Арестуван е мъж, налетял да души лекар от Спешна помощ

Полицаи са предотвратили насилие над медицински персонал от Спешна помощ в Перник, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Арестуван е мъж, налетял да души лекар от Спешна помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма нищо по добро от капитализма, там алкохола е скъп и голямата ракия е 50гр.,там след такава проява ще метеш градинките 1 месец.

полициятя да ги кара в изтрезвителното, където си плащат престоя!

И каква нъжда има от спешна помощ пиян скот. Клизма и промивки ли да му правят, какво ли. Нека ги бият, като приемат пациенти, които не са спешни.

не национално, а циганско.

При соц-а точно не знам кой от кого е бил по платен,защото всеки ще ти обясни,че тогава не парите,а връзките имаха значение.А сега добре ли е,че полицаят примерно е в пъти по -платен от учителя

Българско соросоидно блато

При "лошия ви соц" такива работи нямаше, всички работеха, всички учеха. Подобни проблеми нямаше. ЗНАЧИ МОЖЕЛО Е, значи може, ама.... не отърва някому явно---

Е, то затова соца беше лош, защото не биеха лекарите! Друго си е така демократично, да поотупват по няколко всеки месец. То като няма хляб, поне да има демократични зрелища - нали така?!

Напротив олигофрен такъв, от Соца започна простотията, че шофьора, комбайнера, шлосера и краваря са по-важни и по-високо платени от лекаря, учителя и инженера. Тъй, че този Соц да си го завреш отзад!

big_uncle@dir.bg

Хе-хе...явно за соца сами си чувал в кръчмата - иначе нямаше да пишеш глупости!

При " лошия ви соц" стоките нямаха срок на годност, но ВСИЧКИ БЯХА ГОДНИ! Значи можело е, значи може! Нямаше кърлежи - не знаехме такава дума, не бяхме чували! Значи можело е - значи може! Вратите бяха денонощно отворени и НЯМАШЕ КРАЖБИ! Значи можело е - значи може! Може може, ама някой не му отърва. Живейте си в блатото, такова, каквото си го направите.... българско е в случая ...

преди 10. 11 купувах за детето си 2 кисели/ прокиснали/ и 1 прясно мляко с купони А колко още развалени продукти сме прекарали

а как само се крадеше по време на соца, ей тове е, което най много липсва на някои хора

Биенето на лекар стана национално забавление.

А точенето от здравна каса какво е? Професионално хоби за посветени... Няма що. Не всеки лекар заслужава да го сложим в тоя кюп, но има много лекари, които абсолютно си заслужават един бой поне.

не национално, а циганско.

И този ще се размине със 100 лв глоба или 300 лв гаранция и после нищо, няма доказателства. ------------- А министъра вместо да плямпа простотии да каже кога започва с реформата в Здравеопазването, че ми писна да лекуваме само магали и бездомни в болницата ..... Писна ми и да няма медицински сестри и лекари в болницата. Писна ми и да гледам как в едно отделение работят 4-ма лекари, а получават заплата 15. Писна ми и да ходя на изпит за зачисляване на специализация за 10 свободни места , а да се явяват 3-ма души и 1 да бъде пуснат да специализира. Писна ми и да получавам заплата по-малка от магала дето продава банани на пазара или милиционера дето изкарва за 1 седмица повече отколкото лекар за 1 месец. Писна ми да гледам как разни мошеници лекари изкарват по 10-20 000 на месец на колегите в Спешна помощ и много други по 800 лв...... Тъй че Москов или действай или се махай!

Веднага Одесов да забрани на перничани да ползват Спешна помощ!

Всичко опира до баланса лош мат'рял vs качествен мат'рял. Кофтият винаги е бил на високо ниво, но след 10.11.1989 процентният му дял стигна до критични нива, след като качествият забягна. Ето как трайно се заформят територии-клоаки-:)

Вас журналистите защо ви е страх да информирате побойниците какви са - българи или роми????!? Ако се страхувате, от вас журналисти не става, намерете си друга професия. Това е една от основните причини като не се съобщават деянията на ромите, те да продължават да безчинстват над българските лекари, а вие журналистите сте съучастници!

Като се правят забележки на журналисти , моля пишете грамотно - ром означава женен, уседнал циганин с дом и семейство и е обръщение с уважение, а циганин е представител на етническо малцинство. Това и тъпите журналисти не го знаят.

Вече е модерно след преглед при лекар,начин да му благодариш че те е прегледал е да го напердашиш,да го направиш целият син във лицето. Във такава Мутренска държава без никаква съдебна система вие какво очаквате,със перца ли да ги галят,ще става и още по страшно.на някой ако му хареса дадена сестра във болница,нищо чудно да я изнасили във тоалетната,като знае че няма да го съдят.така ще е.на деди момчето.

Щото ти си от плюещите по ГЕРБ, Цецо и Бойко, то да припомня, се само те се опънаха на съдебната система, а от другите политици нямаше никакво отрицателно мнение допреди 1 година.

