Коментари - ЕК не даде гаранции, че скоро ще спре да ни наблюдава | Днес.dir.bg

ЕК не даде гаранции, че скоро ще спре да ни наблюдава

Не знам кога ще отпадне механизмът за сътрудничество и проверка. Зависи от резултатите.

Обратно в новината

Коментари - ЕК не даде гаранции, че скоро ще спре да ни наблюдава | Днес.dir.bg

Коментари

И ЦРУ не дава никакви гаранции, че скоро ще спре да наблюдава и подслушва европейските "лидери"!

Ние сме си виновни. Ние трябва да си оправяме собствения двор. И да ни наблюдават и да не, на нашите политици не им пука. Всичко си върви по старому.

И от ЕК и от ЕС и от НАТО. Писна ми от всички и..ди..о..ти,които ни докараха до безисходица. И какво като ни наблюдават. И какво,като знаят,че тънем в мизерия И какво.....и какво се променя? Дундуркат главния виновник,защото е послушен и удобен и ни гледат сеира.Целта им е ясна,но на племето не му пука.Изглежда прикрито на Ганю си му е добре.

Така става като те управляват ДС и КГБ. Тоест ДПС/БКП и ГЕРБ!! Ние сме си виновни.

С други думи, Тригушев е лъжец и мошеник. Българите нямат доверие на цацаротурата. Така че продължаването на наблюдението е желателно.

Да не си помислите че в ЕК и ЕП сексуслугите са негласно част и условие от трудовия договор. Няма такова нещо. Затова и имат право всичко да наблюдават, естествено без те самите да бъдат наблюдавани.

Не си разбрала. Ние завършихме реформите и корупция вече няма.

e, Европа така наблюдава, че да се краде правилно и в тон с нейното крадене. индустрията да е при тях, тука софтуерни творци с частично самосъзнание и свирепа външна граница, мрежови лели и върха на деволюцията - вещ технолог тип козлодуйско сио - селекция "университетска измет". а, мче то при тях са същите типажи, само крадат повече. и голяяям обслужващ персонал като лелята на снимката. те не наблюдават, те се оглеждат, харесват се и изчистват несъвършенствата посредством верните си слугинчета. цвък - контрол и HRи и свобода на селянкоча - той я ползва, за да гаври. еврофондовете никога не са били за този модел - това ли не им е било ясно на моста на селяните?!

Ще бъде интересно председателството. Маските е време да паднат. И всеки да заеме мястото си от страна на барикадата. Кой е с мафиотската цацаратура? В България е ясно - всички в пармалемта и в министерския съвет ги урежда статуквото. Но е време да питаме европейските лидери директно - и вие ли сте съучастници? Удобно ще бъде да зададем тези въпроси на пресконференциите с Меркел, Юнкер, Макрон и всички останали. Освен ако там не са допуснати само репортерите на новите държавни медии - БЛИЗ, ПИГ, КАВАЛ 3, БЕееТИВИ и прочее.

Европа трябва да даде ясен сигнал, че НЯМА да спре да ни наблюдава, докато мафията не пусне държавата, не се изградят здрави демократични институции и ефективна правосъдна система. С тези смешни изявления само окуражават мафията, която е обсебила държавата, че могат да минат и метър. И преди всичко СПРЕТЕ ДА ХРАНИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ! А и да се целувате и прегръщате с тях. Поне не в публични фотосесии.

Няма как да стане така. Европа да дава храни мафията и да чака мафията да се пребори с мафията. Спрете им парите и ги гледайте как се избиват. Подкрепете истинска съдебна реформа - приватизация на обвинението, премахването на партийните квоти във ВСС, премахване на безконтролни и всевластен модел на съветска прокуратура! Само това се нарича реална реформа и ще доведе до правосъдие и справедливост. Всичко друго са имитации, а Европа да жуми и да се прави, че вярва. Европа, не бъди съучастник с руската мафия на Балканите!

Цацаров е лъжец.Много добре го е разбрала този слуга на много господари.

