Коментари - Уволнен от МВР: Стотици са подслушвани незаконно с разрешения за други хора | Днес.dir.bg

Уволнен от МВР: Стотици са подслушвани незаконно с разрешения за други хора

Съществува реална хипотеза, в която може в рамките на законно разрешеното подслушване да се извършват незаконни подслушвания. Тези хора са стотици, това заяви пред БГНЕС бившият шеф на ОДМВР Стара Загора ген. Тончо Михайлов. По ирония той бе уволнен от МВР, защото подслушвал проверяващи го за нарушения служители.

Обратно в новината

Коментари - Уволнен от МВР: Стотици са подслушвани незаконно с разрешения за други хора | Днес.dir.bg

Коментари

долна, мръсна, "болно-полицейска", ненаяла се, безочлива...герберска ! "Харизмата" БУДА, "месията наш" дето сте го поставили на пиедестал - ни чул, ни видял ? Но, най-големия парадокс ще го видите на изборите - в многострадална България има достатъчно дървени глави и промити мозъци, които ще върнат тази пасмина на власт !? Мамка му и живот !!

МВР ТРЯБВА ДА СЕ ДЕМОНТИРА КАТО В ГУЗИЯ, ЗАКРИВА СЕ МВР И НАНОВО СЛЕД ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА СЕ НАЗНАЧАВАТ 50% от съставаЛТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИЛ

Прочетете в БГНЕС цялото интервю с ген. Михайлов: "Цецовизацията в МВР гонеше измислени престъпления"

уволнен ... но човекът се надява да се върне ... на бял кон. С помощта на другаря Станишев разбира се!

А може би просто селяка Цецо го е уволнил, че не му се е навил на глупостите.. Като се доказва, че някой е идиот приемаме, че е идиот и го забравяме. Стига сте се мъчили да изкарате Цецо и Бойко свестни хора. Ето малко факти: 1. Бойко е имал връзки с хора от организираната престъпност; 2. Цецо е подслушвал; 3. Народа обедня; 4. Народа излезе на улицата и ГЕРБ на момента си подаде оставкака, ако бяха истински нямаше ли да се опитат да чуят хората.

Генерал Тончо Михайлов беше най-корумпираното ченге , съдружника на измамници и дедесари, чадър на малкия Мук!!! За пореден път се убеждавам, че дир е креатура на комунистите , от къде накъде давате поле за изява на човек от чиито дейсвия е проревеала цяла Стара Загора ???

Не бива да се обръща внимание на вербуваните дебили от крадливите комунисти,а пък Мая Манолова е изпечена лъжкиня.Единствената полза от нея е с фалшивия си глас да се бори против лавините или градушките.

Тончо Михайлов, Венци Драганов, Иван Драшков, Тони Масларов и всички далавери в Ст.Загора, Раднево и Гълъбово

А, вие какво очаквате да каже Цветанов:"Да вярно е - подслушвал съм незаконно"? Има да си чакате...Или както е казал народа : "Надай се мъжо на пияна жена."

Този байно на снимката само като го погледнеш и ти става топло на душата!

А, дали да него приберат и него на топло?

Когато Цветанов започна да отрича че е подслушвал, повечето хора разбраха, че наистина е подслушвал по изражението на лицето му.

Целта на това тотално герберско слухтене е за всеки, независимо свой или чужд, да се намери слабо място, с което да бъде поставен в зависимо и подчинено положение, за да бъде удобен, послушен и безвреден за ГЕРБ. не мога да си обясня защо тези които си изкривяват душата и защищават и омаловажават престъпленията и грешките на тяхната власт, освен с това че по някакъв начин е пречупен гръбнака на съвестта им и те действат като препрограмирани зомбита. Това са го измислили и усъвършенствали между 30-те и 50-те години на ХХ --ти век в НКВД, Гестапо и по време на маккартизма в САЩ. Считахме че след 10-и ноември това вече е минало, но сме се лъгали, защото една мръсна прослойка от върха на ГЕРБ рецидивира тази злокобна болест в целия организъм на държавата до степен на всеобхватни метастази.

За коментара -браво - страшно точен и грамотно написан коментар !!! поздравления- имало и много грамотни и интелигентни българи ....

БСП не подслушват! Те не слухтят, те дори за първи път чуват какво е това СРС и са напълно изненадани и изумени! О, свещена простота!

О, свещена простота! Има подслушване и подслушване.

За т.н. "маккартизъм" напишете в google "VENONA", за да разберете за какво става въпрос. Прочетете и мемоарите на ген.П.Судоплатов, шеф на съветските мокри поръчки от 1930-1950г.

Никой няма право да се бърка в личния ви живот, няма значение дали има или няма какво да криете, това е недопустимо и нарушава всякакви граници на личната свобода. Тези данни са от човек който е работил за ГЕРБ и който е бил оправдан в обвинението за което са го уволнили. Той казва много интересни неща в които нямам ни най -малко съмнение. Но тук въпроса не е дали му вярваме или не, а защо сме се хванали за врата помежду си докато една глутница престъпници ни яздад. Отдавна паднаха границите на политическата идеология, сега и социал-демократичните партии и центристките и десните, работят в една и съща икономическа рамка" капиталистическата" единствената разлика е в това какъв подход имат към решаването на икономическото състояние на държавата и народа и. С други думи за по бавно загряващите искам да кажа,че независимо кой ще дойде на власт. ще се провежда политика в една определена посока с малки разлики в методите и компетенцията на управляващите. Трябва да се противопоставим на това социално разделение което се практикува в БГ от 23 години, те искат ние да се бием помежду си за да могат да крадат от страната ни на спокойствие. Трябват само две радикални промени в нашата страна. 1. Да се обединим зад една обща цел и тя да бъде граждански контрол под формата на стачки и бойкоти в отговор на всички анти Български решения или практики които излязат в медийното пространство. Когато някой ни нарече "своите кучета" да не се прибираме докато този човек не си подаде оставката, не се извини публично и не се затрие в дън земя. 2. Да се реформира Съдебната система. Това може да стане само чрез граждански натиск, да се сменят всички съдии и да с е изберат нови чрез самите юридически формации ,а не чрез лобита и депутати. Разберете в момента ПАРТИИТЕ избират съдиите, по този начин не може да има законност. Ако ни проработи съдебната система тази страната ще се оправи до има няма 7 години това мога да го гарантирам!

В САЩ - върховните съдии- които са начело на всички съдебни съвети и на цялата съдебна система - се избират пряко -от НАРОДА ... АМА ТЕ ГОРКИТЕ - НЕ РАЗБИРАТ НИЩО- ДА ДОЙДАТ ДА СЕ УЧАТ КАК СЕ ПРАВИ СЪДЕБНА СИСТЕМА - ТУКА В БЪЛГАРИЯ ... КАК ПАРТИИТЕ СИ СЛАГАТ СВОИ ПОСЛУКОВЦИ- А ПОСЛЕ ПАК КАЗВАТ-АМИ НИЕ ГИ АРЕСТУВАМЕ - А СЪДА ГИ ПУСКА ...- ДЕМЕК ТЕХНИТЕ ХОРА ...- ВСИЧКИ СА МАСКАРИ-И ДЕПУТАТИ И ПРАИТЕЛСТВА И СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ... И СЛЕДОВАТЕЛИ ....

