Пребиха шофьор на тролейбус след лека катастрофа

52-годишен шофьор на тролейбус №5 е приет в "Пирогов" с комоцио и счупен нос след побой заради лек пътен инцидент.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха шофьор на тролейбус след лека катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тука има хора които ако праднеш пак цецко ще им виновен ,незнам защо боклуци с далга криминална история са все още ван ,

19 годишен със С500....!??? Повече няма нужда от коментар....

Пак нещо не съм разбрал.... Цецко - физкултурника ми иобяснява денонощно как се е справил с всякакъв вид престъпност... Явно нещо не е доогледало момчето или биячите са на щат при него като осведомители?

rosen

булгаристан!!!!!!!!!!!!!!!!!!нема оправия братко

защо не сам бил аз шофиора на този тролеи? така ми е накипело от тези мутри с мерцедесите, че щеше да остане мокро петно от тях. трепаите мутрите. те са непалноценни и престапни елементи.

Бе много прост и елементарен зомбинаж практикуваш ти тука, бе. Кой ще ти повярва на тъпотиите и простотиите. "Комунистите" му изсекли били гората. Кой се надяваш да те прочете, че да ти се хване?! Само някой 19-годишен тъпунгер с джип би имал толкова мозък, ама те не четат.

Бедни са, социално слаби.

Докато ги регистрират, вместо да ги затварят, така ще е. Ако някой от пътниците обаче беше вкарал по един шут на нападателите, щеше да го мъкнат по съдилища. Така е в Мутростан.

рибата за пореден път , значи много изоставам и трябва да наваксвам след като нямам никакво криминално дълго досие , а на деветнадесет годишния му е по дълго от годините .Задминахме башибозука и на никого не му пука .....

Комунистите я опазиха гората 45 години, че и залесяваха хората. Виж, при големия скок в благоденствието след 10 ноември горите наистина се изсякоха - кой на едро за големи печалби, кой на дребно да се греят хората през зимата, че нямат пари да се отопляват с ток или нафта както едно време. А ако си направиш справка къде е изнесен дървения материал, дето го изсече мафията, ще разбереш и кой крепи тая мафия.

Да видим какво ще реши родното правосъдие. Тези личности са с много правонарушения на свобода и пак повтарят престъпленията си. Трябва по-крути мерки за такива агресивни типове. Поне 25 години да лежат в затвора за това престъпление. Инначе съдията, който ги оправдае, сам трябва да влезе в затвора, както е според римското право.

"Лагер", ама поне "милицията" си гледаше работата и прибираше И джигитите по пътя. Да не говорим, че тогава Правилника беше Закон. Сега е ТХ, ако ти е по-як задника

Истината е, че милицията работеше по лесния начин и за това се справяше. В полиццейска държава с насаден страх се прави лесно поддържане на реда. Но това е кофти начинът, знаеш ли защо? Защото не е по естествен начин, а с диктатура и за сметка на развитието на нацията. Ето защо дойде провала на онова общество, защото то не раждаше плодове. Ред може да е имало, но не и ред, който да осигури развитие. Последствията ги понасяме сега и с лихвите си изкупуваме грешките, които лежаха в основата на онова 'спокойно' време. За това не изваждай нешата от контекст и не мисли наизуст, че именно това неразбиране доведе до това днес. Сравни с други държави и ще разбереш - навсякъде комунистическите са на нашето дередже, а лошият и 'неспокоен' капитализъм си свиркат по хавайте и най-обикновените им работници (стига да искат, винаги си го позволяват). Е, за тях се грижат капиталисти, а не Станишев. Ако беше и там Станипев, щяха да са бедни.

Работниците по хавайските острови Кого лъжеш бе?Свиркат си, щото тука всичко печелившо за тях работи, свиркат си - с кредити и печатниците на пари бачкат нонстоп

Чалга поколение, чалга култура.... невъзпитана измет...ако сме бяла държава тези лигльовци не бива да излиязат от затвора поне 10 години, но ние сме си чалгария.... и битият бит, наеб..я ще си е на..н!!

