Коментари - Човешкият мозък се изчерпа | Днес.dir.bg

Човешкият мозък се изчерпа

Възможностите на човешкия мозък са достигнали своя предел, защото законите на физиката и физиологията вече не позволяват значително да се увеличи мисловната дейност на хората. Интелектът ни е достигнал своя най-висок връх.

Обратно в новината

Коментари - Човешкият мозък се изчерпа | Днес.dir.bg

Коментари

Пълни глупости. Докога ще хрантутят такива псевдоучени? Няма, няма пък се изцепи някой от тях. Но това говори лошо за състоянието на науката. А черепът, както всички кости и органи могат да растат и да се развиват до непредсказуемост. Това означава, че място и нови възможности винаги ще има. Отделно хората се учат и придобиват интелигентност от природата, а това отношение има да опознаваме цял космос.

Защо си мислите, че уменията и познанието е посредством само мозъка - и аз не разбирам как така са стигнали до това заключение, но не се учудвам. Мозъка в ограничен, той е просто една дреха на съзнанието. Интересното е, че във далечния изток до този извод, са стигнали преди хилядолетия, а не са учили в Кембридж. ;)

Ако мозъкът беше толкова прост, че да можем да го разберем, щяхме да сме толкова прости, че нямаше да го разберем. Иначе... има два вида хора: - такива, проИЗЛЕЗЛИ от маймуните. - и други, все още не проИЗЛЕЗЛИ от маймуните.

Тия в Кеймбридж направо спукаха тъпана! Човешкият мозък тепърва има да развива способностите си! Ние не знаем и стотна от красотата на Всемира! Трябва ни повече и по-качествен живот, за да постигнем себе си. Нашето естествено състояние е да сме свободни и щастливи, да ходим където искаме и да живеем в любов. Ние имаме потенциал за нови знания и умения. Но да си спомним, че тъжен е пътят на мъдростта. Можем много. Но да бързаме полека.

Учените се позовават САМО на откритите закони, но Природата е неизчерпаем източник на възможности. Човешкият мозък има много още накъде да върви в развитието си. Е, естествено има индивиди като ББ, които не само са достигнали пик в развитието си, но са го и надминали!хахаха

Това значи ли, че учените, които преди време ни учеха, че ние използваме само няколко процента от възможностите на мозъка не са прави? Не значи! Мозъкът може да е постигнал върха, но сега ние трябва да се научим да го използваме пълноценно. Че като чета писанията по форумите, някои изобщо не го използват.......

Човек не може да разбере неща, които не му е дадено да знае. - За това почтенните хора запазват мълчание , когато не разбират нещо , а не реагират първосигнално с хули и отричане, както това прави невежеството.

Май май мозъкът на тия учени се е изчерпал, а не на хората по принцип...

Това "откритие" има за задача да внуши на обикновенните хора,че са глупави и не трябва да разсъждават защо капитализма отрязва достъпът им до по-добро образование и здравеопазване.Едно ново,дори и оригинално,но платено съобщение.

Тези учени от Кеймбридж без да искат са си поставили диагноза: Изчерпили са се възможностите на т.нар. научно познание с неговите рационални методи и логически схеми, теории и хипотези и емпирически подход. Идва времето на истинското познание, което е директно - установяване на връзка с вибрацията на изследвания обект и тъкмо тук се проявява истинската сила и качества на човешкия мозък. А тези другарчета и техните събратя с ужас осъзнават, че стават излишни, а битието им в този му вид, изпразнено от смисъл. Естествено това ще се отрази и на финансирането...

Страшно си прав, ще смучиме знания направо от торсиона през рутера на Нибиру

някои неща си доста прав...

Тези да не са работили с представителна извадка от българи, включваща чалгари, мутри, манекенки, полицаи и редови простаци? Тогава твърденията им изглеждат напълно основателни.

