Москва и Вашингтон разчистват останките: Какво си казаха Блинкън - Лавров в първата им среща

Украйна, Навални, пандемията, климатичните промени, Северна Корея, Иран и Афганистан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние се оказахме с няколко милиарда под руските ледове!

Преди и след разговорите е поредното доказателство за лицемерието на краварите които обаче си вярват че и другите им ''вярват''..

"Но ако Русия се държи агресивно с нас, ние и нашите партньори и съюзници ще отговорим", предупреди той.'':))) по голям майтапчия от този кравар едва ли може да има в момента след байдъна разбира се...Та какви ''останки'' са разчиствали и от кого че не се сещам...

Бой по кравите. Бой бой бой

Едно време пак имаше среща САЩ-СсСсР в Рейкчвик! Малко след това сссР се разпадна! Не бива да се радвате на срещите там, руски тролчета! :)))))))))

А помниш ли катастрофата Виетнам? Ния я помним. Там говедарите показаха какво могат. Още помнят как виетнамците ги биха като маче от дирек. С Русия няма да е по-различно. Там ще има голям бой, и те говедарите о знаят. И внимават в картинката.

Това не е някаква мизерна средновековна държавица със старо въоражение, като ИРАК. Или Либия...

Мда! раСССия хич не е мизерна средновековна държавица! Хи Хи Хи

Е раасистите са велики тролче...Но свиват перушините като стане дума за Русия.

Паша Пашуля мизерната говнюля квичи на умрело ббаахаха

Ако погледнем Тръмп и Байдън, хвани единия и удари другия. Виж какво излъчване имат Китаеца и Японеца примерно, та ако щете и Путин. И знаят повече от 1 език като Баце.

Мда! ПутКин има голямо излъчване! Дядка 160см висок с вдигнати ръце и с ботокс в бузките! Да паднеш от смех!

Ами Америка се изнася от Афганистан, Северна Корея има бомбата а Иран върти центрофугите за уран, както и е основен износител на петрол за Китай. Украйна помириса 40000 тежко въоръжена армия на границата си и толкоз. Така че ние не сме кьорави и виждаме какво става. Та евреите могат да се репчат само на Палестина.

Блинкен е евреин, Лавров - арменец. Моше или Гарабед...

а ти обикновен 'резак'-циганин.

Дрогаре, колкото и да се напъвате да викате на розовото - червено, педерацията си е педерация, особено Руската!

Обиждан редовно от неграта в базите

не “обиждан” а “обгрижван”

Ха ха ха... Точно!

МЕЖДУ ТЕМ Россия занимает первое место в мире: Экономика: - Самый низкий внешний долг по отношению к ВВП страны! - 1 место по производству авиационного титана! - Крупнейший в мире производитель высокообогащённого урана для нужд атомной энергетики! - 1 место в мире по общей стоимости произведённых алмазов! - 1 место в мире по производству палладия! - 1 место в мире по количеству одновременно сооружаемых АЭС за рубежом! - 1 место в мире по поставкам на экспорт средств ПВО средней и малой дальности! - 1 место в мире по экспорту пшеницы (с 2016)! - 1 место в мире по производству ржи, овса, ячменя, сахарной свёклы, подсолнечника, гречихи, смородины, малины! -1 место в мире по экспорту истребителей - 1 место в мире по экспорту новых основных боевых танков! - 1 место в мире по добыче нефти! - 1 место в Европе по объёмам денежных переводов трудовым мигрантам! Инфраструктура и транспорт: - Самый большой в мире ледокольный флот, также единственный атомный ледокольный флот в мире! - Самая протяжённая в мире сеть электрифицированных железных дорог! - 1 место в мире по числу оснащённых троллейбусами городов! - 1 место по количеству ТВ станций! - 1 место в Европе по числу пользователей интернета! - Крупнейшая энергосистема в мире! - 1 место в мире по количеству ядерных боеголовок! Наука и технологии: - 1 место по количеству ежегодных космических запусков! - Единственный в мире плавучий космодром - Единственная страна в мире, эксплуатирующая серийные установки связи для подводных лодок в СНЧ/КНЧ диапазоне радиоволн! - Единственная в мире страна, владеющая технологиями создания быстровозводимых радиолокационных станций (РЛС) для отслеживания стартов ракет! - 1 место по обогащению изотопов урана 40 % (23 000 из 57350), США — 20 %, Франция — 15 %, на объединённую Германию-Великобританию-Бельгию приходится 22 %! - Самый дешёвый проводной интернет среди 50 крупнейших по объёму ВВП стран! - Рекорд дальности передачи по сети Интернет 1Тб/сна расстояние 500 км на российском оборудовании Т8! - 1 место в мире по открытию химических элементов в XXI веке! - 1 место по количеству выигранных международных студенческих олимпиад по программированию за последние 10 лет!

