летни бригади, празни магазини с два вида салам и още толкова бира,но с огромни опашки-чакаш по час за един хляб,ограда по границата ама за да те пази да не избегаш,пионерчета,комсомолчета и партийни организации в работата,които ти казват как да живееш,чакаш за Лада 15 години,за панелка и повече,колективизация,заводи,които произвеждат каквото СИВ им каже,бензин ако СССР даде.И как бре ЗНАЕЩ това ще се върне?Пак ли партизани да го раздаваме?

Тази червена крадлива комунистка с празните си бъртвежи трябва да разбере че няма мислещ човек, който да се върже на глупостите ѝ. Повръщнята "визия за България" е едно от най-абсурдните неща (изключвам клоаката ВМРО, които чупят тъпометъра), които съм чела - извадени от нафталина клишета без смисъл, някакви измислени "традиционни ценности" и въобще абсурди неприложими в 21 век.

Държава,в която има комунисти и цигани,никога не може да се живее добре!!!!

То затова не вървим, защото комунисти като Бойко и комсомолци като Цеца са на власт.

Корнелий

А циганьори, като БСП са алтернативата

Или както е било името на шайката им Не е променена поне 73 години Лижат гъза на руснаците, а онез ги държат на власт

От цигани във входа и комунета на власт! Амин!

Прав си. Точно такива сега са на власт. Бойко, цеца и хайка са стари партийни кадри.

ЗАЩО НИКОГА ДОСЕГА БОЦИ МАЙМУНАТА НЕ СЕ Е ЯВИЛ НА ДЕБАТ ??? .... АМИ ЗАЩОТО СА ГО ОБРАЗОВАЛИ ДА БЪДЕ "МУСКУЛ НА ПАРТИЯТА" ..... ТАКА ЧЕ ВМЕСТО ПОЛИТОЛОЗИТЕ ДА КОМЕНТИРАТ , АКО МУЦИ МАЙМУНАТА Е ИСТИНСКИ АЛФА МАКАК , ДА ИЗЛЕЗЕ И НАПРАВИ ЕДИН ДЕБАТ С КУРНАЛИНКАТА :))

Не е в критическата С оназ бясната може да дебатират само стените и евентуално санитарите

Проблемите на нашата държава са много, но не мисля, че най-важните са точно джендър идеологията или липсата на държава в икономиката. Големите ни проблеми са корупцията, съдебната система и работата на МВР. Именно те създават чувството за безперспективност, което гони младите оттук. И това не е някаква голяма тайна. Вижда се от всички с IQ над 75. Проблемът на пробемите е, че няма как да спечелиш избори ако заявиш позиция за борба с трите кита. И има нещо, което е по-лошо. Няма начин да задържиш властта, ако си спечелил избори и започнеш борба с тях. В някакъв омагьосан кръг сме.

ВИНАГИ има. Особено, когато държавата застане зад него с ЦЯЛАТА си мощ. Президентът на Филипините се разправи с наркотърговците за няма и месец. В Грузия преди време са уволнили за една нощ всички катаджии (или всички съдии непомня). НО как ще борят корупцията НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ като трябва да почнат... със себе си? Що се отнася до "джендър идеологията" то това е само пушилка и дивотии в стил "ранна Атака".

Ти може да не мислиш, но 80% това искат да чуят и Нинова това им казва!

Що за въпрос, в кой живот БСП може да ни тика напред?

243Win

Визията или по-коректно би било да се нарече стратегията за деевропеизиране на България на Решетников и слугите му в България, не би трябвало изобщо да се коментира! България е в Европа и там ще си остане, няма значение какво говори приватизаторката от БКП!

по напред."Визия за Българи" за пореден път ще докара"Колизия за България"Ама от 1944 г. само петилитки,петилетки и през 1989 г. се объркаха всички сметки, а след 1989 г. ни ограбиха и ни оставиха по подметки.След 1989 г. за другарите сполуки,на народа ....дудуки.

А бе Дираджий как ще наричате човек без образование, следствен за един куп престъпления, включително за убийство, измъкнал се благодарение на политическия си слугинаж, да бъде политолог и да го слагате с отправно мнение. Не, че Кънчо е стока, обаче на тоя мястото му е в затвара. Това е обидно най-после!