А бе, нали изловиха мутрите и вече няма престъпност, Цв.Цв. е най-обичаният човек в Б-я... Що правят разни криминално проявени на свобода? Хайде Цвъцко, вземи се в ръце! Стига само лъжи!

Това горе е изказване на посредствен човек. Такива изобилстват в Бългаиря. Те са най-вече мухльовците, които ще гледат ка кпребиват някого и ше се скатават. После ше хяпят я Цвъцко, я някого другиго. Мижитурки.

Хм, беше си ми много добре:))

Хора, нека всички проследим, ЗАЕДНО С link! с какво ще завърши това престъпление! Пак ли условна? НЕКА link ни информира за това!

Еми как да реагират другите, като в съвременна капиталистическа България ако някой се намеси да защити бития, после полицията и съда, вместо да му благодарят, ще го разкатаят от процеси и тормоз.

ТАКА СЪМ ЯДОСАН ЧЕ АКО ГИ ХВАНА ЩЕ ГИ ПРЕБИЯ

Решаващо за произвола на криминално проявените граждани е, че случката става към 22 часа. Тогава улиците опустяват, а тролеят е бил полу празен. Ако беше станало към 16-18 часа, когато са навалиците, копелдаците нямаше да посмеят!

Много се лъжеш. Преди около месец в препълнен автобус 150 посред бял ден цивилен полицай с другарчетата му са пребили шофьора на автобуса при аналогична ситуация. Вината за ПТП-то е била на полицая, но какво от това. Никой не е помогнал на шофьора на автобуса, а като са дошли патрулните полицаи, цивилният им казал да не се бъркат. Това е реалността, в която живеем и в която растат децата ни. Интересно как Борисов и Плевнелиев ще ги мотивират да не избягат в чужбина.

Кой ти каза , че Болисов иска българските деца да останат? В най-добрия случай - изобщо не се сеща за тях!

Да се радва че на последната спирка не го е убил ревнив любовник.....

Две години по-късно Софийският районен съд осъди шофьорката на 10 месеца условно, 150 лева глоба и лишаване от свидетелство за правоуправление за 1 година и 6 месеца. Моля???!!! А счупения крак?

аман от буклуци яхнали поредната лъскава купчина желязо и се мислят за богове по улиците ,а друг е въпроса как са придобили това C500 тези келеши. Ъпсурдистан !!!

Около 22 часа тролеите са полу празни! Улиците - също! Ако тролеят е бил пълен, криминално проявените граждани, нямаше да нападат и да вандалстват!

Къде го бъркаш цветанов със законите? Именно те пречат на полицията да си върши работата. Не те питам кой ги е създал, но не са управляващите в момента. И си припомни кой избираше магистратите, които толерират престъпниците. Попитай се: ЗАЩО???

E това е гьон суратлък. Драги страхлливецо (страх те е да си напишеш името), точно Цветан Цветанов може да промени почти всички закони в БГ (всички които не изискват пипане на конституцията). ТОЧНО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ГЕРБ ПРОМЕНИХА ВЕЧЕ НПК и НК, но това (за което говорим) НЕ ГО ПИПНАХА !!! Иточно такива като теб и като напръчилия се по-нагоре гербераст и глобалист хан тукту сте причина за простащината и звествата из България вече 20 години.

За такива боклуци само бесило

Най-лошото е, че няма наказания. Какво като му се опълча? Той щом така налита, нищо чудно да извади един патлак и да ме гръмне!

А защо тези двамата и други такива като тях, с тези дълги досиета са по улиците? Ще чакаме да убият някого ли?

Мутрите излязоха отново на улицата !

Какво значи "хората са страхливи". Тези най-вероятно са били друсани. Както става ясно от дописката една такава - 25-годишна е счупила тазобедрената става на ватманката, пребивайки я, понеже 25-годишната гъска е била пияна и е ударила мотрисата. За тази телесна повреда при саморазправата и самата катастрофа, причинена от пияната дропла, последната е била осъдена условно и със 150 лв. глоба. Е, в "страхливите" хора ли е проблемът. А сега, като искат да легализират "умереното" друсане и то да стане нещо "нормално", представи си картинката.

