Коментари - Полицаи предотвратиха опит за самозапалване в Ботевград | Днес.dir.bg

Полицаи предотвратиха опит за самозапалване в Ботевград

43-годишен мъж се е опитал да се самозапали пред апартамент в Ботевград, чиято собственичка е трябвало да бъде принудително изведена от съдебен изпълнител.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи предотвратиха опит за самозапалване в Ботевград | Днес.dir.bg

Коментари

Проблемът с ипотекираните отнемани жилища е адски сериозен, но не занимава властимащите, защото те нямат подобни проблеми. Да се отнемат жилища на неизрядни платци е нещо, което ще ни предпази от съдбата на Гърция и Кипър, а и хора, които неразчетено са теглили кредити и купували на цени поощряващи имотния балон заслужават да получат урок, но проблемът е, че и времената са адски тежки и загубата на доход продължава във времето и алтернативи липсват.

дир.бг какво добро име имат банкерите, че аз съм го накърнил?

Започва новата глава от престъпления на държавата на мутрите към трудовите ни хора. Както много пъти писах като пряк свидетел на подобни идиотизми в Латинска Америка, през 60-те години, реакцията ни, плод на едно перверзно дегенерирало селско общество, няма да подмине изкушението на обсеби домовете ни. Плановете на мутрите от 1989г насам включват придобиването на крупни жилищни масиви с рентиери, които да владеят стотици апартаменти, които да дават под високи наеми. Това е модел на див и варварски капитализъм, който ще ни доведе до кървави сблъсъци с най-гадната част от паразитите, наричани тук за благозвучие бизнесмени. Трудно е за вярване затова няма и съпротива. Чак когата се озовете на улицата с покъщнитата си, ще го схванете. Пак гласувайте за ГЕРБ и за подземието!

Да така е!Свободата се крепи на върха на копието!

Пак ще гласуваме за ГЕРБ

Днес щото станах накриво рано, рано сабалян от топлото легло и аз шъ съ паля! Ни може то тъй...

Едно пояснение. Таксите на Съдебните изпълнители се определят от Министерски съвет.

Ейййййййййййй,те големи професионалисти бе!Човек докъто си помисли да прави престъпление и те вече го предотвратили!Дай боже всекиму такава полиция!Ха,ха,ха.......

Ха ха ха,и чухме ние вица:"Родната полиция ни пази!"

Отдавна нещо гнило и смрадливо се е загнездило в българската съдебна система. "България е сред трите държави в Европейския съюз, в които независимостта на правосъдието се оценява най-слабо. Това сочат данни на Световния икономически форум, представени днес от Европейската комисия." Като прибавим и факта, че България е страната с най-висока корупция и най-бедно население, над 50% от коет се води мизесрстващо според ЕС статистиките.

Прави ми силно впечатление, че сайта на Дир е наводнен от едни и същи партийни герберасти - Гаргамел, Луна и други защитници на банките, които някой прекрасен ден ще дойдат за тях. Статията не е написана ясно, така че не пишете без да знаете каква е цялата работа. Нещо друго по темата. ЧСИ/ДСИ работят за банките, законите работят за банките, съдебната система работи за банките, целия държавен апарат работи за банките, народа изхранва цялата тази сган, а накрая е потърпевш. Храни куче да те лае!

Аха ! Както се казва.

Написана е по същия начин като онази за жената изяла оставена тестена закуска заедно с кучето си. Не се учудвайте, качеството на бг журналистиката е адски ниско и ниЗко, но може още.

Да, и там нещата бяха доста странни. В първия момент си помислих, че жената вероятно е клошар, но след това се появи съпруг и ветеринар, което автоматично отхвърля теорията за клошарство.

Много нерегистрирани учудени боклуци, на които никой не им иска мнението.

Ти пък си нерегистриран и неучуден боклук, който никой не го кара да обобщава!