Спокойно! Механизмът за наблюдение ще падне ... за Румъния! Така България ще остане ЕДИНСТВЕНАТА държава в ЕС, на която не може да се има доверие и трябва да бъде наблюдавана и санкционирана, заради ОГРОМНАТА корупция! Апропо, вчера се е взело решение, поръчката за военни кораби за 820 МЛН. ЛЕВА ДА СЕ ДАДЕ НА ДОМУСЧИЕВ ! ЧЕСТИТО И ДА ПОЧЕРПИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА!

На кого ли да вярваме? На Цецка и Цацко? Или на фактите?

Много ясно - Правосъдната система е каруца с гнили, много гнили ябълки - корумпирани и безотговорни, а най-лошото е, че взимат огромни заплати спрямо експертите в държавната администрация...

А ЕК кой ще я наблюдава да не си бъркат в дупките. Най корумпираните викат дръжте корумпирания. Ама споко, изтича им времето.

Цацата е разквит в цял свят. И Бацата. Само медиите и лакеите на Пееф-Духан-Решетников гротескно им лъскат имиджа и ги бранят. До кога ли ще издържат?

След 10г. наблюдение, дузина поръчкови убийства, източени евросредства, и банков фалит с 4,3млрд. лева загуба ЕК смята да продължи да "наблюдава". ЕС с еврофондовете си отгледа мафия, която осигури и внуците си. Европейската идея е чудесна, но по върха са само корумпета като в СССР. Нека си наблюдават още 10г. ЕС отгледа собствените си гробокопачи и само ги "наблюдава". Хуманна идея превърната във фарс. Това просто няма как да свърши добре.

Не трябва само да ни наблюдават,трябва да играе камшика и да се спрат парите изцяло,докато не се разтури мафиотската шайка превзела държавата!!!

наблидаваите ги непрекъснато тукашните свине и даже им налагайте санкции до дупка ,защото са изключитолно корумпирани и вредни!!!!

Кога ли, ще се усетят за Тиквата. Малко се съмнявам, че Еврокрадците, ще направят нещо на БГкрадците

Наблюдението не трябва да спира докато организираната престъпна група топлофикация командва поръчково всички държавни институции, които услужливо създават условия за нарушаване на човешките ни права и заобикаляне на европейските директиви заложени в закона за защита на потребителите.

Абе, Йоурова, да ти го изЯсня с две думи: с този главен прокурор - толкова по "реформите" ;) И, понеже "Той си го избра" и му обеща, че "промените са за след Цацаров", значи още 2 годинки цифром и словом ще да е така! След 2 години ще се случат две неща: - мандата му ще е свършил; - Юнкер ще махне механизма служебно - той Му го обеща! И у БГ тържествено ще отчетата, че правосъдието е победило, корупцията е навряна в кучи ..., а ние "уверено вървим по пътя на демокрацията"! Ура! Да живей!

Как ни наблюдава с бинокъл със затворени очи.Та ние се движим на задна вече 28г.Такова чудо,такава чума в 21век никъде няма. Чудно ми е какво точно ще наблюдава,като няма нищо нормално в блатото наречено България?

В прав текст : "Главния Ви Прокурор ме Лъже !" Е пък Ние това си го знаем !

Я ПЪК НА МЕН ТАТКО СКОРО ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО.

Сутрин излизам на терасата без дрехи и поздравявам минувачите. Нямам нищо против наблюдението.

Не е вярно - имаме претенции без покритие ! И се първи по тютюнопушене и консумация на алкохол ни напитки и то с такива ниски доходи !!!

мани ти този аклохол, опитай някой път нормална бира извън българия, да разбереш че пиеш конска урина. Независимо от марката, всичката бир в БГ (и "вносната") е пикня! и алкохол не пиете!

Не бе, у нас всичко е наред, все едни и същи крадат и вече сме свикнали. КенеФФ !

Как да е наред??? Къде другаде си имат "леви" милионери и тъмно сини социалисти!!?

ти нали не мислиш, че някой ще те разбере? в българия всички си мислят, че "ляв" е когато си дърт, а "десен" е ако си млад и недоволен. А е точно обратното в целия свят :) А и леви фабриканти (каквито са всички в БСП) по света не съществуват :)

Щом ТИ си разбрал ?

