Домати и краставици полетяха по парламента

Стотици протестиращи блокираха за кратко движението на кръстовището на бул. „Цар Освободител” и бул. „Васил Левски” до Софийския университет. Преди това те отново се събраха пред парламента, но днес бяха принудени да стоят зад разширена зона за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Домати и краставици полетяха по парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вместо да хабите доматите и краставиците е по-добре да хвърляте лайна, ще е по-ефикасно

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е декларирал 14 484 лв. банкови влогове, спестени от заплата.

Господа протестиращи-щом ви плащат протестирайте,но мислете,че има нормални които с труд си изкарват хляба.Не им пречете.Хаосът спасява мутрата и бандата му.

я по-добре вместо да пишем глупости да направим една бърза анкета: ЗЕЛЕНА РЪЧИЧКА - сидеров дошъл с танка ИМА КВОРУМ! ЧЕРВЕНА РЪЧИЧКА -не му е платила НЯМА ДА ИМА КВОРУМ! за партийни пристрастия никакво псуване!!

С покриване на ИСТИНАТА около скандала Пеевски и КУКЛОВОДИТЕ България МОЖЕ да цъфне и да върже (особено една малка част), но ТАКАВА България не би ми харесала... ;) Грешката на българските управници е чисто граматическа: Казано им е да дадат на Пеевски ШАНС, а не ДАНС.

не домати, а гранати трябва да полетят към леговището на червената мафiя. чашата на издевателствата и грабежите отдавна преля. сега или никога. или те, червените хищници или ние народа. среден път няма.

копеле комунистическо, сигурно си един от червените крадци на прехода, и затова гониш българите да емигрират. като вземем властта ще направим жена ти и дъщерите ти проститутки, а тебе ще пратим да чукаш камъни, гнида червена.

Зона за сигурност пред парламента: сигурност за комунистическите мафиоти в парламента и несигурност за стандарта, живота и бъдещето на българскя народ. строшете главата на червената змiя. никакви зони на сигурност за престъпниците облечени с власт. земята трябва да пари под краката им.

Тия протестирщи олигофрени вместо да се хванат да емигрират тръгнали да се занимават с глупости :) Мизерник си....ок......ходи емигрирай в Испания например стани чистач или проститутка като не ти харесва тука и това е.......:)

тез червени домати, кой ги по парламента запрати? тез червени депутати, кой ги, мама, там изпрати?

Ей, кретенчета, защо не дадете тия продукти на бедните? Нали уж за народа сте се загрижили... Обаче това е ВАШАТА кауза- за вас винаги ОМРАЗАТА ще е по-важна от любовта и съпричастието.

Приличаш ми по стил на П. Курумбашев. Имам фото волтаици, 70 ст/кWh себестойност. Но с Р. Овч. сме се разбрали да изнасяме евтиния ток от АЕЦ-а навън, а моя ток, скъпия - на населението на BG.

комунизма живее само благодарение на вас, така наречените десни във вашите празни олигофренясали глави, ако не говорехте за комунизъм нищо не можехте да си обясните най вече нямаше да си обясните защо сте толкова тъпи, а докато има комунизъм сте хем умни хем красиви. комунизъм няма с него плашат мултинационалните компании изпозлват най податливите най безидеините най незнаищите и хора без реална свобдона воля папагали които като има кажеш че нещо е червено подскачати правят услуга за коя ли не хищна акула и компания, това ако не е олигофрения

23 години ми се налгате и ви слушам кой не скача е червен с това си напвихте кариерата живота си уредихте уж вие сте умните и интелегнтните, а сте си оставате най сдуханите ологофрени, какво стана с набуко нали и за него подскачахте че кой не скача е червен , никой не плащаше за този проект освен България, ама нали в бг ми се налгат все едни умни хора дето като подскачат и Ай КЮ-то им скача

Ето нов философски проблем - човекът или сградата. В концепцията на старата идеология (1917-1989)( респективно 1944-2013 у нас) отговорът е естествен: СГРАДАТА. чВЕКЪТ (ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО Е НАПИСАН ОТ М.Горки , когато е бил доста далеч от Русия:) е толкова по-малък от Сградата!:)) !