Какво трябва да знаеш.Изтеглила кредит с поръчител,неплащала вноски,изплатен заем от поръчителя,продажба на жилището което не е единствено.От къде го зная ли?От новините преди няколко дни,новина с интервюта,новина в която собственичката заплаши да се самозапали,а сега дръпна на заден и остави акта с горенето на нереализирал се политик,а вие се учудвайте калкота ди искате.А сега си помислете ако вие сте гарант на такава и ви превеждат заплатата по сметка,как ли ще коментирате тогава...

"А сега си помислете ако вие сте гарант на такава и ви превеждат заплатата по сметка,как ли ще коментирате тогава..." Това е премислен риск, който всеки гарант поема, както и всяка банка трябва да си поема риска за кредита. Но банките са си направили закони, така че да не носят никакъв риск. Гарантите ги защитава закона, ако гарантирането им е законно. Но кой защитава кредитополучателите от безхаберните СИ-та, от банките, от монополистите?

Обещаваме ако спечелим изборите за всеки безплатно шише бензин и запалка. Гарантирано от ГЕРБ.

От БСП ти обещавам, такива като въобще няма да ги чакам да се самозапалят.

Написаното в статията нещо не звучи много правдоподобно. Първо, ако апартамента е единствено жилище и не е ипотекиран, то няма как да бъде продаден на търг. Второ, ако има съсобственици на апартамента, то те трябва да са се съгласили за ипотекирането. Трето, ако е ипотекиран само дела на единият съсобственик, то останалата част от жилището не може да се продава. А кой реално ще иска да си купи някаква част от жилище, която да споделя с непознати?

Да , така е за това дори не се бях сетил, въобще нещата са доста странни . Вероятно става въпрос за някакъв вид измама , или собственика нещо премълчава , или са го измамили което съвсем няма да ме учуди.

Аз бих си купил за да го отдавам под наем това място!

Luna0102

За себе си нищо не казваш. Не обичаш да се хвалиш май? Скромен си, но ние те оценихме. Само да те питам- ще се палиш ли или ще чакаш гръм да те удари?

Така подадена информацията в статията е много постна. Не е ясно въобще какъв е заема дали всичко е законно , дали поръчителя не е изплатил предварително заема и после не е поискал парите като е осъдил жената да заплати на веднъж сумата. Друго което искам да ви кажа всички вие които сте изтеглили кредити за каквото и да е можете да изпаднете в тази ситуация , защото във всички договори има точка че кредитора може да си поиска дълга предварително или да го превърне в изискуем. А това означава че може да си загубите апартаментите или част от покъщнината зависи от големината на сумата и от съдия изпълнителя който ви взима освен сумата която дължите и огромна такса за себе се . Като цяло раздадоха се кредити а сега се доят тези които са ги взели някой да е чувал за частен съдия изпълнител преди 2005-2004 г. май само по филмите. Това си е геноцид , ако разбира се не се злоупотребява от страна на тези които са теглили кредита. И един пример: Наводняваш някой той те съди (нещо обичайно), губиш делото и те осъждат на 500лева плащаш разноските по делото 500лева и те дават на съдия изпълнител той те вика и ти казва че дължиш 1700лева как ви се вижда калкулацията , ако се забавиш сумата продължава да набъбва. Така че нещата зависят от много страни , но като цяло в България , частния съдия изпълнител се превръща в мутра лихвар на който ако не платиш ти слага лихви с които те унищожава.

Вместо да се самозапалваш и подобни, приключваш някоя вечер с ЧСИ-то и повече няма да издевателства над други хора.

??????

точен коментар - рядко срещано явление в дира ! Какъв е контрола върху тези ЧСИ и определяните от тях проценти ,които се заплащат "работата" им ? Това си е определено законен рекет.... Много странни са тези минусчета за поста ???

Бившето седесарче и кандидат депутат от РЗС през 2009 го докара до самозапалване пред апартамента на неизплатила си кредита негова клиентка.Как еволюират някои хора, или не...Де да знам...

Дотогава, докато медиите рзпространяват идеята за героизъм и отчаяние от страна на самозапалилите се, луди за внимание винаги ще има.

