Жена бе залята с бензин и запалена в Кюстендил

Неизвестен мъж е залял с бензин и запалил 54-годишна жена в Кюстендил. Тя е настанена с опасност за живота в столичната болница "Пирогов".

Обратно в новината

Коментари - Жена бе залята с бензин и запалена в Кюстендил | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето така изглеждат сигурно "самозапалванията" - набелязват някой бездомен, болен, беден, безработен и го запалват, за да могат после обвиняват ГЕРБ. Комунистите не пускат кокала, ако трябва хиляда души ще изгорят живи, само да докопат пак властта

КОМУНЯГА Я Е ПОДПАЛИЛ, ЗА ДА КАЖАТ ПОСЛЕ, ЧЕ СЕ Е САМОЗАПАЛИЛА.

За 25 години успяхме да се освободим от почти 90% от това което произвеждахме. Сега сме свободни да живуркаме, оцеляваме, потребяваме това което другите произвеждат, самоубивяме, убиваме и какво ли още не. Преди не ни пускаха на Запад. Сега ни пускат. Тези от които имат полза отдавна заминаха и заминават. Другите не могат да отидат не защото не искат а защото са им непотребни.

Време: някъде скоро след 1990 г...Случка: срещнали се на българо-турската граница две кучета. Едното идва от България, другото от Турция. Първото пита второто - за къде си се запътило? Другото отговаря - бягам от този тоталитаризЪм. Ами ти защо си се запътило към България!? Тук е тоталитаризъм. Не може да лаеш на свобода. Идващото от Турция куче му отговорило - а, да, тук в Турция си лая на свобода, но я виж ти как си загладило косъма, а виж ме мен как само кожа и кости съм станало. Та такива ми ти работи. Само дето хората които са докарани до самоубийство няма как да "излаят" радостно от Свободата и Демокрацията.

Защо ли българите са най-нещастните хора дори в света?

ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ ГИ СМАЧКАХА.

Погребалните услуги вече са почти монопол на престъпници, няма да казвам от какъв произход - сещате се.

Емиграция от тази демокрация И днес новините в България, както и в последните 26 години, са трагични.

Това, че те заливат целенасочено предимно и основно с трагични новини, не прави ситуацията трагична. Винаги е имало, има и ще има такива новини. Просто журналистиката в днешно време е направена криминална хроника, защото е най-лесно да препишеш кримито от снощи(нали някой вече се потрудил да го направи). Може би, ако имаше кой да събира добрите новини щяха да пишат и за тях, но уви ... мързелът е голяма работа.

Иска ти се да не си сваляш розовите очила, ама ще ти се наложи рано или късно. Просто няма с какво друго да ни заливат. Няма новина, която да гласи "Откриха 1000 работни места" или "БВП на страната се повиши с 4%", или "Новородените са 3 пъти повече от умрелите", или "Българските доходи са на средни нива за ЕС". Единственото случващо се е това, което показват по новините. А имай предвид, че много неудобни неща не ги показват.

Годишните самобуийства в България са в хиляди. България е страната с най-много самоубийства в ЕС. Според статистиката страните с най-ниските доходи водят класацията по самоубийства.

"Демократичните" промени у нас вече дават плодовете си. В стръвното си желание да преборят комунизма /въпреки, че такова нещо така и не видяхме/, псевдодемократите разрушиха цялата държава, което разби живота на много хора. Оцеляха някои предприемчиви, но и доста хитреци. Повечето не успяха да се приспособят и в резултат - бездуховност, чалга-халтура, опростяване и престъпления. Жалко за народа ни, който има много добродетели, но не можа да развие тях, а извади на показ най-лошото. И сега, всеки ден ни поднася поредна трагедия, предизвикана от някой "изперкал".

Този път жената взела та оцеляла. Няма да може да мине като самозапалване. Ех Майче,Майче-то веднъж стомна за вода в тоз Кюстендил -втори път...нали знаеш накрая к'во става...

Жена залята с бензин и запалена,друг вади пушката и стреля по жена си и сестра и.........защо народът превъртя?