Ако не сте Алеко Константинов,а явно не сте ,според мен сте баи ганю!

Аз не се притеснявам от срс та,говоря само с любовниците си за секс и рандевута,получавам само поздравления за сексуалните си подвизи:)а бизнеса си го въртя без телефони,с двете си ръце

Да не работиш като секс-телефонистка?

ХАХ - ЯВНО СИ НЯКОЙ ГРАДИНАР- ЩОМ САМО С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ СИ ВЪРТИШ ГОЛЕМИЯ БИЗНЕС .... -ИЛИ НЯКОЙ СВИНЯР ...- ТАМ ТРЯБВА САМО РЪЦЕ И МУСКУЛИ ....

РОСЕН

големия си бизнес ти го заврем у свинЯрската дупара ти дойде малко акъла у кратуната:)

най-лошото е, че подслушванията нямат за цел уличаването на престъпниците а получаване на информация от която кръговете на управлението да извлекат лична изгода. Няма лошо да се подслушват висши държавни чиновници, но след като до сега няма нито един осъден, извода е само един - подслушва се за шантажиране, икономическо разузнаване в полза на определени групировки. Изводът е, че всички управлявали до сега са сплетени като свински черва.

чакайте сега бе,нали станишката лъжеше и цецо апартаменто щеше се отказва от ПОЛИТИКАТА???????????????????????

та, ако може, да ми обясни ехченгето, кой си набира собствения номер да си говори сам със себе си и не навърта други номера,от които въпросната информация се разклонява и води до главата на кучето?щото започвам да си мисля,че е трябвало да го махнат по непригодност още щом е постъпил на работа.

Пиша това в отговор на тези, които твърдят, че нямали нищо против да ги следят, подслушват и т.н., защото били "честни, почени и няма какво да крият". Такова мнение, ако истинско, е проява на мазохизъм и/или на т.нар. Стокхолмски синдром (когато жертвата обича и оправдава собстения си палач). Повечето от нас нямат какво да крият, но въпреки това не желаем да да ни подслушват, следят, записват, разследват и т.н. Това е проява на гражданско достойнство, на осъзнаване на права, на чувството и убеждението, че държавата е да служи на обществото и нацията, а не те - на нея. Не сме й (им) слуги! Толкова е простичко!

НЯМА КАК ДА ГО ОБЯСНИШ НА ТЪПИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ИБРИКЧИИ... ТЕ ПОНЕЖЕ САМИ СИ ЗНАЯТ - ЧЕ ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВАТ ... САМО ДА ЛИЖАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАДНИЦИ- ЗАТУЙ ИМ ВСЕ ЕДНО .... - ЧИЙ ЩЕ ДА Е ЗАДНИКА- ТЕ УМЕЯТ ЕДНО- ДА ГО ОБЛИЖАТ ПЕРФЕКТНО И ДА ГО ЦЕЛУНАТ СЛЕД ДОБРО ПОЧИСТВАНЕ .... - УПРАЖНЯВАТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПРОФЕСИЯ СПЕЦИФИЧНА САМО ЗА БЪЛГАРИЯ - "ПРОФЕСИЯТА НА ГЪЗОЛИЗАЧИТЕ"

НЕ забравяйте че в Българя живеят около пет милиона ,колкото един квартал в голям град на запад ,тук всичо за всеки поименно се знае независимо кой е на власт , това е наследство от 45 година и никоя партия не иска да го загуби.

ГЕРБ Е НАЙ-ДОЛНАТА УТАЙКА КОМУНЯГИ, ТИЯ С НАЙ-НЕДОРАЗВИТИТЕ МОЗЪЦИ, А С ТЯХ ИМА ЕДИН, ЕДИНСТВЕН НАЧИН ДА СЕ РАЗПРАВИШ. КАЗВА СЕ, БРЕНЕКЕ СУПЕР МАГНУМ! ДАНО СЕ НАМЕРИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ДА НИ ОТЪРВЕ ПО-СКОРО ОТ БОКО И ЦВЪКО.

НЕКА СИ ПРИЗНАЕМ ЧЕ ГОДИНИТЕ НА ПРЕХОДА БЯХА РАЙ ЗА НЕУСПЕЛИТЕ ПАРТИЙНИ И БЕЗПАРТИЙНИ КОМУНИСТИ ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗЪМА.ВРЕМЕ Е ЗА НОВ ПРЕХОД АМА ИСТИНСКИ.

Напълно съм съгласен, но как да стане, като и властта и парите и медиите са в техни ръце? Без кръв няма да сдадат властта. Нямаме и армия която да направи преврат и да ги изтрепе всичките.

Виж сега, образ! Съгласен съм казаното от Кирил и донякъде с казаното от теб. Без последната част - не се ли убеди коравата българска чутура, че няма никой да му помогне, ако сами не си помогнем?! Ти приказката за Неволята не я ли знаеш? Сами, сами трябва да си помогнем! Ако искаме да сме достойни българи, а не стадо, копнеешо за добър пастир!

БЪЛГАРИЯ - Страната на абсурдите !! Толква много пари взимани от бюджета 100 000 000 лева - за да си угажда на прищевките и на егото си- Цветанов не е за зтвора - ТОЙ Е ЗА ВЪЖЕТО.... ТОВА Е АБСОЛЮТНА НАГЛОСТ И ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ .... Такова превишаване на правата и ТАКАВА ЗЛУПОТРЕБА СЪС ВЛАСТ ДОРИ НЕ Е ИМАЛО И ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ !!!!!!!!!!!! НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕН !!!! ПОДСЛУШВАТ ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА ХОРАТА- ЗА ДА МОГАТ ПОСЛЕ ДА ГИ ШАНТАЖИРАТ И МАНИПУЛИРАТ .... ХОРА- ТЕЗИ ГОСПОДА-ДРУГАРИ ОТ ГЕРБ НЕ СА ЗА ПАРЛАМЕНТА - А ЗА ЗАТВОР !!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ -СЛЕД КАТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПОДСЛУШВАТ ДОРИ ВИСШИ СЛУЖИТЕЛИ И ПОЛИТИЦИ-КАКВО ОСТАВА - ЗА НАС - ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ... С НАС МОГЪТ ДА СИ КАКВОТО СИ ИСКАТ , КОЛКОТО СИ ИСКАТ И КОГАТО СИ ИСКАТ ... ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ЗА ТАКИВА НЕЩА -КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЕЗИ ОТ ГЕРБ В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ- ЩЕ ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА ДОКАТО ИМ ИЗГНИЯТ КОСТИТЕ ТАМ ....- БЕЗЗАКОНИЯТА НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА - ГЕРБ -КОЯТО Е ЧАСТ ОТ ТИМ , СТИГНАХА ПРЕДЕЛА ... ПРАВИЛИ СА -И МИСЛЯТ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ В ТАЗИ СТРАНА ...- НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ГИ СПРЕМ .. , НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ИМ ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ ... НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ - НА ИЗБОРИМТЕ ДА ИМ ДАДЕМ НАЙ-НАКРАЯ ЧЕРВЕН КАРТОН , И ДА СЕ ОТЪРВЕМ ЗАВИНАГИ ОТ ТЯХ .... ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ - ДОСЕГА НИКОГА НИКЪДЕ НЕ Е ИМАЛО ВЪВ ВЛАСТТА НА НИКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ...- НАКЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ , И ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕМ АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ МУТРИ И НАРКОТРАФИКАНТИ ......ОКРАДОХА ВСИЧКО ОТ БЕДНАТА НИ ДЪРЖАВА ... БЕЗЧИНСТВАТ НА ВОЛЯ -И СЕ ДЪРЖАТ ТАКА - КАТО , ЧЕ ЛИ ДЪРЖАВАТА НИ - Е ТЯХНО ЛИЧНО ИМЕНИЕ ...

