Диференцирано заплащане за полицаите

В момента в МВР се уточняват критерии, по които да се анализира работата на всеки служител и на тази база по-късно да се въведе диференцирано заплащане. Има дознатели с по 250 дела на година, има такива с по 10-20 дела, а заплащането е едно и също.

Обратно в новината

Коментари - Диференцирано заплащане за полицаите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не на корупцията ли, г-н министър Миков?! Докато не се поставите в положението на редовия полицай, който храни семейство със заплата от 500-600 лв., от които половината му са кредит към някоя банка /която междувпрочем сервира добър подарък за нова година, като увеличава лихвите по кредитите, но за сметка на това вие им изядохте и 13-тата заплата/, и корупция ще има, и Вас ще ви псуват не само те, ами и семействата и роднините им. Вземете се в ръце и си защитете хората, както направи Цонев - обеща нещо и излезе пич, за разлика от Вас!

г-н Миков не ни вдигайте заплатите,сега взимам 550 и ми стигат даже и успявам да спестя за следване на детето.Като ги вдигнете с още 50-100 лева направо почвам да се чудя кво ще ги правя толкова много пари,не знам просто.

Господин министър, полицаите ви изглеждат бедни,жалки, демотивирани,без самочувствие,а що се отнас до хранодена 1.50лв, толкова е храната в детската градина,имам предложение, до макетите на полицейски коли сложете макети на добре нахранен обезпечен полицай.Как мислите ,че се чувства един полицейски офицер ,до братя Галеви когато заплата му е колкото дневните им джобни за какво говорим,застанали сме на отворена врата между индия и европа.

che ti ot mars li padash???? Danacite v prowinciata sa po-niski pone ot 15 godini....

Браво на dan, v1111едва ли,незнаещ и на полицай- много добре са описали хала в полицията.И една идейка-на полицаите да се разреши да работят в свободното си време одобрени от МС и МВР професии.

Г-н Министър, дали сте виждали полицай или служител на КАТ в горщите летни дни?Облечени в черно като на погребение и с обувки като за туристически поход.Незнам кой измисля униформите ,но сигурно работи на климатик и кара кола с климатик.Няма кой да помисли за простите неща.Жал мие като ги гледам как се пържат на асфалта,

А какво ще кажете за това: На един служител му се полагат дневно по 1,50 лв. за храна?

gospodina mikov dali znae kak pregivavat slugitelite

абе миков, да не би салама и тока във варна да по-евтини, абе тея наалници малоумни ли са, смешници,

Support your local sheriff

Ами като ги има ресурсите, изкарвайте ги, какво чакате? Или по-добре сложете ги на топло тези от сивата и черната и ще решите една купчина проблеми, включително и този с паркирането който изглажда е най-голям за вас в момента с тези хора.

Защо тогава не направят и данъците в провинцията по малки след като ще ни охраняват по ниско платени полицай

RABOTA TRQBVA, STIGA SE LENZI . SPRQ LI DA SE NAPIVA6 PONE ,

Софийски полицаи вършат работа так же добре как и на границата, но за това знаят най добре близките им, а не приятелите!

Софийски полицаи вършат работа так же добре как и на границата, но за това знаят най добре близките им, а не приятелите!

neka koito i da e sofiiski muhlio dade dejurstvo ili tam kakvoto i da e na granicata ...primerno na grackata granica...po vreme na obstanovka ...imam poznat sas s4upeno rebro ot trafikanti ...i o6te na drugia den scte si podvie sofiiskata opa6ka..golemite policai....g-n mikov na vsi4ki mom4eta triabva da im svalim 6apka i da im se izvinim........

Защо ли си мисля, че ще се получи същата каша като в образованието?

Защо ли си говорим напразно. След като рефолмираха МВР с а м о преди около година и мивистъра раформатар сеи отиде сега отново реформи. Защото организираната пестъпност я имало. Лъскавите коли - оправя ги Бонев, комара после Мими, Петков и кво - пак са за оправяне. Защо? Сигурно защото си плащат, а както се оказа сикупуват и вотове. Полицайте - обикновенни хорица дет се чудят как да преживяват. Не са те виновни за хала ни. Те изпълняват заповедиге които им дадат. Явно тези дето ги дават не стават за нищо. А що се отнася до митници и данъчни , я помислете полицая ли трябва да тича след митничара когато той не обмити и пусне стоки. Или да тича след данъчния който за нищо пари си затваря очите . НЕ нека тези които са на държовното кормило да държат здраво и да мислят за благото на Българите , а не само за себе си. Защото това най- много личи в пленарната зала когато гласеват каквото им кажат партийните шефове. А че полицайте вСофия и на всякъде другаде са едни и същи е ясно на всички.

