Коментари - Слух за нападение изкара 300 роми от ”Факултета” на улицата | Днес.dir.bg

Слух за нападение изкара 300 роми от ”Факултета” на улицата

Опасения от нападение срещу столичния квартал „Факултета“ снощи изкара на улицата ромите, които живеят там, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Слух за нападение изкара 300 роми от ”Факултета” на улицата | Днес.dir.bg

Коментари

Българи опомнете се циганите или т.нар.чандала вече превзеха България. Работим им като роби за да паразитират и да се плодят на наш гръб.

Tака ,така циганските им барона колко милиони откраднаха отпуснати да се интегрират циганите ? Kаде са парите циганиии? и докога ще крадете пенсионерите и децата ни за да храните циганите ,които крадат и имат палати ? и 3. циганите и ромите да се разберат кви са ,писна ми едните да викат роми сме ,другите да викат не ми викаите ром ,цигани сме ?Aман от измекяри

Ей "Българи" има роми които не са виновни примерно като мен... аз не крада нито съм казал крива дума на някого... някои роми крадат както има и българи които го правят... няма нужда да има разсизъм в България... не съм виновен че съм роден тук... Като отида в друга държава хората ми де усмихват даже някои ми казват Здравей а ние тук не го правим защото всички сте студени !!!!

какъвто се описваш, то си рядка находка! Браво! Но въпросът не е, че всички са такива, а каква е преобладаващата част. Освен това има и нещо друго - лятото ходя на вилата в район с раздавани по постановление парцели. Явно по тази причина кварталът е силно заселен с цигани. Работещи и учещи - евала на такива! Но... те също твърдят, че не крадат, ама ходят да секат гората... Просто манталитетът им е такъв, че сечта не я считат за кражба, а за свое право!

Не ми се мисли , какво им е на полицаите , докато трябва да вардят ревящите орки ... Ръцете им са вързани , а как ги сърбят ;) Скоро и на тях ще им писне от наглоста на коняците . А има толкова варианти за елегантно решение на проблема : дератизация , кастрация , елиминация , анихилиране , напалмиране и т.н. и т.н.

пазете ги

Един отряд ултраси да им дойде оборудвани с миниумки и ще хвърчи паразитска манго перушина

Дир, вие наистина сте гадняри, герберски подлоги. А може би , и цигански! Вече два пъти ми триете коментарите по тая тема, а в тях няма клевети, няма нищо невярно и обидно.И този да изтриете, мислите ли, че нещо ще промените? Това , което триете, не само моите коментари, е общоизвестно на всички. Просто нямате нужда човек да ви обижда.Вие достатъчно се компрометирате.Заглушаването на истината, поместването само на тези коментари, които са изгодни на господарите ви, цензурирането, всичко това е достатъчна обида за вас!

Следващата спирка е на Перник и Позитано.

Не е страх, а парадиране и търсене на интерес от стрна на медиите! Всички ги пазят, а и ТЕ СА ОПАСНИТЕ! Но дано поне малко да усетят /съмнявам се!/ какво им е на нападаните от тях вече и през деня беззащитни българи... Ако успееш все пак да се защитиш от зверовете, теб те съдят и осъждат и то според друг аршин! :( Няма държава!

Има! Но не е българска...

Почти съм сигурен за какво не ми пускате поста от близо 20-ина минути!!!

Извинявам се! Явно не можете да насмогнете с проверките на голямото количество постове по темата.

