Варненски бизнесмен гази полицай след забележка

Варненският строителен предприемач Венцислав Дорелов прегази с мерцедеса си крака на полицай, който му направил забележка и се опитал да му провери документите, съобщиха от МВР. Бизнесменът ще се изправи пред съда и може да получи до 3 г. затвор.

Обратно в новината

Коментари - Варненски бизнесмен гази полицай след забележка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Наказателния кодекс при неспазване на законите. КРУТИ МЕРКИ! Така повече не може!

да свърши нещо полезно и да гласува промени в Наказателния кодекс - увеличавансе на годините за ефективна присъда за умишлени престъпления. Въпросният "бизнесмен" да заплати цялото лечение на полицая и обезщетенията от ДОО за временната нетрудоспособност, както и парична компенсация на семейството му. Егати изрода!

И к'о прайм ся?

Един от най-известните мениджъри на Варна Венцислав Дорелов е с лично състояние от над 35 милиона лева. Компанията на строителния предприемач е построила над 50 сгради във Варна и региона, както и вилно селище в село Приселци. Там той планира и новият си мащабен проект построяване на луксозен и елитен колеж. Определено най-известната сграха на Дорелов е Central Plaza издрагено в съдружие с ТИМ.

Дали е построил нещо с "бакшишите"?

Мечтая ей такъв да влезе в затвора с ефективна присъда,ако може и извън България,да речем у Турцията.

Знаете ли какво щеше да му се случи ако това беше в демократична Америка,днес щеше да е погребението му.Сега ще се окаже ,че полицаят е настъпал гумата на бенца ,така де,аааа ма ха.

ЗАЩО не го е ЗАСТРЕЛЯЛ????

защо Дорелов не е застрелял момчето, то е щото е милостив и християнин до дъното на душата си. Сега сериозно : преди повече от 10г работих в сервиз за маркови ;-) компютри и трябваше на място да го сервизирам. На 5-тата минута от пребиваването ми в офиса му се чудех да го цапардосам ли са нещо, да го фейна от прозореца му или да си тръгна. И като си представя, че през това време наглостта му се е развивала прогресивно, наистина се чудя как не е застрелял момчето.

всички обикновени граждани на държавата ,трябва да сложат на място такива..

Виж другата новина - 5 !!! години разследване за убит студент! Ето ти го "правосъдието" за "обикновените " граждани!

...полицаи. "Ко прайм ся?" -нещо не е познал от кого да си проси.

Според мере присъдата трябва да е простичка: 3 години да се грижи за тревните площи, а хората да имат право да се паркират на подържаната от него територия!

за 20 и повече години преход в тази държава стана това, че хората с пари си мислят , че може да си позволяват всичко,друг е въпроса ,че полицията също загуби много от реномето си.

да си го мислят -просто го правят. Нормално е. Това да не ви е социализма, дето всички са равни? Парите са единственото нещо, което класифицира способността на индивида и неговата полезност за обществото. Който не е кадърен да има пари, не става и за пачавра. Това е капитализъм, драги.

Еми щом го правят и полицията е безсилна,то хората ще се саморазправят. Оръжието на бедния-тероризма,я бомба под колата скъпа,я Драгуновка от съседния блок...Беднотията и изнервения начин на живот стигат,за да се допусне да мачкат и разни парвенюта...

И 5 са му малко!!!!

Тоя на центъра и 100 камшика публично!

Не 200лв глоба , а 2000 часа обществено полежен труд за такива скапани , нагли боклуци трябва! Да му жегнеш егото - това е най-голямото наказание за такива. Измет!

В тази държава докато разни елементи са над закона ,няма да има оправия...

моладжия...такива мноого по тимарна

Само не разбрах, дали вече са се извинили на местния феодал и дали са уволнили вече неразумния охранител (не полицай, журналя!).

че иначе има и Страсбург... Сегашните управници мислят и за нас - защо да плащаме и за високомерие? Толкова ли сме богати?

Нищо няма да му направят,защото у нас законите не важат за всички.Нашият съд е най демократичния съд,който пуска всички по големи престъпници,които могат да си платят.

Най вероятно този "бизнесмен" е от хората на турците или комунистите и просто полицаичето ще трябва да му се извини че е подложил мерцедеса на стрес :)

Щом са го обвинили не е от комунягите. Най-вероятно е другата мафия - на цар Тиквун.

Попрочето му биографията, включително и семейното положение (бившата съпруга)

Полицаят просто не е знаел на кого е колата и не е познавал "големия" бизнесмен. Иначе нямаше да се осмели да му направи забележка.

