4 пъти повече са случаите на морбили в Европа през 2017-а

Шарката морбили е отнела 35 живота в Европа през 2017 г., като през тази година случаите на болестта на континента са се увеличили четири пъти.

Обратно в новината

Коментари - 4 пъти повече са случаите на морбили в Европа през 2017-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради промитите мозъци на разни глупави мамички с модерни разбирания и криворазбрана информираност. Знанията на такива маминки са половинчати и ето резултата - завръщат се средновековни болести.

Я кажете колко деца с аутизъм, диабет и постваксинални усложнения има в сравнение, а не да плашите хората само със смъртни случаи от детски болести! И кои са от малцинствата и кои - не!

кажи нещо за кемтрейлса, илюминатите, как искат да те убият, как Сорос им е спонсор ?!

Интересно ми е защо не пишат какъв е процента на заболелите от морбили, които не са ваксинирани - всички, 50%, 15%? Същото важи и за смъртните случай - всички не са били ваксинирани? Нима в България има само 167 деца, които не са ваксинирани? А ако всички тези деца са ваксинирани - тогва каква е ролята на ваксината, защо са болни? Тази информация може много лесно да се получи. Странно защо СЗО не съобщава това? Също така ми е интерсно колко от заболелите са от ромски произход у нас и в другите държави?

при десет пъти повече циганя, даже е учудващо, че са само четири пъти повече случаите на морбили!

Официално сме като в Африканските страни. В Зимбабве май беше преди няколко години обвиниха запада, че им трови чаветата и масово спряха да ги ваксинират. В резултат на това там се вихри страшна епидемия от детски паралич и морбили. В Англия има умрели от дребна шарка. И това все от такива като лелките в бгмама, които вярват на всичко, което пише в Интернет.

Много бе, цели 35 души! Щото Испанката в началото на века отне живота едва само на 75 000 000 милиона души!

Испанския грип е бил през 1918г. по време на война... Сега говорим за предотвратими болести и родителска простотия.

деер

Ваксините са полезни и правилни , но по логиката на българското кисело мляко и с тях се занимат тарикатски , за да може едни хора да имат много много пари! Но и по същата логика Кантарджиев е кръгъл ..... щом твърди, че има нужда от грипната ваксина, след като всеки лекар, а не тарикат с медицинска диплома, знае, че ГРИП няма.

Скоро и ебола ще броите из Европа. Евро либертетата да продължават да канят всякакви диваци тук. Ай сиктир бе!

Когато пламне епидемията всички ще тичат да се ваксинират доброволно :)

След дъжд - качулка.

Не се посочва броят на инвалидизираните пациенти,преболедували морбили.Никак не са малко.Вече няколко епидемични вълни от тази болест отнеха стотици живота в САЩ. Модерни сме и сме против ваксините. В Средна Азия от години деца умират от детски паралич. Или остават приковани в инвалидни колички до живот. Модерни сме.

Сега е модерно да сме "модерни", нали имаме права, имаме право да оспорваме науката, после ще ревем и пак друг ще изкараме виновен, но на ли сме МОДЕРНИ.

на фона на 200 нови случаи на рак - и това на ден, статистиката ви е смешна. толкова са и падналите по стълби, ухапани от змии и тЪнЪ. и всичко това за да тровим децата с ваксини.

За рак ваксина няма, но за за много инфекциозни болести има. Обаче откакто стана модерно да се оплюват ваксините и хората да се лекуват от шарлатани със захарни хапчета и гола вода, инфекциозните болести почват да се завръщат. То това не е само в България, де, а е едно от негативните странични явления на интернета.

Стига вече с тия страшилки за смъртоносните морбили, бре, аман вече! Чудите се с какво да всявате паника и ужас у родителите! Ние като си боледувахме от морбили, рубеола, варицела - на цели групи в детската градина, и кво?! Всички си ги изкараха, заякнаха, укрепи им се имунитетът, бяхме много доволни, че по една седмица не ходихме на градина заради карантината и си седяхме вкъщи, а след това получихме имунитет за цял живот! Сега с тия поливалентни ваксини за 3-5 болести едновременно децата стават аутисти, боледуват странно и нетипично, организмът не успява да изгради имунитет срещу всичко, а родителите треперят, щото не се знае никога от ваксината ли страдат повече децата им, или от самата болест - която може да я хванат, а може и да не, а с ваксината е сигурно, че ще ходят полуболни поне една седмица, след което неизвестно какво - или усложнения, или боледуване, ама с "нетипично протичане" и докторята не разбират какво става, не го хващат навреме, лекуват както им дойде, пак се получават усложнения, алергии за цял живот, поражения по нервната система ... Намесата в естествения ход на живота и детските болести до нищо добро не е довела! Нямам нищо против единичните ваксини, които са задължителни, стари и проверени - срещу полио, туберкулоза, тетанус, дифтерит, вариола - които са се доказали през годините и във всички държави, но модерните поливалентни измишльотини, слагани безразборно и начесто, и особено срещу гриповете, които са винаги срещу някой друг щам, а не срещу този, който върлува в момента - НЕ И НЕ! Те повече вредят, отколкото помагат в борбата с болестите, а родители и деца излишно се стресират!

Или бъркам....

Всъщност бъркаш. Това са родители, които отказват да ваксинират децата си - нова мода простотия.

а за един парламентарен ден конфекцията убива всички нормални хора заради рекламата на джендърите по дир

35 души за европа е ПО-МАЛКО от статистическата нула

Стига един от тези 35 да не си ТИ, нали? А въобще, на идиотите, отказващи ваксинация следва да се отказва всякаква медицинска помощ. И да се търси отговорност за излагане на риск на деца, ненавършили имунизационна възраст.