Софиянец се бори за живот след жесток побой

42-годишен мъж е бил жестоко пребит тази сутрин от двама непознати на ул. "Патриарх Герман" в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Софиянец се бори за живот след жесток побой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом пострадалият е криминално проявен, да мре ! На никого няма да липсва !

Поредната стресираща новина. "Криминално проявен"-навежда на мисълта, че е заслужено. Но минаващият наблизо човек, искащ да помогне, няма как да го знае. И затова той ще подмине, без да се намеси. И следващият път пребитият няма да е виновен, но отново ще е подминат... Тъжно и страшно!

Много е смешно когато някой като теб реши да се прави на справедлив. Значи щом е бил някога си "криминално проявен" той е виновен че са го пребили. Но пък колко тъжно би било ако някой невинен по твоите критерии го сполети същото.

Щом пострадалият е криминално проявен, да мре ! На никого няма да липсва !

Като ти чете човек коментара си мисля че ти би ни липсвал много по-малко от тоя криминално проявен.

Мутренските години не се завръщат, те се завърнаха.

в нормалните посt социaлистически стрaни този си е в кафеза и нема кои даго бие само унас е така че е не незнам кои чичо човек!!!!!!!!!!!!!!!!

Спукана гума, а случаен непредизвикан побой. Или тотално и безнадеждно сме изперкали, или нещо не знаем.

Какво работи? Нотариус ли е? Видяхте ли, че професията няма значение.

криминално проявен... а се разхожда на свобода

Тоя почти със сигурност знае кой и защо го е бил, защото си е знаел, че го е заслужил. Обаче това не променя факта, че в държавата всеки ден стават почти смъртоносни побоища и никой не прави нищо по въпроса. Бой в кръчмите, бой по кръстовищата, бой в парковете, бой в училище, бой у дома...целия филм е само бой. Според мен без да се променят каквито и да било закони, достатъчно е да излязат дружно всички власти: премиер, президент, главен прокурор, министър на МВР, шефове на съдилища и да обявят тотална война на агресията. Да започнат за всеки случай да дават максималните присъди предвидени по закон, стига вече условни и пробации. Да започнат да повдигат обвинения за опит за убийство, а не хулиганство и т.н.

да се.... да се.... да се...... нищо няма да се..., след като сте такива идиоти да гласувате за идиоти.

Слава богу че това какво било "според теб" никой не го интересува. Щото ако такива като теб решаваха кой виновен, кой невинен, кой си били заслужил боя, нормални хора нямаше да има в България.

бг: дали да ви убият от бой или да ви изядат кучетата, изберете сами.

Мислете малко: в статията пише,че боят е станал в 4 сутринта. Това е по нощите. В село Герман-където е див шоплук. Набитият спира случайно-спукал е гума, никой не може да предвиди кога ще спукаш гума-значи не са негови пр имерно врагове- зложелатели и тн. ИЗВОД: нападнат е случайно, освен ако не са екстрасенси нападателите, да знаят кой кога ще спука гума. Просто са хулигани, търсили да набият който им попадне. Всеки може да е потърпевш-има хора, които ходят рано сутринта да тичат при стената на езерото Пеанчарево, има рибари, отиващи рано сутринта. Вероятно биячите са или от селото, или от някъде наблизо. дА СЕ ПРОВЕРЯТ ВСИЧКИ ТЕЛЕФОНИ В РАЙОНА, И ЩЕ СЕ ОТКРИЯТ НАПАДАТЕЛИТЕ-по движението ще се открие кой е бягал-движението се устаноовява, като се сменя клетката, приемаща сигнала(знае се кой къде е , като си включил телефона си-дори и да не говориш по него). Ще ги заловят. сигурно е-днес всеки е с телефон, затова.

Честа практика е да ти спукат гумата и да изчакат да спреш и тогава или да те оберат или пребият. Така си гарантират спиране на автомобила и слизане на водача.

Абе трол нещастен, не е село Герман а булевард "Патриарх Герман"....Не може да чете а коментира: Див шплук и т.нт...ТЪПАНАР!