Явно е знаел. Не всички в тази страна са мишки.

Ако е знаел евала тогава. Повече такива полицайчета да има.

Скулпторът Вежди Рашидов, колегата му Емил Додов от ОДС в столичния общински съвет и полицай влязоха в кървава схватка под прозорците на кмета Софиянски на ул. "Московска" в София. От мелето полицаят излезе със счупен нос, Додов - с цепнато чело, а Вежди - със заплахи, че ще извика генерали.Няколко дни след този случай Рашидов беше награден с орден Стара планина от Първанов, а полицая уволнен.

Добре де - вкарай малко разнообразие;о) Кажи за депутата от ДПС дето си джиткаше с мерджана на червено и хич не му дремеше, а полицаите гледаха на другата страна;о)

Тия безнесмини, с голямите мерцедеси са особено нагли. Постъпката на цитирания, който паркира в тревнитеплощи, е повечеот аругантна. Това е еталон за простак и нахалник. Полицайте трябва да му видят сметката. Що за наглост, да не изпълниш разпореждане на полицай.

Гледайте сега тази случка е от 16 и веднага плахо се появи във Варненските сайтове. Отначало само с инициалите на Дорелката. На всеки 3 часа обаче новината се разкрасява в следващите сайтове. Не знам дали има значение за вас обаче колизията не е с полицай, а с човек на охранителна фирма. За Дорелката ето и други примери. Човека има едно дете обаче в някой сайтове бройката стига до 5 деца. Новините в Бг пространството ги украсяват в зависимост от това колко могат да поемат читателите разбират го от оставените коментари.

Отдавна в интернет пространството, хората се моделират. Вече и бг-сайтове се научиха да ни манипулират на дребно. Пример с ДИР.бг Пускат толкова малко новини и то съвсем тясно "профилирани", набляга се на измами, убийства и подобни - за да се увеличава стреса. Също така, засеганти в "статиите" са предимно просташки теми и никому неизвестни ВИП/звезди. Принципът е пак същия - оскотяване на потребителите. Но това разбира се е световна тенденция, не е само в нашата кочинка.

Много си прав...Тове се цели от всички медии не само интернет. Тотално оскотяване, опростачване и всяване на страх и несигурност. За това никакви телевизия, вестници и dir-ове. Без тях имаш реална преценка за нещата, които се случват. Хайде със здраве...

Не че е важно, но аз знам за 4 негови деца - три от тях съм виждал лично :) Тази част от инфото ти не е вярно, какво ли остава за другото :) И той не е човек... това, че е бутнал полицай е най-малкто провинение в живота му.

Четете "Фокус" - там са всички новини, но ... без глупави коментари. Сам си правиш извода!

много читави бизнесмени има във Варна вратовидни

Поредният самозабравил се ПАЛЯЧО,който си мисли ,че хванал господ за шлифера ,но е време да бъдат поставени на място вече ,такива нещастници ....

Хванал го е. А ти не злобей, а го хвани и ти.

Първо,не съм на страната на Дорелов,но за постъпката бих го подкрепил напълно.Знаете ли господа и госпожи,какво е това Общинска полиция.Говнярчета от всякъде.Преди години две такива лайнета ме унижиха пред децата ми като също писаха в акта,че съм паркирал в тревните площи пред пощатат във Владиславово.Който иска нека отиде на място и да ми каже как да стане това,след като там е само асфалт.И другото,паркирам сред поне 20 коли и онези дотърчаха и освен това ме обвиниха,че съм нарушил знак който е с гръб към мен.Няма какво повече да коментирам,освен,че Дорелов е трябвало да мине не през крака му,а направо през него.Какви са тези общински полиции.Ние живеем в държава която си има охранителна полиция и нямаме нужда от допълнителни тумори.

Каза ли нещо или така си миришеш. Я ела в Швейцария да паркираш където не трябва и после кажи нещо на онези, смешните, с шортите и велосипедите... И после жална ти майка, баба, леля и така. Накратко - боклук си и затова живееш в БълХария.

Точно заради боклуци като теб страната е на това дередже.Комплексари с претенции, че са нещо, в нормална държава цървул като тебе ще мие чинии или най-много ще стане шофьор на камион.Съжалявам само, че никога няма да осъзнаеш колко си прост!

Ало,ибрикчията от Швейцария-на лайна миришеш ти и сигурно си там,защото единствено в Швейцария правят операции за вадене на ръце от задниците.Само за протокола,ще ти кажа,че ти е бедна фантазията къде сим бил по света-Като започнеш от планината Фуджи и продължиш по пътя на слънцето и стигнеш до Сънсет Булевард,говнио.Бил Швеицария-селтак.Ако имаш хабер от понятие и яка полиция,трябва да знаеш,че по яка от Щатската няма,дупенце розово.И другото,там полицаи селтаци миризливи като теб няма.

