Над 1000 нови случая с Covid, 26 души починаха

Броят на постъпилите в болнично заведение за последното денонощие е 229, от които само 20 (8,73 на сто) са ваксинирани

Обратно в новината

Коментари - Над 1000 нови случая с Covid, 26 души починаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

26 души са ОБЯВЕНИ за починали ОТ ковид. Починали са от водещите си заболявания, с положителен тест за придружаващ ковид. Ковидната истерия се крепи на грубо манипулирана статистика и спорни резултати от съмнителни тестове.

"Броят на новопостъпилите в болнично заведение за последния ден е 229, от които само 20 (8,73 на сто) са ваксинирани." Ами то толкова са си и официално.

Българския народ ще се справи и с трите напасти които се опитват да го погълнат-крайно опасната зараза,провокацията че няма вирус и ваксините, нашата нация няма да се потдаде. Така както навремето при нашето основаване(ок. средата на средновековието) когато Християнството дойде при нас чрез Боян Мага и Св. Йоан Чудотворец(поп Богомил) нашата велика нация не се потдаде на провокацията на езичниците-по това време вече наричащи се Православна църква,които искаха да върнат езичеството. Ние устояхме и запазихме вярата си.

Холандка зам. Министърка на икономиката е уволнена след интервю, в което казва: "Ако се окажем в общество, в което трябва да се страхуваме едни от други, ако не можем да покажем удостоверение, то тогава наистина трябва да се запитаме: това ли е посоката, в която искаме да вървим?" Според изявление на правителството Рюте е казал, че коментарите на Кейзер не са в съзвучие с решенията на министерския съвет. Чудя се вече, кои са плоскоземците? Фашизма не се крие изобщо напоследък…

Още ли го лекуват по телефона страшния грип ?

Патриот е душа дава… (Я да видим можеш ли да го продължиш сам:)

В Пирогов го лекуват направо документално. Не ти се налага даже да се обаждаш по телефона :)

е ти с този сектанта ботев ли ще се изявяваш. С тези сирени дето само притесняват хората.

Излиза че около 10% от постъпващите в болница са ваксинирани. Като се има предвид че процента ваксинирани в България е доста нисък , може да се направи извод че ако имаме повече ваксинирани, то и значително повече хора ще бъдат приети в болница след ваксинация. Вероятно тези 10% ваксинирани в болница е горе долу реално, тъй като началото на септрмври бях в болница в средна тежест и от 40 човека в отделението имаше около 5-6 ваксинирани. Тук е редно да отбележим че тези данни пак не е ясно доколко са реални, тъй като знаете че има доста хора , които ужким да ваксибирани и си имат сертификат, а ваксината е отишла в кенефа. Личното ми мнение е че държавата манипулира цифрите в посока мотивиране на хората да се ваксинират . Разбира се ваксинираните са защитени, и няма от какво да се притедняват. Аз, близките и децата няма да си сложим ваксина, докато ме карат да подписвал че всичко е на мля отговорност. Знаете ли че дори правилното съхранение на ваксината е отговорност на ваксинирания. Прочетете листовката на модерни или някои други и сами ще решитв кое е по-добре за вас.

"Министър Кацаров: Ваксината ни предпазва да не боледуваме тежко, да не умрем."

При напълно ваксинирани малко над един милион и съотношение на неваксинирани към ваксинирани едно към шест, то хич не е за хвалене, че "едва двадесет от двеста приети в болница са ваксинирани".

Благодаря за коментара. Душевната нищета не се запълва с пари, а продадена душа не се купува обратно :).

В Събота? Българина започва да бере плодовете на присъствените учебни занятия.

Ваксинирани към неваксинирани.

А във ваксинираната на 73% 17 милионна Нидерландия, починалите вчера са двама. По 1 починал на 8.6 милиона човека.

За тестовете разбирам защо са по-малко съб. и неделя. Ама как им забранявате на тия хора да умират през уикенда, така и не ми стана ясно?!?

Вярно е, че статистиката на починалите е за починали с установен Ковид-19, а не за починали от Ковид-19. От това на близките на починалите не им става по-леко. А статистиката се води по този начин просто защото е много скъпо и неефективно да се установи точната причина за смъртта, дори когато това е възможно. Не е въпрос на конспирация, а на възможности. Вярно е и че тестовете са неточни в някаква степен и резултатите от тях могат да бъдат спорни. Отново се опира до пари и ефективност - по-добре по-дотъпни и по-неточни тестове, отколкото почти съвършени тестове, които да са недостъпни. Но има и нещо друго вярно. Огромен брой хора, колкото един среден български град, си отидоха без време от тоя свят от началото на пандемията, а десетки хиляди други са живи, но се борят с последствията продължително време. Това е неоспорими факт, мъртъвци нито могат да се скрият, нито пък да се пишат повече. Когато губим десетки хиляди повече от средното през последните години, а няколко пъти по толкова се възстановяват много бавно и с много мъки, е време да се огледаме и да престанем с глупостите.

Вчера видях едни камиони по улицата. Беше много страшно !

Очакваме се повече тролове на лекарствената мафия и ваксините. Спите ли. Други пъти сте от ранни зори тук и навсякъде, за да ни клеймите и корите нас скромните хорица, които не желаем ваксини.

