НАП и прокуратурата проверяват имуществото на Семерджиев

Националната агенция за приходите (НАП), съвместно със Софийска градска прокуратура, започва проверка на имущественото състояние на бившия председател на ДКЕВР Ангел Семерджиев, съобщиха от пресцентъра на НАП.

Обратно в новината

Коментари - НАП и прокуратурата проверяват имуществото на Семерджиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината е,че толкова големи монополи не могат да бъдат контролирани,защото ще корумпират когото поискат.Затова единственото решение е отнемане на лиценза и това няма нищо общо с комунизъм ,както твърдят защитниците на ЕРП-тата.

Истината е,че толкова големи монополи не могат да бъдат контролирани,защото ще корумпират когото поискат.Затова единственото решение е отнемане на лиценза и това няма нищо общо с комунизъм ,както твърдят защитниците на ЕРП-тата.

А КОЙ ЩЕ ПРОВЕРЯВА НАП И ШЕФА МУ КРАСИМИР СТЕФАНОВ ????? Защо Стефанов не бе проверена за доходите фирмата ПЛАТИЛА 4 мил. лв. за държавния имот в Несебър бе изрод ???? ЗАЩОТО СА ХОРА НА ЦВЕТАНОВ ЛИ??? Или твоити гавази мачкат само МАЛКИЯ БИЗНЕС , а големите монополи на ЧУЖДИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ не закачате !!!! ТЕ ЗАЩО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК НА ДЪРЖАВАТА БЕ ИЗРОД ??? ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ИЗМАМАТА НАРЕЧЕНА 4ЧАСТЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ" Или ти нищо не знаеш как тези КОЛОНИЗАТОРИ МОНОПОЛИСТИ преобразуват печалбите си в ЗАДЪЛЖЕНИЕ към базираните в чужбина фирми майки !!!!! ПО ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СХЕМА БЪЛГАРИЯ ЗАФОРМИ 26 МИЛИАРДА ЧАСТЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ , КОЙТО НИЕ ПЛАЩАМЕ С ЦЕНАТА НА ТОКА , ВОДАТА , ГОРИВАТА И ВСИЧКО КОЕТО БОЙКОВИЯ ЦАР ПРОДАДЕ НА БЕЗЦЕНИЦА . На съд Стефанов, ти и цялото правителство И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМОТИТЕ ВИ , ВАШИТЕ И НА ДЕЦАТА ВИ !!!!!

МНОГО Е СЛАДЪК ТОЯ БОЙКО БОРИСОВ, КАК ВСЕ НАМИРА МЕЗОНЕТИ , ИМОТИ .... НА ТОЗИ , НА ОНЗИ , А Г-Н ЦВЕТАНОВ С НБЕГОВИТЕ НЯКОЛКО АПАРТАМЕНТА КАК ПЪК НЕ ГО ЗАКАЧИ ДА ГО ПРОВЕРИ , НЕГО И БЛИЗКИТЕ МУ И Т.Н. БРЯХ , БРЯХ .... СПРАВЕДЛИВОСТ

Без контрол се случва това, което наблюдаваме навсякъде. Щом котката спи, мишките вилнеят. Човешката природа е такава, че ако не се контролира, онези, които имат по-слаби морални устои, веднага се възползват и нарушават законите. У нас всичко просто е оставено на автопилот, това може да констатира всеки, който е живял в друга, цивилизована страна.

Ти къде живееш бе мой човек? Какъв контрол бълнуваш? Без действаща правосъдна система и въвеждане на смъртна присъда в България още на следващия ден контролът вече ще е корумпиран.

НА БЕСИЛОТО МРЪСЕН ПЕС!

Бокич,този Семерджиев е за прокурор,онази Калинка с фалшивата диплома е за прокурор,продавачката на цигари незаконно Юлияна Иванова е за прокурор и т.н.Някакви резултати?

Естествено, че там, където производител, контрольор и власт са от един отбор зелената енергия е само по документи. В най-лошия случай се препродава електричеството от АЕЦ като зелена енергия. Анадъму.

пропуснали са 20 000е "заем' за апартамент на любовницата му от силистра

Моля искам да се свъжа с вас относно любовницата от силистра

Някой да ме е питал искам ли зелена енергия. Че даже и да плащам на друг, който печели от това, а не печели държавата. А дали това не е измама само по документи.