Побоищата ще продължат, докато не ни вдигнете заплатите. Подпис: МВР ПП. Това в никакъв случай не е рекет.

Става нещо в София, но къде ще избие? Дали норода не изперка, или някой дърпа конците?

Тъщата казва, че се готви голяма кражба, а всекидневните новини за побой/убийства са за отвличане на вниманието. Знам ли?

Сигурно е бил я доктор, в даскал, че и криминално проявен. Той си знае зашо са го били, ние знаем че му се пада.

Глупости. И как биячите предварително ще знаят къде ще спука гума,че да го причакат? Май е случайно нападение-търсили са да набият който и да е, и са попаднали на него.

Мутропремиер = Мутренска държава!!! и всички са навързани като свински СУДЖУЦИ!

100% тия са терористи ,дето ги вкарват в Б/я всеки ден и ни бият всеки ден,но елита се вози в коли и не ги смущава,че народа страда....

Hi BG Боя , Леба и да Еб...........

Криминално проявените -в болници, затвори, а защо не и морги. След като съда, прокуратурата и полицията ги закрила (като започнеш с Митьо Очите и стигнеш до Максим Ставийски ако има някой да ме оспорва) дано Бог започне вече да се грижи за това...

За сведение-криминално проявен е дори ,,ако си заподозрян, но се окажеш невинен накрая. Примерно-ако у твой съсед стане кражба, и те викат да те разпитат, дори и да не си крадец во веки веков в регистрите ще те водят за криминално проявен-защото си бил под подозрение.

Мутренските времена в пълна сила

БСП е силна!

Всичките партии са от едно котило.

Ами ДА, НАРОДА започва да се ГРИЖИ за КРИМИНАЛНО проявените, след като полиция и съд не го правят......

Хубаво е криминално-проявените да пукат по-често гуми. И през нощта около тях да има непознати....

d4

улица Патриарх Герман е в СЕЛО Герман. дир-а да се запознае с географията.

село Герман е в район "Панчарево", който е към Столична община.

бия та щот та обичам.....

Не знам но щом е криминално проявен веднага са задействани издирвателни действия, пазят си клиентелата. Мисля си ако беше обикновен човек пак така ли щяха да се разтичат.

Значи, гледай сега: 1. Най-много се задействат за полицаи, прокурори, съдии, политици и пр. 2. Веднага, настъпвайки ги по петите вървят почтените български бизнесмени 3. Почти наравно с тях са криминално проявените и циганите. 4. За българите, простосмъртните, тия дето си плащат данъците и въобще живеят, като балъци - за тях, не е сигурно дали изобщо някой ще се задейства.

"Предприети са оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия" - демек - пили са по едно кафе с фафла или баничка, и те така ... После следва дълбок анализ в тоалетната, насаме , разбира се ...за да се пази тайната .

простете, не съм си пил хапчетата тази сутрин и пак пиша глупости

Споко, знаеме те.

Успокояваме ви, че битият е криминално проявен. За случаите, в които битите НЕ са криминално проявени, ви уверяваме, че те рано или късно ще станат такива.

Сега,бият...иначе сценаристите,са същите...

Това поредният "БИЗНЕСМЕН" ли е?

Когато в Парламента се казва,че мутренските времена се завръщат и станахме мутренска държава,човекът с апартаментите се разсърди. Не било тъй! Щяло да има и правителство "Борисов-4" Няма лошо, да има! Тогава обаче,след залез слънце и преди изгрев не трябва да има жив човек по улиците, защото току виж се наложи да го събират по чертеж. През тия часове от денонощието ще се движат само тези,които имат лиценз за това. Мутри,полицаи и роми. Останалите да си налягат парцалките,ако искат да останат цели!

Дир-ове, вие четете ли си глупостите, които пишете?

Но работодателят им-ДА !

няма нищо случайно в серияра побои! Целта е падане на правителството на ГЕРБ.Н а какво ли не с готови,червените Курнелки,само да се докопат до кокала....

