Измамник “взел” заеми от мъртъвци

Заеми от 36-има приятели, роднини и познати обявил в данъчната си декларация човек от голям град. Данъчните установили обаче, че той четял старателно некролозите във вестниците и описал като "дарители" всички познати, починали през последните 4 г.

Обратно в новината

Коментари - Измамник “взел” заеми от мъртъвци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а тоя тип няма ли име и откъде е? дори се е подиграл с мъртвите. сега в затвора и всичко да връща!!! ама така хубаво няма да види! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички от НАП трябва да измрете, защото изхранвате мафията и олигархията, защото сте антинародни, безродници! Защото с парите ни купувате гласове на изборите! Измет мръсна! С тези високи проценти единствено стимулирате повишаване на цените и инфлация и пак инфлация! С престъпното ДДС най-вече! Напълно незаконна шайка от боклуци!

А НАП смятат ли да върнат парите на хората, които са надвнесли. И ще дължат ли лихви? До кога е срока НАП да върнат дължимите суми?

Аз лично не познавам някой който има да дава да се мине и да даде повече... Ако имаш примери моля сподели защото ми стана любопитно. Ако ли само си пишеш Ок.

Ауууу..Чудя се как ще докаже сумата от 16 лв и 80 ст. , която плаща синът ми за данък здраве, заради това че не работи.(тази година завърши).. Дали да не докладвам на специалните служби да го разследват от какво живее?!?!?!

Треперете, дребни длъжници! Абе, НАП, що не сте толкова ербап и пред големите длъжници?! Я по-добре се похвалете как си гарантирате вземанията от тях.

И що да не е печелил на еврофутбол на три дни??? Вече има ограничение на печалбите за ден ли? Егати тъпотията. По принцип е възможно да се печели и всеки ден, особено пък суми от 10-20 лева.

Тъпото е , че за да се стимулират мошенноците системите на нои и нап са така ска4ени , 4е при 4 последователни проверки за дължимост , 4ак на 4 система даде 0! 3 пъти погасявах или променяхме партиди докато се изцистят нещата! Сега ,ако отида сигурен съм , че ще излезе нещо от преди 4-5 години!

Лелееее, колко са страшни данъчните за простосмъртните. А хора като Банев, Ковачки, Ал Божков - "Черепа" не се споменават въобще....