Най-после очите на ББорисов се "отвориха" за тази мишка. КОЙ сега ще понесе наказанието за делата му?.......... А колко много има още като него, които окрадоха и ограбиха народа и държавата ни!!! За това сме на този хал сега!!!.. .. Последните дни се разбра, че правителството се страхува от основателни протести. Успех и победа до край, да им покажем, че ние сме ги избрали и те на нас са длъжници, стига са ни мачкали.......

И този е голям спестовник.Крайно време е на някой да буде конфискувано имуществото и да прекара следващите 10-15 години за наша сметка в затвора.Ако това не се случи още дулго врме българските държавни чиновници ще кардат под една или друга форма и ще се чувстват недосегаеми.Трябва да се прием закон ако държавен служител извърши престъпление,наказанието да е два пъти по-високо от това за редови гражданин..Така е във всички цивилизовани страни,за каквато и ние можем да минем сле 100-150 години,ако си променим мисленето.

Спешно търсиме Виновен ... може по чл.64, или срещу заплащане.Помагайте!

Отговорност и смъртни присъди за държавна измяна на виновните. Б-я е третирана от ЕС и САЩ по-зле и от колониална страна, защото беше унищожено постигнатото и превърната в пазар за чуждите стоки, докато истински колониалните държави научиха и постигнаха развитие от колонизаторите си. Разбира се, ако народът ни наистина беше КАЧЕСТВЕН това нямаше да се случи.

Виж го ти нашия тарикат

45 години сигат. Долу БКП! Ууууу! Долу БКП! Сеее-Деее-Сеее! Сее-Деее-Сеее! Ето ви сега СДС, БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ, ГЕРБ и всички останали престъпници, които си харесахте. Халал да са ви.

БКП=БСП. Нещо смисъла на поста ти се губи ..

До 6 крадени апартамента не се смята за престъпление.

В БГ проверките само започват, но никога не завършват. Затова трябва най-напред да бъдат проверени НАП и Прокуратурата.

Крадец до крадеца,мошенник до мошенника.Народа се разбунтува заради такива крадци.Да падат глави,време е.

Властта иска да каже,че довчера не е знаела тези "подробности" около Семерджиев ли ? Май се търси средство,чрез което да се гаси пожара на недоволството - и решиха това да е Семерджиев.Нима ако нямаше подобно имущество цената на тока щеше да е по-ниска ? Тук става дума за следване на колониална политика,в която няма значение кой е начело на комисия и министерство,защото и хиляди да се сменят на този пост,то ние по-добре няма да заживеем....

А кога, НАП и прокуратурата ще се заемат с имотното състояние на Буда Тикваров и Цецо Крадецо?! Или те своевременно си назначиха Гл.прокурор и подмениха ВСС с хора които ще ги бранят до последна капка кръв?

тоз мазник няма какво да го разледват а направо да го разтрелват

Този мазен крадец трябва да бъде натикан в затвора,а имуществото му конфискувано!

Само още един мезонет! Не е ли необходимо апартаментите да са на 6 /шест/ та да се говори за нередности?

Не е лошо прокуратурата да провери и за връзките му с EVN. Само седмица преди да го уволнят той съветваше Фандъкова да продаде софийската топлофикация на EVN.

Сега е по-важно да се провери как ДЪРЖАВАТА е осъществявала контрола върху ЕРП-тата,а не крадеца Семерджиев.

Нали точно затова Семерджиев е получавал заплата - и не само - от моите данъци, за да извършва държавния контрол.

Контрол на народа и върху двете...и не само тях.Иначе много шум за нищо и... пак старата песен на нов глас.Не трябва спиране на протестите,ако няма промени в полза на народа.

Моралът на българският народ е ниско равнище. Нито един министър председател неможе да следи всичко това. А когато няма съд, нещата остават да лежат на морала, а първановият съд окончателно стопи морала в държавата до отрицателни нива. Цветанов се бори за съд - плюят го. Бори се да излови престъпници - плюят го. Борисов уволнява наред при нарушения (за разлика от Станишев) - плюят го. Дянков стабилизира сринатата от БСП и ДПС икономика (от 2008 икономиката е в непрекъснат спад) - плюят го, защото нямали пари. Ами с кофти икономика какви пари искате?! Кажете, мили братя българи, имате ли нещо друго, освен полови органи и слюнчна жлеза? Струва си всеки дас е замисли дали има морал сред нас българите, или я караме на алчност, наглост и... невероятна глупост.

казано, точно в десетката.

