МВнР привиква посланика на РСМ, Брюксел е информиран за стрелбата по наш клуб

От външното ведомство на Република Северна Македония призоваха компетентните институции да разследват обстоятелствата около нападението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва незабавно привикване за безсрочни консултации на посланика ни от Македония. Да си прибират аналогично и техния. Замразяване на всякакви преговори за членство на Македония в ЕС, преди България да влезе в Шенген.

Македонноидски фашистки окупатор в българска Македония... Краят ви наближава ...

За това!!!!!! Той ги узакони като държава а трябваше просто да ги култивира и край!!!

Югославски проститутки.

Много му пука на Брюксел за нас. Не ни броят за хора. И за македонците не им пука, но, американците ги натискат да вкарат Албания и Македония в ЕС, за да притискат сърбите.

Украинският посланик директно им се разпорежда и тия си мълчат ама сега заради някакви свади в Скопие с каквито от къде ли не ни затрупват ежеднвно седнали да привикват посланика им:)))))))))

Две забележки за българските власти: - Стрелбата с огнестрелно оръжие не би трябвало да се харектеризира просто като 'вандалски акт'; - Вчера български адвокат, по северномакедонска телевизия, твърди, че загиналите преди една година на магистрала 'Струма' 45 северномакедонски граждани са дискриминирани от българската държава, защото са 'мекедонци'. Дали този адвокат има доказателства за това твърдение или има желание за провокиране на реакция в северномакедонското общество? https://www.youtube.com/watch?v=zkWJeXjEYg8

МВнР са пълна трагедия. Концентрирайте се върху Шенген бе тъпаци! Какво ни отвличате вниманието с глупости. Една декларация с призив за нетърпимост и бързо разследване е напълно достатъчна, какви посланници, какви остри ноти?! Да не би правителството в РСМ да го е организирало? Имаме ли такива съмнения? Пълна бездарност и неспособност. До сега за Шенген пълно мълчание, някой да си дигна гъза да отиде до Австрия? До Швеция? До Нидерландия? Някпй да е поканен?

Който ги пусна Мъките да си го мести, от ГЗ в устата и обратно! ...

Най-вероятно техни про руски провокатори от рода на Чалгун.

Да не забодат скоро флага си в София, че от Дир трябва да се кланяте е и на тях

Забелязан е лично Путин да стреля с гаубица... Де ви изкопават такива...

Там умират украйнци, за да защитят Европа от Рузка окупация. Има голям разлика. Като не искат да умират еврпейци от ЕС не само ще го слушат, ами и ще изпълняват.

Кирил Петков може да отиде в РСМ, със самолета, който пусна по негово време и да реши проблема. В самолета може да отидат и Бойко Борисов, и Христо Иванов, и Корнелия Нинова, и Мустафа Карадайъ, и Слави Трифонов и всички които вдигнаха ветото за РСМ, без да защитим националния си интерес. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Браво!

Да видим какво ново ще измисли КГБ

Вето срещу тези македонци.ВЕТО и само спиране за ЕС.Не са доживяли за Брюксел.

В София вече се вее украинско знаме. Може да се вее и македонско ... Едни и същи хора докараха нещата до тук. И още са в Парламента ....

Това е заради самолета. Спряхме линията София-Скопие и ги ядосахме. Като вземе втория мандат Кирчо Пр. Веднага да върне линията.

А ако не искат сами да се качат на самолета, да ги натоварим с шутове и тояги, да идат да изкажат протест и да направят митинг на центъра на Охрид. Като се върнат насинени от бой (ако въобще могат да се върнат на собствените си крака) от братята им македонци, да внесат за прегласуване решението си, да видим дали ще си потвърдят вота! Ако пак гласуват по този начин, може да ги пратим да направят протест и пред общината в Битоля, за затвърждаване на впечатленията си!

Едва ли ще надминат по злонамереност и пъкленост плановете на ЦРУ..

За какво са ни дипломатически и културни отношения с идиоти

добре

оная русата с джуките от статията за работата не бих и простил!

Тиквите се подмазваха 12г на тия и сега правят с нас каквото си поискат, само и само да могат да крадат, правеха нещата всички да са доволни, но гърците и сърбите не мислеха така.

да си го изкарва на тухли, метал и стъкло.

За Шенген колкото и да се концентрираш, ще го гледаш през крив макарон. Нидерландците няма да си оставят хубавата печалба от китайските стоки минаващи през пристанищата им! Иначе много стоки ще почнат да минават през Варна, Бургас и Гръцките пристанища!

МВнР да иска да се смени името на клуба, да не е на този военно престъпник докарал ни фашизма, тъй нареченото "царче". Трето царство никога няма да призная, след като не са българи. Нашите са идиоти да кръстят така клуба. И по никакъв начин това не е в полза на България. В ситуацията нашите са по-големи идиоти от северомакедонците.