Тия съвсем са сдухали капаците, нали уж са от кеймбридж. Човек има огромен потенциал за развитие, но трябва да забрави за материалното и да обърне внимание на душевното (не говоря за религии), само тогава човек би достигнал висини в развитието на интелекта. Но разбира се в един само материален свят това е възможно само за единици.

Уж кеймбриджианци, пък говорят бетер-кокни ! За мозъчните параметризации е ясно само едно : -- че се знае какво прави не-повече-от 10 ( Десет ! ) процента от него . ... А доказано-изчерпани са единствено-и-само възможностите за напредък в познанието на човека чрез познатите/ползваните-досега методи (базови теории, предикати, валидиращи процедури) за познание . -------------- ( Ей, ама тез да не би да са говорили за Доли ... или за последвалите по-сериозни сериозности ?! )

да , само незнам как толкова умни хора стигнаха до такъв тъп извод - или не са толкова умни или са много по тъпи!

и наж-накрая Саймън Лафлин разбра че тои е стигнал предела на човешката еволуця. браво. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това са пълни глупости!!

Тези заключения пет пари не чинят, защото не са взети предвид възможностите на Лъчо Мозъка :)

От всички изказвания се вижда, че ние българите сме най-големите учени и знаем всичко, още преди на запад да са го открили. Хвала на нашата нация, жалко че никой извън България не знае за нас.

Съдейки по новините които виждам дир се прави на гугъл. Е, удобство за коментарите. Но води до ичерпване на мозъка. Лека работа.

моя пък не !!!!

Твоя май отдавна се е изчерпал :П

Аз от прочетеното разбирам, че всички ние сме надминали Сократ и Леонардо и вече няма накъде... Та ако някой не е разбрал, че ББ и Азиз са венецът на творението, сега да го знае!

На Западна Европа и САЩ така им се иска - хората да бъдат тъпи и да мислят, че това дължи на обективни причини. Та нали тъпите по-лесно се управляват. А на учените са им платили да напишат за това. За пари какво ли не напишат. А че техните мозъжи там вече наистина са на свършване, това е истина. И не от ограничените възможности на мозъл, а защото живеят в ено потребителско общество и не знаят нищо друго, освен да смучат от целия свят ,като паразити-наскоми.

Простотията в БГ е достигнала нива недостижими за други страни.

Добро утро ! Човешкият мозък не се е изчерпал. Просто няма "мозък" т. е. мислене! Доказателството е елементарно, някой да ми каже , дали има своя мисъл !!

Ммм-дааа, постулата вече стана доказана теорема - "Количеството сиво вещество на Земята е константа". Проблема е в това, че населението непрекъснато нараства.

брее, бре, бре...на тези явно вече им е изчерпан... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Българският политик има още много хляб да изяде, докато мозъка му достигне възможностите на този мозък.

Едно става ясно -- на авторите на статията им са се изчерпали ресурсите и мозъците. Еволюционния принцип винаги може да излезе от състояние на изчерпване. Пък ако ще и да не е човека ами да са например кашалотите следващите най-интелигентни същества.

Да, човешкият мозък се е изчерпал ... Правилно ... В момента човешкият мозък е програмиран само да се граби ,програмиран е в култ към алчността ,парите, материалното ,пошлото ,низкото и антидуховното и антиморалното ... Какво да се прави- на това ни научиха американските мозъци .. долу американската с- ма и култа към материалното ... американската с- ма за прогрес се видя вече , че е демоде ... Само неосъзнатите български пъпковци- майкопродавци все още и вярват ... Навсякъде по света младите хора вече са против хамериканската малоумна и антиздравословна с- ма на развитие ...

Този ако дойде да изследва мозъците на нашата будна младеж по чалга клубовете ще получи много подвеждащи резултати, така че зависи какви са му били обектите на изследване...

С нас е свършено.Няма излизане от това състояне.Ще си останем малумни.И с криза.