Хич не са луди - лудите бяха досега! Сега са тарикатите - имат пари да връщат и правят инсценировка...палете се ейййй...като сте вземали парите и сте ги харчели да сте мислели! Голям праз, че са запали...

Абе, аз що не взема да взема един хубав заем, ще изям и изпия, и, а са ме пипнали после за вноските, директно с бензинова бутилка и кибрит пред Президентството. Ще разиграя цялата държава. И децата мога да доведа , за по - голям панаир.

ами, аз и брат ми сме поръчители. плащаме кредити на едно семейство, аз на единия, брат ми на другия член на семейството. Плащаме, понеже те са си живели на широко, пътували насам натам по чужбина, но късно разбрахме що за хора са. Представяха се в съвсем друга светлина.Направили са куп заеми от де що могат( ай няма банка или кредитна изнституция дет да не са взели), а нас ни излъгаха, че уж само тези 2 бизнес кредита имат.Ама и аз се чуда тия кредитори не са ли гледали като отпускат кредити, аз като физическо лице няма как да проверя колко са взели, ама те би трябвало да могат.Сега когато им казваме, че след време ще трябва да ни върнат парите(защото сумите са бая), те ни плашат, че щели да се самоубият( да се хвърлят от високо или да си прережат вените...).Бяхме много близки и техните роднини ни реват по телефона, че ще ги загубят, да бъдем великодушни, макар че от доста време откакто те не плащат и са дадени на СИ са станали напълно бездушни и хич не им пука, че ние се мъчим да им връщаме парите, че ни товарят финансово и психически. Крият се, а когато успеем да се свържем с тях стават нагли и вулгарни. Затова за такива типове никакво състрадание-да се палят, да се самоубиват. От тук натам гарант ставам само на самия себе си!

Добре си я съчинил тази история, но те издаде генерализацията на всички хора, които са теглили кредит и в един момент са изпаднали в трудност. В България много лесно се пада, но не самото падане е толкова лошо, а това че останалите започват да те ритат! Само лобистки закони в България, няма и един закон, който да защитава нормалния гражданин. Когато човек изпадне в състояние на финансов фалит, то лешоядите му взимат всичко и продължават цял живот да го дебнат, нали е паднала жертва. Няма ново начало, няма нова възможност. Никой дори не си прави сметката, а и повечето хора дори няма представа, че в днешно време банковата система е една измама, която дори не разполага с наличните средства, а само с едни цифри в компютри. Банките, алчните им служители, борсите и техните брокери - спекуланти, са виновни за финансовите кризи в света. 99% от валутните сделки са чиста спекула! Това са официални статистики.

Абе да се палят! Тия започнаха да досаждат - полицията да се отдръпне и като утихне пожара, тогава да се приближат. Аман от откачалки

Отношението към самозапалванията, днес, се явява вододел, който разделя обществото ни на две - на хора и на умствени, и най-вече морални чалга мутанти. Последните са напълно готови за настъпването на Новия световен ред.

Пожелавам ти да стигнеш и ти до самозапалване, тогава си кажи последната дума

Съдът да реши, но ако изнесеното е точно и поръчителят на госпожата е изплатил заема, тя какво очаква. Стига с тези самозапалвания за какво ли не. Който ще се пали,нека посети пациент в К-ката по изгаряния и ако му харесва да драска клечката.

За да га разубедат, лишили са кучето си, от обедната тележка пржолка!

d4

А коя е банката??? Потребителските кредити са около 10х.лв.максимум. Апартамента колко ли струва??

Не го продава банката! продава го, със съгласието и на останалите собственици, поръчителя, който е изплатил дълга на Русимова! Какво значение има коя е банката в случая?

При цялото ми уважение, но не мога да застана на страната на кандидат-самозапалващите се в този случай! Значи: 1. вземаш кредит с поръчител 2. не го плащаш 3. изплаща го поръчителя 4. осъжда те, за да си върне платениет пари 5. продава ти апартамента, който на всичкото отгоре е и наследствен 6. купува го трето лице - съвсем законно! Къде тук има несправедливост и измама?!