Прав си ,но не мислиш ли че изброените от теб ОПЛЮТИ държавници първо трябва да кажат на народа откъде имат цялото това имане. Та те са били на държавна заплата 15 и повече години, а всички знаем колко са тези заплати и нещата не се връзват.Голяма част от тези които искат с честен труд и умения да вървят напред отдавна не са в БГ.Изгониха ги с жалките си политически схеми да раздават субсидии( европейски и държавни) на наши хора за да има за тях, с великите си закони пълни сврати и вратички за наши хора за да има за тях и т.н. И всички партии до днес са включително и ГЕРБ са си на тази схема. Какви са тези 240 депутати максимум 100 даже и те са много.

Евала, той човека си трупал имотите, а ние го спонсорираме и него, и обръчите на енергийната мафия. Тая прокуратура се самосезира винаги, когато е късно.

Не мога да разбера председателя на ДКЕБР защо е политическа фигура и се назначава, а не експерт и определя с конкурс...какъв специалист по енергетика може да бъде един геофизик, а и какво разбира от икономика и ценообразуване за да баде на този пост...Докато не се започне прозрачно заемане на държавни постове, с конкурси и програми, винаги ще има такива фалове "...ама този или онзи ми го предложи...ама не знаех за нейната деиност..." Звучи ми точно като "ама кои ми с... в гащите?"

Споко бе човек новият ти финансов министър е бил до скоро учител в габрово и няма никакво финансово образование ти за някакъв енергиен фактор се питаш що няма необходимото образование. А той мин.председателя е завършил виф, така че...

не случайно го отстраних и той ще има среща с прокуратурата, съм убеден, защото много неща ще излязат за този човек. - И що чака ТРИ ГОДИНИ бе, ТИКВА?

Всички тези управляващи, министри и т.н. трябва да ги назначаваме след издържан конкурс в минимум 5 кръга за специалността, която са решили да заемат. Никакви партийни листи, никакви стажове незнайно къде и незнайно кога, никакви познати и т.н. Ами те идват на власт с някаква купена отнякъде диплома, не ги интересува изобщо за какво става дума, започват да крадат и съответно да разсипват всичко. Мислите ли, че ако му сервират един конкурс на този мазник от снимката с още 10 души конкуренция, както на всички други, постъпващи на работа в престижни фирми, ще се справи и с един въпрос?! Даа, ама тая работа не е като оная работа...

УРА ДРУГАРИ,БРАВО НА СТАЧКУВАЩИТЕ ЛУМПЕНИЗИРАНИ ИДИОТИ,СЕГА НАУЧАВАМЕ ЧЕ БОЙКО БИРИСОВ Е ПОДАЛ ОСТАВКА И ЕТО НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ПРЕМИЕР- ДРУГАРЯ ГЕЙ серГЕЙ,МИНИСТЪР НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА БАНГО ИВАН КОСТОВ,ВЪНШЕН МИНИСТЪР-ДРУГАРКАТА МИГРЕНА КУКУНЕВА-ПРЪМОВА,МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА-ДРУГАРЯ РУМЪН ПУТКОФ-ПИШУРКАТА,ФИНАНСОВ МИНИСТЪР-ДРУГАРЯ ГОЦЕ ТРИПЕРА ,ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР АХМЕТ ДОГАН-СОПОЛА,СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР-ДРУГАРКАТА-ЕМИЛИЯ МАЗНЯРОВА-ВЕРСАЧЕ,ИКОНОМИЧЕСКИ И ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР- ДРУГАРЯ Р. ОВЧ-ЕРП-ТО ,МИНИСТЪР НА МАЛЦИНСТВАТА-БОЛЕН ЛИДЕРОВ!

Ура в зоопарка е дошла новата тройна коалиция СЪСЕЛ, ПЛЪХ и КУЧКА

Бойко, сготвиха ли те, а?

При липсата на правосъдие и корупцията в ситемата, единственото решение е протестиращите да открият тази мазна брадата гнида и да я линчуват, за назидание на следващите!

Даа, директно в централния, сектор Г, килия 318 с южно изложение при бай Ставри .... строг ноооо справедлив.

Крадльото у затвора, у кошарата при другите мангали. Лубрикати да се носи и железни боксерки.-Ще му скъсат ританките там.

и тоя е виновен-затвор и да връща комисионните дето е взел,докога няма да им се търси сметка на държавници,депутати за извратени закони и мръсна политика на геноцид над България и особено на пенсионерите с ниски доходи-докога ще ги търпим?цял свят ни се подиграва как ни изтребват в собствената държава.Ще минаваме на правда,няма свестни закони-те закрилят престъпността.тая 1 минута изтече отдавна

Нека проверят имущественото състояние и на другите членове на ДКВЕР. В село Свежен е издигнат дворец на един от тях -с какви пари, със спестявания от банички ли?