ЕХ КАКО НИ НАТРЕСЕ КРИВОРАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НАПАСТ БОЖИЯ

Т.нар. "демокрация" - "власт на народа" е само маска на демонокрацията - власт на демоните.

Бърза помощ само за осигурени, а за останалите платена!! Ако ти дават ядене безплатно, може да го изядеш, ама може и да плюеш в него, може и да го изхвърлиш!

Лекарите трябва да ходят въоръжени. След като не им осигуряват охрана - да им дадат по един служебен пищов и една електрошокова палка - и да се самозащитават...

Дори и в Сомалия, лекарите не ходят въоръжени. Може би искате да кажете, че у нас е по-зле отколкото в Сомалия?! Хм ... То май нататък отиват работите.

Аз па не мога да разбера защо ромите ходят на лекар. Не могат ли да направят една-две магии и готово, като бабата на Цв. Кънчев. И бат Сали вчера каза по телевизора, че който се е хванал с цигани добро не е видял. И той знае нещо.

бараточка, ни медиаторете, само със сигани се занимаваме. това ни учиха така работиме. вие там си се оправяйте и не спирайте да работите, че требе да ядеме и ние и чааветата

Големи гевезета излезнаха тия лекари! Вместо да ги изпитват глупости Кандидат-студентски изпит по медицина: бокс Балообразуваща оценка: Физкултура Следват предметите и изпитите по курсове Първи курс: Карате Втори курс: Борба Трети курс: Кендо и хвърляне на нож Четвърти курс: Хладно и огнестрелно оръжие Пети курс: Петмесечен курс по самоотбрана и военно дело съвместно с френския чуждестранен легион в Централна Африка и Афганистан Държавен изпит: Бягане 60 км в пълно бойно, претърсване и арестуване на заподозрени за насилие над лекари. 4 задържани заподозрени лица е за тройка, за шестица 10 задържани заподозрени лица.

Кви са тия минуси? Остап Бендер го е казал, че спасението на давещите се е дело на самите давещи се! Точка!

ти, като си защитник на гей парадите, защо нападаш бедните сигани? или, не си защитник на гей-парадите?

Те за едно душене ли са лекарите от Перник:)

Абе ти правиш ли се на ръб или си такъв?

васко

Що ти на квадрат ли се правиш:)

Щом е задържан - значи не е циганин.

Това някакъв нов национален спорт ли е?

за всичко са виновни медиите,те със своите драсканици за пари унижиха лекарското съсловие,циганите не плащат здравни осигуровки,но ползват безплатна медицинска помощ за сметка на плащащите,че са и с претенции.Няма некадърни лекари-има некадърна държава.Никъде по света не се унижава лекарския труд,медиците ни работят под непрекъснат стрес,крайно време е да се замислим за отношението ни към нашите лечители,плюем ги,но като закъсаме сме по-ниски от тревата,недостойно е

Защо нищо не пише за тена на ападателя?

Сега пак ще ни делят на цигани и българи нали така? Ама какво да се делим като сме един народ? Нека по-добре да видим престъпниците във властта. Да вземем за пример един виден политик от ГЕРБ - Цветан Цветанов. Осъден на първа инстанция на 4 години затвор ефективно, но още не сме го видели да е облякъл раираната пижама. Жената на престъпника Цветан Цветанов, Десислава, е служител във ДАНС! Ама моля ви се какво е това? Жената на престъпника е във властта? А ние сме се закахърили за нападенията над екипи от Бърза помощ. Ами сетете се защо е така де - защото тия които са във властта и в момента подкрепят престъпниците.

Москов, веднага да забраниш предоставяне на медицинска помощ в Перник!

Ако постигнат 50% (една втора, половината) от броя нападения, които се случват в една циганска махала - веднага. Но, статистиката ясно показва кое е практика и кое - изключение.

Всеки ден 5 медици напускат пост-комунистическата територия-клоака. Сполай им -:)

Ние сами направихме България клоака. Каква щеше да бъде разликата, ако ли беше поск-феодална или пост-капиталистическа?! Щеше да мирише по хубаво?! Клоаката си е клоака, както във времето, така и в пространството и няма нищо общо с миналото! И затова сме виновни ВСИКИ НИЕ - Българския народ!

Че клоаката си е клоака, клоака си е, няма спор. По въпроса обаче дали има или няма нищо общо с миналото мога да поспоря. Аз твърдя че категорично има много общо с миналото и то с комунистическото ни минало - онова от 1944 г. до 1989 г.

А ти защо заврял глава в клоаката.

Разделяне на насилието върху хората, като насилие срещу специални хора, което ще се наказва и насилието срещу редовия гржданин, като практически легално. Създаването на специална група от граждани, срещу които не е желателно да се оказва насилие практически казва на насилниците срещу кого могат да издевателстват без да има евентуални последици. Т.е. имаме закони за едни и в случая действащи закони и закони за стадото които са фалшиви закони, недействащи закони, закони за шоуто... Би трябвало да има само един ЗАКОН и той да действа срещу всички насилници и не само закони за специални хора

Не мислиш ли, че има малка разлика? Аз, например, мога да мина през Столипиново в полунощ, но мога и да не мина. Но екипа на бърза помощ ще не ще ще трябва да отиде, когато има повикване. Няма специални хора, има специални обстоятелства!

