$17 млн. награда за разкрития за малайзийския боинг

Германска детективска агенция е готова да плати 17 милиона долара за данни, сочещи намеса в разследването на катастрофата на малайзийския Боинг-777 в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - $17 млн. награда за разкрития за малайзийския боинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дават 17 милиона за информация, а вие, нашите форумни специалисти, им разкрихте всичко гратис! Уважавайте си труда, за да ви уважават, или с други думи - мълчанието е злато!

ЕДНА ПРОСТА СМЕТКА АКО БЯХА РУСНАЦИТЕ СВАЛИЛИ САМОЛЕТА КАКЪВ ШУМ ЩЕШЕ ДА Е!!! ПОМНИТЕ ЛИ МАИДАН КАК АМЕРИКА И ЕВРОПА ИСКАХА ЯНУКОВИЧ ДА НЕ ПУСКА АРМИЯТА ПРОТИВ ЗАПАДЕНЦИТЕ(ГАЛИЧАНИ) ВСЕКИ ДЕН ИМАШЕ ПРЕДСТАВТЕЛИ ОТ ЗАПАДА !!! А ТУК САМЛЕТ СВАЛЕН ЛТ РУСНАЦИТЕ !!! МИ ВСИЧКИТЕ МЕДИИ ЩЯХА ДА ТРЕЩЯТ - ТЕРОРИСТИ УБИИЦИ И Т Н !!! А ТАКА МЪЛЧАТ !НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ИЗЛЪЖАТ ! НО ВСЕДИ УКРАИНЦИТЕ ИМА ХОРА КОИТО НЕ ВЯРВАТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО УК-НА И РЕШАВАТ НАПРАВО ДА РАЗКАЖАТ ВСИЧКО НА РУСНАЦИТЕ ! ЗАРАДИ БЕДНОСТА В КОЯТО ГИ ПОСТАВЯ ЯЦЕНЮК И ЛИШАВАНЕ ПА СТЕПЕНДИИ ПЕНСИИ И СОЦ ПАКЕТ !!!

ти нарочно ли пишеш с едър шрифт, та да се чете от терасата...или не можеш да го изключиш?

Ако съществуваше поне едно доказателство за руска вина - пряка или непряка, досега медиите да са разтърсили света. Поведението на холандците озадачава - като чели не се интересуват от истината. А германската агенция може да изпрати сумата на руските следователи.

Ако бяха руснаците досега да са ги разкъсли.Пълното мълчание казва истината.

Холандците са прибрали каквото им трябва от останките на самолета.Буди недоумение защо са оставили части,които могат да послужат като важни веществени доказателства.В същото време са възпрепятствали малоазийските разследващи.

Поредната финансирана от Кремъл замазвация...

Ако, вече се изплащат компенсации на загиналите в полета, трябва да се види, кой дава парите за тях! Проследяването на източника на финансиране на компенсациите докрай, ще даде категоричен отговор на въпроса, по чие нареждане, самолетът е свален! А, че е свален от Украинската ВВС е доста логично, сбърквайки го със самолета на Путин! Въпроса е дали свалянето му е било съгласувано он лайн с Генералният щаб на НАТО!

Чудесен хонорар за написване на сценарии, за шпионски екшън! Сценарии има кой да напише. Но, за да хване дикиш, този сценарии, трябва да бъде авторизиран от лица будещи доверие на Запад! Май, хонорара няма да има кой да го получи!

Ракета от ПВО комплекс"БУК"оставя видима следа в радиус от 10 км и никой не е видял ракетата???!!!Да не говорим,за цялата наблюдателна техника??!!Бива да взимате хората за олигофрени,ама чак толкова...

Западната пропаганда не я знам на какъв хал е, ама путиноидно-кагебейската достигна невиждани досега висоти. А е посмял накой нещо да каже нещо неугодно за "матушка Рус" и цялата болшевишка рота се вдига по тревога.

Ето безплатно я давам информацията. Свален е от украински самолет, като целта е била да падне в Русия, за да се наклепат руснаците. Грешка в сметките обаче и самолета пада на 40 километра от границата в Украйна защото се е разпаднал във въдуха. Русия не би рискувала да го свали толкова близо до границата си. Истинския поръчител няма да бъде открит, защото службите имат агенти навсякъде способни да покрият всякаква информация. Ето дори нашите мижави служби покриха тефтерчето и сега никой не знае какво точно е пишело там.