То па нали у вас всичко е наред...Шибат ли ви негрите? Аре кере...Евробюрократи лапачи...

Така де! Тази ли особа ще знае повече от Баце! ТОЙ всичко знае, всичко може! Може да копае, и може да не копае! И кой според нея върти Земята? Кой ни е дал колелото, топлата вода, огъня и гасенето му? ТОЙ знае всички въжделения на народа, защото непрекъснато контактува с него, когато реже лентички, а ТОЙ реже ежедневно поне по 10 лентички. И ако някой е недоволен от нещо, то ТОЙ веднага го "оборва" с високите показатели за уловена контрабанда, високи икономически показатели и построени магистрали! Защото другите народи още карат по макадам и коларски пътища.

Какво ли още не е направил Той, за да осигури на българите пълно щастие и безгрижност, принуждавайки ги да се преселват в чужбинско или в Отвъдното...!!! Дааа...!!!

у вас НИЩО не е както трябва!

Докато "разследващи", "прокурори" и "съдии" не бъдат въдворени за по-дълго време при БайСтаври за своите корупционни или некадърни действия, дотогава в "територията" няма да има РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ... (не се подвеждайте по тези три неща, че говоря за "Янкините" празни словоблудствания)...!!! Дааа...!!!

объркал си сайта, пич тук не е пик

Той сайта не го е объркал, ама ти май си объркал резбата и тротоара.

Какво е това пик?!?!?!... :::))) Имал си впредвид пик на престъпността, пик на беззаконието, пик на корупцията, пик на наглостта, пик на простотията си ли?... :::))) Ха, ха, ха... :::))) А ако става въпрос за "жълтака", който е ползван от БОКо-КРАТУНьо в хибридната Му война за омаскаряване на противниците - четете си и си пишете ТАМ, а не ТУКА...!!! :::))) Дааа...!!!

Какво д ание наред!? Тъпанаи на власт, бандити в отпуск, БЕЗзаконие, мърлящина навсякъде, КОРУПЦИЯ, ИЗМАМА, ДАЛАВЕРА, БАНДИТИЗЪМ, МАФИЯ, НАСИЛИЕ, ПРОСТОТИЯ, ЛАКОМИЯ - какво да ни е наред!? Чудя се въобще - за какво ни търпи този Запада!? На всичкия ни акъл, трябва да има голяма полза ...

В България нищо не е наред! Добре е да го осъзнаете. Инак мониторингът няма да промени нещата към по- добро! Ситуацията непрекъснато се влошава и ще се влошава докато мутро- комунистическата мафия управлява, активно подкрепяна именно от ЕС и най- вече САЩ!

Хайде бе какво и вярвате на тази...той Батко каза...ВСИЧКО Е НАРЕД, КОНГРАЧУЛЕЙШЪН! Според думите на Госпожата някой може да си помисли,че правосъдната ни система не е на топ ниво и главният прокурор послъгва...ама малко!!!

""""Не знам кога ще отпадне механизмът за сътрудничество и проверка."""""Най-вероятно мониторинга няма да отпадне в обозримото бъдеще.Важното е народа да се държи по идеологическо-социално .икономическа наркоза ,с лек привкус на някакво минало велицие преди десетки векове и всичко ще е наред.Нека да не забравяме ,че всички са ни виновни за дереджено ,но ние самите-не.

jingiby

Изключвана от ЕС и присъединяване към Евразийския съюз. Това е бъдещето на Чалгария, където покварата, шуро-баджанащината и простотията, барабар с циганията и далаверите са пропили цялото общество...

Жената просто е объркала словореда на две думи. Искала е да каже: Всичко у вас е не както трябва.

Продължавайте да избирате този крадлив и лъжлив дебелак, който заедно с другите двама дебелаци бавно, но сигурно затриват народа. И да отбележа, България не е София. Там се хвърлят ресурсите на държавата, защото дебелаците се страхуват от софиянци. Но след години, само те ще останат в България.

Цацаратурата и "българския" съд са срам за България и спъват развитието на страната като не се противопоставят, а дори напротив-прикриват корупцията по високите етажи! Трябват крути мерки! Всички да се изринат и да се назначат нови лица!