Цялата тази банкова "политика" на активно рекламиране на лесни кредити си беше част от една световна банкова измама (която още по времето на лесните кредити предвидих) - дават лесни кредити, вдигат се цените на недвижимите имоти. Спират кредити. Падат цените на имотите, изкупуват се от банките, хората стават бездомни, безработни, зависими - роби. Подобна, макроикономически приложена схема беше с поробването на Гърция.

Керкенеза е една малка умна птичка: преди да лапне семенцето , си го мери - дали ще може да го изкара после!

човека е закъсал, не може да обслужи кредита, това е ясно. но банката продава жилищата на доста под пазарната цена! И човек не може да реагира, защото банка и купувач се комбинират в мафиотска схема заедно със съда. Даже да си намери друг купувач на нормална пазарна цена, то тази фашистка имотмна мафия прави така, че да откаже купувача. А поръчителя, явно е човек на банката, още от момента на отпускане на кредита. Такава е практиката в цялата страна. в България действа фашистка имотна мафия, със съучастие на хора от съдебната система и управляващите политици.

Теглих заем, хапнах пийнах - друг го изплати. Сега не искам да му връщам борча и ще се самозапаля.... Да им имам логиката?!?!?!?!?!?

Увеличете ми заплатата, иначе ще се самозапаля! Стига вече с тези простотии! Съчувствам на жената, дано й се разреши проблемът - но с тези запалвания вече се оливат. що за модна олигофрения е това?

Да не дава Господ да стъпиш в тази локва и да разбереш тази олигофрения....

Можете да бъдете сигурен/а, че ако се озова на нейно място, няма да се запаля. Винаги има начини да се излезе от положение. Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Хайде стига вече!

Ама то на всичкото отгоре щял да се самозапали някъв си дето няма никакво отношение в покупко -продажбата , наема, кредита.Ей така от съчувствие.

Мога само едно да кажа. Тези хора определено трябва да ходят да се освидетелстват.

Коментари - Полицаи предотвратиха опит за самозапалване в Ботевград | Днес.dir.bg

Полицаи предотвратиха опит за самозапалване в Ботевград

43-годишен мъж се е опитал да се самозапали пред апартамент в Ботевград, чиято собственичка е трябвало да бъде принудително изведена от съдебен изпълнител.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи предотвратиха опит за самозапалване в Ботевград | Днес.dir.bg

Коментари

Проблемът с ипотекираните отнемани жилища е адски сериозен, но не занимава властимащите, защото те нямат подобни проблеми. Да се отнемат жилища на неизрядни платци е нещо, което ще ни предпази от съдбата на Гърция и Кипър, а и хора, които неразчетено са теглили кредити и купували на цени поощряващи имотния балон заслужават да получат урок, но проблемът е, че и времената са адски тежки и загубата на доход продължава във времето и алтернативи липсват.

дир.бг какво добро име имат банкерите, че аз съм го накърнил?

Започва новата глава от престъпления на държавата на мутрите към трудовите ни хора. Както много пъти писах като пряк свидетел на подобни идиотизми в Латинска Америка, през 60-те години, реакцията ни, плод на едно перверзно дегенерирало селско общество, няма да подмине изкушението на обсеби домовете ни. Плановете на мутрите от 1989г насам включват придобиването на крупни жилищни масиви с рентиери, които да владеят стотици апартаменти, които да дават под високи наеми. Това е модел на див и варварски капитализъм, който ще ни доведе до кървави сблъсъци с най-гадната част от паразитите, наричани тук за благозвучие бизнесмени. Трудно е за вярване затова няма и съпротива. Чак когата се озовете на улицата с покъщнитата си, ще го схванете. Пак гласувайте за ГЕРБ и за подземието!

Да така е!Свободата се крепи на върха на копието!

Пак ще гласуваме за ГЕРБ

Днес щото станах накриво рано, рано сабалян от топлото легло и аз шъ съ паля! Ни може то тъй...