домати и краставици по парламентеа това е оскверняване на символа на държавността а президента мошенник не плащашт данъци възхитен от мирните протести виновно пе правителството демонстрира не толерантност а безсилие

Не може шепа хора да тресат държавата.От къде имате пари да живеете та и домати и краставици да хвърляте.Такива хора без морал и капка национална отговорност трябва наистина да ги арестуват.Вчера така да се каже избрахме правителство а те искали да го свалят..Кой сте вие че побърквате и дестабилизирате държавата! Искали биле избори!Кой ще плаща ,Пашата и Боко ли?Ако искате и в Костинброд да ги проведем в печатницата на ГЕРБ!

Този талибан с краставиците ли е лицето на протеста? Още не си е свалил мартениците, да идват да си го прибират от Курило или от където там е избягал този кюрдски терорист.

Adit0

ГЕРБ не са никаква алтернатива. Те ни ограбваха през четирите си години на управление, в името на "финансовата стабилност" с която толкова се гордеят, и в Европа дори ни дадоха за пример. Докато тук хора умират от глад, защото минималните им заплати и ниските им пенсии не им стигат за хляб, защото не им остават такива след като платят всичките си сметки за ток, парно, вода и т.н. Не забравяйте за какво излязоха на протест хората през февруари. Не забравяйте за хората, които се самозапалиха. Протестът срещу монополите ще продължи.

ДОБРЕ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ЗА ЯЙЦА И ДОМАТИ! ЩОТО МОЖЕШЕ ДА СА И ПО СЕРИОЗНИ НЕЩА!

МНОГО СИ ПРОСТ- ТАЗИ СГРАДА Е СВЕТИНЯ И СИМВОЛ НА ДЪРЖАВНОСТТА, ВСИЧКИ ДРУГИ СА СТРОЕНИ ПРЕЗ 19 И 20 ВЕК , А СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ Е ПРОЕКТИРАНА ПРЕЗ 1884Г ОТ СРЪБСКИ АРХИТЕКТ ЙОВАНОВИЧ /ПО ТОВА ВРЕМЕ В БЪЛГАРИЯ АРХИТЕКТИ МАЙ НЕ Е ИМАЛО ИЛИ СА УЧИЛИ В ЧУЖБИНА/ ДОСТРОЯВАНА Е 50 ГОДИ ПО-КЪСНО. ТАМ СА ПРОИЗНАСЯЛИ РЕЧИ ЦАР ФЕРДИНАНД, ЦАР БОРИС ,ЧЕРВЕНКОВ, ЖИВКОВ, ЮГОВ, ...ООХХХХ ИСТОРИЯ АМА ПРОСТИЯ НАРОД КРЕЩИ И ХВЪРЛЯ ДОМАТИ. ПИТАМ СЕ ДАЛИ ТОЗИ НАРОД Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ОСВОБОЖДАВАН , КОГАТО НЯМА УВАЖЕНИЕ КЪМ ХОРА ПОЕЛИ ТОВАРА НА УПРАВЛЕНИЕ , ТОВА НЕ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО КАКТО СИ ГО МИСЛЯТ УЧЕНИЦИТЕ И СТУДЕНТИТЕ, ПОЖИВЕЙТЕ И КАТО НАВЪРШЕТЕ 40 ГОДИНИ С ДВЕ ВИСШИ И ДВА ЕЗИКА ТОГАВА ИСКАЙТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ !

Не ме убеждавайте, че сградите са по-важни от хората.

Още една седмица и вече няма да има протести! Още един месец ГЕРБ извън Парламента и групата ще се разпадне! Глутницата не може да търпи дълго без плячка!

Ве ГЕРБ ви е виновен,дори и като ги няма,вижте тези бездарници какво правят,не ги искаме,не искаме турци,не искаме крадци,не искаме некъв луд с палка и 200 гавази да се разхождат из София и да правят провокират мирните граждани!