За това, че трябва да ни наблюдават, за това, че трябва да ни побутват, е ясно, но..... недостойното е, че се мъчат да ги заблудят, че всичко е наред. И то не кой да е, а главният прокурор и сие! Но единствено хубавото е, че не им се получава!

А къде е както трябва, в Испания ли или в Италия, където са похарчили милиарди за дигата пред Венеция и не е построена, защото финансирането от ЕС е спряло поради съмнения за корупция, или в Гърция със стотици милиарди дългове.

Типично за мижитурките е като някой им каже, че са некадърници , вместо да се постараят да се оправят почват да търсят грешки на другите. При положение, че българите масово работят и живеят в Италия, Испания и дори в Гърция, а обратното не се случва не виждам откъде може да имаме самочувствието да се сравняваме с тях. Не е идеално положението никъде, ама това изобщо не е повод да се гордеем с нашето.

Удовлетворява те, че повечето от тях работят по нивите или обслужват възрастни хора, за които в България се грижат децата им, работят като бели роби, нали затова съсипаха българската икономика, изкараха хората на улицата като безработни, за да им работят като роби, в Германия един ми каза, че били 12 души в стая, а цял ден работели по строежите и там корупцията е в много по-големи мащаби, европарите корумпираха управляващите, а допълнителното финансиране по европроектите води до висока задлъжнялост, и все пак не сме ги стигнали още нито по задлъжнялост, нито по корупция.

А ва ЕС всичко ли е наред. Гушкат се с Т3квоча за снимки

Ето какъв ЕС-експертни ни дава оценка! ... Вера Йоурова (на чешки: Věra Jourová) е чешки политик от Чешката социалдемократическа партия (до 2011) и партията Акция на недоволните граждани (от 2011).От 2003 година е заместник-министър на регионалното развитие и през 2006 година е обвинена в корупция !

Те такива са еврочиновниците, изхвърлени от политическия живот на собствените си страни, виж нашата Кунева, не влезе в парламента и ѝ намериха синекурна службица в Брюксел, или Станишев, или Калфин.

Да! за съжаление ЖАЛКАТА ИСТИНА е такава!!

Ний си го знаем!

Жената си го казва в прав текст - на думи се обещава, на дела нищо. Понеже тези които обещават, няма как те да променят нещо, т.е. сами да си отрежат клона, то е необходим съвсем различен подход. Единия е по-нежелания някакъв вид революция(преврат) и изклани съдии, прокурори за назидание и всичко начисто. Втория е специализиран съд и прокуратура съставени от европейски съдии и прокурори(нещто както в Нюрнберг). Които ако има съмнения за корупция на наши съдии и прокурори да имат право да водят разследване срещу тях. В момента в който осъдят ефективно няколко съдии и прокурори на по 10-15год. затвор и другите ще кротнат. Сега над тях е само господ, а както знаем той е много добър).

мониторинг ще има, докато не дойдат прокурори и съдии от страните на ЕС. Не само законите са врата в полето, прокуратурата внася обвинения, които няма да издържат в съда, съдиите се хващат за най малките мерки и присъди. И всички те, опищяха страната, че са независими от никого и могат да безобразничат безнаказано. На фона на лошата им работа си направиха заплати по големи от тази на президента. Без помощ отвън тази стена няма никога да бъде съборена.

Коментари - ЕК не даде гаранции, че скоро ще спре да ни наблюдава | Днес.dir.bg

ЕК не даде гаранции, че скоро ще спре да ни наблюдава

Не знам кога ще отпадне механизмът за сътрудничество и проверка. Зависи от резултатите.

Обратно в новината

Коментари - ЕК не даде гаранции, че скоро ще спре да ни наблюдава | Днес.dir.bg

Коментари

И ЦРУ не дава никакви гаранции, че скоро ще спре да наблюдава и подслушва европейските "лидери"!

Ние сме си виновни. Ние трябва да си оправяме собствения двор. И да ни наблюдават и да не, на нашите политици не им пука. Всичко си върви по старому.

