Как ще ограничават измамите и посегателствата

Акцентът е поставен върху ограничаването на измамите и посегателствата над възрастни хора и намаляването на младежката агресия.

Обратно в новината

Коментари - Как ще ограничават измамите и посегателствата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коце, данъчни, сигурност, я вземи си оправи грешките. По темата. Нямам предвид само тези на снимката, а по принцип, много говорещи, много чантаджии, уж сме капитализъм, вместо да намаляват чиновниците, те двукратно и трикратно увеличават се. Не съм компетентен човек, а неук, без образование, не съм чел,а,и книжки, когато е трябвало навремето, но... не думи, а дела, а делата са плачевни в бг. Уж сме в ЕС, тупаме се по гърдите, а какво да ви кажа---В България трябва да работиш цяла година, а тия пари, които в Бг ще ги вземеш, на запад ги вземаш за един-два, хайде от мен да мине поне за три месеца, всеки има право на мнение. права и свободи, свободата я имаме, но парите не стигат за нищо, на мнозина от живеещите в Бг, отговор нямам, писах ви, проЗ челяк съм, бюрокрация в повече

30 години двама даначни имат право на проверки и такса сигорност.гр.ТЪРГОВИЩЕ това акое неее престапление?

Ами, дрън дрън че пляс глупости .

Акцентът е ясен. Как ще стане това обаче... Изобщо не е ясно.

Причините за развращаването на властта , тя произтича от безнаказаността на престъпленията,а не от малките наказания.Казал го е Монтескьо-известен правист ,написал книга.Щели да ограничават измамите и посегателствата.Колкото ограничиха корупцията.Издръжката на КОНПИ/Комисия по отнемане на незаконно придобитото/Издръжката от 2014 год до 2017 г.е 22 милиона лева,свършена работа за 4 милиона.Тя е парадокс.Необходими са дела ,а не празни приказки.

pompai

Хората които са извършели криминални и финансови измами -нямат право до живот на социални помощи от държавата.

Това беше добър майтап. Примерно Цецо Василев КТБ-то е чопнал 4 милиарда евро, пък ти си тръгнал да го плашиш, че няма да му даваш социални помощи.

Тия лъжи ги слушаме от 25 години - а действителност се случва точно обратното - лъжата и измамата се бетонират в Закони, в унисон с евро-атлантическите ценности, които всъщност са! ...и навсякъде в България по градове, села и паланки се закриват болници, училища, библиотеки, читалища, заводи, стопанства, пожарни, бърза помощ...и никъде няма кьорав полицай, когато те ограбват, пребиват или убиват...те пазят само "елита"! Да има поне един наказан бандит или измамник - не!

.... всички знаят кои са крадците ама си траят, защото така се държи под контрол тълпата... сега, общестеноста, младежта.... дрън, дрън, като не си вършите работата.... циганора се пренася в палати и кара БМВ и мерцедес. Вие все не чули и не разбрали.... мижитурки.

Напишете в Гугъл: Bulgaria bitcoins . Какво стана с тези биткоинти? Правителството хем ги е конфискувало, хем не знае къде са. Щеше да бъде изплатен част от външният дълг. Хората по света също питат.

Къде са биткойните да кажат първо. Още една КТБ опапкаха мамицата им ненаситна..

Без нито един конкретен начин , без да се даде пример , без да се споменава нищо точно , нито се назовават дори и самите проблеми. Звучи като: Сега ще ни трябват повече средства за онова нещо , за да направим повече неща , така че да постигнем другите неща. Тия комунистически матрошки после се чудят що хората не им вярвали , що бягали , що нямало хора. Може да си действат както са ги обучили в Москва преди 50 години , но не сме зад завеса нито желязна нито кадифена. БКП си е БКП , всички букви и абревиатури да минат , пак ще си останат Престъпници. Терминал(но)2

АМИ СЕГА обарках тролчетата на всичките отборчета на БКП , чудят се кой тийм да ми отговори :)) Терминал(но)2

Хайде стига вече с тези изтъркани лафове за комунисти- от 1989 ги няма, а изборите българите ги решават- поне така казват.

Свикнали съе да ви казват. Не било 89 , а коя е ? Същите крадци с нова разцветка. Пак ви е страх да си кажете истината и си шушукате и оплаквате тихомълком. Пак шепа изверги си правят с държавата каквото си искат. Пак ако не сте удобни закона работи , но ако сте с разцветката на кръв , проблеми няма и закон не ли хваща. Та ти троле с мозък страдащ да покрие жизнените ти функции. Кажи ми коя година е там при вас ....или е лесно и ти като матрошките да бълваш без покритие дезинформация и съвети Следващия партиен проект на БКП(БсП,ГрУб,ДПРаСе и тнт) да го кръсят: Дъга поне ще са разноцветни ако не друго Терминал(но)2

Преди да дойде европейската чума, нас ни учеха на уважение към възрастните. Нямаше нужда от комисии- още в училище се учехме на това. Сега се правят всякакви комитети, комисии и т.н. защото много търтеи се научиха, че политиката е мандра дето крадеш но народа го е казал-куче влачи диря няма. Още по изборите бяха едни върволици за назначаване на управляващи, та половин България бе назначена. Той и бай Ганьо така като се върнал от Европата та решил диригент да стане- размахваш ръцете пък каквото излезе.

Бла-бла.бла....ще направим програма, дрън дрън, ще набележим, еврооптимизъм, благото на народа, ще, ще, ще, ще вземем 13 заплата, защото вие имате един корем, а ние два...Боже, българи, чавка ли ви изпи ума, че гласувате за такива хора с посредствен интелект и визия, за които личното благосъстояние е всичко, другото е дрън -дрън за пред 80-те процента дебили.

Превенция, Ганчо, се прави преди белята. След нея вече се разследва. Ако Ганчо от Гурко се разходи по селата от северна България, може и да види за какво става въпрос, ама ако от жълтите павета чете статистики и доклади, ей така ше ни говори....

време е имало една команда, "Шашки вън",ама няма БХК няма други гадости.

Махаме герб - може и да стане, ама пак не е сигурно. С ГЕРБ оправия няма.

маиняме герп, и излизаме от ЕС и НАТО. После се присъединяваме към Русская Федерация и тока и гъза ше са ни бес пари!

точно никак. Тоя калинко ме дразни.

Абе, тези създадоха армия от чиновници в милицията, прокуратурата и съда. И никакви реални действия на улицата, където е основната престъпност. А корупцията в съда е уникална. Е, как ще стане с празни лозунги???

съвети, комитети, комисии, агенции и пр. дивотии!Да се чуди човек какво , всъщност, вършат министерствата?!

Работят за трудов стаж и за заплата,друго не ги интересува.Дублиращи служби в изобилие и всеки се оправдава,че не е негово задължение,тъка е в Булгаристан.Да ама ние сме загрижени за комший,араби,а пък и днес

Дрън, дрън ерина.

Акъл не се налива с фуния. Като има прост народ, ще има и дяволи да го използват.

... ако възрастните хора броят само стотинки - измамниците ще им влязат в положението...