думи САЩ са бананов колос на дървени трупчета.Никой не се интеруса от тях освен няколко европудела.Нека си преживеят перестройката и каквото остане от тях остане.

САЩ нищо не може да направи освен да декларира в говорлни.САЩ -иконима като Зимбабве с фондова борса фалирала, инфалция вече 20% на годи.баз, колосален дефицит по всички систме и бедно население дори работещо около 75% .Няма ход освен война но не може дая води защото е технологично изостанала спрумо голечите сили Русия иКитай в това отношение.

С Алцхаймер президент и дъртофелници в Сената и Конгреса от повече от 40 години Няма политик и шериф който да не е купен от Мафията

ще му говори Шойгу.

Не може до сравняваш политици с аристократично потекло и образовани в Харвард с такива от село с образование от милиционерската школа. Работата е ясна: Байдън подава сега моркова, а след това с мрежата и тоягата по-главата. Русия дори няма капацитета да играе в международната политика, тръгнали на първа сила да се правят. Като нашия 30 кг Никиш, дето тръгна да бие Юлиян 60кг и бе нокаутиран след 2 минути.

Америка няма политици има само клошари -60 члн.купонници ,102 млн.здравно неосигуени ,20 " от смътните случайи на ковид от в целият свят,50 % от световното потребелние на наркотици в света, 25 тлрн.вънине дълт, 2,5 трлиниа месечно бюджоетен дефицити и колосален търговски дефицит.Не може такава страна да направи каквото и да е на самодостантъчни и икономикщи итакива с военно технолоично превъзфодство поне 15 години напред -Русия иКитай .Късно елибе за китка.

Забрави най-важното: Бият негрите :))

_stankow

Не е вярно, не ги бият. Вече. Само от време на време задушават някой или го застрелват.

Америка ще реши съдбата на Русия и дали изобщо тази държава ще продължи да съществува. Всичко зависи от могъщата Америка. Какво решение ще вземе. Дали за преговори и сътрудничество или ще реши да закрие Русия и сложи край на държавата им.

проблема е че САЩ са като Зимбабвес фондова борса ама фалилара и вътре тече гражданска война/перестройка/.Може само да умори от сямх руснаците.Факт вече с10 годишна давност.

Рачков, разби ме, колега! Всеки път си мисля, че вече ти знам всичките лафове и всеки път изкарваш някакъв неутронен лаф, дето разкъсва мрака. рева от смях! Благодаря ти! Оправи ми деня.

Русия е слаба икономически.Санкциите я съсипаха.Щом Роскосмос заяви официално че спира работа поради липса на американски технологии и материали,Русия няма избор.Съюзът и поддръжката от Китай е лоша работа.От две години там се учи че Сибир е китайски отнет от Русия през 19 век

хахахахаххахаа Роскосмос който още поддържа космическата програма на САЩ и им доставя ракетнни двигатели, руските проектантски бюра оито проектират 3/4 от технологиите на Бониг /бюрата в Моска и Иркутск/ , и накрая икономически санкции на наСАЩ които са едни въздухарски балони. и които само помогнаха на Русия за завземе още ъвншни пазари и да изтласка САЩ които и без тона нощи не произвеждат и жиевеят в колосале ндълг бюджетен дефицит и търговски дефицити които вямат и Зимбабве и Сиера леоне

Абе руски капут. Ти не четеш ли? Без щатска технология и електроника роскосмос може да прави само прашки.