задай въпроса на" тиквата и сие" !

И такива глупаци като теб ! Нация от скотове !

ще останат само цигани и комунисти

Не,само бездомни помияри,като теб.

Ти си нагледен пример как комунистите произвеждат неграмотни.

Циганите пък са си хубави и ебливи.

Има ли видео???

що нешо садо мазо ли искате ?

Яворе, безусловно си прав! То да беше едно бедствие, да бяха две, човек щеше да преглътни! Да беше година, две тази държава с ниски доходи и високи цени, пак щяхме да оцелеем и да забравим! Това е психическа инквизиция ежедневно за българите! Няма как да се изтърпи такъв тормоз!

гробищата са опасни, най-често са пусти места, посещавани от самотни жени. Често се случва групи скитащи цигани да ходят там да мародерстват, и само е въпрос на късмет дали няма да нападнат някого

Шило

Дано жената да се оправи!

аз лично съм потърпевша от корупцията в районното-въпреки че съседи ме заплашват с убйство и ми посягат с пръчка след като са били предупредени , кварталния вместо да ги стресне ги окрилява и окуражава още повече и те се чувстват все по-недосегаеми да вилнеят смеейки ми се в лицето , защото знаят че са си платили добре на кварталния и въпреки че са криминално проявени той няма да заведе досъдебна производство срещу тях, защото както самия той ми казва -където и да пишете жалби все при мен ще дойдат

Изперкулясването е тотално. Свидетли сме на резутата от политиката на ниски доходи на всички правитества от последните 25 години. По този въпрос има пълен консенсус между всички упарляващи. Българите са принудени да плащат европейски цени с бългаски доходи вече мноого дълго. Тази задача е нерешима и полудяваща.

не това е причината , а че няма ред и законност -който си плаща в МВР е недосегаем и може да се гаври с всички останали -лично съм го изпитала на гърба си

Гробищните паркове се превърнаха в гета! Човек вече и с починалите не може да се сбогува без риск да се присъедини към тях. Софийските гробища също са пълни с подозрителни личности и мътни бизнес интереси !

...И човек не може да остане на спокойствие на гроба на близките си хора, непрекъснато идват всякакви да си предлагат услугите и нахалстват, ако им откажеш.

Ккави хора ,какви гробове ,от дир бг могат ли да напишат по разбираемо новината.

Хора, като няма кой да ни помогне и да ни пази, дайте да го направим сами! Да си помагаме, да не се настройваме с неприязън един към друг, особено за пари! Да основем по места групи, комисии, комитети, отряди, чети! Друг начин за съжаление няма! Иначе ще се изтребим помежду си и без война!!!

На такава малка територия такъв голям процент идиоти си е за Гинес. Ганю няма ли страх от нищо се превръща в това, което е сега, т.е в това, което е.

докато МВР бездейства и толерира престъпността благодарение на рушвети и безразличие все ще има невинни жертви -колко луди и престъпни елементи има на свобода избягали от затворите или освидетелствани, които не се издирват или срещу които са подадени сигнали , които се потулват -България се превърна в разграден двор , който всеки който си праща на полицията е свободен да безчинства -СРАМ И ПОЗОР!

Една трета от нацията е за затвор,другата една трета за лудница и последната за психолог...

Шило

Народът изпращя, но и агенциите си ги бива. Докога само негативното ще е новина?

Докато хората го търсим... Така че, доста дълго за съжаление.

Аз не го търся, а Вие ?

бойко борисов бърн стайл!

ХАйде, министъра на мвр-то да се вземе в ръце най-накрая!

Ето още една "новина" с негативен и психиатричен привкус!Хайде спрете вече. Всички сме луди и облъчени от негативни идиотщини.

еми кой знае тая кви ги е вършила баси....

Да дадат повече информация. Познавали ли са се? Какво работи жената?Разпознала ли е нападателя?

И за какво ти е тази информация??? За агенция клю-клю???

Ами интересно ми е. Дали е случайно нападение на ненормалник или има някакви други причини.