Едно пояснение. Таксите на Съдебните изпълнители се определят от Министерски съвет.

Ейййййййййййй,те големи професионалисти бе!Човек докъто си помисли да прави престъпление и те вече го предотвратили!Дай боже всекиму такава полиция!Ха,ха,ха.......

Ха ха ха,и чухме ние вица:"Родната полиция ни пази!"

Отдавна нещо гнило и смрадливо се е загнездило в българската съдебна система. "България е сред трите държави в Европейския съюз, в които независимостта на правосъдието се оценява най-слабо. Това сочат данни на Световния икономически форум, представени днес от Европейската комисия." Като прибавим и факта, че България е страната с най-висока корупция и най-бедно население, над 50% от коет се води мизесрстващо според ЕС статистиките.

Прави ми силно впечатление, че сайта на Дир е наводнен от едни и същи партийни герберасти - Гаргамел, Луна и други защитници на банките, които някой прекрасен ден ще дойдат за тях. Статията не е написана ясно, така че не пишете без да знаете каква е цялата работа. Нещо друго по темата. ЧСИ/ДСИ работят за банките, законите работят за банките, съдебната система работи за банките, целия държавен апарат работи за банките, народа изхранва цялата тази сган, а накрая е потърпевш. Храни куче да те лае!

Аха ! Както се казва.

Написана е по същия начин като онази за жената изяла оставена тестена закуска заедно с кучето си. Не се учудвайте, качеството на бг журналистиката е адски ниско и ниЗко, но може още.

Да, и там нещата бяха доста странни. В първия момент си помислих, че жената вероятно е клошар, но след това се появи съпруг и ветеринар, което автоматично отхвърля теорията за клошарство.

Много нерегистрирани учудени боклуци, на които никой не им иска мнението.

Ти пък си нерегистриран и неучуден боклук, който никой не го кара да обобщава!

Какво трябва да знаеш.Изтеглила кредит с поръчител,неплащала вноски,изплатен заем от поръчителя,продажба на жилището което не е единствено.От къде го зная ли?От новините преди няколко дни,новина с интервюта,новина в която собственичката заплаши да се самозапали,а сега дръпна на заден и остави акта с горенето на нереализирал се политик,а вие се учудвайте калкота ди искате.А сега си помислете ако вие сте гарант на такава и ви превеждат заплатата по сметка,как ли ще коментирате тогава...

"А сега си помислете ако вие сте гарант на такава и ви превеждат заплатата по сметка,как ли ще коментирате тогава..." Това е премислен риск, който всеки гарант поема, както и всяка банка трябва да си поема риска за кредита. Но банките са си направили закони, така че да не носят никакъв риск. Гарантите ги защитава закона, ако гарантирането им е законно. Но кой защитава кредитополучателите от безхаберните СИ-та, от банките, от монополистите?

Обещаваме ако спечелим изборите за всеки безплатно шише бензин и запалка. Гарантирано от ГЕРБ.

От БСП ти обещавам, такива като въобще няма да ги чакам да се самозапалят.

Написаното в статията нещо не звучи много правдоподобно. Първо, ако апартамента е единствено жилище и не е ипотекиран, то няма как да бъде продаден на търг. Второ, ако има съсобственици на апартамента, то те трябва да са се съгласили за ипотекирането. Трето, ако е ипотекиран само дела на единият съсобственик, то останалата част от жилището не може да се продава. А кой реално ще иска да си купи някаква част от жилище, която да споделя с непознати?

Да , така е за това дори не се бях сетил, въобще нещата са доста странни . Вероятно става въпрос за някакъв вид измама , или собственика нещо премълчава , или са го измамили което съвсем няма да ме учуди.

Аз бих си купил за да го отдавам под наем това място!

Luna0102

За себе си нищо не казваш. Не обичаш да се хвалиш май? Скромен си, но ние те оценихме. Само да те питам- ще се палиш ли или ще чакаш гръм да те удари?