Живеейки точно там, ще ви кажа какво се случи. Нямаше никакво нападение, никакви групи българи и нищо не показваше, че нещо ще става. Около 11.30 ч. излезе някаква група от 50-ина цигани, които се позиционираха на площадчето срещу първите блокове. Свиркания и групово скандиране "Българите на сапун!". Както става при тях, след около 20-ина минути тълпата се увеличи, поне двойно, когато започнаха да пристигат първите коли на полицията. Накъде към 12.30 се появиха и жандармеристите. Вкараха тълпата вътре в квартала (в улицата "Възкресение" - началото на "Факултето" ) и след около час-два им се доспа и се разотидоха. Битки и противопоставяне между тях и нас нямаше, по простата причина, че ние сме им свикнали на зулумите и никой от живущите наоколо нашенци не им обърна внимание. По-интересно щеше да стане, ако не беше дошла полиция, до къде щяха да стигнат. Не ща да се сещам, ако бяха проявили вандализъм или агресия и бяха достигнали до блоковете, където живеят военни... Щото имаше единични случаи преди години, завършили, да го кажем така - до известна степен трагично за дейците. Сега тук е като всеки ден. Нищо не се случва.

сърбите се биха с целия свят,може да е малка сега сърбия но остана за сърбите,а на белите цигани българите които нямат смелост да се бият нищо няма да им остане !

В българския тълковен речник и в правописния такъв фигурират думите циганин и негър и не пише никъде, че са обидни, политически некоректни и т.н. Ние сега и от езика си ли ще се отказваме? Дойде време май за "стани, стани юнак балкански"

Знаете ли колко милиарда се дават и са дадени дотук за ц.иганите? Само от тях здравеопазването /вкл. Бърза помощ/ и пенсиите щяха да си решат проблема. Даваме ги ние работещите, за да убиват и мъчат /кражбите са най-малкото/ нас и възрастните ни родители. За да раждат на 12 и да се оправдават от държавата педофили, само защото били ц.игани? Не ми се живее тук вече. Вижте статистика за раждаемостт, смъртността и емиграцията на млади хора, както и колко от българите сега са над 60 годишни. Не е нужно да си статистик, или добър математик, за да се ужасиш. След 10-15 години, като остарея, не ми се живее само с ц.игански, а.фганистански и с.омалийски банди. Не съм вярвала, че ще мисля за емиграция! ТЪЖНА БЪЛГАРИЯ...

трябва да научат що е страх и респект.

да не се спотайва, а да изпрати патрулни екипи от общинска полиция във всяко превозно средство което има маршрут през или близо до циганските гета. А тези патрулни екпи да си свършат работата и да приложат законите, като ликвидират всякакви прояви на гратисчииство и хуланство от страна на наркомани, цигани, и други ненормалници и психопати независимо към кой етнос или социална прослойка принадлежат! Само така ще се спре нарастващото напрежение и ще утихне страхът на хората от всякакви безчинства. А за да има достатъчно сдредства за това градския транспорт да финансира назначаването на допълнителните полицейски екипи от средите на тези, които са готови да се включат в доброволните отряди, с което ще доведе до минимум и нанасяните щети в транспортните му средства. Такива екипи трябва да има и по маршрутите по които се подвизават "футболните фенове и агитки" които са си чиста форма на хулигански банди. А Бъчварова да не се чуди и мае, а да се намеси и да помогне на Фандъкова с екипи на жандармерията, охранителната и пътната полиция и да ги изпрати да патрулират и по улиците на всички населени места. Само за месец ще се спре всеки опит за насилие от когото и да било, тръгнат ли по улиците и влязат ли тези екипи в обществения транспорт и започат ли да прилагат законите с цялата им сила и тежест.

Е, може ли със слухове да ги стресирате и да им проваляте ''работната'' вечер на цял "Факултет". Сводката на МВР показва драстично намаление на престъплнията в района вчера. Днес да се разделят - 150 да излязат заради нов слух, а другите да бръмчат ''по задачи''.