Кой коментира и защитава визията- Кънчо!!!!! БСП е най- големия ни проблем. Винаги са теглили държавата надолу , а с Нинова още по.....глупост, до глупост и само лъжи в тази поредна глупост. Между впрочем, такива визии на всеки конгрес на БКП-то ги четяха комунистите и какво от това...., накрая ограбиха държавата и продължават да тровят обществото..

Тя държавата сега само напред и нагоре върви, нали троле?

Тя, че не върви както ми се иска, не върви. Ама при БСП-то направо се срива.

в червено-синята мъгла, АКО ТОВА Е ВИЗИЯТА на Нинова? Такава е реалността, ИЛЮЗИИ и ФОКУСИ - дайте, да дадем.

Един цоциалист се престраши, с минус да се обозначи.

"Визиите" на българските партии за развитие на страната са такива до момента когато се докопат до властта. След което потъват безвъзвратно някъде по чекмеджетата на лидерите им.

На Курни манипулациите нямат край. Значителна част от разходите за "визията" ще бъдат финансирани с увеличаване на подоходните данъци, осигуровки и осигурителния праг. Тоест ще удари най-силно среднатта класа в БГ, работещите на трудов договор, които и без друго са в момента гръбнака на държавните финанси в БГ. В БГ ще останат само тези, които ползват държавния бюджет, разбирай, деца, ученици, студенти, инвалиди и пенсионери и богаташите, които укриват подоходни данъци и укриват или крадат от невнесени или неправоменро изтеглени косвени данъци като ДДС и акциз.... Не БЛАГОДАРЯ г-жа "Лъжа"! Няма да се хванем на поредния Ви номер и долна манипулация, наречена "Визия" за България.

Аз ли не схващам ...това са предложения за обсъждане ,какво лошо има ...а този Хариданов ....кой беше ...

А Нинова коя е?

Е па боко тъпото кой е? А плевня парцала? А цв цв апартамента? А Цеца президентшата? Все партийни кадри, кво тролиш?

Герб ни прави голямо добро. Кара малцината останали българи в страната вече да се знаем един друг по физиономии и по имена. А това никак не е лошо нито за селце от 300 жители, нито за страна от 110 000 кв км. Малко сме, задружни сме, знаем се, а така и клюките ще вървят добре. Идеално! Благодарим ти Герб, че така обезлюди България!

Селски я малко се образовай, ето ти графика: https://en.wikipedia.org/wiki/DemographicsofBulgaria#/media/File:Bulgaria-demography.png Обезлюдяването си върви от 1989 насам и причината не е БСП или Герб.

Благодари и на БСП, че обезбанкиха и обезпаричиха България

Герб ни прави голямо добро. Кара ни малцината останали българи в страната вече да се знаем един друг. А това никак не е лошо

Дир, моля да се изтрие.

добруджанец от Франция със руско самосъзнание.

Защо Корнелия е отстранявана два пъти от две правителства? Веднъж бе отстранена от правителството на костов за съмнения в лоши корупционни практики (приватизацията Техноимпекс). Втори път е отстранена от правителството на Станишев заради същата причина - съмнения в лоши копупционни практики! Сега иска да и повярваме!?

Я СИ ВИЖТЕ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ ДОКОГА ЩЕ ЧУКВАШ И ЩЕ ИЗЛИЗА И ПЛЮСА И МИНУСА ТОВА ДИАКО ЧУКНЕШ НА МИНУСА ЗА ПЛЮСА ИЗЛИЗАТ ДВЕ ТОЧКИ ПОВЕЧЕ ЗАЩО ???????????????????????? ТОВА ДИР.БГ НА ГЕРБ ЛИ Е?????????????????????////

Просто ти си прост. И двата брояч се опресняват, независимо кой си натисанл, а не натискаш само ти в този форум.

между другото курни е богата бизнес дама - след някое друга време ще може да живее охолно където си поиска по Света, а мало ум и електорат ще умира от мизерия и простотия и мародерство от индиговите - честито на печелившите - равенство и братство iдиоти

Предполагам, че няма да избере любимата Русия, нито Северна Корея. Осмелявам се да отхвърля възможности като Ангола, Бенин... Мозамбик... Азия и Африка изобщо. Моята прогноза е: 1. САЩ 2. Швейцария. 3. Канада.

СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ ЩЕ ГО КАЖА НО ТОЗИ ХАРИЗАНОВ МИ Е ДОСТА НЕПРИЯТЕН - СЛУШАХ ГО ДОСТА ПЪТИ ГОВОРИ ЕДНО И СЪЩО И СИ ИЗМИСЛЯ РАЗНИ НЕЩА ЧЕ УЖ НЯКОЙ КАЗАЛ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО САМО ЗА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ НИНОВА И БСП - ТОЙ ДАЛИ ЗНАЕ КОЯ Е НЕГОВАТА ПАРТИЯ???????????

От Курни по неприятен ми е бил само Стани Шеф и Гоце. Харизанов въобще не е в тази класация.

що за човек трябва да си за да вярваш на курни и со. след такива като луканов, виденов и станишеф: мазо хист

Само на боко тиквата и цв цв закуската прескъпа трябва да съ верва, Шъ знайш!

в едно изречение: добра визия за България може да има само без съвецките прос титутки

-у лево.

Харизанов пееше друга песен, като управляваше "Напоителни системи", по-точно като я разграбваше и разпродаваше за жълти стотинки и солидна комисионна за него. И въобще защо българските медии продължават да го канят този доказан престъпник да изказва мнения, а?

Питам и аз ???

винаги ни е тикало....към дупката.И новата визия е такава.Не може партия на убийци,физически и морални на народа си ,техните крадливи наследници на народ и държава да тикат напред.Пример - 45 год. ни тикаха към светлото бъдеще и пер 1989 г. ни бутнаха в дупката от която още не можем да излезем.Народа безпаметен ли е,глух ли е ,сляп ли е,че ще се връзва на поредните "програми на комунделите.

А, четвъртоешелонниците от ГЕРБ / клонинг на БКП/БСП/, вече 10 години, заГРОБват България !!!

Лъжа е, че няма пари. Това е най-голямата лъжа, най-грозната лъжа. Пари в България има, но по време на т.н. масова приватизация от олигарсите бяха заграбени държавни активи за 27 милиарда лева. Изхода за въстановяване на сумата е национализация, подобна на национализацията във Великобритания на праве4ителството на Маргарет Таджер, която не е комунистка или социалистка.

"Псевдо-ГРАЖДАНИНО", като си толкова компетентен, поне научи името на ТАЧЪР, де !!!

отговор "Фани единия, удари другия"?

Айде сега да си спомним др. Жан Виденов (наречен още Жан-Лъжан). Каква беше неговата програма? 1.) Реиндустриализация. На теория - подпомагане на разни соц. мастодонти. На практика - парите потънаха - част ги откраднаха, част (по-малката) раздадоха на работниците като премии. Нищо не реидустиализираха, защото няма как да биеш китейците, дето са милиарди и работят денонощно за стотинки. В днешно време индустриализацията е губеща навсякъде, освен в Азия - по горепосочените причини. 2.) Възстановяване на селското стопанство. На теория - възстановяване на кооперативното дело. На практика - създадоха се орсовките, дето нямаха никакво обезпечение. Парите се взеха - и изчезнаха. А сега направете сравнение с програмата на др. Нинова. Май единствената разлика е "джендъризацията". И пак да напомня - др. Нинова е бивша костовистка приватизаторка. И ако това не е смяна на пола ("джендеризъм") незнам кое е.

Аз доказани престъпници не коментирам.

"Лъжа е, че няма пари. Това е най-голямата лъжа, най-грозната лъжа. Пари в България има. " Пари в България има, но не благодерение на вас , а въпреки вас!

Да има, НОоооооооооооооооо, в ДЖОБОВЕТЕ и ОФШОРНИТЕ сметки на ВСИЧКИ ПСЕВДО-УПРАВЛЛЯВАЩИ ни НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,в последите 29 години !!!

а на курни отзад от малоумния и електорат

“Курни”е нива над самозванеца “политолог” Харизанов.