Сидеров, за когото намекваш, може да изглежда луд, но мисли за България повече, отколкото Борисов, Цветанов, Плевнелиев и Ив. Костов (тоз пък къде се дяна, да ми обясни за "Балкан" и другите си зулуми). Палката, която носи Сидеров, е в знак на самозащита, защото т.н. мирни протестиращи, като виждат, че безсмислените им лозунги не хвашат дикиш и хората не им вярват, губят човешки облик, губят самообладание,стават все по-агресивни и все по-арогантно погазват законните и цивилизованите демократични норми на поведение. Аз не желая хора, зе които аз съм гласувал, заедно с още стотици хиляди българи, които представят в народното събрание мен и тези, които мислят като мен, да бъдат унижавани, обиждани с най-долни думи и подлагани на физически издевателства. Това пряко ме оскърбява и аз имам право да поискам сметка от тези хъшлаци и боклуци пред парламента, защо се гаврят с моята воля и с моите избранници. Сидеров, освен това, макар и с непремерено поведение, говори много верни неща за икономическия колониализъм, за съживяването на родното производство, и т.н., с които само луд няма да се съгласи. Не го наричайте луд по някакви външни критерии, а гледайте същината. Сега той има едно отговорно поведение. България без правителство не може.

Браво за турлюгювеча... дайте сега и по един патладжан да им метнем и дазабъркаме едно кьопоолу !!! Мама им...алчни олигарси... ще стойм да ви замерям докато не се извините и се ометете от там.

ти пък кой си ,че ще се разпореждаш? Аз не искам анархия и стига с шума по улиците, работете и давайте от себе си ,а не само да искате

Стига с тези домати! Нали преди време имаше някакви некачествени яйца, та предлагам да се открият и да се използват с/у "народните избраници"!!!

хора стана време за биренфест аре да налазваме вече че пресъхнах днес ще има концерт на подуенските баби чакаме ви

Дебеловрати господа в бели микробуси раздават торбички с домати и други зеленчуци. Смаяна съм. Хора и пари ви дават и сандвичи и зелено. Не е чудно че цял ден сте по тъмните улички. Моля пунктовете да се обявяват предварително за да могат повече нуждаещи се да се възползват...

///, продавай си зеленчука, не си съсипвай бизнеса с приказки

Към управляващите в момента не изпитвам симпатия, но какво означава това неистово искане за оставка при съществуващите изборни правила? Повторение на изборните резултати? Нека допуснем, че Борисов спечели изборите. Ако другите започнат да прилагат същите номера и да не влизат в заседателната зала на Парламента, отново няма да има легитимно правителство. Правителството на Бойко също ще падне след няколко седмици или месеци. Очевидно, това не е разрешение на проблема. Очевидно е също, че всички намиращи се в парламента са се делегетимирали по един или друг начин. Нека се даде възможност за работа на това правителство за няколко месеца, поне до момента в който се дефинират правилата за новите избори и гражданите организират структури и партии, които да участват в следващото управление. Нека сегашните си ходят, но също нека и да има смисъл от всичките тези рокади.

Ле-ле-е! Добре, че не се случи тоя Портних да е кандидат на БСП, щото и"интелигентните, младите, усмихнатите, протестиращи с деца, бебет и кучета щяха направо да гръмнат не само морската столица,ами и Народното събрание.

На всеки депутат - краставица. За Болен може да няма, зашото той обира краставиците на ДПС.

Това с доматите е много грозно.Когато се държим просташки не трябва да се сърдим на опонента си,защото ние го предизвикваме.Мисля си,че ако има нови избори-резултатът ще е същия,а може би и още по добър за левицата,за което ще са допринесли антикомунистическите лозунги,доматите и останалия помощен материал.

Abu Talib

през 2009 г. народът казваше, че за да се хванат лошите, било хубаво да се ползват по-лошите. Ама те като дойдоха на власт забравиха ли, що ли..и им предстои да изиграят ролята на лошите, погнати от по-лошите. Тъй ми се вижда, може и да греша, ама така говори народът. Други казваха да гласуваме за "По-малко зло", което е равносилно на горното.