Има много очевидци, които са видели по-малкия военен самолет редом с огромния горящ пътнически лайнер. По-малкият, след като си е свършил работата, се е скрил посока Украйна. Няма обаче официално разследващи, които да разпитат очевидците и още по-малко да покажат поне част от интервютата по TV или в пресата. Който е виновен ще направи всичко възможно свидетелствата да бъдат покрити. Познай кой?

Наистина изглеждаха скалъпени от различни картинки, но и опроверженията също.

На натовските тупани толкова им се оакаха службите, че вече не могат да съчинят и някаква що годе правдоподобна история за "лошия Московски чичко". Та плащат 30 милиона на някой с повечко фантазия - ако мине.

Винивника живее в град с буква М ..., на един червен площад в Голяма крепост с Буквата К..... , Нисък и плешив

Точно по това време, "виновникът" е летял в правителствен самолет, на около 300 километра от мястото на събитието с МН17. Народът ни казва, че "ПОКРАЙ СУХОТО, ГОРИ И МОКРОТО".

А аз се чудя дали няма връзка между странните неща дето се случиха с двата малайзийски самолета - МН370 и МН17? Дали МН370 не беше отвлечен, за да има "матрял" за постановката с МН17?! Поне е добър сценарий за хорър! Някой ще ми плати ли за това - само 1 милион евро?

val55

Дават се 30 млн. за посочване на извършителя. Сега се дават отделно 17 млн. само за информация , кои е извършил деянието. Работата не е читава, още от началото, но кои са замесени сигурно, ще е ясно за някои от службите. За да се предлагат толкова пари за данни могат да си го позволят само едни от най богатите секретни служби, а доста хора предполагат кои. Другият вариянт е група от богати бизнесмени, и приятели да са отделили тази сума за наказване на извършителите. Ако, е второто спукана им е работата на замесените в деянието. Досега не е имало случай на измъкнали се при такива плащания. При положение, че са замесени някои спец служби, и там, ще падат глави, а и по веригата надолу, за да се прикрие това деяние. С годините замесените независимо от какво ниво са, ще си отидат скоропостижно без много гласност, а това е доказано от практиката на заговорите и секретните операции. Ако искаха да се разплете случаят, то досега щеше да има поне няколко задържани, а то..... само мъртъвци, но все някъде има пропукване....

защо изключваш вариант и самите извършители да предлагат тази сума, "сиреч" заличаване на вероятни силни свидетели....

Хитри германци.Гледай сега как гладните руски терористи ще си признаят сами.

В общи линии в основата на всяко едно престъпление стои мотив-кой и защо би го извършил (въобще не бера вяра на твърденията,че е бил свален по погрешка).Кой и защо би се опитал да прикрие информация,следи и доказателствен материал.Кой и какво печели от цялата работа.Всеки може да си направи изводите...

Съгласен съм! И защо укр армия напираше към мястото на падане? Ако са го гътнали опълченци, защо ще вафди вместро тях горещия картоф? Или не са могли да подменят нещо ...

Руснаците са "шашнали" хохлите и краварите, за да може самолетът с Путин на борда , да избегне комплота. Американски спътник е бил над зоната на събитието, но от неговото наблюдение няма публични данни. Управлението на полетите над Украйна, също си траят за радио обмена с NH17 и защо е променен въздушният му коридор. Ние може да ядем марули, но трева не пасем, както се опиват да ни накарат да правим.

ПИПО

Някой хора така и не се научиха, че в Европа се разплаща с евро.

val55

....ето, значи кръгът на заподозрените се намалява така де, отпадат тези от Европа, и остават тези.....с доларите.....все нещо е за търсещите....

Преди около две седмици се появиха съобщения за спътникови снимки от които се вижда ,че самолетът е свален от изтребител МиГ29.Последният е могъл да бъде само украински!!!

Силуетът на самолетътът освен Миг29 и СУ27 спокойно би могъл да е и на Ф18

Поръчителят на това разследване очевидно е поръчителят на самото убийство. Държавните глави (тази дума е приета, иначе има по-подходяща) явно вече са се договорили да се запази пълно мълчание по въпроса и сега се търси дали има случайно толкова глупав човек, който има достъп до истината и не му е мил животът, че да се издаде по толкова тъп начин. Самият Сноудън е все още жив, защото доказателствата, които изнесе бяха конфискувани от медиите, които щяха да ни ги покажат и така постъпката му се обезсмисли. А за първия Боинг вече напълно забравихме...

