Мощен взрив в къщата на българин в Германия, стотици са евакуирани

Собственикът на сградата е в болница с откъсната ръка и в кома, подозират го за наркотици и сглобяване на бомби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тепърва ще ни славят новите българи, на които боко им раздаде паспорти за по $5 хил ..

Емигранти,мигранти и балканци. Хубавато ли ти е Господине, а дано ти мине.

Това българите са опасни хора, наследници на Чингиз Кхан, крадливи, завистливи, ебливи..

Къде ги тез ебливите? Само джендъри сте вече...

При производство на амфетамини често стават сакатлъци.

Аз пък си мислих, че като имаш немски паспорт си немец?! Нещо на дискриминация ми намирисва.

мдаа българите са всеизвестни с мерака си да правят бомби и да ги взривяват тук-там даже после поемат и отговорност че и аллах споменават ..... !!!!

и германските паспорти ги обичат най-много!!!!

"43-годишен българин с германски паспорт". Това е немец от български произход.Ако беше за нещо хубаво немските медии, щяха да отбележет, че си е немец. Но, там търсят да очернят всичко от източна европа.

Как пропусна да забележиш, че написаното е в българска медия. Дупедавци им се казва на такива писачи. Плюс, наистина може да е циганин, като знам как лъжат нашите журналисти, не немските.

С рязана пишка ли е? Ако да, то е на всички ясно за какво става дума!

А защо не се напише името на този "българин", защото в последните години много "бежанци" станаха такива.

Един от гласоподавателие на Радан, бе застигнат от съдбата - Господ му откъсна ръката, за да внимава за кого ще гласува следващия път.

Сега се опитай и Путин да вкараш в коментарите и получаваш+3цента.

извратен..тъп.кси

Започнахме да изнасяме ноу-хау и в Европа. Подозирам че Шенген скоро няма да видим при такива закачки.

Тоя бил с германски паспорт. Кво сме му виновни ние.

германски медии не съобщават за национална принадлежност, паспорт или други подробности на този мъж на възраст 43 години. Намерените вещества поотделно не са опасни, но в комбинация могат да предизвикат взрив, или да се използват за производтсво на дрога.

Ще раздава знания и умения на терористи как от наркотици се правят бомби.

Щом се посочва, че е с български паспорт, че и сам, собственик на къща, я някой сириец, на когото са дали гражданство.

Абей, неграмотниц, четете ли и ако четете, осмисляте ли прочетената информация!!!! 43-годишен българин с германски паспорт !!!!!!!

Чукча писател, чукча не читател!

"По неофициална информация на германските медии, е възможно къщата на 43-годишния мъж да е ползвана като място за сглобяване на бомби или за нарколаборатория." Хаха .. "по неофициална информация било възможно" ...

В къщата на българин, а ? А не става ли дума за гражданин с български документ за самоличност? Защото те вече дори и в германия са наясно, че колкото немеца Мехмед е немец, толкова и Мюмюн е българин!

Мюмюн ако е ходил на училище, то е колкото да крепи чина да не падне и едва ли разбира от химикали, така че мн вероятно наистина да си е българин.

На Мюмюн някой му е направил бомбата, щото Мюмюн наистина е тъп турчин или циганин. И именно защо е тъп турчин или циганин се е самовзривил.

Няма лошо от малко празноглав расизъм.

.. му името на тоз к*апут!

Вари го, печи го, българинът си остава мошеник и престъпник.

Френки, ти от кой честен и порядъчен народ си!? Кажи си, не се срами! Ние, българите, сме толерантни, ще те разберем. Циганин, турчин, евреин....!?!?

естествено занзибарец, като Фредито

"ние българите сме толерантни" .. и малко самокритични ако станем грешка няма да имаме

Първият на снимката гермнаски полицай много прилича на героят на Донецк Арсений Павлович - Моторола.

А втория на снимката германски полицай много прилича на героя на Украйна Степан Бандера.

В германската полиция дя се е появил някой български милиционер-информатор.

Странно, в немската преса не се споменава каква националност е предизвикалия взрива. Ако се окаже, че не е българин ? - дира ще се извинят ли ?

Ето за това ни мразят навсякъде, а безвизов режим със САЩ ще видим "на марта в сряда"!

Ни сми ний, ве батей!

Това не е вярно. Всъщност американци и британци са много по-мразени по света. За българите е по-скоро легенда. Българите си правят мръсотиите помежду си, а пред чужденци са мишки, защото повечето са мишки.

Руснаци и българи са най-мразени. Няма начин да не се заселят някъде и да не се занимават с нещо незаконно, или да правят каквито и да е други мизерии.

Странно!!! Циг..и. с български паспорт е "българин", всякакви араби с български паспорти и те "българи"! Българин (не много ясно и доказано) с "германски" паспорт - пак българин!!! Накрая да не се чудите, като се окаже, че всеки боклук по света е все "българин"!!!