Ей такива наивници им трябват на шантажьорите като Станишев...ако сигнала беше пуснат от Боко със същата страст щеше да лаеш и срещу някой друг..., освен ако не си пристрастен към червените прашки на Серьожа :)

Ок, но това можеш да кажеш и за комунистите-социалисти. Модела е от времето на тошо. Запазена марка!!! Пфуууу!!!

Така действат под прикритие службите на ГДБОП.Подслушват освен незаконно телефони но и рутери на интернет адресите.За такова подслушване министъра или съдията въобще до сега не са давали официално разрешение!Това е проверка на партньорско разузнаване за подслушване на американската ,руската и подобни легации ,тоест техните комуникации!

Щом бандита Бойко Методиев Борисов се превърна в генерал , значи Всеки може . Абсолютно всеки .

Щом бандита Бойко Методиев Борисов се превърна в генерал , значи Всеки може . Абсолютно всеки .

Ей тоя боклук караше полицаите си да ходят по бригади на вилата му и да му бачкат без кинти.Точно ей тоя смотльо с опасани до гърдите гащи и къси крачоли е подслушвал незаконно и сега се прави на ангелче. Все си мисля, че тези дни ще лъсне той кои политически лица е подслушвал.

НЕ ГЛЕДАЙ ЧОВЕКА КАКЪВ Е - А СЛУШАЙ КАКВИ ГИ ГОВОРИ- И МИСЛИ .... И НА МЕНЕ МУТРАТА-НАРКОТРАФИКАНТ БУДА НЕ МИ Е ДРАГ, И НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ - НО КАКВО ДА ПРАВЯ ТЪРПЯ ...- СЛУШАМ ГО -И СЕ ЧУДЯ -КАК НАЙ-ТЪПИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ТОДОР ЖИВКОВ УСПЯХМЕ ДА НАПРАВИМ ПАК ПРЕМИЕР ..... СИГУРНО ЗАЩОТО Е БИЛ НАЙ-ЛЪЖЛИВ И БЕЗСКРУПУЛЕН .... И ТОИЗ - МОЖЕ ДА Е ПОДЛСУШВАЛ- НО ПОНЕ Е НАЯСНО И МАЙ ГОВОРИ ИСТИНАТА - А ТЯ Е СТРАШНА .... - ОТРВАЩАВАМ СЕ ОТ ГЕРБ ......- АКО СА ХАРЧИЛИ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ЗА ЛИЧНИ ПРИЩЕВКИ И ДАЛАВЕРКИ - 100 000 000 ЛЕВА СА ТОВА ХЕЙЙЙ ......

Този Цветанов е съвършеният Наглец ! Гледа в очите и лъже безцеремонно ! А е с единият крак в Затвора ! Само да се махне ГЕРБ 2 на М.Райков и двамката с Боко Тиквата са в панделата !

ПРЕДИ ВСИЧКО ДЪРЖАВНИЯТ СЛУЖИТЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ СЪС СВОЯТА ДОБРОСЪВЕСТНОСТ.Г-Н МИХАЙЛОВ Е СТАНАЛ ГЕНЕРАЛ КОЕТО ПРЕДПОЛАГА ЧЕ Е МИНАЛ НАЧАЛНО ОБУЧЕНИЕ КАТО МЛАД ВОЙНИК.И ЩОМ Е ТАКА ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ПОЛОЖИЛ И КЛЕТВА КАКВО ДА ГОВОРИ И КАКВО ДА ПРЕМЪЛЧАВА.

И мен са ме подслушвали и десетте ми любовници.

И СЛЕД КАТО ЦЕЦО КРАДЕЦО КАЗВА, ЧЕ НЯМА ПОДСЛУШВАНЕ - ЗАЩО СА ТИЯ 100 МИЛИОНА В БЮДЖЕТА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ???

Прочетете в БГНЕС цялото интервю с ген. Михайлов: "Цецовизацията в МВР гонеше измислени престъпления"

Гербавите имбецили са много странни същества, прекарват 90% от времето си да мислят какво има в гащите на Станишев, а това говори за латентен хомосексуализъм. Или не е толкова латентен, като при Янето?

Абе хора, защо толкова много пари струва подслушването в България?!!! Кви са тия 100 000 000 за една година, какво е това разхищение. Нали има техника, компютри, ГСМ операторите съдействат ..... къде и за какво отиват тия СТО МИЛИОНА тогава ???

И цялата работа за да може Цецо да следи жена си и любовниците и! Разбирам че е любопитен кой му прави децата, но 100 милиона е прекалено!

Тоя дрисльо се сети да ни "осветли"когато го изгониха.Ами той защо е подслушвал? И кой нормален мафиот би си споделял тайните по телефона?

Тоя Лазаров от ГЕРБ ни взе всичките за глупави "герберчета" - 100 млн лева похарчили за " разпечатки за телефонни разговори". Че то голямо "разпечатване " ще да е падало за 100 млн лева !!!!, значи е имало много подслушване за разпечатване.

Разбира се ,че трябва да се подслушват всички престъпни организации.Как иначе ще ги хванат.Но трябва и да могат срстата да се използват в съда за доказателства.Ти какво толкова се страхуваш ако си чист или не си?!...Какво сте се разлаяли всички за това подслушване.Има много по-важни неща от това.

Какви престъпни организации, подслушват се политици и журналисти, а записите се ползват за изнудване.

Който разменя свободата си за сигурност, накрая губи и сигурността и свободата!

"...Как скачаха като ужилени, когато Яне-то изнасяше някаква информация." (цитат на КГБ) Доколкото си спомням, за разлика от теб, късопаметния, когато Янето изнесе информацията за Мишо Бирата, като ужилени подскачаха единствено Боко, Цецо и ген. Танов! Цяла България чу и видя позора на най-висшите управници на държавата и ГЕРБ и тяхното падение и лъжи! Само ти не го видя! Нещо да кажеш по въпроса, само без ругатни, моля, моля!