просто мисля ,че това правителство е много толерантно и търпи такава гавра.За тези протестиращи няма ли работа , домове и семейства ? Съжалявам ,но вече съм убеден ,че наистина им се плаща /както мой познат казва ,че на ден от ГЕРБ МУ ДАВАТ ПО 50 ЛЕВА за да ходи и да хвърля домати/Срам и позор ,но не и за ЛИДЕРА НА ГЕРБ.а майките с децата да се питат - ще дойде ли тази с парите?Ясно е защо има протести.Гладът на който ни обрече Бойко е по силен от тока!

Емилчо колко ти плащат на постинг, братле и аз искам да изкарам някоя стотинка!

По изказа ви личи какво представлявате. Наемници и келеши. Писна ми от вас. И ние, живеещи около Университета и Орлов мост имаме права. Махайте се! Отивайте да протестирате извън София. Нагли навлеци такива! Лумпени и безделници такива!

Безплатного правим бе келеш. Никой не ни плаща, пък и 50 лв. ТЦцццц

Е, щом се излагаш публично безплатно, значи наистина си тройна нула! За жалост като си глупав, така остава за цял живот!

Какви са тези двойни стандарти. Станишев е бил лош небългалин защото е Сергей Дмитриевич, а в същото време КАНДИДАТ КМЕТ ПОРТНИХ БЕШЕ РУСКИ ГРАЖДАНИН ДОПРЕДИ 2 ГОДИНИ Докъм 2011-а година името му е Иван Николаевич Портних, а след това Иван Николаев ПортнихСамият Портних не иска да коментира промяната и никъде не споменава за руското си гражданство Бившият лидер на ГЕРБ-Варна Павел Димитров потвърди, че му е помогнал за българското гражданство Вътрешната война в ГЕРБ-Варна завлече във водовъртежа си кандидата за кмет Иван Портних дни преди вота. Поредното анонимно кърваво писмо циркулира сред медиите. Повечето факти касаят само вътрешния живот на партийния актив, който явно се цепи от постоянни скандали. Важно за гласоподавателите обаче би трябвало да бъде, че според писмото допреди 2 години Иван Николаевич Портних е бил с руско гражданство. Въпросът е защо никъде Портних не е споменал този важен факт от биографията си. И в момента не иска да го коментира. До влизането си в партия ГЕРБ и лансирането му за неин местен лидер във Варна, Иван Протних изобщо не е бил български, а руски гражданин.

Bonjour Ivan, не беше ли съветски гражданин когато отърваваше казармата ?!Кога стана калайджия , кога ти почерня г*за!

Скрийти го ! Това чучело е евро-поп, пидирасс !! баба Тодорка

Той е само пидирасс

*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име на Волен Сидеров, Сергей Станишев, Лютви Местан и цялата банда разбойници, начело с Пеевски

Коментара е скрит,но ти си разкрит

Саморекламиралите се за интелегентни кафеджии пред парламента, показват всеки ден същноста си.Те са дребни душици борещи се за надницата на платен протестиращ.Кавото им кажат, каквото плакатче или зеленчук им дадът и простотията им влиза в действие.Колкото интелегентни са им работодателите, толкова са интелегентни и наемниците пред парламента.

Ееееех, народната любов е сладка: и за омлет става, и за таратор, и за салатка... Поне чесънче да беше се сетил някой да им хвърли.

Прави впечатление не толкова масовостта на тъй наречените протести, колкото напъните на медиите да ни занимават само с тази тема. Не остава скрит и замисъла да се представят като по-масови от деиствителната им посещаемост, която би с видяла ако заснемането им е от покрива на близка сграда. С една дума в момента се извършва една целенасочена манипулация както на българите, така и на чужденците, информирани от външни медии. По същество днешните крясъци за "незабавна смяна на системата" е безмозъчна папагалщина от времето на първите антикомунистически митинги. Резултатът от тези първи митинги е очевиден днес. Неистовата амбиция за ликвидиране на червената партия не само че не постигна целта, а напротив изчезнаха от политическито пространство не само кресливите мераклии, но и партията им създадена с парите на чичо Сам и фондация Конрад Аденауер. В резултат покрай тези четвърт вековни напъни за смяна на системата получихме тотално опустошена държава, изпокрили се вече безотговорни сини ликвидатори и нов хъс за дясен реванш от безидейни анархисти, които отново отричат всичко, но не предлагат ново или не знаят какво искат. Това вече го изживяхме. Изстрадахме го, даже изтърпяхме един неук пожарникар като добавка, с всички трагични последици от управлението му. Така че моля, да се сърдят на калпавите си безидейни лидери от началото на демокрацията и не е виновен за хала на страната нито Станишев, нито партията му. Боклуци се оказаха сините гаулайтери прегракващи на митингите. Колкото до подскачащите на площадите по командата им - явно нищо не са научили, щом повтарят зомби упражнението. И моля, не ми го пробутвайте като действия на интелигенти.