Хората си мрат, но болничната администрация почива. Въвеждат ги в системата в понеделник и излизат във статистиката за вторник. Проблема е че дори и в почивен ден все пак вече са отчели 26 трупа. Колко ли е действителната бройка тогава?

Отдавна си показал глупостта си. Препоръчвам да не се излага повече.

Няма да се плашите. Място в хладилните камиони има за всички.

На всеки антиваксър- тръба в гърлото! Ей така, за назидание!

Дайте да видим има ли рязък спад на умрелите от други болести и ще стане ясно дали стъкмистиката им не е такава.

https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8?fbclid=IwAR2KA2A0wu0yYw9nSsvuFzyUST_0mimi-NCmCSOn9VtJLBFoiAETpIDQr-Q

А в скапаната 84 милионна Германия, вчера са починали 33.

Пишат починали от ковид като починали от други болести. Не прочете ли, че минпредът им уволнява своя подчинена за изказано мнение срещу фашистките им сертификати? Ти какво очакваш, стъкмистиката им да не е стъкмистика на фона на тоя грозен акт?!

Няма по-сигурен и дълготраен имунитет, когато минеш през инфекцията, бориш се с нея и я победиш. И това се отнася за над 96 процента от населението, в световен план достига 98 процента. Ваксини максини, е мижи да те лажем. И защо ли? Колко трае действието на една ваксини, според учените между 4-6 месеци. И после какво правим. Втора, па трета игла и така до безкрай, докато не ни превърнат в бройлери. Е, щом ви харесва, боцкайте се.

Всеки си отговаря за себе си. Който му се мре, да мре преди новите цени на тока и парното. В държава с 80% дебили, според Иво Христов, това няма да бъде загуба за световната цивилизация

Само умело пропускаш че в тази държава нивото на здравеопазване е на космическе спрямо България. Пропускаш че там хората с хронично болести получават значително по-добро проследяване и контрол на болестта. Пропускаш че там лекари, сестри и санитари се държат като такива, а не като касапи и лелки от пазара - викаши по пациентите, пушещи в сестринската стая и показваши пълна немърливост към работата. Пропускаш че там болницата мязе на хотел, а тук като филм от хичкок. Не споменаваш че тук хората умират докато чакат линейка, защото спешна помощ идва след часове. Да продължавам ли ?

Няма да си слагам ваксина, за която се иска писмено съгласие, срещу вирус, който няма да разбера, че го имам, ако не се тествам.

Само умело пропускаш че в тази държава нивото на здравеопазване е на космическе спрямо България. Пропускаш че там хората с хронично болести получават значително по-добро проследяване и контрол на болестта. Пропускаш че там лекари, сестри и санитари се държат като такива, а не като касапи и лелки от пазара - викаши по пациентите, пушещи в сестринската стая и показваши пълна немърливост към работата. Пропускаш че там болницата мязе на хотел, а тук като филм от хичкок. Не споменаваш че тук хората умират докато чакат линейка, защото спешна помощ идва след часове. Да продължавам ли ?

И в задника

За това във ваксинираната Дания дневно мрат по 2-3-ма човека. Нека им е! Прецакаха се яко!

Кой те спира?

Здравей. Преболедувал съм ковид-19 и съм антиковидваксър. За мен тръба в гърлото трябва ли да има?

За това ли в здравната им система се намира свободно работно място, за всеки доктор решил да замине за Германия? Дали германците плащат по 20 евро месечна здравна осигуровка?

И тази тъпотия как трябва да ме трогне?

Хайде да сравним нивото на здравеопазване на България и Дания? Против ваксините срещу ковид съм. Обаче знаеш ли за Куба - имат собствена ваксина, която вече от много време поставят на гражданите си. Може ли да кажем съшото за България? Как да им вярвам на джендърите от ес, след като хранителните стоки, които внасяме от там, са с друг по-кофти състав от тези стоки за техния пазар. Айде у лево с ваксините ин

гледам те е ударил между ушите.

Това се казва пропаганда 20+ са мъртви и те не са ваксинирани….

А колко са преболедувалите?

Най-вече за такива като теб, защото си мислят, че са фанали господ за шлифера. И тръба в гърлото, и хой в гъзо

Това какво ги грее тези 26 починали българи? Ако се бяхте ваксинирали, нямаше да ви трябват линейки и да имате нужда, да ходите по болниците. Сега сами сте си виновни. Не ви е виновно здравеопазването.

По-зле са от нас с всичките мерки и "ваксини", вчера имат 6,441 нови случая и 33 починали!

Средно около 70 последната седмица. За едни тъжна статистика, за други скъпи хора. Да почиват в мир.

Оставете глупостите. Пазете се, знам вече няколко човека, които ги повтори.

Като са толкова и не са ваксинирани, какво да ти напишат?

Искаш да кажеш, че сложиш ли си "ваксината" ще живееш вечно, само трябва да си набиеш 3-те дози и после на няколко месеца нова доза?

Може да споменеш и колко са здравните осигуровки на нидерландците. Лъскавите болници се правят с много пари. Надали им е 20лв месечната осигуровка. Освен това 73% са ваксинирани. Може да вмъкнеш някой коментар и за това.