Няма ли най-накрая в тази държава да се появи партия, която сериозно да обещае да се справи с ромския проблем, ще гласувам за нея. Не говоря за популисти като Атака, които в крайна сметка купуват ромски гласове. Говоря за Българска партия, която да обещае няколко неща: 1. Никакви помощи от третото дете нагоре, ако искаш много деца, трябва да можеш да си ги позволиш. 2. Социални помощи под формата на работа и данъчни облекчения, а не кеш. 3. Образователен ценз за гласуване. Основното образование е безплатно и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по конституция. 4. Засилване на присъдите обществено полезен труд вместо за дреболии да ги вкарват по затворите да ги храним ние данъкоплатците. 5. Възможност да си отработват дълговете към държавата с обществено полезен труд. При отказ, да им се отнемат правата за помощи пожизнено. 6. Нулева толерантност към незаконните им постройки и гета, докога ще живеем като африканци в 21ви век Европа. 7. Кражбите на кабели, релси или други инфраструктурни елементи да се третират като тероризъм и да се преследва като такъв от закона. 8. Нападенията над самотни възрастни хора по селата да се третират като мародерство и да се наказват подобаващо. 9. Ако децата не ходят на училище, спиране на помощите. 10. Жестоки проверки на шофьорските им книжки и периодични изпити, защото повечето са или фалшиви, или с купен изпит, или с фалшива диплома за основно. Ако някой ми обещае и изпълни тези 10 точки, ще гласувам за него цял живот. България ще стане правова и нормална държава и ще успеем да интегрираме ромите чрез образование и труд, а не чрез помощи и безнаказаност. Повярвайте си господа политици, не зависите чак толкова от ромските гласове. Това, което ще загубите от тях ще го спечелите като гласове от хилядите българи, на които вече им идва до гуша от двойния стандарт.

Да се разреши на психически здравите и пълнолетни да носят оръжие! Правото на самозащита да се дефинира по световните практики, а не ако циганитът те е заклал да имаш право да му го върнеш!

100+ с три допълнения: - съд за педофилия - децата им раждат на 12-13 - ценз за СРЕДНО, не основно образование; то е също безплатно; - помощи до 2 деца: който е богат, нека има и 15 - чудесно нека има българчета!

Това е чудесно, но основи я тази партия, от къде я чакаш да се появи, няма да дойде от нищото, някой трябва да я направи. Иначе подкрепям. Но нека да спрем да чакаме някой от някъде да се появи и да ни оправя, такъв няма и няма да се появи, всичко е в нашите ръце.

над всичкото мангало надвиснаха черни облаци - да видят как пенсионерите заспиват в страх

докато е горещо. Изглежда че управляващите си пускат слухове,след което изпращат полиция да пази.....щатните им избиратели,които трябва да осъзнаят,че ако искат безобразията и защитата им да продължават трябва активно да гласуват на предстоящите избори

От години имам лично оръжие и почти никога не съм го носил с мен, защото не съм изпитвал нужда. Напоследък все повече се замислям да започна да ходя въоръжен постоянно. В крайна сметка моя живот и този на семейството ми са по важни от всякакви други съображения. Тази държава се разпада със страшни темпове и сигурност няма абсолютно никаква за нормалния етнически българин.

Тези зачестили опити за раздухване на етнически конфликти в България все повече започват да приличат на външни провокации. Дали не са част от хибридната война на Путин за дестабилизиране на страните от Източна Европа?! Държавата трябва да осигури спазването на законите от всички, включително и от циганите, а ние - разумните българи, трябва да обменяме идеи за това как да стимулираме циганетата да учат. Ама не да учат за инфузорията-чехълче и за символизма в поезията на Лилиев, а да научат занаят, с който да си изкарват хляба - да станат шлосери, заварчици, кофражисти, зидаро-мазачи, шофьори, трактористи, шивачки и т.н.

а Пубертета Х,защото ако беше по-възрастен щеше да знаеш че нещата дето си ги написал едно време циганите ги научаваха в Строителни Войски на БНА,след което продължаваха да ги работят и в цивилния живот............сега единственото което учат е да правят деца докато са още самите те са деца и да получават помощите за тях.Колкото повече деца,толкова повече помощи.

Борисов, закривай МВР и назначавай рокерите! Май само те останаха читави в тази "държава"!