Поради орезания бюджет на няколко психиатрични клиники Курило,Карлуково и мн други.се налага лекуващите се в тях пациенти да бъдат разхождани всеки ден , а именно:Сутрин на кафе на жълтите павета и привечер след 18,30ч на по бира пак там . Умоляват се гражданите ,да не обръщат много внимание на пациентите ,тъй като са много агресивни и злобни ,въпреки че изглеждат млади ,умни и интелигентни Също така клиниките благодарят на спонсорите за вчерашният рок концерт ,изнесен от бивши пациенти на същите.

ГАМИЗОВ - ДА СЕ НАЗНАЧИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА за ПРЕМИЕР, СЛЕД ОСТАВКАТА НА ТЕЗИ ПРОДАЖНИ ЧЕРВЕНИ-ПРО-ТУРСКИ ЛЕКЕТА И ЕНИЧАРИ ! ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ продават ИНТЕРЕСИТЕ НИ НА ОЛИГАРСИТЕ ! КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ ? ГАМИЗОВ ??? ПИШЕТЕ ! ВЪН БОКЛУЦИТЕ от ПАРЛАМЕНТА !!! ВЪН !!! ---------------

ТОВА Е ВЪПРОСЪТ ???

Гамизов е безспорен професионалист. И ако има добри намерения, би могъл да свърши много добра работа. А дали има?

Може би..Едва ли .И на него все не му стига яденето.

Моля, "враждуващите лагери"/мисля си,че те не са само 2- протестиращи и непротестиращи/, овладейте се и не превръщайте форумите в септична яма! Ето и моите предложения: 1. Не използвайте клавиатурите си като оръжие, изстрелващо фекална маса по вашите опоненти! Защитавайте своите позиции и идеи с разумни доводи и приличен тон, а не с цветисти ругатни и закани. 2.Не тълкувайте свободата на словото като слободия! Свободата на словото не ви дава автоматично правото да заплашвате и обиждате опонентите си! 3.Осъзнайте- единственият начин да бъдете чути и разбрани правилно, независимо каква точно е вашата позиция, е да говорите спокойно, интелигентно и обосновано! 4.Моля, не приемайте призива ми като "четене на морал"! Това са просто призив и съвет, които не сте длъжни да последвате. 5.И най-важното: не допускайте да ставате "убийци" на добри идеи, само защото тези идеи не съвпадат с вашата позиция! 6.Ще се радвам ако имате критики и забележки към призива ми, да ги споделите на страниците на форума! Поздрав от ваш съфорумец!

много весело беше ... и готино

Ще се радвам и ако ви се струва разумно.

Чакам си хонорарчето, че този призив беше ваша задача, а не моя! ШЕГУВАМ СЕ! Моля, не ме изтривайте, наистина това е само една незлоблива шега!

Не го слушайте, простациии! Простейте, да простеем! Спор без звучна Българска попържня е като манджа без сол! Може да е здравословно, ама се губи цялото удоволствие... По света вече битуват митове, че евреи, сърби и хървати ни били надпсували, молависа... ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРИМИРЯВАМЕ, питам аз, с такива несправедливи оценки?! Не, не трябва, си отговарям аз. Давайте да ги опровергаем!