Тази общинска полиция е само за рекет и нищо друго. Това си е частна полиция. Поне така работи. Колкото пъти сме я викали за нередности, щом разберат, че общината се е осрала, и се скриват. Трябва да я закрият, защото хората действително не я уважават. Сигурен съм, че Дорелов не би реагирал така на представител на служба "Полиция".

Едва ли някой селяндурин,който си няма представа от положението в осрания от селянията ,накога чиат и най-красив български град ще те разбере.На булевард Приморски,точно пред морска администрация колите си паркират в полоста където някога бе една красива алея с цветя и пешеходна зона от гарата до морската градина.Къде е тази Общинска полиция първо да разрита не тези които паркират,а тези които излапаха парите за поддържане на инфраструктурата.И така е в целия град-глоби и мръсотия и разруха.Ама как да го обясниш на оня кравар от Швейцария или на селянчетата дошли от добричките села и станали общински полицайчета.

тоя е големец поличаичето не ли знаело та се натресло на неправилния човек и било прегазено като валяк цинкова кофа

член тоя човек с мерцедеса е богаташ моито момче и има кинти и затова ния с въшките трябва да пазим тишина

нерез варна е много хубав град не зная какво става с вас варнелии през последните години маи вие сте феодална собственост като всички нас

член във варна е така бои и другото си знаеш плюс сурови дърва

Хората не са равни бе, разберете го най-после.Тези сладки приказки са за малки деца, няма такива неща като демокрация, справедлив съд, независими медии и т.н.Парите управляват света, винаги е било така и ще бъде.

Ще свикнем. И жените първо ги е страх, ама като свикнат и започват сами да си го търсят.

Ама се дюлгерин наистина. Не си живял без демокрация,затуй казваш- няма

Ти къде видя демокрация, бе льольо? Във Винету ли или в америкън екшън мувес?

Сеуянин с коуеуо среща поуицай "с" пистоует.

Червените боклуци са на власт и техните подрръжници са ненаказуеми!

А по времето ан Бойко не беше ли баш същото

не

Митко Събев, Петя Славова, Венцислав Дорелов , щедрият им спонсор Денис Ершов, ген. Любен Гоцев, ТИМ - Нещастно полицайче и да те бяха убили нищо няма да му направят

О, щом това е веригата, полицаят направо трябва да е "благодарен", че се е отървал "само" с прегазен крак! Е, сега чакаме "институциите" - голямо гънене ще падне, като тръстика на вятъра, щото закона ще се прилага според човека!

Нещо много вежлив изкарахте тоз полицай

"Мярка за неотклонение - парична гаранция в размер на 2000 лева." Малко е.

Нищо няма да му направят, сигурно има връзки и ще продължава да гази, за съжаление ...

ВСИЧКО Е БОКЛУК В ТАЗИ ДЪРЖАВА.ПОЛИЦИЯ-ПРОКУРАТУРА ВСИЧКО Е МАФИЯ.

Грешна съдебна система. Не "до 3 години", а "ОТ 3 години"!

ако полицая не направи нищо - защо не го е направил, ако направи нещо, защо го е направил, абе шибана държава със загубени хора

олигарх от ДС , всички са негови и съд и полиция

Такива ТЪПАЦИ забравят че просто са от плът и кръв.Всичко останало е без значение.

Строго мъмрене и порицание пред трудовия колектив за полицая

Интересна страна е България....всички реват, че няма държава, че няма съдебна система, работещи институции и т.н., а в случаи на нарушение, поне две трети от хората вземат страната на нарушителя...как да стане без никакво уважение към институциите, затова винаги ще сме помийната яма на Европата....

А защо нямат уважение към "институциите"? Дали пък тези институции сами - с действието или бездействиетоси, или пък с повратливото си отношение в стил "закона според човека", не са се докарали до там, че да са се лишили от уважението на гражданите? Щото уважението се заслужава, а не въри по дефолт с "институцията"!

Но нещата няма да станат и с отричането им.Нека има обществен коректив, натиск върху институциите, който да ги накара да заработят, но не можеш да внушаваш на децата от 5г, че полицаите са боклуци и т.н., иначе ставаме Тексас от 18 век.

Това е пореден тест на вътрешния министър да докаже, че не е п...тка. При добро желание въпросния "бизнесмен" много лесно може да бъде разубеден, че е недосегаем. В ареста понякога стават нещастни случаи, като подхлъзване в тоалетната. А пред съда бизнесмена ще твърди, че ченгето му е искало подкуп. Дано има свидетели и читав съдия, които да го осъдят ефективно. Но не го вярвам.