Да мразим е лесно, първосигнално, но и разрушително за нас самите. Не харесвам начина на живот на циганите, но ако се замислите малко ще разберете че всички тези събития са провокации свързани с предстоящите избори. Залагат на емоциите да докарат избиратели до урните. Другата цел е да се отклони вниманието от неудобните за властта въпроси: "Къде са милионите усвоени от ЕС, как са използвани, какво е направено с тях, КОЙ КОЙ и КОЙ и защо всички продължаваме да живеем толкова зле?". А попитали ли сте се: Какво ще стане ако българи и цигани се обеденим срещу престъпниците във властта?

да питаме ромите , колко им плащат за глас и да им дадем повече ли ???

Да мразим е лесно, първосигнално, но и разрушително за нас самите. Не харесвам начина на живот на циганите, но ако се замислите малко ще разберете че всички тези събития са провокации свързани с предстоящите избори. Залагат на емоциите да докарат избиратели до урните. Другата цел е да се отклони вниманието от неудобните за властта въпроси: "Къде са милионите усвоени от ЕС, как са използвани, какво е направено с тях, КОЙ КОЙ и КОЙ и защо всички продължаваме да живеем толкова зле?". А попитали ли сте се: Какво ще стане ако българи и цигани се обеденим срещу престъпниците във властта?

"It's cool to Hate" .

Благодаря Ви ,че не ми пускате коментарите!

защо в другите държави хората са патриоти , а в BG не са ??? въпросът е най- вече за полмафията !

тези 300 са доброволните отряди за защита на циганите,те са готови,и при нужда се преобразуват от защитна в нападателна структура.милиция и военни се вдигнаха и направиха кордон които и пиле не може да прехвръкне в гърмен и орландовци за защита на циганите,дали ще направят кордон ако циганите нападнат българите,съмнявам се?това че циганите се защитавали само с брадви мотики са версии за малоумници,те са въоръжени и с огнестрелно оръжие. пенсионираните милиционери и военни също са въоръжени и заедно с действащите милиционери ще защитават мафиотските кланове и олигарси made in BG.така че ако нещо се случи и народа въстане срещу себе си ще има цигани,пенсионирани военни и действуващи милиционери,познайте кои ще загуби?

Айде стига бе,до кога ще ги пази родната полиция ромите от народната любов,щом Държавата не си върши работата със тях,народа ще вземе нещата във свои ръце,не може хиляди Българи пострадали от кражбите на ромите,останали безнаказани да се разхождат по улиците,като свободни роми.а не са във затвора.Вече нещата не се търпят и на народа му писна,толкова ли е трудно политиците да го разберат това.

Нека политиците и медиите да се замъкнат във Факултета да видят какви са палати, какво е чудо и как си живеят там направо като автономия, в която имат само права, без задължения. Циганите ще ни изядат главата, а техните НПО-та са още по-опасни. Не ги очовечават, а само прибират евросубсидиите за тях. А че някой/и плодклажда/т напрежението е повече от ясно. Но и че циганите са също е вярно.

Един слух от БНР за някакви си дали са били 300 роми,а в квартала живеят десетки хиляди роми. Ами там има роми които също ходят на робота и имат законни къщи и плащат данъци , тях питахте ли дали им харесва това напрежение, тези " 300 роми" проверихте ли им личните карти, имат ли заявление в общината за митинг и кой ги ръководи , това що не го пишете

Че някой се опитва конфликта да го сведе до формулата "рокери и футболни фенове срещу цигани"!Това е погрешно и е отново заравяне на главата в пясъка!

пак ДЕМОНСТРАЦИИ на циганската "изключителност"! Полицията ги пази, а народът не го пази никой от циганите

Че циганите са ОСТАВЕНИ да правят каквото си искат е вярно, но че някой разлайва кучетата с напрежение между българи и цигани - също е вярно.

да направиш забележка на някой циганин за нещо нередно ,което го видиш да прави. След като стане въргала ще те питам кой ти е платил да създаваш "етнически конфликти" Ама добре ви обработват иначе. Кълвете кат шарани на голи кукички.