имали един който да вярва че за толкова месеца не знаят с прашка с калашник или с бук е смъкнат самолета .... и не трябва ли от там да почне разследването ... кво толкова мажат ... ръсия ли е , сащ ли е ... да го отнася и толкова

И за първият малайзийски изчезнал боинг нищо не се разбра.И за този нищо няма да стане ясно.Има други неща,които ограничен кръг влиятелни хора по света само знаят и ще го пазят в тайна.И обявата на тази дедективска агенция е част от играта.

е че за малоазийският самолет вече нищо не се говори,нито за предположенията и съпоставяне на данни между двата самолета-тезата е че малоазийският самолет е отвлечен при опити от страна на американската база в тихия океан и след това е изпратен в огъня над украйна -с един куршум два заека и затова не се допускаха наблюдатели близко до самолета и продължаваха бомбардировките за да се заличат колкото може повече следите,защото при такъв взрив телата не са били толкова обгорели и разпаднати което говори че не са били на живи хора че е имало следи от препарати по тях,но това предположение се появи за малко и потъна в земята.....вече никой не го повтаря,а може би това да е истината,дори и на украинците е подхвърлена фалшива информация че това е самолетът на Путин и те с кеф са свалили самолета????!!!!!

журналя, стегнете се! какво е това "Сиреч има интерес вместо истината да ни бъдат продадени фалшификати", каза Реш.", на реш да не би бойко да му е превеждал, че оттам да идва това "сиреч"...

вижте в тубата една ракета ,,бук,, каква инверсия оставя след себе си!!! нито на видео нито от земята са видели такава!!! но са видели украински самолети!!! ракетите за малък обсег на самолета имат слаба инверсия трудно забележима от земята!!! някои пишете мнението си или това което ви ,,казват,, да пишете???

Секи може да види дребен боен самолет на 50 км. височина, акоому платят! Той огромния Боинг на 10 км. едвам се вижда!

'И сам воина е воин'...евала пич.Ако не пишеше такива глупости и да ги отстояваш толкова отчаяно,бих си помислил че си минал вече в 7-и клас..

Видели самолета, не видели инверсията, пък видели как свалили самолета с ракета "въздух-въздух"! Смях в залата!

Много хитро. Пуска се такава "обява" за несъществуващо разследване по несъществуваща поръчка, внушава се на общественото мнение, че има един мистичен някой, който е ем богат, ем честен и каквото разкрие той, това ще е истината от последна инстанция. И хората ще се хванат. И защо не, след толкова много лъжи и манипулации отвсякъде. Хората не вярват на никого. Единственият начин да ги накараш да го направят е като измислиш трета страна, чрез която да говориш. Тогана можеш да прокараш каквото си искаш.

За трагедията е виновно Говедото, разрешило граждански полет над територия в която има война.Предполагам че не е проблем да се цитира името му.

Съгласувано с заинтересуваното от сваляне руско говедо, да бъдем точни!

Ако въпросното Говедо се е поддало на руско влияние още по - зле за него - вината му е още по - голяма.

скрий се вече, че ужасно много се излагаш! Ти разби Псаки отвсякъде. Ако ти видят американците "бисерите", ще те назначат на нейно място светкавично!!!

Проблемът е ,че и в Германия и САЩ,и в Малайзия имат данните и знаят кой е свалил самолета/знаят,че и руснаците знаят/!Имат снимки от разузнавателните спътници,показания на участници и свидетели,следите от стрелбата също показват доста неща!Руснаците вероятно са предоставили на Малайзия доста секретни материали и затова Малайзия де факто е отстранена от разследването!Тоя конкурс би трябвало да се казва "17 млн.за тоя ,който докаже ,че самолета не е свален от "нашите"!

Ми то цял свят знае, че го свалиха пияни руснаци, ама политика, дипломация!

Само ти остана да си вярваш, но дерзай парень! Кокото повече глупости тролиш, толкова повече излагаш чичи ти Шорош.

То цял свят знае също кои са соросоидите тука и какво им е наредено да плямпат, ам какво да правиш- заработват пари хората.