Българин да се наричам -първа радост е за мене :)

Първото доказателство за връзките на България с Ислямска държава! А онзи гърчавия ги канеше ислямистите и им организираше форуми в Правец по заръка на държавния департамент!

Излагация след излагация

Ще се окаже че този "българин" е с нетипично българско име, с македонски или албански произход, жител на Пазарджик, със силно изразено и специфично лицево окосмяване. После ходи обяснявай на хората, че тоя не е българин, а някакъв носител на български паспорт. Пък после Бойко да ходи да яде дюнери в знак на приятелство с брадатите животни.

Ама той даже не е "носител на български паспорт"!!!

Ами нека изчакаме ,ще разберем. Не говорете предварително

А защо е пипал взривове, да го питаш? Ама сега берял душа. А някой друг ли да страда заради този?Баси урудите има на този свят. Де да можеше да се изясни самоличността и политическата му принадлежност щеше да е много интересно.

Производството, съхранението и разпространението на опасни вещества трябва да се разглежда като тероризъм. Каква е разликата между взривяването и тровенето? Включително индустриите, които тровят, защото някои градове и села са по-зле от газови камери в концлагер.

Тоя "българин" в Ирак ли е роден, или в Афганистан, а?

Сомалия.

Във Факултето

сигурно е дългата ръка на Москва :)

а бомбата е ядрена :)

Този път щастливата случайност спаси десетки невинни германци, но дали ще е така следващия път? Меркел успя да превърне Германия от една спокойна и стабилна страна в една опасна територия.

Ма кат са дебили, що не.

Ако не беше Меркел, по твоята логика, тая бомба щеше да дръмне в Люлин.

абе, може би просто произвеждал ракия? За европейците всичко бухащо е бомба :)

Опитвал е да ферментира кривите краставици от задния двор, защото са забранени за продажба.

PEYTSCH

Германски паспорт не може да се купи. А за да получиш германско гражданство има железни условия като да можеш сам да се издържаш (и да си плащаш наемите редовно), да издържиш изпита по немски език и теста за политика и култура на Германия...Един циганин не може да се справи. Значи е турчин с образование...

НА баба ти хурката се казва! В Източна Германия върви бизнеса с фиктивни бракове по сметка! Получаваш гражданство след няколко години! Стига през това време да си чист и да не си нарушавал законите! Даже не е задължително да живееш през цялото време в Германия. А ако се ожениш за германка и осиновиш германче ставаш "натурален немец" точно на 4-тия месец! Вие платените панелни подлоги дето не сте излизали от люлинското гето нямате право на мнение по въпроса! Даже циганите от Троянските села знаят повече за германските уредби и закони от вас! платен нещастник ши.ан!

Малко са народите, които да са толкова умели в паразитизма като циганите. Но и соросоидитските нпо-рки много ви помагат в това отношение. Сами, знаете само да бирети джилязу и да изнасилвате бабички. И то пак под правната, медийна, политическа и международна защита на нпо-рките.

Аз съм се изнесъл от България, точно защото е станала кочина, както вие я описвате. Така е, не мога да си кривя душата, че се случват такива страхотии. Само трябва да знаете, че циганите правят това, защото се чувстват безнаказани. Един българин за подобно нещо ще го окаушат още същия ден! Кучето драги, в БЪЛГАРСКАТА ПОГОВОРКА, скача според тоягата! А тоягата е ръцете на българите от герб вече 10 години!

Циганин да прави бомба!

Козлодуйски бряг, бум!

boby, наври се там, откъдето са те измъкнали с форцепс!

Той с германски паспорт, нищо чудно да е от "малцинствата", ама иначе го пишете българин. А когато циганин, с български паспорт, извърши някой золум, го пишете българин!?

Когато се съобщава за цигани с български паспорти в Европа, се пише "българи". Щом този е с германки паспорт и гражданство, значи е германец. Етносът му може да е български, но може и да не е - това, че преди е имал българско гражданство не означава, че е етнически българин.

Едно от значенията на българин е смесен, така че не го приемайте лично. 99.9% от хората са смесени, останалото е въпрос на възпитание, ценности и воля.

Прочухме се! Терорист, камикадзе! Какво е викал преди експлозията?

Този специално е врещял "Бай Хой у Радини двори сузжук тъпчеше!!!"

Ма той набор на Зайков . Явно ловният сезон го откриха по- рано

jingiby

Новината е стара. Касае се за нарколаборатория. Българинът е бил местен наркодилър. Жалко е, но българин едва ли ще се бори за Нобелова награда по химия...

Новината е от преди два дни

Да не е преял с боб ...

"Българина" Мохамед ще да е, щом гръмнало, какъв друг ще е?

PEYTSCH

Не съм аз. Турско име от ДПС ще да е...

Където минем, трева не никне..

ай ся споко, то е същото и аз западняците, недей да забравяш че в българия има българи които са възпитавани да мразят друговерците.

Лошото е, че приписват изродщините ви на изстрадалия български народ.

търсил - намерил. точка.