Коментари - Слух за нападение изкара 300 роми от ”Факултета” на улицата | Днес.dir.bg

Слух за нападение изкара 300 роми от ”Факултета” на улицата

Опасения от нападение срещу столичния квартал „Факултета“ снощи изкара на улицата ромите, които живеят там, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Слух за нападение изкара 300 роми от ”Факултета” на улицата | Днес.dir.bg

Коментари

Българи опомнете се циганите или т.нар.чандала вече превзеха България. Работим им като роби за да паразитират и да се плодят на наш гръб.

Tака ,така циганските им барона колко милиони откраднаха отпуснати да се интегрират циганите ? Kаде са парите циганиии? и докога ще крадете пенсионерите и децата ни за да храните циганите ,които крадат и имат палати ? и 3. циганите и ромите да се разберат кви са ,писна ми едните да викат роми сме ,другите да викат не ми викаите ром ,цигани сме ?Aман от измекяри

Ей "Българи" има роми които не са виновни примерно като мен... аз не крада нито съм казал крива дума на някого... някои роми крадат както има и българи които го правят... няма нужда да има разсизъм в България... не съм виновен че съм роден тук... Като отида в друга държава хората ми де усмихват даже някои ми казват Здравей а ние тук не го правим защото всички сте студени !!!!

какъвто се описваш, то си рядка находка! Браво! Но въпросът не е, че всички са такива, а каква е преобладаващата част. Освен това има и нещо друго - лятото ходя на вилата в район с раздавани по постановление парцели. Явно по тази причина кварталът е силно заселен с цигани. Работещи и учещи - евала на такива! Но... те също твърдят, че не крадат, ама ходят да секат гората... Просто манталитетът им е такъв, че сечта не я считат за кражба, а за свое право!

Не ми се мисли , какво им е на полицаите , докато трябва да вардят ревящите орки ... Ръцете им са вързани , а как ги сърбят ;) Скоро и на тях ще им писне от наглоста на коняците . А има толкова варианти за елегантно решение на проблема : дератизация , кастрация , елиминация , анихилиране , напалмиране и т.н. и т.н.

пазете ги

Един отряд ултраси да им дойде оборудвани с миниумки и ще хвърчи паразитска манго перушина

Дир, вие наистина сте гадняри, герберски подлоги. А може би , и цигански! Вече два пъти ми триете коментарите по тая тема, а в тях няма клевети, няма нищо невярно и обидно.И този да изтриете, мислите ли, че нещо ще промените? Това , което триете, не само моите коментари, е общоизвестно на всички. Просто нямате нужда човек да ви обижда.Вие достатъчно се компрометирате.Заглушаването на истината, поместването само на тези коментари, които са изгодни на господарите ви, цензурирането, всичко това е достатъчна обида за вас!

Следващата спирка е на Перник и Позитано.

Не е страх, а парадиране и търсене на интерес от стрна на медиите! Всички ги пазят, а и ТЕ СА ОПАСНИТЕ! Но дано поне малко да усетят /съмнявам се!/ какво им е на нападаните от тях вече и през деня беззащитни българи... Ако успееш все пак да се защитиш от зверовете, теб те съдят и осъждат и то според друг аршин! :( Няма държава!

Има! Но не е българска...

Почти съм сигурен за какво не ми пускате поста от близо 20-ина минути!!!

Извинявам се! Явно не можете да насмогнете с проверките на голямото количество постове по темата.