А за какво друго може да служи частична и недостатъчна информация, освен за клюки или манипулация?!

Още една "самозапалила се" поради дясното правителство. Кой ли има интерес от това ?!?

Ти,за да драскаш за центове глупостите си.

Единия от тези оживя и не е разправял, как са го подпалили.

Не му обръщайте внимание на този нещастник. Той просто иска да бъде забелязан. Мизерник.

Този с бензина да беше наминал към София, парламента, мин. съвет, министерствата, през многото дирекции и дирекцийки...

Там 100% ще свърши много полезна работа.

А,може би това е заслужавала,знае ли някои,когато сега коментира ц какво се е занимавала и колко съдби е разсипала,ааа.На всеки му според заслуженото,Като няма справедлив съд прокуратура,подкупни и крадливи полицаи, частни съдебни изпълнители и т.нт.Така ,че не коментираите ,когато незнаете.Иначе всички се правите на света вода ненапита.

деер

Народът изкрейзва......

Докато не се въведе смъртна присъда за подобни жестокости,няма да сме в безопасност никъде!? Властимащите да проумеят,че ние ,обикновените българи,не се движим с охрана и трябва да се пазим от всичко около нас-психясали,изроди,цигани,кучета,бесни шофьори и пр. Човек не е спокоен нито у дома си,нито на улицата.

Катя

Едва ли смъртната присъда ще помогне. Тези откачалки се имат за недосегаеми - "Мене няма да ме хванат"

Като си запознат със случая, кажи за какво става въпрос. С какво се е занимавала жената, защо някой не е получил справедливо съдебно възмездие, та е прибегнал до това, да я залива с бензин?

И неграмотен, и идиот!

че закриха психодипансерите. Изобщо благодарим им, че ще закрият здравеопазването. Ай да сме живив и здрави, тия дето оцеляваме.

Да сме живи, здрави не сме.

иначе от държавата - нищо! Луди стрелаха в Кнежа, луди стреляха в Горна баня, луди блъскаха велосипедист миналата седмица, луди палят....... Кво става бе? Нормални има ли в тая държава?

...Как "Какво става в тази държава?"... ...Това което става със стадото на "Слепия овчар"...или ...."Кухата тиква ".... А ма ,НИЕ овцете сме си ...виновни ....защото сме ....ОВЦЕ ! Дори не живи такива а ...."МЪРША "...не го казвам аз ,казал го е ...поета !...

Дано Пироговци СА както-Винаги и я възстановят напълно ! ---- В гробищата ?! Посред бял ден ?! - Какви СА тези Ужасии в Кюстендил ?

Гадните комита успяваха да осигурят безплатно здравеопазване на целия народ. Кубинците и в момента го правят. Тук лудите са сред нас. Що така,бе,Дървосекачо?

Елементарно, Колега ! - Продължават да Ни КРАДАТ Все-Същите комита 'наште' ! Навремето - Бяха по-кротки, Днес - ПОБЕСНЯХА. ----- В резултат на напоследък-Взривните Разкрития за зулуми на 'наште' в Здравеопазването-Ни - очаквам Реалното сформиране на Работната-Ни Група по Здравеопазване - да Е Съвсем-Скоро.

това сигурно е поредния луд, за който няма диспансер и лекарства.

Абе какво става в Лайнаристан? Тоя народ тотално полудя.

...тоя изверг да бъде открит ,вързан ,изведен на площада ,залят и ...подпален публично ...за да се замислят ...последователите му ...Никакъв съд,никакви "самопризнания" и редуциране на 30% !!! Казах !!

А може и с камъни.

Катя

Предлагам и двете - първо камъни, а после "прочистване чрез огън".

И след като бъде запален, пуснат в МС или НС. Поне да свърши и малко полезна работа.

Баси и тъпата държава! Народа тотално изтрещя!!!!!!!!!!!1

државата ни и народа ни сси бяха много добре преди великите реформи, които за жалост се оказаха успешни

...под 'вещото' 'управление' на Все-Същите 'наши' !