Човешкият мозък е в състояние да се развива , ако получи допълнителни резерви от енергия и кислород. Това е проста задача за биохимици от Кембридж. Много сложна задача да се научат журналисти да си пазят личното си мнение и да публикуват само мнение на специалисти. Има хора за свръзки с общественноста навсякъде, за какво са ни журналистите, пита се в задачника.

Към18.30: Аз съм от Тракийските разкопки,и то качествено находище!

Питам се, дали при човекоподобните маймуни потреблението на енергия на мозъка е тъй фрапиращо по-ниска, отколкото при човека. Ако не, значи си правете сами изводите :)

бъдещият човек ще бъде с ядрен реактор отзад, за да добива повече енергия и с кислородна бутилка на гърба, за повече кислород. ето как ще продължаваме да израстваме интелектуа(на)лно :D:D

Наистина ме разсмя. Много забавен коментар на не много сигурна и достоверна новина. Браво!!!

Е как ще се изчерпа... ние ползваме толкова малка част...... глупости само по тея новини. Пълни глупости.

dir.bg се изчерпаха

изби рибата...:) ...+1 !

На тъпаците от ГЕРБ отдавна са се изчерпали жалките им подобия на мозък.

Шъ станиш свободен и щастлив човек! - Вервай ми...

Псевдо-новини от псевдо-информационни агенции...

Да се притесняват учените,аз подлежа на развитие

От тази статия можем да си направим един единствен извод: Мозъка на тези учени се е изчерпал. Както и на тези, които смятат че тези "учени" са прави. :) Не забравяйте как 18-ти век Френската академия на науките отрича съществуването на метеоритите с напълно резонните за времето си доводи, "че дори и да се допусне, че някога на небето е имало камъни, то те отдавна са паднали на земята и всеки, който твърди обратното е глупак или лъжец"

Тва го остай, ама като ми са изчерпи пениса, ко шъ праа?

Обади ми се

И това го твърдят учени при положение, че нищо не знаят за работата на човешкият мозък. Ако знаеха всичко за мозъка нямаше да има луди, психопати и т.н.

Това са абсолютни глупости! Теорията за това, че човек използва 10% от капацитета на мозъка си, къде отиват тогава? А с тази теория са съгладни доста от световните капацитети!

Няма такава теория, това са тиражирани от медиите сензационни глупости. Всеки си ползва мозъка на 100% (с изключение на хора с травми и увреждания), просто в даден момент работят 15-35% в зависимост от извършваната дейност. Също така, различните дялове на мозъка са с различна функция и т.н., така че няма начин и няма нужда всичко да работи заедно и наведнъж.

А, я продължавайте да търсите.....:-)))))

Човешкият мозък се изчерпа и ето - няма нито един коментар! Готиноооооооо.........................!

Поредната пропаганда... Някои среди се страхуват човек да не осъзнае възможностите си и на своя мозък че тогава.... А сега е лесно овчици колкото щеш, потребители, пионки, за какво им е мозък? Години наред много учени твърдят че човек използва 4-7% от възможностите на мозъка си, ако започне с 10%, 15% и т.н става страшнооо - нарича се пробуждане и всякакви идеологии и политики/ци изчезват.... При такива публикации винаги помнете че няколко хиляди години официалната версия е била че "замята е плоска" !

Вие да не се чувствате засегнати, че реагирате така, вместо да изкажете свое лично мнение - та дори и то да е погрешно?!

Моя мозък откога се изчерпа, тия учени сега чак го разбраха.

Слушайте само 10 секунди някой от маниашките монолози на пожарникаря, и ще се убедите, че неговият мозък отдавна се е изчерпал.

У Урковците не може нещо да се изчерпи, когато то липсва. "Белите" якички използваха и използват яките момчета с качулки безпардонно 22 години. Една такава кър-пичка за бърсане на далавери е бат' Бойко. 300 - 400 спортиста станаха курбан на парите и от тях останаха само качулки.

