Данъчна полиция спря внос на 20 т пилешки бутчета

Звеното "Фискален контрол" в НАП пресече опит за документна измама при внос на близо 20 тона замразени пилешки бутчета, съобщиха от агенцията.

Обратно в новината

Коментари - Данъчна полиция спря внос на 20 т пилешки бутчета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

замразено Агънце на 10г.внос от... USarmy :)

" Властите в Източен Китай заведоха 70 чиновници на обиколка в местен затвор, за да видят държавните служители какво ще им се случи, ако се поддадат на корупция. 70-те чиновника са посетили затвора в Сиан заедно със съпругите си, пише Би Би Си. Драконовските мерки срещу корупцията в Китай започнаха през 2012-та година, като от тогава хиляди са били разследвани, а много чиновници вече гледат слънцето през затворнически прозорци. В затвора държавните служители са успели да разговарят със свои бивши колеги, осъдени за корупция, както и са гледали изслушвания на обвинени в злоупотреба със власт. " внос на челен опит трябва

Контрабанда и данъчни!? Нещата вече тотално са объркани. А какво ще правят тези сладури ако случайно ни вземат в Шенген? Как ли се оправят страните от Шенген като си нямат такива борци с "контрабандата" по границите на ЕС? В противовес на тия 40 т., колко са разходите за заплати, пътни, дрехи и т.н. на това звено и оправдани ли са!?

Вчера 25,05,15 гледам в Пикадили промоция - охладени бутчета по 2,30 килото. Питам за срок на годност - дигане на ремене. Трябвало да проверят. Казвам - ще почакам, проверете. След 10 минути идва шефката и носи документи. Сверява номер на кашон с документите и - изненада срок до 25,05,15. Шефката казва - технически погледнато не сме в нарушение. Още са годни. Питам - защо това не го казвате или напишете някъде. Някоя баба ще си купи 10 кила и утре вече ще са негодни за ядене. Отговор - който го интересува ще му кажем. Това са същите бутчета сигурно.

На Аладин , бутчетата !

А бе, дали БАБХ ПАК не е виновна? На "честните" частници, с "честни сини очи", всички се мъчат да им пречат... Е, на някой кожата е по-синя от очите, ама....

и какво излиза, че за няколко месеца са хванали само 2 камиона

Много ми е интересно колко години ще лежи в затвора този,който е представил фалшиво пълномощно и е острието на измамата?

Приемам залози за следните отговори а) Нула години; б) николко; в) нама да лежи; г) ДАНС са виновни, защото са си не са си поискали!

Zначи може да се работи, да се контролира перфектно ! Tака трябва да се работи вbв всички сфери, вbв всички обласTи на икономиката ! поздравленuя за добре свbршената работа ! Oт това печелим всички !

Какво е това ембарго? Сега какво ще кльопаме?