ЕЙ , ГАДНИ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА ОТ ГЕРБ- ДГД-ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ НА ВЛАСТ , АКО ВСЕ ПАК СЕ ДОКОПАТЕ - ЩЕ ИМА МАСОВИ ГРАЖДАНСКИ РАЗМИРИЦИ И ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМ - ЕДИН ПО ЕДИН ...

Тая смърдяща партенка за подслушването набира скорост и колкото повече се говори толкова повече хора започват да и вярват.

За да замирише една партенка, първо трябва да я сложиш на смръдлив крак! А там и да имаш и да нямаш вяра, просто смърди! Всичко гадно смърди! ЦвЦв е точно това! И набира скорост!

Всички драскачи да се явят в НДК! Има нови инструкции! Иначе кинти няма и ще се води неработен ден! Бегайте чугуноглави, че няма папа!

повече не пее своя ЗВЕАЗДЕН ХИТ, "кАТ ЗАМИРИШУ ЙОРГОВАНИ"( бг-превад "Ахх, люльяка са размириса).В момента гърми само парчето на Горан Брегович "зАщо засмрдели гербери ", но го изпълнява по по-дивата Лепа,... Леппааа, Лепа БрреннаААаа! ббТ

нали беше деполитизиран докато цицаше от Държавата! Сега "ни лук ял, ни мирисал"! Къде са ти честта и достойнството бе, плужек? Или ще стваш от "новите лица на Станишев" в Парламента? Ами преди да станеш "лице", погледни се в огледалото! Мръсник!

А ти бе? Бивш ли си или настоящ! Ако си му колега, знаеш приказката, че бивш негър и бившо ченге няма! Я кажи бе "бившия" защо все ченгета сте свързани с мафията? И пишеш за чест и достойнство! този въпрос е най-вече към Боко тиквата, Буда, "другаря" на Пашата, кума на Маджо бе ... ей че сте отвратителни!

Циганите много обичат ГЕРБ, особено бащицата Цветанов, които им дава да крадат и убиват безнаказано!

БСП са в коалиция с ОСЕМ партии, от които две Сигански. Това не им стига, но трябва да клекат с ибрик в ръка и пред доган. БСП е партия, която е игнорирана от българите. Абе мишки, като сте толкова силна партия, защо не се явите сами на избори? Ще се явите ... ама друг път. Вие сте меки китки, не ви стиска.

Циганите вие ги купувате! Но ти само не знаеш а? Ами да ти припомня! Кмет на раьон Изгрев в Пловдив бе гербесъче чегуниглаво! Знаеш ти драскач Цвъкински! Меката китка е Боко тиквата - кой се скри като педал? Кой се крие когато има проблем в държавата! Мнооого е "мъжествено" е да се разходиш с ножица и да режеш лентички!

ТОЯ ХРАЧИ ОТ ЗЛОБА, ЧЕ СА ГО РИТНАЛИ............ЗАЩО ДО СЕГА Е МЪЛЧАЛ ИЕ ЕДВА СЕГО, КОГАТО Е ВЪН ОТ СИСТЕМАТА ПРАВИ ТОЗИ ДОНОС. САМО И ЕДИНСТВЕНО С ДОНОСИ БСП СМЯТА ДА СЕ ЯВИ В НАДПРЕВАРАТА. НЕЩИЧКО НЕ КАЗВАТ КАК ДА СЕ ПОВИШИ СТАВДАРТА НА БЪЛГАРИНА И КАК ДА ТРЪГНЕ ИКОНОМИКАТА НАГОРЕ. АЩО. ПО ВЪПРОСА С АЕЦ "БЕЛЕНЕ" ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЦЧЕТЕ ТЕХНИЯТ ЗАМИСЪЛ ...........ПРИ НАЛИЧИЕ НА ИЗЛИШНО ПРОИЗВОДСТВО НА ТОК, ТЕ ИСКАТ НОВА ЦЕНТРАЛА........

ДОКАТО ВИЕ , НАГЛИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ,НЕ СПРЕТЕ ДА НИ ПОДСЛУШВАТЕ ,НЕ СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМЧАВАТЕ С НАС ,АКАЩЕ Е ... АЙЩЕ ВИ СЕ НЕДЗИДЯН И ПНОМИАРИТЕ УШЕВИ .. ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕВИ СТЪПЧЕИМЕ ... Д0ОЛУ МИЛИЦИОНЕРИТЕ . ДА ЖИВЕЕ ДЕВОКРАЦИЯТА .....

ТОВА Е ОБРАЗ НАКОМУНЕ.КОГАТО МИЛИЦИОНЕРИТЕ МУ РАБОТИХА НА ВИЛАТА -МЪЛЧЕШЕ.СЕГА ПРОГОВОРИ.ТОВА Е ПРЕДАТЕЛ.КОГА БГ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТАЗИ СГАН НАРЕЧЕНА БКП-БСП?

Мдааа. Този хубавец , който вече е неправилната страна на оградата, вика ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО!!! Пиле шарено, къде беше ти през всичките тези години? И това с тази "реална хипотеза" може и да е вярно, но може и да не е вярно!

Абе плужеци, вие няма ли да спечелите един път избори?

Ако,не купите циганските гласове,ще ги спечели как я мислиш ти тая.а?

Плужек, как да купим Сиганите, нали рома Цветелин Кънчев е коалиционен партньор на БСП?

Абе амебо герберастка! Важното е, че вие няма да ги спечелите бе! Това ще е най-големия успех за всички!

На мен не ми дреме дали се подслушва или не. За мен е важно Бесепашите да се чувстват зле.

Вземи смажи машината бе гламчо! Досаден си! Зацикли ти малкия мозък! Питай там в НДК да ти дадат малко грес! Пък ще го ползваш и за задни нужди!

васко

10X

ТИ СИ Б.КЛУК ,КОЙТО ПЕРМАНЕНТНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДСЛУШВАН . ТИ СИ ИЗРОД ...НЯМА ДА БЪДЕ ВАШАТА ,АКО ТРЯБВА ЩЕ СЕ СТИГНЕ И ДО ГРАЖДАНСИ РАЗМИРИЦИ ,НО НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ВИ ДОПУСНЕМ ДО ВЛАСТ ...

Психопортрет на ГЕРБерастията! "Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка му. "

Платените драскачи и престъпници тук няма смисъл да се напъват. До няколко дена ще излезнат списъците с червените милионери в чужди банки. Тогава и 10% няма да хванете!

боко ще е на 1-во място, след него цоко

Гербераст говори за милионери! Абе вие северно корейци ли станахте изведнъж! Значи"милионер" е престъпно понятие? Отричате се от Боко и Цвъко ли! Виж ти каква промяна настъпи, а червеното ги дразнеше до сега! Баси!