Точно така, как не се бяхме сетили че некадърността и далаверите на ГЕРБ са причинени от БСП. Три правителства на ГЕРБ, разпаднала се държава и икономика и цялата вина на БСП

Точно така е - от километри се вижда, че това е поредната комунистическа провокация срещу успехите на правителството! Враговете ни са озверели от злоба, защото при управлението на ГЕРБ България е в непрестанен възход и разцвет!

Много се радвам на хора, които в това гюбре могат да проявяват такова завидно чувство за хумор!

Не позна.Ще се видим на есен.

ние всички се борим за живот, само управляващите и техните подлоги за повече пари. повече шпиониращи камери ли ви трябват, а "демократи" от биг брадър? и защо? който не се справя с работата си - отива на "свободния пазар на труда", а не се кандидатира за нова петилетка на същата служба, която тотално е осрал, или пък поради некадърност е изпратен за ек комисар, или в еп, наместо за посланик в уса, както беше! това е пазарна икономика, аонсувци!

А дали целта на зачестилите напоследъке "битови" улични изстъпления, а може би по-точно - извънмерното им отразяване в медиите, не е отвличане на вниманието ни от доста по-извънмерните корупционни скандали, открехващи леко тайните към "подводните" дълбини на ГЕРБаджийското управление начело с Капо ди тути капи?

Мафията изпълнява ефективни присъди, за разлика ог съдебната система. Досещате ли се защо системата бави делата по 10 години ,когато има финансови престъпления.

направо бразилия стана

И пак под носа на държавните органи. Щото на тази улица е поделението на жандармерията

Улица Патриарх Герман не е в София, а е главна улица на село Герман и продължава извън селото до Цариградско шосе,

През тази седмица май само вчера не прочетох за някой пребит или убит...добре е, че поне полицията задържа извършителите щото "това не може да се търпи":)

Криминално проявен спрял да смени гума и го нападнали. Това някакви приказки за възрастни ли са или какво? Докарал е дрогата, но са го били, взели са му парите и стоката и бегай. Бантустана съвсем на гето заприлича. Прокажена територия.

Няма кво да го жалим тогава. Кво ни занимават с глупости?

революцията на бай ганьо -ако не ме тепаш ти,я ке те тепам !

кой ли му е слжил шипче под гумата...?!?

и аз си помислих че е Кой... нали Кой е виновен за всичко

Нищо ново под слъцето - двама путеноиди пребиват криминално проявен ром. А в Путлерстан едно подивяло ботоксово жуже дере кожите на 145 милиона заблудени овце. ха...ха...ха...

ти се щипеш със сомалиеца който вчера се върна от рошко капута!

Не е ли време вече да извадиш краставицата о задните си части и да се нахраниш като хората? ха...ха...ха.. Айде, огляднял си и отново се отдаде на еротични фантазии, блянове и миражи. ха...ха...ха... Притеснява ме да не си останеш само с краставицата. ха...ха...ха... Бананите скъпи, а са и меки. ха..ха..ха...

Държавата на мутрите. Като се почне най-отгоре, та до най-долу.

"Пострадалият е 42-годишен криминално проявен мъж." Явно има защо да го бият. Не е в затвора, сигурно и сега се занимава с криминални престъпления - намерили са го- били са го. Може и да не го пишете като новина.

Теб, ако те претрепят и за теб така ще пишат.

ако някой ме набие, това ще са от оставените навън ненормалници и кримнално проявени " герои" Това ще е новина - работеща жена и майка е пребита без причина. А този криминално проявен е бит от нему подобните - да се избиват, след като държавата не може да се справи.

vasil

Ако са знаели кого бият-едно на ръка. Ако не-може да се случи на всеки.

биле са бб и цц ! само те бият така !

В държавата на мутрите е така, бой, глад и е..не, докато има такива, които още мърдат

Привет троле. Почвам да броя колко пъти мутра и колко пъти тиква. Сложи и Винету за разнообразие.

Ами Тиквата си е мутра. Виж му снимките от онова време. Освен това прочети как го описва американския посланик по това време - като лице от криминалния контингент, замесено в сделки с наркотици, търговия с хора и пране на пари.