МВР отрече да има самозапалил се миньор в Бобов дол

Огласената в медиите информация за самозапалил се миньор в Бобов дол е невярна. Става въпрос за битов инцидент при разпалване на печка с твърдо гориво, при което е използвана запалителна течност и 58-годишен мъж е обгорял.

Обратно в новината

Коментари - МВР отрече да има самозапалил се миньор в Бобов дол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах, защо човекът е изкарал печката си на улица 'Цаган'?

Капитализмът е още по-уродлив от комунизма!!!!

Капитализма е уродлив само за неприспособени и прости индивиди като теб, уличници, които нямат собствени сили да се справят с живота и затова комунизма им е по вкуса, защото там се дава на натиква нещастници като теб всичко наготово. Защо не питаш Бил Гейтс дали капитализма или комунизма повече му харесва? Ами защото в капитализма е милиардер и такива като теб уличници могат само да му лъскат обувките, а ако беше роден в Северна Корея сега щеше да прави всичко за една заплата на династия Ким и да яде ориз :)))

Абе, Баровец, ти да не си осиновената дясна ръка на Бил Гейтс?! Кой знае какъв прошляк си, те такива се ежат най-много!

от централата на БСП..дават на полуизгорели подпалили се и останали живи по 100 000лв,давай народе преди изборно ..бендзина свърши парите не...

запалило се едно циганско червено говно...

че БСП накараха всички да се самозапалят, само и само да изложат ГЕРБ в международен мащаб - хайде драскайте минуси

Кутев и Добрев така са подучили платените си провокатори, че където видят новина с някакъв инцидент да влизат и да разправят, че ГЕРБ са виновни :) Комунистите ИСКАТ да има повече такива жертви и статии, за да могат като лешояди да си правят с тях партийната си пропаганда

В кой сайт, викаш, са публикувани документите за 'Буда'?

казал че се запалил защото не виждал смисъл от "хубавия" живот, но МВР казват че било битова злополука - Те мутрите така възпитават в МВР

Не намествайте Бога!Човекът е създаден със свободна воля и от него зависи дали да мине на червен светофар или не.Ако човек нямаше свободна воля,щеше да бъде робот и нямаше да има отговорност за своите постъпки.А пък на нас все някой друг ни е виновен за всичко,никога не търсим вината и в себе си.

То и човека, който се запали пред президентството, се опитаха да го изкарат, че се скарал с жена си, но ако това беше вярно точно пред президентството ли щеше да го направи а не пред жена си. Вярваме ли, че не друг а семействата са виновни за всичко?

Съдейки по доста ниското СРЕДНО IQ в държавата напоследък, си мисля, че всичко е възможно.

Моля ВИ ....от ГЕРБ са виновни...кибрита е купен по тяхно време...БСП не дава на народа да си играе с кибрити...недейте така...

Шведите са виновни! Произвеждайки кибрита, са създали предпоставка някой да се убие.

Прометей е виновен. Той откри огъня.

.....МВР отрича.... Защо ли не им вярвам ? Кажи истината, Цецко, ти не лъжеш. Нали сте честни и безгрешни.....мутри.

Човекът разпалил печката с бензин,а го изкараха национален герой.

Държавата е виновна, че му е дала достъп до бензин!

чета и не вярвам на ушите си. МВР твърди, че няма самозапалил се миньор. Да не би човекът да е решил да взима душ и вместо с вода, да се е залял с бензин. Крайно време е да се наложи образователен ценз в цялата държавна администрация, полиция, парламент. И за да няма дискриминация, съшото трябва да се направи и с гласоподавателите. Не искам да ме управляват тикви, не искам и хора, които не могат да си напишат името да гласуват за тях

Май четеш само заглавията, а? Или пък ако четеш цялата статия, я четеш като дявола евангелието, защото не ти изнася информацията. Къде-къде е по-добре да има самозапалил се миньор, за да можеш да си включиш лайномета, нали? Но за простите като теб нека преговорим: "Огласената в медиите информация за самозапалил се миньор в Бобов дол е невярна. Става въпрос за битов инцидент при разпалване на печка с твърдо гориво, при което е използвана запалителна течност и 58-годишен мъж е обгорял. "