Живеейки точно там, ще ви кажа какво се случи. Нямаше никакво нападение, никакви групи българи и нищо не показваше, че нещо ще става. Около 11.30 ч. излезе някаква група от 50-ина цигани, които се позиционираха на площадчето срещу първите блокове. Свиркания и групово скандиране "Българите на сапун!". Както става при тях, след около 20-ина минути тълпата се увеличи, поне двойно, когато започнаха да пристигат първите коли на полицията. Накъде към 12.30 се появиха и жандармеристите. Вкараха тълпата вътре в квартала (в улицата "Възкресение" - началото на "Факултето" ) и след около час-два им се доспа и се разотидоха. Битки и противопоставяне между тях и нас нямаше, по простата причина, че ние сме им свикнали на зулумите и никой от живущите наоколо нашенци не им обърна внимание. По-интересно щеше да стане, ако не беше дошла полиция, до къде щяха да стигнат. Не ща да се сещам, ако бяха проявили вандализъм или агресия и бяха достигнали до блоковете, където живеят военни... Щото имаше единични случаи преди години, завършили, да го кажем така - до известна степен трагично за дейците. Сега тук е като всеки ден. Нищо не се случва.

сърбите се биха с целия свят,може да е малка сега сърбия но остана за сърбите,а на белите цигани българите които нямат смелост да се бият нищо няма да им остане !

В българския тълковен речник и в правописния такъв фигурират думите циганин и негър и не пише никъде, че са обидни, политически некоректни и т.н. Ние сега и от езика си ли ще се отказваме? Дойде време май за "стани, стани юнак балкански"

Знаете ли колко милиарда се дават и са дадени дотук за ц.иганите? Само от тях здравеопазването /вкл. Бърза помощ/ и пенсиите щяха да си решат проблема. Даваме ги ние работещите, за да убиват и мъчат /кражбите са най-малкото/ нас и възрастните ни родители. За да раждат на 12 и да се оправдават от държавата педофили, само защото били ц.игани? Не ми се живее тук вече. Вижте статистика за раждаемостт, смъртността и емиграцията на млади хора, както и колко от българите сега са над 60 годишни. Не е нужно да си статистик, или добър математик, за да се ужасиш. След 10-15 години, като остарея, не ми се живее само с ц.игански, а.фганистански и с.омалийски банди. Не съм вярвала, че ще мисля за емиграция! ТЪЖНА БЪЛГАРИЯ...

трябва да научат що е страх и респект.

да не се спотайва, а да изпрати патрулни екипи от общинска полиция във всяко превозно средство което има маршрут през или близо до циганските гета. А тези патрулни екпи да си свършат работата и да приложат законите, като ликвидират всякакви прояви на гратисчииство и хуланство от страна на наркомани, цигани, и други ненормалници и психопати независимо към кой етнос или социална прослойка принадлежат! Само така ще се спре нарастващото напрежение и ще утихне страхът на хората от всякакви безчинства. А за да има достатъчно сдредства за това градския транспорт да финансира назначаването на допълнителните полицейски екипи от средите на тези, които са готови да се включат в доброволните отряди, с което ще доведе до минимум и нанасяните щети в транспортните му средства. Такива екипи трябва да има и по маршрутите по които се подвизават "футболните фенове и агитки" които са си чиста форма на хулигански банди. А Бъчварова да не се чуди и мае, а да се намеси и да помогне на Фандъкова с екипи на жандармерията, охранителната и пътната полиция и да ги изпрати да патрулират и по улиците на всички населени места. Само за месец ще се спре всеки опит за насилие от когото и да било, тръгнат ли по улиците и влязат ли тези екипи в обществения транспорт и започат ли да прилагат законите с цялата им сила и тежест.

Е, може ли със слухове да ги стресирате и да им проваляте ''работната'' вечер на цял "Факултет". Сводката на МВР показва драстично намаление на престъплнията в района вчера. Днес да се разделят - 150 да излязат заради нов слух, а другите да бръмчат ''по задачи''.