Шменти капели. То и на пеленачетата стана ясно, че украинската армия е свалила Боинга, но доказателствата за това, никога няма да видят бял свят.

Що не вярваш на Путин, че го свалиха пияните опълченци!

Ти да не си онзи корумпиран катаджия с дрегера?

западната пропаганда вече е съвсем жалка! Нали кутийте са при тях, нали не са манипулирани, нали ги изследват вече месеци наред! каква е тая агенция, която предлага пари срещу информация. Информацията е при тях, но не искат да я изнесат!

Кой ти каза, че за 2 седмици не са манипулирани? Може и да не са, направо са подменени! Русия да не би да няма специалисти! Тя фалшифицира цялата световна история, за да се изкара светица, та 2 консервени куттии ще и се опънат!

Пак стигаме до това на кого да вярваме. На теб, който твърдиш, че кутиите са направо пдменени или на англичаните от Фарнбъроу и холандците от комисията по разследване, които твърдят, че кутиите и записите в тях не са манипулирани. Можеш ли да ни убедиш, че ти пишеш истината, а англичаните и холандците лъжат?

Браво за Путин, международната общност не желае разследване, прикрива кутии, разговори с кулата, снимки от спътници. Ясно е кой сби самолета, има доста замесени, от пилота на ВСУ, радисти, командири, началници, генерали, президент, ЦРУ. С този мотив от 17 000 000 $ може някой да проговори и даде доказателства, пилота го убиха, обаче има доста живи сведетели.

Браво, ама що Путин крие снимките от руските спътници! Още преди 30 години показваха снимка от руски спътник на часовник на човек, излегнал ее на плажа! Стрелки, цифри! А сега се спотайват, да не кажа като какво в гащи!

Вувузел

Между другото показваха и снимки на широк екран на номерата на "Волги" в Чернобил! А сега, карти от Гугълмапс и фотошоп! Номера за първокласници!

На втората седмица след катастрофата имаше пресконференция и Русия показа всичко с което разполага, включително и снимки от руски спътник. сащ казаха че и те имат доказателства от американски спътник, мина половин година и не са ги показали. Вие сте платен трол на сащ!

Много се забатачи една очевидна катастрофа. Какво шикалкавят разследващите? Кой им нарежда да пазят в тайна? Защо холандците, като най-заинтересована страна, не си търсят правата? Самолетът е във въздушното пространство на Украйна, свален е на тяхна територия, техните диспечери носят отговорността да кажат какво е станало и защо са подали курс и височина над област на военни действия. Така че Украйна трябва да си плати за немарливостта, а ако има доказателства за външна намеса, да си търси правата в международните институции. Но от всичко това излиза, че Европа е един разграден двор. Нито НАТО с неговите бази в Полша и Румъния, нито гражданските и военни радари, нито многопластовото шпиониране от космоса, можаха да проследят цял боинг и движението около него.

Драги, Путин отдавна ясно го натъкна, че самолета е свален във въздушното пространство на "независимата" и контролирана от него Донецка Народна Република! ДНР също го потвърдиха!

Жалък си, стига лъга! Аз пък гледах CNN, как Обама казва на Порошенко, че за сега няма да приемат Украйна в НАТО и няма да отпуснат заем за военни цели.

Абе, глупако, ако Путин беше казал подобно нещо, разследването за Боинга отдавна щеше да е приключило! Толкова ли не ти стига мозъка, за да прецениш, че бавят разследването не да защитават Путин, а защото са замесени американците!?

Защо не се скриеш някъде? Не разбра ли, че тук има и такива пишещи, които използват горната глава по предназначение и Гьобелсовите номера тук не минават?

Абе, що тъй т.нар. "медии на международната общност" онемяха в един момент след предаването на черните кутии. Какъв неспирен вой, мучене и ръмжене, съскане... беше дотогава срещу Русия и изведнъж...

А след ембаргото се чува лудо квичене откъм Москва! Кого ли колят там?

Ами иди и провери. А ако там (дай Боже!) ти теглят ножа, ще го приемем като заслуга на руснаците към човечеството.

То че имаш шум в ушите е едно, но да изкоментираш нещо свестно е съвсем извън интелекта ти.

До edin77 Давай по-спокойно и разумно.

спедата води към Хуйло.....