Има само едни тикви в България, и това сте вие, чугунените тикви и поддръжници на най-мафиотската структура БСП, както и на крадливите и вождове като агент Ганди

Пишещи по форумите хора,крайно време е да се разбере ,че всички тези управляващи сме си ги избирали ние през последните 20години.За това ще си носиме последиците от "образователния ни ценз"

Миньорите в Бобов дол са отчаяни, влизат в рудника гладни, вече 10 чакат аванс от олигарха Ковачки!Цяло лято им удържаше от заплатите, уж за неизпълнение на плана, но това беше компенсация за сероочистката в Теца! Има ли Господ да ни отърве от тези кръвопийци?!

Самоубийството е тежък грях и крайна степен на бунта срещу Бога. Ако не беше безбожието, насаждано ни десетилетия наред, нямаше да сме на това положение, както нравствено, така и икономически.

Сигурен ли си, че има Бог? И ако има такъв, то защо прави така, че добрите хора да мразят животът, а злите да просперират? Бог или Сатана е това? Май мяза на Сатана. А да докараш едно човешко същество до самоубийство не е ли по-лошо от това директно да го убиеш с огнестрелно оръжие?

Тъжно е, но народа е в безизходица. Наказателна отговорност се носи не от този, който се опитва да се самоубие, а от тези, които са го принудили. Кои принуждават населението към такива действия и има ли наказани за това? Къде са законите?

трагедия ..незнам НЕ мога да гледам самодовлните мутри на герберите..

Стига бе. Нали ги свалихме!

Да не предпочиташ човекът да се беше самозапалил?

При бай Тошо нямаше такива самозапалвания, нито толкова самоубийства, убийства, мизерия, нищета и отчаяние. Защото разликата в стандарта на живот между обикновените хора и управляващите беше около три пъти. Сега не се наемам да кажа колко пъти /може би хиляди?/ е маржа. Сития на гладния вяра не хваща. Така казваше мъдрата ми баба.

Колко народ хапеше дулото на автомата всяка година?

Около 3 пъти!!!! Ако трима от Вас тогава си съберяхте заплатите, щяхте ли да пратите детето си да учи в чужбина? Не, нали, значи не е било около три пъти, пак е било много повече. Всички забравяте, че тогава имаше страхотна информационна завеса и ако сега медиите са подкупни и не отразяват нещата реално, то тогава медиите са били нищо повече от платени драскачи на партията - никакво мнение, никаква жажда за истински новини. Имало е мизерия, имало е драми, просто никой не ви е информирал.

Някои обикновени хора с един акт на самозапалване говорят толкова силно, че направо откъснаха главата на политиците, които редят празни приказки без никаква стойност...

Вместо да се палите, борете се! Борете се за хляб, работа, достойнство. Има полза от живи и работспособни хора, от самозапалилисе позата е никава.

По убеждение съм против самоубийството, но ако някой наистина е взел това крайно решение-то поне нека го направи по начин най-малко натоварващ финансово останалите. След акта на самоубийство след седмици болничен престой, което си струва пари! Бесенето е далеч по-сигурен и безболезен вариант. Ефикасността е гарантирана.

Какво значи луд или психически болен? Винаги е имало самоубийци, но сега е разлиично. Това е показно и особено болезнено. Всяка седмица става по едно и няма да е последно.

А тези, които работят не си получават редовно авансите и заплатите! ВИНАГИ ИМА ЗАБАВЯНЕ, НО КОВАЧКИ ГИ ВОДИ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА! СЕГА МИНЬОРИТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ГЛАДУВАТ, С ЦЯЛА СЕДМИЦА Е ЗАБАВЕН АВАНСА!

Това не е робска държава. Всеки е свободен да напусне по всяко време. Що им работите като не ви плащат? Аман от ревльовци.

Къде ще отидеш "свободния"без пари дом работа.В Бобов дол има само мини!Ще отидеш в София кадето пращат" редовно" 350лв.Ще "живееш" под наем за 300лв и "свободно"ще решиш проблемите си.България не е робска тя е феодална държава!Разделена на кланове!Не вярваш!Почни да се бориш за кокала гледай семейство тогава да те видя какво ще пишеш по форума!