Уважаеми, Мизантроп! Оценявам мнението ви като проява на тънко и свежо чувство за хумор! От друга страна, ако дружното псуване във форумите, практикувано от враждуващите лагери, може да се приеме като някакъв вид терапия, която пък ще направи невъзможно пренасянето на агресията от виртуалното в реалното пространство, то може би контрапризивът ви/ако мога да го нарека така/ има смисъл. Бре, че сложно го казах, но вие ще ме разберете! Дано само по-първичните съфорумци не ви разберат буквално! При едно такова развитие, моя милост ще напусне форума с цел неучастие във фекалната буря! Поздрав от Автора на призива/може би е редно вече да се подписвам като "Авторът с най-малко читатели"/ и до нови срещи на тези страници!

ГОСПОДА СТАНИШЕВ, МЕСТАН И БОЛЕН! ЗАЩО НЕ РАЗБИРАТЕ, ЧЕ НЕ ВИ ИСКАМ! МРАЗЯ ВИ! НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ВАС! НАПОМНЯТЕ МИ 1933 Г., КОГАТО ХИТЛЕР ДОЙДЕ НА ВЛАСТ! АМИ ВЪРНЕТЕ КОНЦЛАГЕРИТЕ, ЧЕ ДА ПРИБИРАТЕ В ТЯХ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА И ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ! С БСП (БКП) НАПРЕД! ЧЛЕН 1 НА КОНСТИТУЦИЯТА! КОЯ СВЯСТНА ДЪРЖАВА ИМА В ПАРЛАМЕНТА СИ ЕТНИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ, ТО ДАЖЕ НЕ Е ПАРТИЯ! САТРАПИ! МАХНЕТЕ СЕ ВЕДНАГА! ГАДИ МИ СЕ ОТ ВАС ОЩЕ ОТ 19189 Г. СТЕ В ПАРЛАМЕНТА! ДАЙТЕ ШАНС НА МЛАДИТЕ, ИНТЕЛИГЕНТНИ И НЕОБВЪРЗАНИ С ПАРТИИ И ОЛИГАРСИ ХОРА! ИДЕТЕ СИ С МИР! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Добро утро, Позаспали сте малко, имахме избори и то от доста години.

И аз не ви искам.Гласувал съм за тях и сега някакви кресльовци ще си налагат мнениетоИзмитайте се ,да не ви измитат

На вторият ден от кафето пред парламента присъстваха поддръжници на ГЕРБ, които агитираха хората да тръгнат срещу централата на БСП, но не даваха и дума да се обели протестът да мине през централата на ГЕРБ. Други доводи!? Относно това дали аз съм платен или не: това си е моя работа, първо. И второ- дори тези, горе споменатите тикви и да искат да ми плащат- НЕ ЩА! Защото си имам мнение и не съм малоумен да подкрепям хора, които последните 4 г. ми е мамата! Да защитавам мутра, която си беше бръкнала в джоба и се държеше така, все едно всичко и е бащиния! Е, аре, нема нужда. Стига толкова! Още доводи??? Като гледам колко хора не са на работа- ашколсун!

опашата лъжа!!!

по канал3-мая лъжлата!!!!

Тоя на снимката е потомък на Чингиз хан! Главорез някакъв изпратен от тиквите Боко и Цоко!

Прочетете във Фактор статията на Кольо Парамов за Станишев

Да... щото ми е много зор за Кольо Незнамсикой и неговото мнение... Все едно, че не виждам какво става, та ще чета Кольо

И всичко това: мнение и реплики е написано от един човек!

Свидетели сме на поредния парадокс в изумителната ни пост-тоталитарна действителност. 0,1% финансово стабилни демонстриращи, които работят в офиси, медии и структури на олигархията, (но вдъхновено и отдадено протестират срещу нея) и 99,9% обикновени хора от страната, които не виждат никаква логика, в това да искаш оставката на човек, които е работил само една седмица (и дори в тая седмица ти е вдигнал майчинските, гласувал е добавки за първокласниците, стопирал е цената на газа, отпушил е запорираните пари на бизнеса и отменил някои данъци).