и тоя е виновен-затвор и да връща комисионните дето е взел,докога няма да им се търси сметка на държавници,депутати за извратени закони и мръсна политика на геноцид над България и особено на пенсионерите с ниски доходи-докога ще ги търпим?цял свят ни се подиграва как ни изтребват в собствената държава.Ще минаваме на правда,няма свестни закони-те закрилят престъпността

и тоя е виновен-затвор и да връща комисионните дето е взел,докога няма да им се търси сметка на държавници,депутати за извратени закони и мръсна политика на геноцид над България и особено на пенсионерите с ниски доходи-докога ще ги търпим?цял свят ни се подиграва как ни изтребват в собствената държава

и тоя е виновен-затвор и да връща комисионните дето е взел,докога няма да им се търси сметка на държавници,депутати за извратени закони и мръсна политика на геноцид над България и особено на пенсионерите с ниски доходи-докога ще ги търпим?цял свят ни се подиграва как ни изтребват в собствената държава

Всички са престъпници! За 23 години не се намериха читави управляващи. Само крадци. Където бръкнеш, вони от корупция!

Класически пример за корупция по високите етажи на властта! Г-н Цацаров ти си на ход!

А защо аз?Има си там проверяващи...

предходника му го няма вече на този свят

През оная работа му е,че го проверяват.Той си е опекъл нещата.Като Масларова.

НИЕ, ЕВРОРОМА / БСП И ДОГАН ОБЕЩАВАМЕ , 2 500 000 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, 2500 ЕВРО МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА ,БЕЗПЛАТЕН ГАЗ , ГЪЗ ,ТОК , ПАРНО , ПОРНО И ИНТЕРНЕТ, ГРАДСКИ , ОБЩИНСКИ , МЕЖДУГРАДСКИ , ЖП И ВЪЗДУШЕН ТРАНСПОРТ, 2 МЕСЕЦА МОРСКИ И 2 МЕСЕЦА ГОРСКИ БЕЗПЛАТНИ ПОЧИВКИ И СЪОТВЕТНО 4 МЕСЕЦА ПЛАТЕН ГОДИШЕН ОТПУСК , ДОЖИВОТНО ПЛАТЕНО МАЙЧИНСТВО И БЕЗПЛАТНА ХРАНА , ВИТАМИНИ , РУСКА ВОДКА И ВАЗЕЛИН НА ВСИЧКИ ДРУГАРИ ПРОТЕСТИРАЩИ СЪС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ В РЪКА И ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ЗАГРАБЕНОТО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ НАРОДНО БОГАТСТВО!

Да проверят подробно натрупаните милиони,фирми и имоти от Цветелинка Карагьозова-Бориславова и охранителя и любовник Рапоня от СИК,изявен наркотрафикант и престъпник.

Айде с Лексуса към Централния софийски затвор!

"СКРЪБНА" ВЕСТ!!! ДНЕС НА 18 ФЕВРУАРИ 2013Г. ПОЧИНА ГЕРБ! СЪСТОЯ СЕ ПОГРЕБЕНИЕТО НА СИМЕОН ДЯНКОВ > БОГ ДА МУ ПРОСТИ ЗАЩОТО НАРОДА НЯМА ДА ГО НАПРАВИ! ПОЖАРНИКАРЯТ ВИНОВЕН ЗА ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ "ПОЖАРИ" В БЪЛГАРИЯ СЕ МОЛИ ЗА ДУШАТА СИ НА БУДА! > И ЗА НЕГО ПРОШКА ОТ НАРОДА НЯМА ДА ИМА, ДАНО БУДА МУ ПРОСТИ! НЕКА ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА ЗА ДА ИМ ОТДАДЕМ ПОСЛЕДНО СБОГОМ!!! СЪБИТИЕТО ЩЕ СЕ СЪСТОИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДО ВСИЧКИ ОПЕЧАЛЕНИ.

Ами главните архитекти кой ги кантралира. Никой. ДНСК работи в конфликт на интереси. Узаконява и проверява сама себе си. Т.Е. Няма контрол. Какво правят в момента Гл. арх. Диков и брат му арх. Диков. Батко и братко 2. , Само че сумите са по-големи.