Руската империя е оставила огромен човешки, териториален и материален ресурс, който после болшевиките с пословичната си некадърност пропиляват и за миг създават впечатлението, че СССР са във възход. Било е като на мангал да дадеш милион лева кредит - да за момент мангалът ще стане златен Азиз, след което ще живее още по-мизерно от преди. Руската империя е била мизерна държава, но с потенциал за развитие. Руската федерация е труп в реанимация. Ще са щастливи, ако след 100 години управляват районите около Москва и Ленинград.

Те може и да преговарят. Но това не променя нещата. Американската политика си има принципи. Единият от тях се изразява с нашия лаф "Бог забавя, но не забравя!" Та американците със сигурност ще накажат Русия, ще я изолират от света. Ще я разорят, ако решат. Не са решили, не са го направили. Иначе всичко зависи от Белия дом. Както по времето на Рейгън.

"американската политика си има принципи" хахаха! Ето какво казва Картър за тези "принципи": "А знаете ли защо, аз нормализирах дипломатическите отношения с Китай през 1979 г. От 1979 г. знаете ли колко пъти Китай е воювал с някого - нито един път. А ние сме във война", коментира Картър. "САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години", обяснява Картър. Той определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи". --- САЩ са просто един световен терорист, което не го отричат вече дори и американски президенти като Картър, който е легенда от Студената война!

отгоре САЩ официално се отказаха от санкции относно северен поток 2.Идат като тирги бягат като овци.Защо? Ами просто защото всички хартиенти санкции и деклариции и заплахи от страна на САЩ спрямо Русия са едни вицове за които е ясно на самите САЩ че нищо немогат да направят.САЩ са хартиен тигър и нямат ресурсите нито военни нито икономически нито политически срещу Русия и Китай.Факт

Нищо не са се отказали. Виж сега, краварите са пословични шизофреници. От една страна няма да налагат санкции на германскии компании за да не пречат директно на Германия, но от друа страна ще налагат санкции на руснаците и ще спъват проекта, с което пък да им пречат да реализират проекта, че не бил добър за Германия. Те краварите знаят най-добре кое за кого е най-добро, да не си помислиш друго.

Путин и президента на Китай поставиха началото на разширението на китайска АЕЦ с нови руски 4 огромни реактори Тази АЕЦ става най голяма в света . Само руските реактори са ковани,а не заварявани

Какво точно са си казали широката "публика" няма да узнае, но е налице че няма и помен от заканата на Байдън към Путин "че го познава и ще си плати за всичко". Колкото и да са силни щатите все пак си дават сметка че не бива са захващат на смъртоносната игра "руска рулетка", а тази проява на здрав разум от двете страни е от полза за всички по света.

Schilo

Щатите направиха нещо, което до преди 10 години беше немислимо- съюз между Китай и Русия. В същото време изгубиха и Турция. Все неща, които имат и геостратегимеско значение. С тяхна "помощ" руснаците стъпиха здраво в Азия, Латинска Америка, Африка, като отлива от Ивропа е нищожен, главно на дипломатично ниво. Нещо в търговските отношения между Европа и Русия да се е случило осезателно? Факт е, че янките спряха и усилията си за преустановяване на СП 2, който пък е от жизнено важно значение за икономиките в Западна Европа. Явно в Бялата колиба взеха да се усещат.

""Но ако Русия се държи агресивно с нас, ние и нашите партньори и съюзници ще отговорим", предупреди той." Какво двуличие! Ако някой се държи агресивно спрямо другия, то това е именно САЩ! Години наред САЩ обявяват Русия за "враг номер едно", докато Русия едва тази година ги обяви забележете израза- за "неприятелска" страна. Дълги години Путин казваше за американците при обръщенията си- "нашите приятели". После след като отсрешната страна не спря да ги плюе, той смени израза на "нашите партньори", докато накрая спря да ги именува и да им обръща внимание, но забележете - никога Русия не е изпадала в антиамериканска истерия така както Щатите са изпаднали в антируска истерия!