Няма ли най-накрая в тази държава да се появи партия, която сериозно да обещае да се справи с ромския проблем, ще гласувам за нея. Не говоря за популисти като Атака, които в крайна сметка купуват ромски гласове. Говоря за Българска партия, която да обещае няколко неща: 1. Никакви помощи от третото дете нагоре, ако искаш много деца, трябва да можеш да си ги позволиш. 2. Социални помощи под формата на работа и данъчни облекчения, а не кеш. 3. Образователен ценз за гласуване. Основното образование е безплатно и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по конституция. 4. Засилване на присъдите обществено полезен труд вместо за дреболии да ги вкарват по затворите да ги храним ние данъкоплатците. 5. Възможност да си отработват дълговете към държавата с обществено полезен труд. При отказ, да им се отнемат правата за помощи пожизнено. 6. Нулева толерантност към незаконните им постройки и гета, докога ще живеем като африканци в 21ви век Европа. 7. Кражбите на кабели, релси или други инфраструктурни елементи да се третират като тероризъм и да се преследва като такъв от закона. 8. Нападенията над самотни възрастни хора по селата да се третират като мародерство и да се наказват подобаващо. 9. Ако децата не ходят на училище, спиране на помощите. 10. Жестоки проверки на шофьорските им книжки и периодични изпити, защото повечето са или фалшиви, или с купен изпит, или с фалшива диплома за основно. Ако някой ми обещае и изпълни тези 10 точки, ще гласувам за него цял живот. България ще стане правова и нормална държава и ще успеем да интегрираме ромите чрез образование и труд, а не чрез помощи и безнаказаност. Повярвайте си господа политици, не зависите чак толкова от ромските гласове. Това, което ще загубите от тях ще го спечелите като гласове от хилядите българи, на които вече им идва до гуша от двойния стандарт.

Да се разреши на психически здравите и пълнолетни да носят оръжие! Правото на самозащита да се дефинира по световните практики, а не ако циганитът те е заклал да имаш право да му го върнеш!

100+ с три допълнения: - съд за педофилия - децата им раждат на 12-13 - ценз за СРЕДНО, не основно образование; то е също безплатно; - помощи до 2 деца: който е богат, нека има и 15 - чудесно нека има българчета!

Това е чудесно, но основи я тази партия, от къде я чакаш да се появи, няма да дойде от нищото, някой трябва да я направи. Иначе подкрепям. Но нека да спрем да чакаме някой от някъде да се появи и да ни оправя, такъв няма и няма да се появи, всичко е в нашите ръце.

над всичкото мангало надвиснаха черни облаци - да видят как пенсионерите заспиват в страх

докато е горещо. Изглежда че управляващите си пускат слухове,след което изпращат полиция да пази.....щатните им избиратели,които трябва да осъзнаят,че ако искат безобразията и защитата им да продължават трябва активно да гласуват на предстоящите избори

От години имам лично оръжие и почти никога не съм го носил с мен, защото не съм изпитвал нужда. Напоследък все повече се замислям да започна да ходя въоръжен постоянно. В крайна сметка моя живот и този на семейството ми са по важни от всякакви други съображения. Тази държава се разпада със страшни темпове и сигурност няма абсолютно никаква за нормалния етнически българин.

Тези зачестили опити за раздухване на етнически конфликти в България все повече започват да приличат на външни провокации. Дали не са част от хибридната война на Путин за дестабилизиране на страните от Източна Европа?! Държавата трябва да осигури спазването на законите от всички, включително и от циганите, а ние - разумните българи, трябва да обменяме идеи за това как да стимулираме циганетата да учат. Ама не да учат за инфузорията-чехълче и за символизма в поезията на Лилиев, а да научат занаят, с който да си изкарват хляба - да станат шлосери, заварчици, кофражисти, зидаро-мазачи, шофьори, трактористи, шивачки и т.н.

а Пубертета Х,защото ако беше по-възрастен щеше да знаеш че нещата дето си ги написал едно време циганите ги научаваха в Строителни Войски на БНА,след което продължаваха да ги работят и в цивилния живот............сега единственото което учат е да правят деца докато са още самите те са деца и да получават помощите за тях.Колкото повече деца,толкова повече помощи.

Борисов, закривай МВР и назначавай рокерите! Май само те останаха читави в тази "държава"!