МНОГО ВИ Е СТРАХ ОТ БОРИСОВ, ОТ ЦВЕТАНОВ И НАБЪРЗО СИ ИЗМИСЛИХТЕ ТАКТИКА КОЯТО ДА ОБХВАНЕ ДЯСНАТА ИДЕЯ И ДА ПОТУШИ ПРОТЕСТА, ДНЕС СЕ ОПИТВАТЕ ДА РАЗБИЕТЕ ГЕРБ ОТВЪТРЕ... КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ И ДА ГОВОРИТЕ, НАРОДЪТ ВЕЧЕ НЕ Е СЪЩИЯТ. ВЕЧЕ ИМАМЕ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО С ЯСНИ И КАТЕГОРИЧНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОЗИЦИИ, КОЕТО НЕ ВИ ВЯРВА ПОВЕЧЕ. ТРУДНО ЩЕ ГО ИЗЛЪЖЕТЕ!!!

СТАНИШЕВ УСТАНОВЯВА БОЛШЕВИШКИ ТЕРОР КАКТО СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г!!! ТОВА МОМЧЕ НЕ Е СЪС ВСИЧКИЯ СИ!!! ТОЙ ВЕЧЕ УНИЩОЖИ БСП ДАНО ДА НЕ ПОГУБИ И БЪЛГАРИЯ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИ МАНИАКАЛНОСТ!!!

ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ НЕ ЧУВАТ ЛИ И НЕ РАЗБИРАТ ЛИ ЧЕ НАРОДА НЕ ГИ ИСКА!!! ЕЙ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ БЕ!!!

САМО С БОЙ ДА ГИ ИЗГОНИМ ! САМО ФИЗИЧЕСКО ИЗГОНВАНЕ ЩЕ ИМ ПОДЕЙСТВА НА ТЕЗИ КЪРЛЕЖИ, ДОЛНИ и ЧЕРВИВИ !!!

ТЕЗИ НАГЛЕЦИ ЩЕ НИ УСЛОЖНЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ: -МИНИСТЕРСТВА; -ОБЩИНИ; -ЕНЕРГИЙНИЯ СЕКТОР ... НАВСЯКЪДЕ ВНЕДРЯВАТ МОЛЦИ, КЪРЛЕЖИ И ПИЯВИЦИ !!! НЕ СЕ БАВЕТЕ ! ДА ИЗРИНЕМ КРАДЦИТЕ на БУНИЩЕТО !!!

КОМУНИСТИТЕ СЕ ГОТВЯТ ПАК ДА КРАДАТ НЕ Е ЛИ ЯСНО, ЧЕ НИ ГО СЛАГАТ СИСТЕМНО? "УБИЙ ДРУГАРЧЕТО", ЧЕ НИЕ ДА СМЕ ДОБРЕ. ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ БСП, ДПС, НДСВ, АТАКА... КАЧАТ ЛИ СЕ НА КОНЯ ==> ВСИЧКИ ЛАПАТ по ЗАКОНА на "ИКОНОМИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ" !

ТЕЗИ ИЗРОДИ в ПАРЛАМЕНТА НЕ СА ЛЕГИТИМНИ !!! ВСИЧКИТЕ СА ПРО-ТУРСКИ МЕКЕРЕТА, ЕНИЧАРИ, ПРОДАЖНИЦИ и ОЛИГАРХИЧЕСКИ ПОДЛОГИ -> ЛИЦЕМЕРНИ, ЛЪЖЛИВИ, НАГЛИ, ВРЕДНИ И ЗЛИ! ВРЕДНИ за БЪЛГАРИЯ !!!

А ти защо смяташ, че накой го интерсува некадърното мнение на 10 000 - 15 000 пиклювци? Можеш ли да броиш до 7 000 000? Май, едва ли! Ако 94 има връзка с възраста ти - простено ти е.Едва ли си научил, още , таблицата за събиране и изваждане.А и още не си научил, че такива като теб са несполучлив продукт на народа.