Руснаците са слаба ракия! Защо се съгласяват да обсъждат навални и украйна?! Позицията им към САЩ трябва да бъде "Навални и Украйна вас не ви късае и ние отказваме да говорим с вас по тази тема. Можем да говорим за Сирия Иран или времето в Берлин ако искате"

На Земята ще останат плъхове,хлебарки,Скрипали,Дуда,Гебрев,гащите на Навални и разцепена та от Антифа халка на Павел

Schilo

Мдааа, Вашингтон най-накрая прозря, че няма как без Русия. Руснаците постигат своето, като го правят целенасочено, бавно, поетапно. Така ли историята не научи т.нар. "Западен свят", да не се е.ава с тях и да търси диалог преди всичко?

И къде го видя това шиленце ?

Schilo

Павче-говнявче, нещо май си в истерия. Изчакай, ще ти спуснат опорни точки. С тях по-умен изглеждаш. Иначе си те знаем, колко струваш!!!! След срещата между Байдън и Путин, изчащай преди да се изсипеш, че си показваш простотията в пълен блясък. А сега, вземи си валидолче, че да не се гътнеш.

Ти мина през консулството вече шиленце постано и у тебя и опорки и капейки ест ?

Schilo

Павче, като ти чета воплите те оприличавам с настъпано червейче. Много си жалък , бе. Ясно е, че изливаш и комплекси, освен , че захлебваш, ама карай я по-спокойно, че и други изненади те чакат от твоите.

Абе по-скоро в огледалото констатираш посерко смешен :)))

Schilo

Павчееее, истериятаааа. Овладей я.

Това е смях шиленце , на бъркай отново с твоето :)))

Алоо, дежурния трол на Дира???Пак си тука под всеки коментар с по няколко отговора. Тази година ще минеш ли в четвърта група или ще потретват пак в трета? :-))

Тази нова нормалност (виж снимката) яко вони.

Що не си погледнеш в гащите?

Слагай маската!

Стандартна пиндостанска политика. Навряха се, получиха през гьон-сурата, натопиха "приятелите" и се изнесоха да подсмърчат в страни. А сметката - тя е за съюзниците.

а помните ли допреди няколко месеца каква радост беше за соросите, като дойдоха демократите на власт, как щели да разкажат играта на Русия, щото републиканците / Тръмп били много меки с нея. Е, ся демократите почват да омекват, и още ще омекват, до следващия вой, кога ще дойдат републиканците на власт, и да сложат Русия на мястото и. Ах мечти,мечти....

Там няма да има никакви партии

Нещо как шаломов взе да забранява партиите в рашка ?

Асоциираш с капейките в твоят и си мечтаеш за цент защото един такъв е кило капейки ли рожбо на брежнев която лично е раждал ?

Schilo

Павчо, колко партии има в САЩ?

Оооо , шиленце , въртиш ли геврека ?

Schilo

Ако си ти геврека те въртя! Яко! Ама и твоите така те връткат, че си като вентилатор вече.

Как аз майка ти ? Можеш само да си мечтаеш :)

Schilo

Явно добре забавляваш господарите си с врътливите си движения а, Павчо?

Ти като крепостен си мислиш , че всички имат гасудари ли шиленце ? Е , объркало си се , само тия като теб сволоч :)

Schilo

Павчеее, пак си е объркал. Не мисля, че всеки има господар. Аз например, господари нямам, но ти по всякакъв начин показваш, че имаш и си зависим от тях.

Фактите друго говорят тавариш крепостен ;)

Schilo

Така е- фактите те оборват тотално.

Крайно време е да вденеш , че фактите не ги говори тасс крепостна мурзилке :)

"Но ако Русия се държи агресивно с нас, ние и нашите партньори и съюзници ще отговорим", предупреди той." --- НАТО трябва да се разкара от границите на Русия и Китай и чак тогава може да има претенции кой как се държи с тях и в частност с краваристан.