Да мразим е лесно, първосигнално, но и разрушително за нас самите. Не харесвам начина на живот на циганите, но ако се замислите малко ще разберете че всички тези събития са провокации свързани с предстоящите избори. Залагат на емоциите да докарат избиратели до урните. Другата цел е да се отклони вниманието от неудобните за властта въпроси: "Къде са милионите усвоени от ЕС, как са използвани, какво е направено с тях, КОЙ КОЙ и КОЙ и защо всички продължаваме да живеем толкова зле?". А попитали ли сте се: Какво ще стане ако българи и цигани се обеденим срещу престъпниците във властта?

да питаме ромите , колко им плащат за глас и да им дадем повече ли ???

Да мразим е лесно, първосигнално, но и разрушително за нас самите. Не харесвам начина на живот на циганите, но ако се замислите малко ще разберете че всички тези събития са провокации свързани с предстоящите избори. Залагат на емоциите да докарат избиратели до урните. Другата цел е да се отклони вниманието от неудобните за властта въпроси: "Къде са милионите усвоени от ЕС, как са използвани, какво е направено с тях, КОЙ КОЙ и КОЙ и защо всички продължаваме да живеем толкова зле?". А попитали ли сте се: Какво ще стане ако българи и цигани се обеденим срещу престъпниците във властта?

"It's cool to Hate" .

Благодаря Ви ,че не ми пускате коментарите!

защо в другите държави хората са патриоти , а в BG не са ??? въпросът е най- вече за полмафията !

тези 300 са доброволните отряди за защита на циганите,те са готови,и при нужда се преобразуват от защитна в нападателна структура.милиция и военни се вдигнаха и направиха кордон които и пиле не може да прехвръкне в гърмен и орландовци за защита на циганите,дали ще направят кордон ако циганите нападнат българите,съмнявам се?това че циганите се защитавали само с брадви мотики са версии за малоумници,те са въоръжени и с огнестрелно оръжие. пенсионираните милиционери и военни също са въоръжени и заедно с действащите милиционери ще защитават мафиотските кланове и олигарси made in BG.така че ако нещо се случи и народа въстане срещу себе си ще има цигани,пенсионирани военни и действуващи милиционери,познайте кои ще загуби?

Айде стига бе,до кога ще ги пази родната полиция ромите от народната любов,щом Държавата не си върши работата със тях,народа ще вземе нещата във свои ръце,не може хиляди Българи пострадали от кражбите на ромите,останали безнаказани да се разхождат по улиците,като свободни роми.а не са във затвора.Вече нещата не се търпят и на народа му писна,толкова ли е трудно политиците да го разберат това.

Нека политиците и медиите да се замъкнат във Факултета да видят какви са палати, какво е чудо и как си живеят там направо като автономия, в която имат само права, без задължения. Циганите ще ни изядат главата, а техните НПО-та са още по-опасни. Не ги очовечават, а само прибират евросубсидиите за тях. А че някой/и плодклажда/т напрежението е повече от ясно. Но и че циганите са също е вярно.

Един слух от БНР за някакви си дали са били 300 роми,а в квартала живеят десетки хиляди роми. Ами там има роми които също ходят на робота и имат законни къщи и плащат данъци , тях питахте ли дали им харесва това напрежение, тези " 300 роми" проверихте ли им личните карти, имат ли заявление в общината за митинг и кой ги ръководи , това що не го пишете

Че някой се опитва конфликта да го сведе до формулата "рокери и футболни фенове срещу цигани"!Това е погрешно и е отново заравяне на главата в пясъка!

пак ДЕМОНСТРАЦИИ на циганската "изключителност"! Полицията ги пази, а народът не го пази никой от циганите

Че циганите са ОСТАВЕНИ да правят каквото си искат е вярно, но че някой разлайва кучетата с напрежение между българи и цигани - също е вярно.

да направиш забележка на някой циганин за нещо нередно ,което го видиш да прави. След като стане въргала ще те питам кой ти е платил да създаваш "етнически конфликти" Ама добре ви обработват иначе. Кълвете кат шарани на голи кукички.