Коментари - Човешкият мозък се изчерпа | Днес.dir.bg

Човешкият мозък се изчерпа

Възможностите на човешкия мозък са достигнали своя предел, защото законите на физиката и физиологията вече не позволяват значително да се увеличи мисловната дейност на хората. Интелектът ни е достигнал своя най-висок връх.

Обратно в новината

Коментари - Човешкият мозък се изчерпа | Днес.dir.bg

Коментари

Пълни глупости. Докога ще хрантутят такива псевдоучени? Няма, няма пък се изцепи някой от тях. Но това говори лошо за състоянието на науката. А черепът, както всички кости и органи могат да растат и да се развиват до непредсказуемост. Това означава, че място и нови възможности винаги ще има. Отделно хората се учат и придобиват интелигентност от природата, а това отношение има да опознаваме цял космос.

Защо си мислите, че уменията и познанието е посредством само мозъка - и аз не разбирам как така са стигнали до това заключение, но не се учудвам. Мозъка в ограничен, той е просто една дреха на съзнанието. Интересното е, че във далечния изток до този извод, са стигнали преди хилядолетия, а не са учили в Кембридж. ;)

Ако мозъкът беше толкова прост, че да можем да го разберем, щяхме да сме толкова прости, че нямаше да го разберем. Иначе... има два вида хора: - такива, проИЗЛЕЗЛИ от маймуните. - и други, все още не проИЗЛЕЗЛИ от маймуните.

Тия в Кеймбридж направо спукаха тъпана! Човешкият мозък тепърва има да развива способностите си! Ние не знаем и стотна от красотата на Всемира! Трябва ни повече и по-качествен живот, за да постигнем себе си. Нашето естествено състояние е да сме свободни и щастливи, да ходим където искаме и да живеем в любов. Ние имаме потенциал за нови знания и умения. Но да си спомним, че тъжен е пътят на мъдростта. Можем много. Но да бързаме полека.

Учените се позовават САМО на откритите закони, но Природата е неизчерпаем източник на възможности. Човешкият мозък има много още накъде да върви в развитието си. Е, естествено има индивиди като ББ, които не само са достигнали пик в развитието си, но са го и надминали!хахаха

Това значи ли, че учените, които преди време ни учеха, че ние използваме само няколко процента от възможностите на мозъка не са прави? Не значи! Мозъкът може да е постигнал върха, но сега ние трябва да се научим да го използваме пълноценно. Че като чета писанията по форумите, някои изобщо не го използват.......

Човек не може да разбере неща, които не му е дадено да знае. - За това почтенните хора запазват мълчание , когато не разбират нещо , а не реагират първосигнално с хули и отричане, както това прави невежеството.

Май май мозъкът на тия учени се е изчерпал, а не на хората по принцип...

Това "откритие" има за задача да внуши на обикновенните хора,че са глупави и не трябва да разсъждават защо капитализма отрязва достъпът им до по-добро образование и здравеопазване.Едно ново,дори и оригинално,но платено съобщение.

Тези учени от Кеймбридж без да искат са си поставили диагноза: Изчерпили са се възможностите на т.нар. научно познание с неговите рационални методи и логически схеми, теории и хипотези и емпирически подход. Идва времето на истинското познание, което е директно - установяване на връзка с вибрацията на изследвания обект и тъкмо тук се проявява истинската сила и качества на човешкия мозък. А тези другарчета и техните събратя с ужас осъзнават, че стават излишни, а битието им в този му вид, изпразнено от смисъл. Естествено това ще се отрази и на финансирането...

Страшно си прав, ще смучиме знания направо от торсиона през рутера на Нибиру

някои неща си доста прав...

Тези да не са работили с представителна извадка от българи, включваща чалгари, мутри, манекенки, полицаи и редови простаци? Тогава твърденията им изглеждат напълно основателни.