Ще стане като с учителите- едно голямо нищо наакано от виликия министър Вълчев. Затова сега и матурите се наматуриха!!! Та и с полицията ще стане едно голямо л...

ПОЛИЦАЯ Е МНОГО ПРАВ,ДПС ТОВА И ЧАКА ДА ЗАЕМЕ ОВАКАНТЕНИТЕ МВР МЕСТА В ПРОВИНЦИЯТА,МИКОВ ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА НАРОДА БЪДИ СИГУРЕН

skoro 6e po4nat da komandirovat ot sofia kam provinciata,6toto v blagoevgrad,varna,pl burgas...po cialata granica se raboti ne po malko ot tapite sofiiski tarikati....

Миков още повече ще увеличи корупцията и демотивацията с това диференцирано заплащане! Но да не забравяме, че заплатите в България се определят от МВФ, а не от тукашните бюрократи. Ако Миков иска силна полиция, трябва да увеличи заплатите поне тройно, полицаите да могат да носят оръжие, да го използват при самозащита и налагане на ред и хванатите в корупция полицаи да бъдат наказвани жестоко!

Ееее бедни ми полицаю,то не бяха адвокати за министри на МВР,то не бяхя бизнесмени,то не бяха мутри/Р.П./то не бяха похотливи чичковци,е сега и на селския идиот дойде време.Всеки се опита да наложи неговия изкривен поглед със закон за това МВР.Сега и тоя смешник прави същото,защото партията майка трябва да бъде запазена.Полицая кучетата го яли той е свикнал на всичко, от едни ще вземат на други ще дадат важно е да се имитира действие и пари излишно да не се харчат щото идват избори и пари ще трябват.А и за съветник да имаш човек който мрази в дъното на душата си МВР /ДОНЧЕВА/нищо хубаво не ви чака. Колко е заплатата на един новопостъпил полицай бе господин МИХОВ, що не кажете или ще ви се смеят ? Как ще накарате младите хора да заработят в тая прогнила система,а и на всичко отгоре и за без пари да ви работят.Що не кажете бе господин Михов колко хора са напуснали МВР за последните 6 месеца и как ще попълните тяхната бройка, защото полицай или о.р не се става за един ден.А може би това вече не е нужно - ДАМС ,мвр то да се оправя само та то е за хората не за богоизбраните. -Дра ми смехурко все още имаш възмождоста да покажеш че си мъж защото това ведомство трябва да работи за хората, а служителите в това ведомство също са хора. Не ги изтиквайте в сивата и черна икономика като ги карате да напускат,защото и те хранят семейства.А срещу професионалисти винаги много трудно се играе особенно ако в твоя отбор не са останали такива.Послушковците винаги докарват само бели

куките са боклуци

има право Миков в София се бачка като луди а в прованса си отглеждат прасета агнета картофи а софиянци си ги купуват а всеки час извънреден труд полицаите не получават пари допълнително а харчат извънредно за хранан и напитки та от провинцията нямат право да се жалват

Пак ли София е с предимство ами то цените в Бургас са по-високи от тези в София тукашните какво ще ги орежете ли и до колкото ми се струва поне на мен полицайте в Бургас 4 месеца им се взема ъкъла от бачкане да не говорим че нямат достатъчно хора!А относно това че момчета нямат възможност да си вършат работа това е ясно не един път съм присъствал как полицая му намира кусур и оня звъни по телефона и после го дава на полицая да говори и той ще не ще го пуска истината е че гражданите не са равни нито пред закона нито пред правоохранителните органи от ясно по-ясно е че има такива коита са над тези две държавни системи което недопустимо за една истинска демокрация каквато ние може само да сънуваме!Брята българи Съединението прави силата

не си прав имаш ли идея в софия униформените колко много извънреден труд полагат?То не са мачове,митинги избори посещения на политици от чужбина що да са мързеливци?Имежду впрочем в строителството се зимат добри пари.И ако толкова им завиждаш стани и ти кука стига да имаш средно образование и да си физически и психически здрав..

DEISTVIQTA OCENQ NARODA, DA SI GOVORIM SME SILNI

Вдигни им ги тройно в София ,г-н. Миков и заповядайте да си работите и в провинцията.Ние си отиваме,като оставяме работни места ,които веднага се заемат,между другото от упорити момчета ,членове на младежкото ДПС,владеещи два езика/нали са такива изискванията в ЕС,друг е въпроса до колко ги владеят/.Но какво ви пука на вас за провинциятя!