Искаш да кажеш, че цигански произвол и насилие има само нощем и само в циганските махали? Пак повтарям, не е нормално да се разделят закони само за тези и закони за другите... Съобщението, което се изпраща е, че ако нападнеш тези специалните ще те смажем, но ако нападнеш онзи дядо няма проблеми

Извинете- това нонсенс ли е?! Все едно да напишат, че днес съм отишъл на работа! Ами ще го арестуват,я - паметник ли очаква да му турят? Защо пълните новините с това, че някой си е свършил работата?!

Всички тези "нападения", "отражения", "сбивания", ще доведат до окончателния колапс на здравеопазването на България. Но ми се струва, че те са следствие на отчайващата некадърност на медицинските работници. Едно ме радва, че вече съм почти на 50. Нека младите да аму берат гаалето. Те бяха причината в края 1996 година, България да тръгне по пътя на разрухата, неграмотността и тоталитаризма, който вече аха-аха да дойде. Господ забавя, но НИКОГА не забравя!

Хубаво си казал, че си "демон"... Лекарите били некадърни... Защо ти не стана лекар бе, отворко ? Лекарите-некадърни, малдите от 1996- виновни, само ти си чиста водица бистра. На този хал сме, защото такива като теб вместо да извадят гредата в своето око търсят да вадят клечицата в окото на брата си. От такива мрънкачи, недоволни претенциозни плямпала , одумвачи и присмивачи сме на тоя хал. Лекарите некадърни, пък като те заболи нещо, защо ходиш при некадърните бе, олигофрен... Бил на 50 години....На 50 години си, а мислиш като олигофрен на 16...

Ти през 1996 на колко беше, че "младите" са ти виновни? Бил си някъде около 30-те, т.е. на години в които е трябвало да запретнеш ръкави и да работиш, а не сега да мрънкаш по форумите!

Проблемът е много по-дълбок!Политиците пак се втурнаха авариино. Насилието ражда насилие.

Насилието упражнено върху този които трябва води до победа.

насилие и упражняване на закон не е едно и също

Не знам дали тези кампании за защита на лекарите не дадоха обратен ефект... Освен това, КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТАВА ОТ ЛЕКАРИТЕ??

Кънчо, никой не те задължава да се ходиш в Спешното или да викаш линейка.След като нямаш вяра на лекарите ходи при попа или при ходжата - нека те да те лекуват.

Така и правя!

турският милиционер - павел веднага да поиска оставката на този лекар !!! Недопустимо е да се пречи на електората да упражнява правата и свободите си !!! Добре, че след 24 часа и след поредната регистрация за престъплене, ще е свободен и ще може да довърши борбата си за "справедливост"

еи тия цигани, прекалиха вече

Е какво като го арестувахте?

Е как какво ходи хвани един лекар за гушата да те арестуват и ще разбереш какво.

Тая не ми се верва....Нали нашият вожд и учител каза преди 3-4 дни, че сме европейска страна, част от обединена Европа...И в Швейцария и Англия ли така бият и душат лекарите ? Сигурно това е някаква лъжа на медиите... Аз вярвам на вожда и учителя на Партията !!!

Братчет,вожда каза и култовата реплика ,,ОСТАВА ДА БОЯДИСАМЕ ЕДНА СТЕНА И ВЛИЗАМЕ В ШЕНГЕН"Е....като няма боя ,матряла е виновен.

Мисля че вече има кой да строи безплатно магистрали - срещу храна и подслон проблемът е решен!

ти последно, не беше ли от LGPT (лесбо-гей-педал-травестит) дружинката? нали знаеш, че покрай БХК трябва да си сложите и S- от siganin

Който се държи като скот, и като скот трябва да се отнасят към него. Прав е министър Москов, другите приказки са политическо лицемерие. Време е съдът да стане съд, а не политическа бухалка.Защо ли се съмнявам.

Няма ли да кажете, че пак е бил сиганин?

не е циганин - веднага ще го осъдят по бързата процедура! ето го двойният аршин господа!

Тоя доктор винкеУ немал ли е ???

Щом е нямал винкел, значи не е перничанин, от селата наоколо ще да е.

Докторите да се запишат в курсове за самоотбрана! Мед.сестрата,освен секси да бъде и въоръжена с необходимата техника!

Секси мед сестри има само в порното. В реалният живот не съм виждал такива :D Особено като малък, изпитвах голям ужас от мед сестрите от местната поликлиника :D

Ако не е сиган, ей ме на!

Риган ли? магденоз от Колумбия ли?

МагдЕноз ли ?!? Туй пък що е ?

Веднага да се потърсят местните ЛИДЕРи за съдействие, че да се тушира напрежението.

М.В. на 24 години ? То , че нищо няма да му се случи е ясно, но поне му пишете имената, белким някой му "раздаде правосъдие"