17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жив да го ожалим завалийката. От нямане на работа създал 5 фалшиви фирми и на работниците дал болнични за 140 хил лева + поне още толкова недоказуеми. Готов е за борец против капитализЪма

НИКОЙ ЛЕКАР НЕ Е ЧАК ТАКЪВ ИД.ИО.Т, ЧЕ ДА ДАДЕ БОЛНИЧНИ НА ВСИЧКИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ЕДНА И СЪЩА ФИРМА!!!!!! Я ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ БОЛНИЧНИТЕ НЕ СА С ФАЛШИФИЦИРАН ПОДПИС И ПЕЧАТ С ИМЕТО НА ДОКТОРА, КОЕТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА СЕ НАПРАВИ!!!! ЗАЩОТО СТРАСБУРГ ЧАКА!!!!!

"Именно той прибирал обезщетенията за временна нетрудоспособност. " Как е ставало това ,нали НОИ превежда парите по банков път и се знае на кого е банковата сметка , т.е на когото е болничният ,на него превеждат. В една друга статия пишеше , че този работодател не е превеждал осигуровки , а подчинените му ползват болнични - как е ставало това ? Да не се окаже ,че и НОИ са вътре с двата крака.

За иванчева 20 гонини и пранги а тоя убавец с една фалшива бележка дал правото да източат от НОИ над 100 000 лева, а дали не е издавал и още такива бележчици, това със съвестно разследване и специализирани излседвания на облажилите се може да се докаже!

Как да имаш доверие на съда? Направо да глобяват онези, които са го разкрили.

Ощетил държавата с над 100 000 лв, а гараанцията 10 000 лв. Не мога да намеря логиката. Страхотни съдии!

Ами не всички се връзват на всичко написано от обвинението защото имат глави на раменете и искат доказателства а не плямпане..

Колко мило! Да му се намали гаранцията защото подал оставката си ден два преди ареста си и защото фирмата прибирала парите. А тогава какво е получавал в замяна за измамата? Е кой го е грижа за такива дреболии, нали!? Сигурно след изплащането на гаранцията, която няма да представлява трудност ще го пуснат по живо и поздраво. Защото тежкото престъпление да помагаш с точенето на пари от НОИ не е толкова голяма работа.

Бг съдът е много толерантен, такова престъпление, източени големи суми, а сидиите се церемоният с доктора.

Къде кога и от кого е доказано това ''престъпление''?? Явно все още не проумявате че това е една елементарна процедура ПРЕДИ да влезне делото в съда с реални доказателства и факти.. В момента съда само на приказките на обвинението решава и знаейки как могат да си скалъпват приема поне 30% вярност за да има някаква мярка все пак.

Мака ми е на 86 г има и от 11 годишна работи - може да си направите сметка колко години има трудов стаж. взема 285 лв пенсия а тези главорези крадат на общо основание . ГАРАНЦИЯ ЧЕ ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ . ИДЕ МИ ПУШКАТА ДА ВЗЕМА НЕ ДА ПРОТЕСТИРАМ .

Чакакм сега да видя как ще изфабрикуват и това обвинение защото все пак за такива болнични се подписват няколко лекари а не само той.. Струвами се че нои нещо е решил че ''работи'' ама поне на 50% ялово ще излезне пак..

Пуснете човека да си работи , той повече няма да прави така !

Направо да го пускат, то е ясно че евентуално това ще стане.