Ееее бедни ми полицаю,то не бяха адвокати за министри на МВР,то не бяхя безнесмени,то не бяха мутри/Р.П./,

stiga pomoshti za marzelivtsi.da gi pusnat da si tersiat rabota v stroitelstvoto i proizvodstvoto vnesto da marjeluvat i da se praviat na maje.....

i sega e diferentsirano zaplashtaneto: 1. ne vseki patrulira 2.ne vseki sofior pravi 1 i sushto narushenie 3.ne vseki sofior prashta bakshish 4.v stranata bakshisite sa razlichni 5.ot tchuzdentsite se vzima po veche!!

Мафия

от1990г. насам полицаите вземат малки заплати и нито едно правителство не се ангажира и не им вдигна парите защо?Ми много просто никоя политическа сила няма нужда от силна работеща полиция..

Г-н министре, нека да ви попитам как по точно ще се справите с това положение, когато въпросните ви гледат в очите и ви се подиграват заради това че в България всичко се купува? Преди време ме спряха ваши колеги в провинцията и започнаха да се зачждат че не съм си разлепил старата винетка, докато се опитваха да изкарат някой лев, до патрулката спря едър мъжага с мотоциклет естественно без каска и започна един майтап и една веселба а аз си тръгнах с изгубен близо половин час по-нашите народни пътища, така че г.н министре мисля че няма да ви е леко защото полицаите в провинцията са дресирани от местните тарикати.

господ да ни пази ..........

sledvat masovi raporti za napuskane v provinciata,za6toto cenite i v sofia i v provinciata sa edni i sa6ti.kolektivni ostavki v rpu-ta

Плолцията е от най-подкупните и винаги е била така в България.. все им е малко!! Те дори веществените си доказателства изпиват.. особено ако е уиски.. да не говорим за други неща

г-н министър, справяйки се с непправилно паркираните лъскави лимузини ще отрежете възможността за издръжка на РПУ и ОДП, давана от дарителите. Това са хората, които се чувстват безнаказани и спират където си искат и правят каквото си искат. Те са които карат без колани и постоянно говорят по моб си телефони и полицаите си обръщат главите като ги видят за да не се конфронтират с началниците си, ако получат оплакване от съответния дарител. Това е жалката истина в държавата.

е тва ли е проблема? че паркират колите си в 3 реда пред заведенията?

Ха сега като си казал че ще се справиш с босовете на мутрите - ела в Силистра ... тука си безсилен ... Явор, Райчев и сие са си купили половината град и шефа на Полицията - Нончев не му остава нищо друго освен да си бърка в носа, да опитка как е на вкус сопола му и да гледа безучастно .......

г-н Миков не ни вдигайте заплатите,сега взимам 550 и ми стигат даже и успявам да спестя за следване на детето.Като ги вдигнете с още 50-100 лева направо почвам да се чудя кво ще ги правя толкова много пари,не знам просто.

г-н Миков не ни вдигайте заплатите,сега взимам 550 и ми стигат даже и успявам да спестя за следване на детето.Като ги вдигнете с още 50-100 лева направо почвам да се чудя кво ще ги правя толкова много пари,не знам просто.

Е не може да си толкоз глупав, аз във Варна си гледам прасетата на балкона, малко са притеснени от кравата, ама ям мръвки и пия мляко за без пари. Ти да не си издухан софииски палячо дето си мисли, че София е най-големия град във Вселената бе, ай сиктир писна ми от малоумници.

Няма оправия в тази държава!!! Пера пари на ишлеме!

Г-Н Министър, Като ще ги мачкаш мутрите и престъпниците ела и започни от бастиона Враца. А заплати те ги намали та да си изкарваме както се сетим!!! Всеки новоназначен министар е с някъкав номер срещу полицаите, и колкото самия министър не разбира от полиция,толкова номера е по-ефективен за напускането на кадърни кадри от полициата.

AZ ZNAQ KAKAV ALKOHOLIK E TOZI, NE MOJETE DA SI PREDSTAVITE , I TOVA E MINISTAR, 4AKAITE REZULTATI

za6to nikoi ne govori za grani4arite nali i te sa kam mvr?tezi mom4eta po malko li rabotiat ot sofianci? mnogo skoro sofianci schte tragnat i kam granicata.... a tam gi 4akat ko6mari...vervaite mi....

ей боклуци защо ми спряхте поста