Коментари - Уволнен от МВР: Стотици са подслушвани незаконно с разрешения за други хора | Днес.dir.bg

Уволнен от МВР: Стотици са подслушвани незаконно с разрешения за други хора

Съществува реална хипотеза, в която може в рамките на законно разрешеното подслушване да се извършват незаконни подслушвания. Тези хора са стотици, това заяви пред БГНЕС бившият шеф на ОДМВР Стара Загора ген. Тончо Михайлов. По ирония той бе уволнен от МВР, защото подслушвал проверяващи го за нарушения служители.

Обратно в новината

Коментари - Уволнен от МВР: Стотици са подслушвани незаконно с разрешения за други хора | Днес.dir.bg

Коментари

долна, мръсна, "болно-полицейска", ненаяла се, безочлива...герберска ! "Харизмата" БУДА, "месията наш" дето сте го поставили на пиедестал - ни чул, ни видял ? Но, най-големия парадокс ще го видите на изборите - в многострадална България има достатъчно дървени глави и промити мозъци, които ще върнат тази пасмина на власт !? Мамка му и живот !!

МВР ТРЯБВА ДА СЕ ДЕМОНТИРА КАТО В ГУЗИЯ, ЗАКРИВА СЕ МВР И НАНОВО СЛЕД ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА СЕ НАЗНАЧАВАТ 50% от съставаЛТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИЛ

Прочетете в БГНЕС цялото интервю с ген. Михайлов: "Цецовизацията в МВР гонеше измислени престъпления"

уволнен ... но човекът се надява да се върне ... на бял кон. С помощта на другаря Станишев разбира се!

А може би просто селяка Цецо го е уволнил, че не му се е навил на глупостите.. Като се доказва, че някой е идиот приемаме, че е идиот и го забравяме. Стига сте се мъчили да изкарате Цецо и Бойко свестни хора. Ето малко факти: 1. Бойко е имал връзки с хора от организираната престъпност; 2. Цецо е подслушвал; 3. Народа обедня; 4. Народа излезе на улицата и ГЕРБ на момента си подаде оставкака, ако бяха истински нямаше ли да се опитат да чуят хората.

Генерал Тончо Михайлов беше най-корумпираното ченге , съдружника на измамници и дедесари, чадър на малкия Мук!!! За пореден път се убеждавам, че дир е креатура на комунистите , от къде накъде давате поле за изява на човек от чиито дейсвия е проревеала цяла Стара Загора ???

Не бива да се обръща внимание на вербуваните дебили от крадливите комунисти,а пък Мая Манолова е изпечена лъжкиня.Единствената полза от нея е с фалшивия си глас да се бори против лавините или градушките.

Тончо Михайлов, Венци Драганов, Иван Драшков, Тони Масларов и всички далавери в Ст.Загора, Раднево и Гълъбово

А, вие какво очаквате да каже Цветанов:"Да вярно е - подслушвал съм незаконно"? Има да си чакате...Или както е казал народа : "Надай се мъжо на пияна жена."

Този байно на снимката само като го погледнеш и ти става топло на душата!

А, дали да него приберат и него на топло?

Когато Цветанов започна да отрича че е подслушвал, повечето хора разбраха, че наистина е подслушвал по изражението на лицето му.

Целта на това тотално герберско слухтене е за всеки, независимо свой или чужд, да се намери слабо място, с което да бъде поставен в зависимо и подчинено положение, за да бъде удобен, послушен и безвреден за ГЕРБ. не мога да си обясня защо тези които си изкривяват душата и защищават и омаловажават престъпленията и грешките на тяхната власт, освен с това че по някакъв начин е пречупен гръбнака на съвестта им и те действат като препрограмирани зомбита. Това са го измислили и усъвършенствали между 30-те и 50-те години на ХХ --ти век в НКВД, Гестапо и по време на маккартизма в САЩ. Считахме че след 10-и ноември това вече е минало, но сме се лъгали, защото една мръсна прослойка от върха на ГЕРБ рецидивира тази злокобна болест в целия организъм на държавата до степен на всеобхватни метастази.

За коментара -браво - страшно точен и грамотно написан коментар !!! поздравления- имало и много грамотни и интелигентни българи ....

БСП не подслушват! Те не слухтят, те дори за първи път чуват какво е това СРС и са напълно изненадани и изумени! О, свещена простота!

О, свещена простота! Има подслушване и подслушване.

За т.н. "маккартизъм" напишете в google "VENONA", за да разберете за какво става въпрос. Прочетете и мемоарите на ген.П.Судоплатов, шеф на съветските мокри поръчки от 1930-1950г.

Никой няма право да се бърка в личния ви живот, няма значение дали има или няма какво да криете, това е недопустимо и нарушава всякакви граници на личната свобода. Тези данни са от човек който е работил за ГЕРБ и който е бил оправдан в обвинението за което са го уволнили. Той казва много интересни неща в които нямам ни най -малко съмнение. Но тук въпроса не е дали му вярваме или не, а защо сме се хванали за врата помежду си докато една глутница престъпници ни яздад. Отдавна паднаха границите на политическата идеология, сега и социал-демократичните партии и центристките и десните, работят в една и съща икономическа рамка" капиталистическата" единствената разлика е в това какъв подход имат към решаването на икономическото състояние на държавата и народа и. С други думи за по бавно загряващите искам да кажа,че независимо кой ще дойде на власт. ще се провежда политика в една определена посока с малки разлики в методите и компетенцията на управляващите. Трябва да се противопоставим на това социално разделение което се практикува в БГ от 23 години, те искат ние да се бием помежду си за да могат да крадат от страната ни на спокойствие. Трябват само две радикални промени в нашата страна. 1. Да се обединим зад една обща цел и тя да бъде граждански контрол под формата на стачки и бойкоти в отговор на всички анти Български решения или практики които излязат в медийното пространство. Когато някой ни нарече "своите кучета" да не се прибираме докато този човек не си подаде оставката, не се извини публично и не се затрие в дън земя. 2. Да се реформира Съдебната система. Това може да стане само чрез граждански натиск, да се сменят всички съдии и да с е изберат нови чрез самите юридически формации ,а не чрез лобита и депутати. Разберете в момента ПАРТИИТЕ избират съдиите, по този начин не може да има законност. Ако ни проработи съдебната система тази страната ще се оправи до има няма 7 години това мога да го гарантирам!

В САЩ - върховните съдии- които са начело на всички съдебни съвети и на цялата съдебна система - се избират пряко -от НАРОДА ... АМА ТЕ ГОРКИТЕ - НЕ РАЗБИРАТ НИЩО- ДА ДОЙДАТ ДА СЕ УЧАТ КАК СЕ ПРАВИ СЪДЕБНА СИСТЕМА - ТУКА В БЪЛГАРИЯ ... КАК ПАРТИИТЕ СИ СЛАГАТ СВОИ ПОСЛУКОВЦИ- А ПОСЛЕ ПАК КАЗВАТ-АМИ НИЕ ГИ АРЕСТУВАМЕ - А СЪДА ГИ ПУСКА ...- ДЕМЕК ТЕХНИТЕ ХОРА ...- ВСИЧКИ СА МАСКАРИ-И ДЕПУТАТИ И ПРАИТЕЛСТВА И СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ... И СЛЕДОВАТЕЛИ ....

