МВР не проверява видеозаписа с президентския секретар Пламен Узунов

Зам.-министърът Венцислав Катинов допълни, че работна група работи по разследването на казуса с подслушванията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми телефон на мунчо да се оредя с някой друг орган. Заменям ги за хавански пури, сельодка и столична

Те изборите почти дойдоха. Докато новото ръководство се запознае с работата, току виж отминали.

Защо така. Ония мутри вън, а тия няма да ги закачаме.

Кацаров нали щеше да бори нарушения при процедурите за трансплантации. Господина с рома и пурите в списъците ли е, кога е записан, кога е била трансплантацията?! МВР ако не разследва, тогава кой? Кацаров?? Нещо?

От списъците за трансплантации в България, Останалите чакащи за органи На кого да занесат "пури и ром" За да се оредят с необходимия им орган? Моля ПОСОЧЕТЕ

Има консултанти за всякакви неща. Като смениха Горанов с чичо му Ананиев, Горанов направил фирмичка, която направили за съветник, че да цица държавни пари. И от държавна заплата си построил в Ярема къщичка колкото училище, за някой друг милион лева. Да, може тук да има нещо съмнително, но нищо не е доказано, а е на въображение в момента.

Не е работа на МВР да го проверява, а на Гешев, който би го направил с удоволствие, ако считаше, че има за какво да се хване. Съдът вече определи негови арести за незаконни. Но не е ли държавен служител Узунов или бившият митничар, не могат да го пипнат. Корупция има само когато държавен служител, се облагодетелства за да обслужи друг, за това да си свърши или несвърши работата или друго нещо незаконно. Узунов от преди си твърдеше, че не е на заплата, не е държавен служител и не е назначен като такъв. На частни дела може да си раздава пачки или ром и пури, колкото си иска. А понеже има юридическа фирма, те даже не плащат данъци. А право на адвокати имат и убийци. Узунов трябва държавно да е облагодетелствал този, че да има за какво да се хване. За момента има нещо което може да изглежда съмнително, но в момента за доказва има точно нищо!

И по коя логика трябва да се разследват снимки на пари, които уж са на ББ, а го няма снимката до парите. А запис на Узунов как прибира чантичка, не било за разследване...

Какво има да проверява Мвр. Всички виждаме, как двама от трупата на българския политически Театър, имат репетиция. Всичко друго са инсинуации. даибъ смешната територия.

А Признанията за търговия с човешки органи?

В МВР некадърни като шефа си Рашков. В края на клипа ясно се вижда как Узунов застава прав до масата и подканя Петков да му даде чантата. Що за подарък е, че си го проси?

а смеят ли да не им изстине стола Берия коли и беси яко

Нагъл, имате си комунизъм от нов тип, не протестирате -значи ви харесва. А това с диктатора Радев е съвсем нормално, това е ром, а другото на Борисов е чисто злато.Но най-важното е, че ви харесва. Да ви е честита новата комунистическа власт!

Разбира се , че нашето МВР нема да проверява нашето момче съветниче и куриерче на особенно ценни пратки

Това че без доказателства го определяш за куриер, е клевета и престъпление.

Добиткоф, дали ходи да души мъжки гащи. май имаше косми м/у зъбите

На МВР не му е работата да се занимава с тая дейност ! Това е работа на Каскета, но откакто Административният съд гр.София обяви, че арестуването на президентските съветници Милушев и Узунов миналата година е незаконно, се ослушва ! А и много добре знае, че от този храст няма да изскочи заек !

Тогава прокуратурата на България, Може да се заеме с тази проверка. Уреждане с човешки органи също трябва да се провери

Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. - Адолф Х.

Ми да. Явно боко е пратил двама от народния театър да изиграят тоя скеч та може да лъже. Уф, забравих бе, той узуня си призна, че е той. Та къде е лъжата в такъв случай?

Що не проверят с кого са провеждани телефонни разговори по време на срещата. Няма ли да стане още по-интересно.

Още по-интересно е кой номер гащи носят !

Този на срещата с бившият митничар не е Узунов.Узунов ходи с мустачки и вдигната за поздрав ръка.Стига сте правили активни мероприятия на пРезидента.

...

Много са зле тези! Боко поне щеше да изгони един-двама от кумова срама! Тези го насърчават да продължава!

А бе вие уред ли сте бе! Някой в заведение падарил нещо на друг и мвр-то трябвало да разследва! Какво да разследва?

Ктото падарил комуто щото в ресторане... и они ....корупцья! Ето нехорошо!

на язовирче в чанта прилича тая работа?

запис ще бъде проверен, но всичко по реда си. Има едни други записи, които отдавна чакат да бъдат проверени, но още не са. След тях ще бъде проверен и този.

Какво има да се проверява?! Това са наши другари, да не се гербери мракобесни, че да има корупция?!

гарван гарвано...

Президентският съветник получава ПАЧКИ с ЕВРО НА ПУБЛИЧНО МЯСТО и ги носи на президента Радев. :) Това само Барба Ганьос може да измисли... Президентът си няма Мата Хари, която да му РЕДИ ПАЧКИ и КЮЛЧЕТА :)

ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ. ЗАЩОТО ОТ КАМЕРИТЕ НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА - ТЕ ВЕ МИЖДАТ КАКВО ИМА ВЪТРЕ. УЧАСТНИЦИТЕ ВИНАГИ ЩЕ ОТРИЧАТ.

Рашков няма да разследва секретаря на шефа си, хахаха, хахаха, хаха. Да излезе Янев и да каже, че няма да се занимават, защото народа искал така.... Смешници!

Ами няма да си губи времето с това кой къде с кого си пил кафето.. Като имате данни за някакво престъпление отидете в прокуратурата ама после с какво ще си чепете езиците..

И защо да го проверява. Не се виждат пачки по 500 евро и кюлчета. Бойко ще го провери Кьовеши както вкара в затвора румънския премиер.

Споко, мирковския мазен селтак ще го провери. Само лойко да му звънне и е готов, чака на струна изпънат за старт.

Ах, каква изненада!! Партийната подлога Рашков не е разпоредил разследване на торбичката на Радевия секретар.... Ами, нали Радев е началник на Рашков - наредил му е да опъне чадър над Президентството... При наличие на реален запис, МВР не се интересува... Те се интересуват от някакви мними подслушвания, за които им е докладвано от Мая Общата и серийния лъжец генерал Гном... До тук с прозрачността на управлението на служебния кабинет на Радев... И въобще, до тук с прозрачността около Радев!! Най-непрозрачната институция в България до момента е Президентството