Така подадена информацията в статията е много постна. Не е ясно въобще какъв е заема дали всичко е законно , дали поръчителя не е изплатил предварително заема и после не е поискал парите като е осъдил жената да заплати на веднъж сумата. Друго което искам да ви кажа всички вие които сте изтеглили кредити за каквото и да е можете да изпаднете в тази ситуация , защото във всички договори има точка че кредитора може да си поиска дълга предварително или да го превърне в изискуем. А това означава че може да си загубите апартаментите или част от покъщнината зависи от големината на сумата и от съдия изпълнителя който ви взима освен сумата която дължите и огромна такса за себе се . Като цяло раздадоха се кредити а сега се доят тези които са ги взели някой да е чувал за частен съдия изпълнител преди 2005-2004 г. май само по филмите. Това си е геноцид , ако разбира се не се злоупотребява от страна на тези които са теглили кредита. И един пример: Наводняваш някой той те съди (нещо обичайно), губиш делото и те осъждат на 500лева плащаш разноските по делото 500лева и те дават на съдия изпълнител той те вика и ти казва че дължиш 1700лева как ви се вижда калкулацията , ако се забавиш сумата продължава да набъбва. Така че нещата зависят от много страни , но като цяло в България , частния съдия изпълнител се превръща в мутра лихвар на който ако не платиш ти слага лихви с които те унищожава.

Вместо да се самозапалваш и подобни, приключваш някоя вечер с ЧСИ-то и повече няма да издевателства над други хора.

??????

точен коментар - рядко срещано явление в дира ! Какъв е контрола върху тези ЧСИ и определяните от тях проценти ,които се заплащат "работата" им ? Това си е определено законен рекет.... Много странни са тези минусчета за поста ???

Бившето седесарче и кандидат депутат от РЗС през 2009 го докара до самозапалване пред апартамента на неизплатила си кредита негова клиентка.Как еволюират някои хора, или не...Де да знам...

Дотогава, докато медиите рзпространяват идеята за героизъм и отчаяние от страна на самозапалилите се, луди за внимание винаги ще има.

Хич не са луди - лудите бяха досега! Сега са тарикатите - имат пари да връщат и правят инсценировка...палете се ейййй...като сте вземали парите и сте ги харчели да сте мислели! Голям праз, че са запали...

Абе, аз що не взема да взема един хубав заем, ще изям и изпия, и, а са ме пипнали после за вноските, директно с бензинова бутилка и кибрит пред Президентството. Ще разиграя цялата държава. И децата мога да доведа , за по - голям панаир.

ами, аз и брат ми сме поръчители. плащаме кредити на едно семейство, аз на единия, брат ми на другия член на семейството. Плащаме, понеже те са си живели на широко, пътували насам натам по чужбина, но късно разбрахме що за хора са. Представяха се в съвсем друга светлина.Направили са куп заеми от де що могат( ай няма банка или кредитна изнституция дет да не са взели), а нас ни излъгаха, че уж само тези 2 бизнес кредита имат.Ама и аз се чуда тия кредитори не са ли гледали като отпускат кредити, аз като физическо лице няма как да проверя колко са взели, ама те би трябвало да могат.Сега когато им казваме, че след време ще трябва да ни върнат парите(защото сумите са бая), те ни плашат, че щели да се самоубият( да се хвърлят от високо или да си прережат вените...).Бяхме много близки и техните роднини ни реват по телефона, че ще ги загубят, да бъдем великодушни, макар че от доста време откакто те не плащат и са дадени на СИ са станали напълно бездушни и хич не им пука, че ние се мъчим да им връщаме парите, че ни товарят финансово и психически. Крият се, а когато успеем да се свържем с тях стават нагли и вулгарни. Затова за такива типове никакво състрадание-да се палят, да се самоубиват. От тук натам гарант ставам само на самия себе си!

