МВР е изпратило на ДАНС и прокуратурата сигнал за газопровода "Балкански поток“

Демерджиев коментира, че сигнал с подобно съдържание е постъпил от Гражданско сдружение "БОЕЦ

Обратно в новината

Коментари - МВР е изпратило на ДАНС и прокуратурата сигнал за газопровода "Балкански поток“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе, лайнар, вие в МВР не извършвате ли професионални разследвания или вашата кохорта се занимава само с подкупи и охрана на ОПГ-тата.

И сега какво като някой е казал че Путин иска да заобикаля Украйна - ние нашите интереси ли ще гоним или украинските??

недоразумението, което радев назначи за министър на вътрешните работи, министерство с огромен потенциал, е получил сигнал от....боец!!!! боец са 50 индивида русолюбци с капацитет колкото лично на министъра на вътрешните работи!

_stankow

Айде оставете го този "Балкански поток". Оттам се снабдява Унгария. Не можете да го спрете !

нищо няма да ти оставим Стига си ни мърсил форумите

Само украинците ли са орисани да прибират транзитни такси, ние с гайдите нямаме ли право?

"Моля другарко Путин ме заобикаляяя." Да ви ева у нещастниците!

Путлер ни краде, с помоща на Бочко и Доган Да те ева и нещастниата копейка

...естествено пак Путин е виновен. Е, нормално, явно наистина е най-влиятелната личност в света... Поне вече спор по въпроса няма ;-)

Във вселената. И лично е избил динозаврите а нищо чудно нов укрофейк да го нарочи че е избил и извънземните и затова СЕТИ е завършила с неуспех.

Въпросния Балкански поток беше построен с благословията на ЕС... Упс, а сега - грешка било! Я, как се обърна палачинката само... Помня Бочко, ТОГАВА, колко се радваше тогава и как гордо квичеше... А сега, как ще е?...

Ние, нещо пак на важни ли се правим?... Лошото е, че ВИНАГИ САМО плебсът го духа накрая!

Заради газовите кризи през 2006-а и 2009-а Европа най-накрая се реши да вземе мерки и да лиши Украйна от възможността да изнудва Европа с руския газ. Нали затова през 2009-а година получихме 120 милиона евро от Евросъюза,с които трябваше да си построим двупосочни интерконектори с Гърция и Румъния... така че с помоща та ЕС България да "заобиколи" Украйна, нали и затова ЕС даде дерогация на почти всички газопроводи тръгващи от Северен поток и пренасящи руския газ до голяма част от държавите членки на ЕС, а за тези които ЕС не даде дерогация засегнатите страни, като Чехия и Германия, просто платиха глобите и пак си ги ползваха със здраве. Така че тия от ДАНС не знам какво са "анализирали" ама през 2009-а година това беше официалната политика на Евросъюза;)

А някой запита ли се, к'ви са тия лешпери от сдружението БОЕЦ?... "бойци", за какво точно са? Кой ги финансира?... Като го разберете, ще видите и цялата картинка!

Газопровода на българска територия е изцяло българска собственост и беше построен след одобрение от европейския съюз. Просто да си знаете.

Планът за заобикаляне на Украйна нещо лошо ли е, не рзбрах?

явно за родните безродни продажници е!

"Проектът( Южен поток) противоречи на националните ни интереси. Затова ние се обърнахме към Европейската комисия той да бъде спрян", каза в интервю за БНР посланикът на Украйна в България Микола Балтажи. "

Това кой пореден безсмислен сигнал от сдружение боец е? Че вече им загубих бройката?

Това, че Путин иска да заобиколи Украйна с газопровод не се явява престъпление. По кой закон у нас ДАНС и МВР правят проверка ?

Със всичко друго се занимава "Бях точен с парите " , но не и с нслежащото в момента! Освен да смени кадрите в районните управления , друго направи ли? Зачестиха нападенията над възрастни хора в малките населени места , чадър над престъпниците , убийства от мигранти нс гранични полицаи! С като ген. Гном много знае , разследва ли го някой за незаконно подслушване на тогавашния главен юрокурор?

Е, има явно "родолюбци", които много държат да ни самозастрелят директно в главата. Въпросът е само, до кога БГ плебсът ще търпи тоталната пропагандистка дезинформация бликаща от нашите СМИ-та, националните предатели, краварските подлоги и евроГейски марионетки в парламента и във властта?!

Как наричате водещите антибългарска руска пропаганда????

Прогледнали... За разлика от вас, про-краварските галоши...

Ами то, такава има ли изобщо бе, каиш непоръбен?... Не че нещо, ама такава изобщо не се вижда, за разлика от про-американската и про-украинската, с която ставаме и лягаме всеки ден...

Да защитаваш интересите на русия означавало да си български родолюбец. Значи според вашата логика на платен руски трух да защитаваш интересите на България означава да си предател нали? Защото интересите на България не съвпадат с интересите на русия. Как лесно се хващате на гола кука руските тролове.

Да, Русия винаги си е гледала интереса... но по ирония на съдбата руските интереси съвпадат с българските, и това е причината Русия да ни освободи от турско иго, да плати за независимостта на Третото българско царство, и дори Сталин да нареди на Молотов да ни уреди с Патриаршеско достойнство на Църквата ни. И точно защото интересите ни съвпадат в България има толкова много антирусофобски настроени хора... което въобще не ги прави русофили-)