Тия съвсем са сдухали капаците, нали уж са от кеймбридж. Човек има огромен потенциал за развитие, но трябва да забрави за материалното и да обърне внимание на душевното (не говоря за религии), само тогава човек би достигнал висини в развитието на интелекта. Но разбира се в един само материален свят това е възможно само за единици.

Уж кеймбриджианци, пък говорят бетер-кокни ! За мозъчните параметризации е ясно само едно : -- че се знае какво прави не-повече-от 10 ( Десет ! ) процента от него . ... А доказано-изчерпани са единствено-и-само възможностите за напредък в познанието на човека чрез познатите/ползваните-досега методи (базови теории, предикати, валидиращи процедури) за познание . -------------- ( Ей, ама тез да не би да са говорили за Доли ... или за последвалите по-сериозни сериозности ?! )

да , само незнам как толкова умни хора стигнаха до такъв тъп извод - или не са толкова умни или са много по тъпи!

и наж-накрая Саймън Лафлин разбра че тои е стигнал предела на човешката еволуця. браво. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това са пълни глупости!!

Тези заключения пет пари не чинят, защото не са взети предвид възможностите на Лъчо Мозъка :)

От всички изказвания се вижда, че ние българите сме най-големите учени и знаем всичко, още преди на запад да са го открили. Хвала на нашата нация, жалко че никой извън България не знае за нас.

Съдейки по новините които виждам дир се прави на гугъл. Е, удобство за коментарите. Но води до ичерпване на мозъка. Лека работа.

моя пък не !!!!

Твоя май отдавна се е изчерпал :П

Аз от прочетеното разбирам, че всички ние сме надминали Сократ и Леонардо и вече няма накъде... Та ако някой не е разбрал, че ББ и Азиз са венецът на творението, сега да го знае!

На Западна Европа и САЩ така им се иска - хората да бъдат тъпи и да мислят, че това дължи на обективни причини. Та нали тъпите по-лесно се управляват. А на учените са им платили да напишат за това. За пари какво ли не напишат. А че техните мозъжи там вече наистина са на свършване, това е истина. И не от ограничените възможности на мозъл, а защото живеят в ено потребителско общество и не знаят нищо друго, освен да смучат от целия свят ,като паразити-наскоми.

Простотията в БГ е достигнала нива недостижими за други страни.

Добро утро ! Човешкият мозък не се е изчерпал. Просто няма "мозък" т. е. мислене! Доказателството е елементарно, някой да ми каже , дали има своя мисъл !!

Ммм-дааа, постулата вече стана доказана теорема - "Количеството сиво вещество на Земята е константа". Проблема е в това, че населението непрекъснато нараства.

брее, бре, бре...на тези явно вече им е изчерпан... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Българският политик има още много хляб да изяде, докато мозъка му достигне възможностите на този мозък.

Едно става ясно -- на авторите на статията им са се изчерпали ресурсите и мозъците. Еволюционния принцип винаги може да излезе от състояние на изчерпване. Пък ако ще и да не е човека ами да са например кашалотите следващите най-интелигентни същества.

Да, човешкият мозък се е изчерпал ... Правилно ... В момента човешкият мозък е програмиран само да се граби ,програмиран е в култ към алчността ,парите, материалното ,пошлото ,низкото и антидуховното и антиморалното ... Какво да се прави- на това ни научиха американските мозъци .. долу американската с- ма и култа към материалното ... американската с- ма за прогрес се видя вече , че е демоде ... Само неосъзнатите български пъпковци- майкопродавци все още и вярват ... Навсякъде по света младите хора вече са против хамериканската малоумна и антиздравословна с- ма на развитие ...

Този ако дойде да изследва мозъците на нашата будна младеж по чалга клубовете ще получи много подвеждащи резултати, така че зависи какви са му били обектите на изследване...

С нас е свършено.Няма излизане от това състояне.Ще си останем малумни.И с криза.