Съединените щати ще се опитат да разположат своите войски, които в момента се намират в Афганистан, в съседни страни, каза Сергей Наришкин, ръководител на руската служба за външно разузнаване. Думите му са цитирани от РИА Новости. "Разбираме и дори разполагаме с информация, че се правят и ще се правят такива опити. И ние много се надяваме, че не само партньори, но и съюзници в Организацията на договора за колективна сигурност няма да се съгласят с това", каза ръководителят на руското разузнаване. По-рано Wall Street Journal съобщи, че след изтеглянето на войските от Афганистан, САЩ възнамерява да разположи своя контингент в страните от Централна Азия, по-специално в Узбекистан и Таджикистан. ---- Не е проблем, когато се разполагат американски войски по границата на Русия, но е проблем, когато Русия разполага както прецени собствените си войски в рамките на собствените си граници. Нагли кравари. Като се почне от Чечня и се мине през Грузия и Украйна - всички тези конфликти бяха разпалвани и финансирани от краварите, което беше използвано като повод да си закарат военните в близост до Руските граници. Дори Картър неотдавна определи САЩ като най-агресивната и войнстваща държава в света: "А знаете ли защо, аз нормализирах дипломатическите отношения с Китай през 1979 г. От 1979 г. знаете ли колко пъти Китай е воювал с някого - нито един път. А ние сме във война", коментира Картър. "САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години", обяснява Картър. Той определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи".

Нас като съюзник да не ни брои.

Твая рашка никой за нищо не я брои , споко :)

А защо са тия срещи на върха с Лавров ако никой не я брои ? Защо Блинкън не се е срещал с наш Боце ?

ще му говори Шойгу.

Какво са си казали - поделили са си зони на влияние и държавици дето да цицат и тормозят! И моля Ви - не казвайте, че само американците го правят!

Че станахме от 5 млн. На 9 млн През 1986 г. станахме 26 място в света по Всеобщият показател на ООН включващ всички отрасли от икономика до здравеопазване и от. Като колония на Сащ за 30 г станахме пак 5 млн.и нямаме никакво производство.

На 26то място през 86 та не сме били защото бяхме на последно в сив , а самият сив беше третият свят ! Иначе какво да прави човек затворен е лагер освен да се множи тролче ?

Снимката е достатъчно показателна, единият е за спазване на правилата, а другият - той е над закона ,правилата не са за него!

А мунчо в пълна изолация остана с повяхнала Кунка и големи рога !! Всичките баджанаци си направи министри

всички които застават на страната на румен радев трябва да са наясно че застават на страната на комунистите. и по късно ще трябва да слушат и слави трифонов. мафията ще трябва да избира между бсп и слави. защото след тез избори едната ще изчезне.

Тъпа...

Глупав и половина си ти,тролче

Истината е, че каквото и да приказват руснаците, каквото и да се разбират, докато не се изтеглят от Крим, Абхазия и Южна Осетия - ще са си педераси. Само Ердоганофил може да се преклатя пред Путинската агресия и окупация!

Разговорът е протекъл по следния начин: Лавров към Блинкен - дай да се разберем по човешки. Блинкен към Лавров - не съм сигурен . Лавров към Блинкен - тогава срещата ще продължи Шойгу , аз се оттеглям? И след този анонс следва разведряване.

Разведрили се като разбрали , че шайгу помпа гнома в Сибир :)))

И Антифа ти скъса халката, но ние мълчим защото ти съчуствуесмв

Пак с огледало си приказваш зайчик и констатираш ?

Захарова е продължила и е влязла на четири крака с пухче за брисане на прах отзад.

Колко па да са недоволни американците от изгонването на дипломати ? Виж от друга страна в рашка опашките за УС визи за станали по-големи а взимането на такива , по-трудно.

Всеки, който вземе виза, заминава и става шпионин, за да работи за благото на Русия!

За да се буди като теб със заветните пет рубли между бузките сутрин ?

Снимката показва всичко: Маскирания пандемик- със всичките симптоми на пандемия и криза и Лавров нормално изглеждащ външрн министър на суверенна държава от свободния свят.

Хах , "свободният свят" на крепостните :)))

Хахахаххихихш.... В Рашка вече в ГУЛАГ вместо да чукат камъни са вързали затворниците на компютри да тролят в името на Великия вожд. Само това може да обясни лавината помия дето се излива оттам.

Добра новина, няма да се крия вече в мазето от разни вируси и бомби. хе-хе