ЧАСТНАТА АГЕНЦИЯ Е НАЕТА ОТ ГОЛЯМОТО ЦАРСТВО !ТЪРСИ СЕ ВТОРИ СНОУДЪН ОТ СЛУЖБИТЕ ,КОИТО ЗАМИСЛИХА ТОВА ЗЛОВЕЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПОРЪЧАНО ОТ САТАНАТА !

Обама чрез Байдън накараха укрите /Коломойски/ да гръмнат самолета и да го свалят на руска територия, да натопят лошия Путин. Ама укрите се оср.ха и стана кардинално фиаско! Сега под натиска на ФАЩ всички се чудят как да потулят историята, да не гръмне наистина сериозен международен скандал и този път ФАЩ да го отнесат! На кого да си пратя банковата сметка?

Шъ го хванат Путин за чепа! Путин в нощния разговор с Обама беше кагегоричен, отговорността за свалянето е на Донецката Народна Република! Веднаж Путин да каже истината! Всъщност той си призна, че Русия е свалила самолета, тъй като тя контролира ДНР!

АУууИ къде мамка му е тоя разговор?Не се посвениха да повтарят като папагали едни и същи лъжи ,снимки от тубата и къде ли не.Нали Обонго щеше веднага да каже за разговора,а ФСБ щяха да ни пуснат оригинала...На поляка му беше предложено подялба на Украйна ...ама като казаха да се пусне разговора оня взе че се измъкна...

,,сорос-коломоиски, ебола,африка,ваксини,микр.биологична фирма на сорос, холандски експерт с групата си в самолета, разследващ епидемията от ебола в африка!!! един друг преди седмица представител на оон в гвинея умря ,,без,, причини???

Путин вече хвърли 100 млн. евро, за да скрие участието на Русия в свалянето на Боинга! Квото не става с пари, става с много пари!

що?ти да не си бил там като путин е давал парите?ама фактите клонят повече в подкрепа на становището, че е свален от изтребител...псахи ли ви ги дава тези"сведения" или само си проветрявате устите?

Вувузел

Тая фалшификация вече цъфна! Такъв номер му скроиха на Путин, че той скоропостижно напусна Г-20 и се върна накъкан в Русия да реже глави!

Я виж ти - ковчежникът на Путин пише в този форум!? Пич, пушиш ли нещо или си на розови хапчета?

Вувузел

На зеленикакви, а ти?

Жалко,Путин ще си лапне 17 000 000 за инфото

Както знаете, се ловя за думата. Цитираният твърди, че "в много страни се правят опити разследването да се прати в глуха линия или да бъде възпрепятствано". Значи, според него страните са много а не една. Значи, освен обичайния заподозрян - Русия, има и други държави, които взимат активно участие в процеса на забатачването на разследването. Иначе - мълчанието от страна на разследващата комисия е доста притеснително. А липсата на коментари от страна на комисията, след като холандският външен министър заяви, че имало пасажер с кислородна маска на лицето, е още по-притеснителн. Най-притеснителна е, че в първоначалния доклад нямаше и дума за това, че някой е бил с маска, а напротив - твърди се, че всички за загинали мигновено и са нямали време за никаки действия да се спасят.

а какво стана с черните кутиии,нали неависим(Великобритания),щеше да оповести данните в рамките на една седмица,ама явно нещо не им отърва,майданите си свалиха самолета,тва и на децата е ясно

Записите в черните кутии, които всъщност са оранжеви, бяха успешно фалшифицирани от червените специалисти! Имаше достатъчно време да се подхвърлят черни-оранжеви-червени кутии! А Путин в нощния разговор с Обама беше кагегоричен, отговорността за свалянето е на Донецката Народна Република! Веднаж Путин да каже истината!

Аммм, специалистите от Фарнбъро твърдят друго - че, цитирам, "записите не са манипулирани". Сега на теб ли да вярваме или на тях?

Точно така...и затова и англетата, и холандците официално обявиха, че кутиите не са отваряни и манипулирани - същото потвърдиха и представителите на Боинг. И всичко това обявено по CNN и Euronews. Та, значи, на тях ли да вярвам, или на твоите партенки? Нещо много издишаш, ще останеш без надница днес!

Пълни глупости!

малко са, за 20 съм навит! сделка или не?

Засега банкерът предлага само смяна на кутиите (черните). Сделка или не?