КЪДЕ С ТИ 7-те млн. гласа бе КАПУТ ??? С гласовете на 800 хиляди заблудени и искащи си ''едното време'',попаднахме в лапите на най-гнусната,долна,крадлива паплач..Че и некадърна...Избавлението ще е трудно,а на следващото правителство ще му е още по-трудно...След тези-трева не никне... ТЕЗИ ИЗРОДИ в ПАРЛАМЕНТА НЕ СА ЛЕГИТИМНИ !!! ВСИЧКИТЕ СА ПРО-ТУРСКИ МЕКЕРЕТА, ЕНИЧАРИ, ПРОДАЖНИЦИ и ОЛИГАРХИЧЕСКИ ПОДЛОГИ -> ЛИЦЕМЕРНИ, ЛЪЖЛИВИ, НАГЛИ, ВРЕДНИ И ЗЛИ! ВРЕДНИ за БЪЛГАРИЯ !!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВА НАГЛОСТ ????? УТРЕ БОЙ С ЛОПАТИ НА ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ в НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ! А МОЖЕ И НАФТА ДА Е ПИЛ ! ТЕЗ ИЗРОДИ ЧЕРВИВИ НЕ СЕ ТРАЯТ !!! ВЪН от ПАРЛАМЕНТА !!! ВЪН !!! ДОВЕЧЕРА 18:30 - ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЯСНА ВОЛЯ ДА СИ ЗАМИНАВАТ ! УТРЕ ДА ГИ ИЗГОНИМ ОКОНЧАТЕЛНО !!! ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ! ВЪН !!!

КЪДЕ СА ТИ 7-те МИЛИОНА БЕ МУХЛЬО ? ВЕЛИКИТЕ КОМБИНАТОРИ ИЗМАМИХА НАРОДА и ГО ПОДХЛЪЗНАХА с "БЮЛЕТИНИТЕ от КОСТИНБРОД" и ПРЕДАДОХА НАРОДНИЯ ВОТ с МАШИНАЦИИТЕ НА ПРО-ТУРСКИТЕ МЕКЕРЕТА от БСП, ЕНИЧРИТЕ и ТУРЦИТЕ от ДПС; И БОЛЕН СИДЕРОГЛУ от "ЮРУШ.tr

.. ОТНОВО БЕ ПОДКУПЕН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ !!! ТОЯ БОЛЕН МАЙ ИЗЛЕЗЕ ТУРЧИН ! МАЙ ИНТЕРЕСИТЕ МУ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАЦИОНАЛИЗМА ... ВЕДНАГА ЗАБРАВИ ЛЪЖИТЕ, С КОИТО СЕ ИЗДИГНА... СЛЕД ТОВА СТАНА ДИЛЪР на НАРОДНОТО ДОВЕРИЕ и ДОБРЕ го ОСРЕБРЯВА !!!

И тук така: мнение и реплики е написано от един човек!

Вашето правителства и парламентарно мнозинства е миш-маш или по скоро тюрлюгювеч. Турци + "турцемазци" + тъй таречени "социалисти". Циганска торбичка или бакърче, това е. Имали идеи - не няма??? Помислете си добре, Вие БСП сте станали патерица на ДПС да управлява България и то в мащаби, в които която и да е друга бългаска партия с мижавите 11% не може и да си помисли, че може да го прави. Вие сте станали заложници на едни продажни лидери. Дори Тодор Живков беше националист по своему и този селски панаир не би го допуснал.

чакам минуси ето такива--------------------, слагайте бе, защо не слагате------------------

малко са----------------------

т, нар. "дами и господа"..абе хора..какъв е този фарс който даже се дава директно по бнт..в какво участвате 'дами и господа нардони представители'...разменяте си фалшиви любезниости..имате удобен кворум.."и гласували 64...ЗА 64 ..против няма и 1 въздържал се???? какъв е този цирк??? това за мен е народното събрание по време на т.Живков...и вашите деди...лигавите се по телевизията, защотот знаете, че е директно...а вчера бяхте страхливци и такива недосойни ще останете и в историята на България..и то в нейните черни дни!!! ПОЗОР И ОСТАВКА!!!!

Нещо много ти е късичка паметта, майче. А предишното народно събрание на Герб какво беше? Да не би там ситуацията с кворума да беше различна? Ей, най-мразя лицемерите. Ясно е, че врещиш тука защото не са на власт тези за които си гласувала.