савсем на скоро четох отново баи ганио-нищо ново след по -вече от 100 години,само нови нюанси-мецедеси,компутри ,интернет

Хипотетично : ако аз пребия магистрат в тролей , глупости , къде ще намеря такъв в градския транспорт : ))) Добре ! Ако го пребия в мерцедес ;))) , да очаквам условна присъда и 100лв. глоба или...ставам национален герой и печеля изборите догодина : ) Има и трети много вероятен вариант. Със здраве : )

Мога да ти посоча много такива и в тролей и в трамвай. Като убиха поради алчност и некъдърност в Пирогов снахата на зам.председателя на ВКС нещо направиха ли на доктора ? Много от "първенците" не разбират, че разкапаността в държавата рано или късно ще достигне и тях. Много от магистратите са обикновени хора и точно в случаи като този са безсилни пред българския закон. Размерът на наказанията там е заложен експлицитно! И тези закони са писани от американски, английски, израелски и турски посланници и специалисти в началото на демокрацията за да става точно това, за което се дърляме в момента! 20ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ - 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ПО-МАЛКО !!! ТОВА Е ГОНОЦИД.

това нямаше да се случи при "гадния" социализъм.

Е като са криминално проявени и с дълги досиета к'ъв го търсят навън, ами не са на гости в някое правителствено учреждение? Та да попитам Б.Б. (нашият вожд) за тези ,че полицайте са ги хванали след инцидента не се ли полага похвала от европа, както в стаията за хашиша?

"На гости в някое правителствено учреждение" е предвидено да ходят тези, дето са закъснели да подадат някоя от десетките декларации, въведени "от Дянков" (Световната банка), някой, дето няма с какво да си плати здравните осигуровки и пр. Тия от малцинството (5 процента "умни и богати") са раздавачите на справедливост.

Имало е поне 20 свидетели, които чакали полиция, а е можело да ги смачкат.

И ако тия са били друсани? И то - "само мъничко така" - "легално" и "законно"? Можеш ли ти лично да предвидиш нож или пощоФ ще ти извадят? Все пак някой се е обадил на полицията, нали?

В нормална държава целият градски транспорт трябваше днес да стачкува с искане към физкултурника за безопасни условияна труд и да им се предадат гаменчетата.

На 19 год. а кара МЕРЦЕДЕС - КАК Е СПЕЧЕЛИЛ ТЕЗ ПАРИ ЗА ТАКАВА КОЛА ....

бащататко му е пестил от закуски - много ясно... а такива в София колко виждам всеки ден

И какво излиза? Криминално проявени с дълги досиета безчинстват, бият и трошат? Ако бяха наказани адекватно, щеше ли това да се случи? Хората на улицата се превърнаха в потенциални жертви на ненаказани престъпници.

До всички дето си позволяват да бият по пътищата ... навремето имаше един футболист Стойчо Стоилов дето си позволяваше да бие по пътищата. Е намери си майстора в лицито на седин пенсиониран военен, отнесе няколко куршума, оцеля по чудо и сега до края на живота си е полвин човек.Така че никога не подценявай отсрещната страна.

И тогава осъдиха защитилия се на 10 години, та после ги намалиха на 6...

Самозабравили се дилъри.

тия не са за жалене много са нагли, не само един а всичките са за пребиване

абе такива копеленца да ми паднат.... Никога повече няма да набият никой

Всеки който може да изчезва от тая държава.Всички към терминал 2...........

Няма място за всички, самолетите не достигат, влаковете са препълнени, автобусите претъпкани, колите също ... остава с велосипед или пеша, остава ми да реша. До скоро пътници!

...и терминал 1 върши работа.

До кога подобни селяндури ще ги търпим в София. На бас че тези са някъде от селата.

Или от Пернишко Радомирско :-)

узасен сум и ме е страх да се вурна дазе са няколко дена в "родината" си. страх ме е и са всички вас....сузалявам и ми обидно когато чета токива новини. това е втората са днес. расфасовани тела, исити ватмани,,,, хеи,,, куде зивеете хора,, куде. плаче ми се от обида и ме боли сурцето да чета теси новини. друзте се! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.