Ако не сте Алеко Константинов,а явно не сте ,според мен сте баи ганю!

Аз не се притеснявам от срс та,говоря само с любовниците си за секс и рандевута,получавам само поздравления за сексуалните си подвизи:)а бизнеса си го въртя без телефони,с двете си ръце

Да не работиш като секс-телефонистка?

ХАХ - ЯВНО СИ НЯКОЙ ГРАДИНАР- ЩОМ САМО С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ СИ ВЪРТИШ ГОЛЕМИЯ БИЗНЕС .... -ИЛИ НЯКОЙ СВИНЯР ...- ТАМ ТРЯБВА САМО РЪЦЕ И МУСКУЛИ ....

РОСЕН

големия си бизнес ти го заврем у свинЯрската дупара ти дойде малко акъла у кратуната:)

най-лошото е, че подслушванията нямат за цел уличаването на престъпниците а получаване на информация от която кръговете на управлението да извлекат лична изгода. Няма лошо да се подслушват висши държавни чиновници, но след като до сега няма нито един осъден, извода е само един - подслушва се за шантажиране, икономическо разузнаване в полза на определени групировки. Изводът е, че всички управлявали до сега са сплетени като свински черва.

чакайте сега бе,нали станишката лъжеше и цецо апартаменто щеше се отказва от ПОЛИТИКАТА???????????????????????

та, ако може, да ми обясни ехченгето, кой си набира собствения номер да си говори сам със себе си и не навърта други номера,от които въпросната информация се разклонява и води до главата на кучето?щото започвам да си мисля,че е трябвало да го махнат по непригодност още щом е постъпил на работа.

Пиша това в отговор на тези, които твърдят, че нямали нищо против да ги следят, подслушват и т.н., защото били "честни, почени и няма какво да крият". Такова мнение, ако истинско, е проява на мазохизъм и/или на т.нар. Стокхолмски синдром (когато жертвата обича и оправдава собстения си палач). Повечето от нас нямат какво да крият, но въпреки това не желаем да да ни подслушват, следят, записват, разследват и т.н. Това е проява на гражданско достойнство, на осъзнаване на права, на чувството и убеждението, че държавата е да служи на обществото и нацията, а не те - на нея. Не сме й (им) слуги! Толкова е простичко!

НЯМА КАК ДА ГО ОБЯСНИШ НА ТЪПИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ИБРИКЧИИ... ТЕ ПОНЕЖЕ САМИ СИ ЗНАЯТ - ЧЕ ЗА ДРУГО НИЩО НЕ СТАВАТ ... САМО ДА ЛИЖАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАДНИЦИ- ЗАТУЙ ИМ ВСЕ ЕДНО .... - ЧИЙ ЩЕ ДА Е ЗАДНИКА- ТЕ УМЕЯТ ЕДНО- ДА ГО ОБЛИЖАТ ПЕРФЕКТНО И ДА ГО ЦЕЛУНАТ СЛЕД ДОБРО ПОЧИСТВАНЕ .... - УПРАЖНЯВАТ ТАКА НАРЕЧЕНАТА ПРОФЕСИЯ СПЕЦИФИЧНА САМО ЗА БЪЛГАРИЯ - "ПРОФЕСИЯТА НА ГЪЗОЛИЗАЧИТЕ"

НЕ забравяйте че в Българя живеят около пет милиона ,колкото един квартал в голям град на запад ,тук всичо за всеки поименно се знае независимо кой е на власт , това е наследство от 45 година и никоя партия не иска да го загуби.

ГЕРБ Е НАЙ-ДОЛНАТА УТАЙКА КОМУНЯГИ, ТИЯ С НАЙ-НЕДОРАЗВИТИТЕ МОЗЪЦИ, А С ТЯХ ИМА ЕДИН, ЕДИНСТВЕН НАЧИН ДА СЕ РАЗПРАВИШ. КАЗВА СЕ, БРЕНЕКЕ СУПЕР МАГНУМ! ДАНО СЕ НАМЕРИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ДА НИ ОТЪРВЕ ПО-СКОРО ОТ БОКО И ЦВЪКО.

НЕКА СИ ПРИЗНАЕМ ЧЕ ГОДИНИТЕ НА ПРЕХОДА БЯХА РАЙ ЗА НЕУСПЕЛИТЕ ПАРТИЙНИ И БЕЗПАРТИЙНИ КОМУНИСТИ ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗЪМА.ВРЕМЕ Е ЗА НОВ ПРЕХОД АМА ИСТИНСКИ.

Напълно съм съгласен, но как да стане, като и властта и парите и медиите са в техни ръце? Без кръв няма да сдадат властта. Нямаме и армия която да направи преврат и да ги изтрепе всичките.

Виж сега, образ! Съгласен съм казаното от Кирил и донякъде с казаното от теб. Без последната част - не се ли убеди коравата българска чутура, че няма никой да му помогне, ако сами не си помогнем?! Ти приказката за Неволята не я ли знаеш? Сами, сами трябва да си помогнем! Ако искаме да сме достойни българи, а не стадо, копнеешо за добър пастир!

БЪЛГАРИЯ - Страната на абсурдите !! Толква много пари взимани от бюджета 100 000 000 лева - за да си угажда на прищевките и на егото си- Цветанов не е за зтвора - ТОЙ Е ЗА ВЪЖЕТО.... ТОВА Е АБСОЛЮТНА НАГЛОСТ И ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ .... Такова превишаване на правата и ТАКАВА ЗЛУПОТРЕБА СЪС ВЛАСТ ДОРИ НЕ Е ИМАЛО И ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ !!!!!!!!!!!! НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕН !!!! ПОДСЛУШВАТ ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА ХОРАТА- ЗА ДА МОГАТ ПОСЛЕ ДА ГИ ШАНТАЖИРАТ И МАНИПУЛИРАТ .... ХОРА- ТЕЗИ ГОСПОДА-ДРУГАРИ ОТ ГЕРБ НЕ СА ЗА ПАРЛАМЕНТА - А ЗА ЗАТВОР !!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ -СЛЕД КАТО СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ПОДСЛУШВАТ ДОРИ ВИСШИ СЛУЖИТЕЛИ И ПОЛИТИЦИ-КАКВО ОСТАВА - ЗА НАС - ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ... С НАС МОГЪТ ДА СИ КАКВОТО СИ ИСКАТ , КОЛКОТО СИ ИСКАТ И КОГАТО СИ ИСКАТ ... ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ЗА ТАКИВА НЕЩА -КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТЕЗИ ОТ ГЕРБ В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ- ЩЕ ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА ДОКАТО ИМ ИЗГНИЯТ КОСТИТЕ ТАМ ....- БЕЗЗАКОНИЯТА НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА - ГЕРБ -КОЯТО Е ЧАСТ ОТ ТИМ , СТИГНАХА ПРЕДЕЛА ... ПРАВИЛИ СА -И МИСЛЯТ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ В ТАЗИ СТРАНА ...- НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ГИ СПРЕМ .. , НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ИМ ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ ... НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ - НА ИЗБОРИМТЕ ДА ИМ ДАДЕМ НАЙ-НАКРАЯ ЧЕРВЕН КАРТОН , И ДА СЕ ОТЪРВЕМ ЗАВИНАГИ ОТ ТЯХ .... ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ - ДОСЕГА НИКОГА НИКЪДЕ НЕ Е ИМАЛО ВЪВ ВЛАСТТА НА НИКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ...- НАКЪДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ , И ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕМ АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ МУТРИ И НАРКОТРАФИКАНТИ ......ОКРАДОХА ВСИЧКО ОТ БЕДНАТА НИ ДЪРЖАВА ... БЕЗЧИНСТВАТ НА ВОЛЯ -И СЕ ДЪРЖАТ ТАКА - КАТО , ЧЕ ЛИ ДЪРЖАВАТА НИ - Е ТЯХНО ЛИЧНО ИМЕНИЕ ...