Скулпторът Вежди Рашидов, колегата му Емил Додов от ОДС в столичния общински съвет и полицай влязоха в кървава схватка под прозорците на кмета Софиянски на ул. "Московска" в София. От мелето полицаят излезе със счупен нос, Додов - с цепнато чело, а Вежди - със заплахи, че ще извика генерали.Няколко дни след този случай Рашидов беше награден с орден Стара планина от Първанов, а полицая уволнен.

Помня този случай, и бяхме страшно възмутени, Софиянски гледаше като напикано коте и после нищо,всичко се забравя.

Не ви ли е ясно, че няма да осъдят Венци и за един ден, с тези пари, които има просто няма съд, който да го осъди ! Само смешниците вярват в съдебната система, ха-ха-ха

Венци има пари! Така ли!? Я да бързо да кажа на строителите му, които си чакат заплатите от 2008 още! Благодаря за информацията!

Пич,не съм казал, че има пари за заплати, ха-ха-ха, това е различно

Сега полицията ще иска справедливо наказание, прокуратурата ще се назландисва, а съда - предвид "чистото съдебно минало" на "големия бизнесмен" и нЕкои други съображения;о) ще му наложи една условна , че да му е обеца на ухото! Пито-платено!

ВСЯКА ТАКАВА САМОЗАБРАВИЛА СЕ МУТРА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАНА ИЗВЪНРЕДНО ЖЕСТОКО И ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ ИЗВЪН РАМКИТЕ НА ЗАКОНА!! ТЕЗИ КРАДЛИВИ ИЗЧАДИЯ СЕ СМЯТАТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ!! ТОВА ГОВЕДО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГЛОБЕНО ПОНЕ С 3 000 000, ДА БЪДЕ ВКАРАНО В ЗАТВОР ДО ЖИВОТ +ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО!! ЗА ДА БЪДЕ УРОК НА ВСИЧКИ МУТРИ, КОИТО СМЯТАТ , ЧЕ СА НАД ЗАКОНИТЕ!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА БЪДАТ УЗАПТЕНИ САМОЗАБРАВИЛИТЕ МУТРИ!! ЗА ТОВА Е ВИНОВНА ДЪРЖАВАТА-ПОКРОВИТЕЛКА!!

Крайно време е да има закон за мутрите ....

Трябва? Ама народът пак си избра същите комуняги и турци, дето докараха мутрите и създадоха от всеки селски чобанин - модерен строителен "предприемач".

Е, ти искаш, ама няма как да стане. Сигурно искаш и с крдливите цигани да постъпват тъй, ама защо само с най бедните и с най богатите, а? А с такива като теб и мен, как да постъпват? Може би, да ни козируват и да отминават? Явно искаш диктатура, но поне изясни каква - на капитала (парите), на пролетариата (социализъм) или на преобладаващата от чиновници, посредничещи между двете псевдо класа (уж средна)?

Ха познайте дали ще влезе за 3 г. в панделата!?

Ще влезе условно. Доколкото знам в Хамериката при подобни случаи полицаите директно вадят пистолетите и стрелят.

Дам дори ги награждават после.

Да, ама тука сме на светлинни години от Америка и при подобен случай ще изкарат полицая убиец, а мутрата герой.

няма държава хамерика и нищо не знаеш освен, че свестните бг живеят там

Не оправдава шофьора но много бързо забравихте какви ги вършат полицаите

Това, което вършат доста полицаи е възмутително, да, но: 1. В сравнение със схемите на Венци е направо смехотворно! 2. Зулумите на полицаите са по заповед на висшестоящите, които са същите кретеноиди като Венци, но в униформа, и също са назначени от партията по заслуги като "назначеният бизнесмен" Венци! 3. Родната полиция е производна на обществото: то също не иска да спазва правилата и се усуква по всякакъв начин, съответно предпочита да оневинява и такива като Венци само и само неговите дребни далаверки да вървят. Ако обществото се откаже от шикалкавенето на дребно и изискващите ново качество на живот станат болшинство много бързо ще изчезнат корумпираните полицаи, а след тях и Венцитата. Но първо обществото трябва да узрее и да го изиска! останалото е утопия! Овцата да се надява на милостта на вълка!

Къде по света са изчезнали Венцитата, че нещо не се сещам...

А ти много бързо забрави да пишеш, за което не те оправдавам, каква си мутреса или държанка на някой дебеловрат ?