Бог няма вина, че ние със собствената воля градим живота си, а не по неговата. Когато се обърнеш към Бог, той може да насочи живота ти в правилната посока, към светлината и любовта...ти избираш...

Я - още един.

Se taia

Ти как би определил понятието "свободна воля". Ако ти е дадена свободна воля, нямаш право да се оплакваш от Създателя за изборите, които ТИ си направил.

Ало редакторите, улицата е Цаган, ни Циган. Проверявайте добре наименованията преди да пишете, иначе ставате смешни!

Един човек който имал проблеми с възпитанието на сина си отишел за съвет при известен педагог.Казал му че всичко е пробвал вече но нищо не помага.Откъде да започна сега-попитал той.Започни от себе си - бил отговора.Преди да търсите кой е виновен за проблемите -Боко Станишев или Костов по добре попитайте себе си защо ги избирахте тези хора след като те според вас не са добри.Или още по-правилно защо ги преизбирате отново.Всеки случай пътя на промяната не е самозапалване-

Е ситга толкова с тея палежи! Много изтъркано стана, не прави впечатление.

защо бе хора? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аман от тези лабилни и комплексирани хора. През последните 23 години не ми е било лесно, но не съм се предала. Отгледах 3 деца, успях да си купя жилище. Имало е моменти в които съм работила на 4 места, но и през ума ми не е минало да се самоубивам.

Купила си си жилище? Ти като Б.Б. мъжа ти все едно го няма в схемата :) а сигурно той гърби и за двамата.Нали ги гледам по южния парк майките,по цял де събират тен,а мъжете им блъскат.

Хората не са равни и никога няма да бъдат. Не съди всички по себе си.

Няма го. Разведена съм. И още нещо ще ти кажа. Преди една година ми откриха злокачествен рак и продължавам да се боря. Радвам се, че съм отгледала добри деца, които сега помагат, а не реват по улиците.

Eй, тъпанари герберски! Къде сте бе? Хайде да ми обясните защо се палят хората? И отново ми се гласите да управлявате...

Ти какъв точно се явяваш че да ти докладваме. Луди и психически нестабилни е имало винаги.

Аз се явявам един млад човек, който е против партия ГЕРБ, която докара България и българите до това положение. Срам и позор сте за България! Дано повече българи се осъзнаят и изчезнете завинаги...

Ето ни бе тъпанар комунистически - това е резултата от 23 години безхаберие, ако беше по вина само на последното правителство...

ами нали имахте възможност да подобрите нещата? Защо не го направихте. 4 години само лъжи и оставяте една опоскана държава.

мамицата ви гнусни ,долни предатели и лицемери герберската ви мамица !!!Вие сте до един комуняги бе ,пазихте си ком.книжки като онова шопско говедо дето само в пожарната го взели -толкова е тъпо .Човекът се е запалил от безизходицата ,в която ни натика герб ,до един комунисти и комсомолци ,ама от тези влезли за власт и пари и лешперене ,без капка морал или идеал за човешко добруване .вашите деди са убивали след 1944 г. ,за да се докажат пред новата съветска власт ,ей това сте вие герберите !!!

Престанете да свързвате ГЕРБ с разни самозапалили се луди! Това са предизборни комунистически провокации!

ами баба ми се напи от мъка по БСП,и взе та се спъна ,потроши,и гушна чемшира...ЗАЩО ТАКА ПРАВИТЕ ОТ БСП,ТА БАБА УМРЯ БЕ ТЪПАНАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!

Срам за държавата.

НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ЖИВОТА СИ - по-добре запалете парламент, президентство, министерски съвет, но НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ЖИВОТА СИ. НА БОКЛУЦИТЕ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правилно, никога не е късно, никога не е рано, да изхвърлим боклука от парламента, от министерствата и от съдилищата!!!

Защо чак след 3 дена излиза новината?

Щом има улица с такова име не се чудете що се е палнал чавека.

леле какво име на улица- срам и резил.

Хора, Бог ви е пратил на земята не да се самоубивате, палите...! Безверниците правят така ! Винаги може да се намери изход... оставяте деца, близки, палите се пред тях - не е човешко, не сте вярващи !