Ей такива наивници им трябват на шантажьорите като Станишев...ако сигнала беше пуснат от Боко със същата страст щеше да лаеш и срещу някой друг..., освен ако не си пристрастен към червените прашки на Серьожа :)

Ок, но това можеш да кажеш и за комунистите-социалисти. Модела е от времето на тошо. Запазена марка!!! Пфуууу!!!

Така действат под прикритие службите на ГДБОП.Подслушват освен незаконно телефони но и рутери на интернет адресите.За такова подслушване министъра или съдията въобще до сега не са давали официално разрешение!Това е проверка на партньорско разузнаване за подслушване на американската ,руската и подобни легации ,тоест техните комуникации!

Щом бандита Бойко Методиев Борисов се превърна в генерал , значи Всеки може . Абсолютно всеки .

Щом бандита Бойко Методиев Борисов се превърна в генерал , значи Всеки може . Абсолютно всеки .

Ей тоя боклук караше полицаите си да ходят по бригади на вилата му и да му бачкат без кинти.Точно ей тоя смотльо с опасани до гърдите гащи и къси крачоли е подслушвал незаконно и сега се прави на ангелче. Все си мисля, че тези дни ще лъсне той кои политически лица е подслушвал.

НЕ ГЛЕДАЙ ЧОВЕКА КАКЪВ Е - А СЛУШАЙ КАКВИ ГИ ГОВОРИ- И МИСЛИ .... И НА МЕНЕ МУТРАТА-НАРКОТРАФИКАНТ БУДА НЕ МИ Е ДРАГ, И НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ - НО КАКВО ДА ПРАВЯ ТЪРПЯ ...- СЛУШАМ ГО -И СЕ ЧУДЯ -КАК НАЙ-ТЪПИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ТОДОР ЖИВКОВ УСПЯХМЕ ДА НАПРАВИМ ПАК ПРЕМИЕР ..... СИГУРНО ЗАЩОТО Е БИЛ НАЙ-ЛЪЖЛИВ И БЕЗСКРУПУЛЕН .... И ТОИЗ - МОЖЕ ДА Е ПОДЛСУШВАЛ- НО ПОНЕ Е НАЯСНО И МАЙ ГОВОРИ ИСТИНАТА - А ТЯ Е СТРАШНА .... - ОТРВАЩАВАМ СЕ ОТ ГЕРБ ......- АКО СА ХАРЧИЛИ ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ ЗА ЛИЧНИ ПРИЩЕВКИ И ДАЛАВЕРКИ - 100 000 000 ЛЕВА СА ТОВА ХЕЙЙЙ ......

Този Цветанов е съвършеният Наглец ! Гледа в очите и лъже безцеремонно ! А е с единият крак в Затвора ! Само да се махне ГЕРБ 2 на М.Райков и двамката с Боко Тиквата са в панделата !

ПРЕДИ ВСИЧКО ДЪРЖАВНИЯТ СЛУЖИТЕЛ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ СЪС СВОЯТА ДОБРОСЪВЕСТНОСТ.Г-Н МИХАЙЛОВ Е СТАНАЛ ГЕНЕРАЛ КОЕТО ПРЕДПОЛАГА ЧЕ Е МИНАЛ НАЧАЛНО ОБУЧЕНИЕ КАТО МЛАД ВОЙНИК.И ЩОМ Е ТАКА ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ПОЛОЖИЛ И КЛЕТВА КАКВО ДА ГОВОРИ И КАКВО ДА ПРЕМЪЛЧАВА.

И мен са ме подслушвали и десетте ми любовници.

И СЛЕД КАТО ЦЕЦО КРАДЕЦО КАЗВА, ЧЕ НЯМА ПОДСЛУШВАНЕ - ЗАЩО СА ТИЯ 100 МИЛИОНА В БЮДЖЕТА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ???

Прочетете в БГНЕС цялото интервю с ген. Михайлов: "Цецовизацията в МВР гонеше измислени престъпления"

Гербавите имбецили са много странни същества, прекарват 90% от времето си да мислят какво има в гащите на Станишев, а това говори за латентен хомосексуализъм. Или не е толкова латентен, като при Янето?

Абе хора, защо толкова много пари струва подслушването в България?!!! Кви са тия 100 000 000 за една година, какво е това разхищение. Нали има техника, компютри, ГСМ операторите съдействат ..... къде и за какво отиват тия СТО МИЛИОНА тогава ???

И цялата работа за да може Цецо да следи жена си и любовниците и! Разбирам че е любопитен кой му прави децата, но 100 милиона е прекалено!

Тоя дрисльо се сети да ни "осветли"когато го изгониха.Ами той защо е подслушвал? И кой нормален мафиот би си споделял тайните по телефона?

Тоя Лазаров от ГЕРБ ни взе всичките за глупави "герберчета" - 100 млн лева похарчили за " разпечатки за телефонни разговори". Че то голямо "разпечатване " ще да е падало за 100 млн лева !!!!, значи е имало много подслушване за разпечатване.

Разбира се ,че трябва да се подслушват всички престъпни организации.Как иначе ще ги хванат.Но трябва и да могат срстата да се използват в съда за доказателства.Ти какво толкова се страхуваш ако си чист или не си?!...Какво сте се разлаяли всички за това подслушване.Има много по-важни неща от това.

Какви престъпни организации, подслушват се политици и журналисти, а записите се ползват за изнудване.

Който разменя свободата си за сигурност, накрая губи и сигурността и свободата!

"...Как скачаха като ужилени, когато Яне-то изнасяше някаква информация." (цитат на КГБ) Доколкото си спомням, за разлика от теб, късопаметния, когато Янето изнесе информацията за Мишо Бирата, като ужилени подскачаха единствено Боко, Цецо и ген. Танов! Цяла България чу и видя позора на най-висшите управници на държавата и ГЕРБ и тяхното падение и лъжи! Само ти не го видя! Нещо да кажеш по въпроса, само без ругатни, моля, моля!

