Жена загина при взрив във фирма за боеприпаси

49-годишна жена загина, а един мъж пострада след взрив в испанска частна фирма за боеприпаси до габровското село Чарково.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина при взрив във фирма за боеприпаси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма четири цифрена заплата. Бачкат за 350-400лв. Шофьорите са с най-голяма заплата към 700, това е. Големите Софийски босове не се броят те може и 10 цифрена да вземат.

Питайте управниците на тези фирми за какви пари работят работниците им.А моят отговор е: Мизерни заплати,мизерни условия на труд,студени халета и за още мизерии за които се сетите. А ако поискате питайте самите работници техните уважавани управници на какви коли се возят /имам предвид служебни,защото те нямат лични/,какви имоти и с какви средства разполагат.Питайте и за още каквото се сетите. НО отговор не ще намерите. Мир на праха и на клетата женица.

В Арсенал в момента работят около 6 хил.работници от които около 1700 пенсионери! Условия на труд абсолютно никакви , заплащане също ! Фабриката през фашистко е била държавна , а в момента е 100% частна . От предприятие за пример и подръжание , с най-добри кадри сега е пълна скръб и трагедия !!!!

"Всичко е под контрол. Бях на мястото на инцидента. Няма възникнали пожари. Това е производство, което е свързано с опасен труд и всички обезопасявания и мерки са предприети." Мдаа... личи си...

"Червените тикви" съвсем се ос..ха-навсякъде имат привидения на Бойко,на американци и т.н. Не знам при вида на оцапаните си гащи дали пак някой друг няма да им е виновен!Сто процента-Бойко,Костов и който и да е друг!Осъзнайте се дебили,стига сте квичали на умряло-Бойко не е толкова страшен!Отворете очи и не се страхувайте!

Оставка за министъра на отбраната!

ТАКА ЩЕ Е !!! ДЕЙНОСТИТЕ КАСАЕЩИ ВОЕННАТА ТЕХНИКА, ОБОРУДВАНЕ И БОЕПРИПАСИ ТРЯБВАШЕ ДА СА ДЪРЖАВНИ. НИЩО! НАС НЯМА ДА НИ ИМА. И ДРУГИТЕ НАРОДИ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ЧЕТАТ В ИСТОРИЯТА НА БАЛКАНИТЕ - ПРАВИТЕЛСТВАТА СЛЕД "ПРЕХОДА" ЗАКРИХА ЕДНА МАЛКА И МНОГО ПРИЯТНА ДЪРЖАВА. ПЪРВО УНИЩОЖИХА ЕДИН ДРЕВЕН НАРОД, НАСЛЕДНИК НА ТРАКИТЕ - БЪЛГАРСКИЯ.

Племето на Оногудурите превърнало се по турско в Чукондурите и доразвило се в Клатикурите в по-ново време.

Имаме племенен вожд от племето на шошоните, пряк наследник на Винету.

На 19.12.1978г. гръмна цял цех във ВМЗ-Сопот нищо, че тогава беше държавен.

точно така-допуснахме го защото не бяхме единни и смели като чехите, газен и мачкан обикновения човечец страда-допуснахме желев на кръглата маса да договори оставането на власт на комунистите в замяна на парички за него, наде-маде, и много други циркаджии-комунистите им дадоха парички-тези измекяри продадоха устрема на хората----след това вече всичко е ясно