Забравих Румен Радев, който подмени темата за фалшифицираната история, която учат в РСМ, с твърдението, че над 100 000 човека се чувствали като българи и трябвало да се впишат в Конституцията на РСМ. В тази конституция са вписани и ромите, но това не пречи на северномакедонците да викат 'цигани' на нашия отбор по футбол, когато гостува в Скопие.

Нищо изненадващо, РСМ е изкуствено създадена държава за да причинява проблеми в Европа. Русия и САЩ никак не харесват ЕС и правят всичко възможно , за да го провалят.

Я се скрий, престъпникът си ти! По-скоро си престъпно тъп!

Спрете да им давате българско гражданство и български номера на колите.Скъсайте дипломатическите отношения с тях и не се занимавайте повече с тези идиоти. /Престанете да им давате бугарско државјанство и бугарски броеви на автомобили, прекинете ги дипломатските односи со нив и не се занимавајте повеќе со овие идиоти./

Защо пускаш фитили,дорогая матрешка из кибервойска россии?

Факт е, че днес тези хора не се чувстват българи, а македонци. Втори факт е, че преди 100 години хората там са се чувствали основно българи. Когато и те, и ние приемем тези прости факти, няма да има повече проблеми.

Подлогите след всяко ползване се изхвърлят от лай*ата, а ние си си ги трупаме. Нови и нови от Нар. събрание се пъхат вътре.

САЩ пък тук какво са ти виновни? Оня алкохолик дето имаше мавзолей проклинай!

Я прочети за преврата 1923г. на привържениците на италианският фашизъм основно от ВМРО и признат от "царчето", дето се води част от преврата. Където народа избира земеделците с 52% и месец по-късно ги избиват. После ще ми твърдите, че било демокрация. Режат главата на премиера и я носят в София. С Фердинанд преди него дето губим над 11 хиляди квадратни километра и плащаме обезщетение от 2.5 (с лихвите към 5) милиарда златни франка. Да бяха кръстили клуба Адолф Хитлер. Същото.

Подобни новини са част от хибридната война срещу България и целят да подклаждат взаимната омраза между българи и македонци и евентуално да подпалят поредния конфликт на Балканите. Тук "коментират" същите, които са направили този вандалски акт в Македония. А ДАНС спи.

Христо Иванов преди около година, каза в 'Панорама', че е македонец, така, че може и да не му пречи да отиде там.

И на тия буклици навремето им ПОДАРИХ МЕ танкове и гаубици. повтарям ПОДАРИХ МЕ

Докато някой не загуби живота си недай си боже от бездействието на македонските власти виждаме докъде ескалират нещата и тук след като държавата не съди престъпниците те си продължават в същия дух докато някой невинен не бъде пометен по автобусните спирки

Толкова ли не можаха да измислят нормално име. Гледа се крайният резултат. Това че с Третия Райх сме там, не е краен успех, където ни връщат с граници от преди войната - 1.1.1941г. И другите са ни предлагали Македония ако се включим на тяхна страна. И ми кажи какво е полезното за България от това, че са кръстили така клуба? Най-малкото са уникално глупави. Трябва да се прекръсти не заради северомакедонците, а заради нас!

Ние не сме свикнали да хвърляме нищо. Докато няма масови стачки и митинги, които приличат повече на тези в Гърция или в Западна Европа, а не фестивала в Уудсток през 69-та, нищо няма да се оправи в България. Всички виждаме очевидни несправедливости но си мълчим или излизаме с колела и детски колички за да протестираме мълчаливо.

Поне да го бе написал без грешките.

До кога ще угодничим на тези ненормалници заради кефа на ЕС и САЩ?България не си знае цената и трябва да се държи достойно.Да поставим условие-когато ние в Шенген-те в ЕС и то ако не правят идиотщини! Или ще е по-удачно даскъсаме отношенията с Макетата и да почнем да пускаме в Шенген мигранти за да им дойде по-бързо акъла в главана на нашите европейски приятели?

Сами сме си виновни, че оттеглихме ветото за приемането им в ЕС. Никой не обича кекавите безгръбначни като нас.

e zatova ne si v shengen moito momche ... shtoto si ..prost

Вчера български адвокат казва по северномакедонска телевизия, че България дискриминира семействата на 45-те жертви на магистрала 'Струма', защото били 'македонци'. Как бихме реагирали ние, ако чуем нещо подобно? https://www.youtube.com/watch?v=zkWJeXjEYg8

Koko, с тъпите ти селски номерца моля само на село. България е на това дередже защото хората които я управляват са със същото профанизиране разбиране за политика като твоето.

Най добре е да влезем отново в Македония с оперетъчната ни армия, както путкин влезе в Украйна. Нали мунчо е нашия путкин, нека да го следва.