ЕЙ , ГАДНИ МИЛИЦИОНЕРЧЕТА ОТ ГЕРБ- ДГД-ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕТЕ НА ВЛАСТ , АКО ВСЕ ПАК СЕ ДОКОПАТЕ - ЩЕ ИМА МАСОВИ ГРАЖДАНСКИ РАЗМИРИЦИ И ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМ - ЕДИН ПО ЕДИН ...

Тая смърдяща партенка за подслушването набира скорост и колкото повече се говори толкова повече хора започват да и вярват.

За да замирише една партенка, първо трябва да я сложиш на смръдлив крак! А там и да имаш и да нямаш вяра, просто смърди! Всичко гадно смърди! ЦвЦв е точно това! И набира скорост!

Всички драскачи да се явят в НДК! Има нови инструкции! Иначе кинти няма и ще се води неработен ден! Бегайте чугуноглави, че няма папа!

повече не пее своя ЗВЕАЗДЕН ХИТ, "кАТ ЗАМИРИШУ ЙОРГОВАНИ"( бг-превад "Ахх, люльяка са размириса).В момента гърми само парчето на Горан Брегович "зАщо засмрдели гербери ", но го изпълнява по по-дивата Лепа,... Леппааа, Лепа БрреннаААаа! ббТ

нали беше деполитизиран докато цицаше от Държавата! Сега "ни лук ял, ни мирисал"! Къде са ти честта и достойнството бе, плужек? Или ще стваш от "новите лица на Станишев" в Парламента? Ами преди да станеш "лице", погледни се в огледалото! Мръсник!

А ти бе? Бивш ли си или настоящ! Ако си му колега, знаеш приказката, че бивш негър и бившо ченге няма! Я кажи бе "бившия" защо все ченгета сте свързани с мафията? И пишеш за чест и достойнство! този въпрос е най-вече към Боко тиквата, Буда, "другаря" на Пашата, кума на Маджо бе ... ей че сте отвратителни!

Циганите много обичат ГЕРБ, особено бащицата Цветанов, които им дава да крадат и убиват безнаказано!

БСП са в коалиция с ОСЕМ партии, от които две Сигански. Това не им стига, но трябва да клекат с ибрик в ръка и пред доган. БСП е партия, която е игнорирана от българите. Абе мишки, като сте толкова силна партия, защо не се явите сами на избори? Ще се явите ... ама друг път. Вие сте меки китки, не ви стиска.

Циганите вие ги купувате! Но ти само не знаеш а? Ами да ти припомня! Кмет на раьон Изгрев в Пловдив бе гербесъче чегуниглаво! Знаеш ти драскач Цвъкински! Меката китка е Боко тиквата - кой се скри като педал? Кой се крие когато има проблем в държавата! Мнооого е "мъжествено" е да се разходиш с ножица и да режеш лентички!

ТОЯ ХРАЧИ ОТ ЗЛОБА, ЧЕ СА ГО РИТНАЛИ............ЗАЩО ДО СЕГА Е МЪЛЧАЛ ИЕ ЕДВА СЕГО, КОГАТО Е ВЪН ОТ СИСТЕМАТА ПРАВИ ТОЗИ ДОНОС. САМО И ЕДИНСТВЕНО С ДОНОСИ БСП СМЯТА ДА СЕ ЯВИ В НАДПРЕВАРАТА. НЕЩИЧКО НЕ КАЗВАТ КАК ДА СЕ ПОВИШИ СТАВДАРТА НА БЪЛГАРИНА И КАК ДА ТРЪГНЕ ИКОНОМИКАТА НАГОРЕ. АЩО. ПО ВЪПРОСА С АЕЦ "БЕЛЕНЕ" ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЦЧЕТЕ ТЕХНИЯТ ЗАМИСЪЛ ...........ПРИ НАЛИЧИЕ НА ИЗЛИШНО ПРОИЗВОДСТВО НА ТОК, ТЕ ИСКАТ НОВА ЦЕНТРАЛА........

ДОКАТО ВИЕ , НАГЛИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ,НЕ СПРЕТЕ ДА НИ ПОДСЛУШВАТЕ ,НЕ СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАНИМЧАВАТЕ С НАС ,АКАЩЕ Е ... АЙЩЕ ВИ СЕ НЕДЗИДЯН И ПНОМИАРИТЕ УШЕВИ .. ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕВИ СТЪПЧЕИМЕ ... Д0ОЛУ МИЛИЦИОНЕРИТЕ . ДА ЖИВЕЕ ДЕВОКРАЦИЯТА .....

ТОВА Е ОБРАЗ НАКОМУНЕ.КОГАТО МИЛИЦИОНЕРИТЕ МУ РАБОТИХА НА ВИЛАТА -МЪЛЧЕШЕ.СЕГА ПРОГОВОРИ.ТОВА Е ПРЕДАТЕЛ.КОГА БГ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТАЗИ СГАН НАРЕЧЕНА БКП-БСП?

Мдааа. Този хубавец , който вече е неправилната страна на оградата, вика ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО!!! Пиле шарено, къде беше ти през всичките тези години? И това с тази "реална хипотеза" може и да е вярно, но може и да не е вярно!

Абе плужеци, вие няма ли да спечелите един път избори?

Ако,не купите циганските гласове,ще ги спечели как я мислиш ти тая.а?

Плужек, как да купим Сиганите, нали рома Цветелин Кънчев е коалиционен партньор на БСП?

Абе амебо герберастка! Важното е, че вие няма да ги спечелите бе! Това ще е най-големия успех за всички!

На мен не ми дреме дали се подслушва или не. За мен е важно Бесепашите да се чувстват зле.

Вземи смажи машината бе гламчо! Досаден си! Зацикли ти малкия мозък! Питай там в НДК да ти дадат малко грес! Пък ще го ползваш и за задни нужди!

васко

10X

ТИ СИ Б.КЛУК ,КОЙТО ПЕРМАНЕНТНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДСЛУШВАН . ТИ СИ ИЗРОД ...НЯМА ДА БЪДЕ ВАШАТА ,АКО ТРЯБВА ЩЕ СЕ СТИГНЕ И ДО ГРАЖДАНСИ РАЗМИРИЦИ ,НО НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ВИ ДОПУСНЕМ ДО ВЛАСТ ...

Психопортрет на ГЕРБерастията! "Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка му. "

Платените драскачи и престъпници тук няма смисъл да се напъват. До няколко дена ще излезнат списъците с червените милионери в чужди банки. Тогава и 10% няма да хванете!

боко ще е на 1-во място, след него цоко

Гербераст говори за милионери! Абе вие северно корейци ли станахте изведнъж! Значи"милионер" е престъпно понятие? Отричате се от Боко и Цвъко ли! Виж ти каква промяна настъпи, а червеното ги дразнеше до сега! Баси!