Човешкият мозък е в състояние да се развива , ако получи допълнителни резерви от енергия и кислород. Това е проста задача за биохимици от Кембридж. Много сложна задача да се научат журналисти да си пазят личното си мнение и да публикуват само мнение на специалисти. Има хора за свръзки с общественноста навсякъде, за какво са ни журналистите, пита се в задачника.

Към18.30: Аз съм от Тракийските разкопки,и то качествено находище!

Питам се, дали при човекоподобните маймуни потреблението на енергия на мозъка е тъй фрапиращо по-ниска, отколкото при човека. Ако не, значи си правете сами изводите :)

бъдещият човек ще бъде с ядрен реактор отзад, за да добива повече енергия и с кислородна бутилка на гърба, за повече кислород. ето как ще продължаваме да израстваме интелектуа(на)лно :D:D

Наистина ме разсмя. Много забавен коментар на не много сигурна и достоверна новина. Браво!!!

Е как ще се изчерпа... ние ползваме толкова малка част...... глупости само по тея новини. Пълни глупости.

dir.bg се изчерпаха

изби рибата...:) ...+1 !

На тъпаците от ГЕРБ отдавна са се изчерпали жалките им подобия на мозък.

Шъ станиш свободен и щастлив човек! - Вервай ми...

Псевдо-новини от псевдо-информационни агенции...

Да се притесняват учените,аз подлежа на развитие

От тази статия можем да си направим един единствен извод: Мозъка на тези учени се е изчерпал. Както и на тези, които смятат че тези "учени" са прави. :) Не забравяйте как 18-ти век Френската академия на науките отрича съществуването на метеоритите с напълно резонните за времето си доводи, "че дори и да се допусне, че някога на небето е имало камъни, то те отдавна са паднали на земята и всеки, който твърди обратното е глупак или лъжец"

Тва го остай, ама като ми са изчерпи пениса, ко шъ праа?

Обади ми се

И това го твърдят учени при положение, че нищо не знаят за работата на човешкият мозък. Ако знаеха всичко за мозъка нямаше да има луди, психопати и т.н.

Това са абсолютни глупости! Теорията за това, че човек използва 10% от капацитета на мозъка си, къде отиват тогава? А с тази теория са съгладни доста от световните капацитети!

Няма такава теория, това са тиражирани от медиите сензационни глупости. Всеки си ползва мозъка на 100% (с изключение на хора с травми и увреждания), просто в даден момент работят 15-35% в зависимост от извършваната дейност. Също така, различните дялове на мозъка са с различна функция и т.н., така че няма начин и няма нужда всичко да работи заедно и наведнъж.

А, я продължавайте да търсите.....:-)))))

Човешкият мозък се изчерпа и ето - няма нито един коментар! Готиноооооооо.........................!

Поредната пропаганда... Някои среди се страхуват човек да не осъзнае възможностите си и на своя мозък че тогава.... А сега е лесно овчици колкото щеш, потребители, пионки, за какво им е мозък? Години наред много учени твърдят че човек използва 4-7% от възможностите на мозъка си, ако започне с 10%, 15% и т.н става страшнооо - нарича се пробуждане и всякакви идеологии и политики/ци изчезват.... При такива публикации винаги помнете че няколко хиляди години официалната версия е била че "замята е плоска" !

Вие да не се чувствате засегнати, че реагирате така, вместо да изкажете свое лично мнение - та дори и то да е погрешно?!

Моя мозък откога се изчерпа, тия учени сега чак го разбраха.

Слушайте само 10 секунди някой от маниашките монолози на пожарникаря, и ще се убедите, че неговият мозък отдавна се е изчерпал.

У Урковците не може нещо да се изчерпи, когато то липсва. "Белите" якички използваха и използват яките момчета с качулки безпардонно 22 години. Една такава кър-пичка за бърсане на далавери е бат' Бойко. 300 - 400 спортиста станаха курбан на парите и от тях останаха само качулки.