Добре си я съчинил тази история, но те издаде генерализацията на всички хора, които са теглили кредит и в един момент са изпаднали в трудност. В България много лесно се пада, но не самото падане е толкова лошо, а това че останалите започват да те ритат! Само лобистки закони в България, няма и един закон, който да защитава нормалния гражданин. Когато човек изпадне в състояние на финансов фалит, то лешоядите му взимат всичко и продължават цял живот да го дебнат, нали е паднала жертва. Няма ново начало, няма нова възможност. Никой дори не си прави сметката, а и повечето хора дори няма представа, че в днешно време банковата система е една измама, която дори не разполага с наличните средства, а само с едни цифри в компютри. Банките, алчните им служители, борсите и техните брокери - спекуланти, са виновни за финансовите кризи в света. 99% от валутните сделки са чиста спекула! Това са официални статистики.

Абе да се палят! Тия започнаха да досаждат - полицията да се отдръпне и като утихне пожара, тогава да се приближат. Аман от откачалки

Отношението към самозапалванията, днес, се явява вододел, който разделя обществото ни на две - на хора и на умствени, и най-вече морални чалга мутанти. Последните са напълно готови за настъпването на Новия световен ред.

Пожелавам ти да стигнеш и ти до самозапалване, тогава си кажи последната дума

Съдът да реши, но ако изнесеното е точно и поръчителят на госпожата е изплатил заема, тя какво очаква. Стига с тези самозапалвания за какво ли не. Който ще се пали,нека посети пациент в К-ката по изгаряния и ако му харесва да драска клечката.

За да га разубедат, лишили са кучето си, от обедната тележка пржолка!

d4

А коя е банката??? Потребителските кредити са около 10х.лв.максимум. Апартамента колко ли струва??

Не го продава банката! продава го, със съгласието и на останалите собственици, поръчителя, който е изплатил дълга на Русимова! Какво значение има коя е банката в случая?

При цялото ми уважение, но не мога да застана на страната на кандидат-самозапалващите се в този случай! Значи: 1. вземаш кредит с поръчител 2. не го плащаш 3. изплаща го поръчителя 4. осъжда те, за да си върне платениет пари 5. продава ти апартамента, който на всичкото отгоре е и наследствен 6. купува го трето лице - съвсем законно! Къде тук има несправедливост и измама?!

Цялата тази банкова "политика" на активно рекламиране на лесни кредити си беше част от една световна банкова измама (която още по времето на лесните кредити предвидих) - дават лесни кредити, вдигат се цените на недвижимите имоти. Спират кредити. Падат цените на имотите, изкупуват се от банките, хората стават бездомни, безработни, зависими - роби. Подобна, макроикономически приложена схема беше с поробването на Гърция.

Керкенеза е една малка умна птичка: преди да лапне семенцето , си го мери - дали ще може да го изкара после!

човека е закъсал, не може да обслужи кредита, това е ясно. но банката продава жилищата на доста под пазарната цена! И човек не може да реагира, защото банка и купувач се комбинират в мафиотска схема заедно със съда. Даже да си намери друг купувач на нормална пазарна цена, то тази фашистка имотмна мафия прави така, че да откаже купувача. А поръчителя, явно е човек на банката, още от момента на отпускане на кредита. Такава е практиката в цялата страна. в България действа фашистка имотна мафия, със съучастие на хора от съдебната система и управляващите политици.

Теглих заем, хапнах пийнах - друг го изплати. Сега не искам да му връщам борча и ще се самозапаля.... Да им имам логиката?!?!?!?!?!?

Увеличете ми заплатата, иначе ще се самозапаля! Стига вече с тези простотии! Съчувствам на жената, дано й се разреши проблемът - но с тези запалвания вече се оливат. що за модна олигофрения е това?

Да не дава Господ да стъпиш в тази локва и да разбереш тази олигофрения....

Можете да бъдете сигурен/а, че ако се озова на нейно място, няма да се запаля. Винаги има начини да се излезе от положение. Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Хайде стига вече!

Ама то на всичкото отгоре щял да се самозапали някъв си дето няма никакво отношение в покупко -продажбата , наема, кредита.Ей така от съчувствие.

Мога само едно да кажа. Тези хора определено трябва да ходят да се освидетелстват.