И от ЕК и от ЕС и от НАТО. Писна ми от всички и..ди..о..ти,които ни докараха до безисходица. И какво като ни наблюдават. И какво,като знаят,че тънем в мизерия И какво.....и какво се променя? Дундуркат главния виновник,защото е послушен и удобен и ни гледат сеира.Целта им е ясна,но на племето не му пука.Изглежда прикрито на Ганю си му е добре.

Така става като те управляват ДС и КГБ. Тоест ДПС/БКП и ГЕРБ!! Ние сме си виновни.

С други думи, Тригушев е лъжец и мошеник. Българите нямат доверие на цацаротурата. Така че продължаването на наблюдението е желателно.

Да не си помислите че в ЕК и ЕП сексуслугите са негласно част и условие от трудовия договор. Няма такова нещо. Затова и имат право всичко да наблюдават, естествено без те самите да бъдат наблюдавани.

Не си разбрала. Ние завършихме реформите и корупция вече няма.

e, Европа така наблюдава, че да се краде правилно и в тон с нейното крадене. индустрията да е при тях, тука софтуерни творци с частично самосъзнание и свирепа външна граница, мрежови лели и върха на деволюцията - вещ технолог тип козлодуйско сио - селекция "университетска измет". а, мче то при тях са същите типажи, само крадат повече. и голяяям обслужващ персонал като лелята на снимката. те не наблюдават, те се оглеждат, харесват се и изчистват несъвършенствата посредством верните си слугинчета. цвък - контрол и HRи и свобода на селянкоча - той я ползва, за да гаври. еврофондовете никога не са били за този модел - това ли не им е било ясно на моста на селяните?!

Ще бъде интересно председателството. Маските е време да паднат. И всеки да заеме мястото си от страна на барикадата. Кой е с мафиотската цацаратура? В България е ясно - всички в пармалемта и в министерския съвет ги урежда статуквото. Но е време да питаме европейските лидери директно - и вие ли сте съучастници? Удобно ще бъде да зададем тези въпроси на пресконференциите с Меркел, Юнкер, Макрон и всички останали. Освен ако там не са допуснати само репортерите на новите държавни медии - БЛИЗ, ПИГ, КАВАЛ 3, БЕееТИВИ и прочее.

Европа трябва да даде ясен сигнал, че НЯМА да спре да ни наблюдава, докато мафията не пусне държавата, не се изградят здрави демократични институции и ефективна правосъдна система. С тези смешни изявления само окуражават мафията, която е обсебила държавата, че могат да минат и метър. И преди всичко СПРЕТЕ ДА ХРАНИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ! А и да се целувате и прегръщате с тях. Поне не в публични фотосесии.

Няма как да стане така. Европа да дава храни мафията и да чака мафията да се пребори с мафията. Спрете им парите и ги гледайте как се избиват. Подкрепете истинска съдебна реформа - приватизация на обвинението, премахването на партийните квоти във ВСС, премахване на безконтролни и всевластен модел на съветска прокуратура! Само това се нарича реална реформа и ще доведе до правосъдие и справедливост. Всичко друго са имитации, а Европа да жуми и да се прави, че вярва. Европа, не бъди съучастник с руската мафия на Балканите!

Цацаров е лъжец.Много добре го е разбрала този слуга на много господари.

Спокойно! Механизмът за наблюдение ще падне ... за Румъния! Така България ще остане ЕДИНСТВЕНАТА държава в ЕС, на която не може да се има доверие и трябва да бъде наблюдавана и санкционирана, заради ОГРОМНАТА корупция! Апропо, вчера се е взело решение, поръчката за военни кораби за 820 МЛН. ЛЕВА ДА СЕ ДАДЕ НА ДОМУСЧИЕВ ! ЧЕСТИТО И ДА ПОЧЕРПИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ С ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА!

На кого ли да вярваме? На Цецка и Цацко? Или на фактите?

Много ясно - Правосъдната система е каруца с гнили, много гнили ябълки - корумпирани и безотговорни, а най-лошото е, че взимат огромни заплати спрямо експертите в държавната администрация...

А ЕК кой ще я наблюдава да не си бъркат в дупките. Най корумпираните викат дръжте корумпирания. Ама споко, изтича им времето.

Цацата е разквит в цял свят. И Бацата. Само медиите и лакеите на Пееф-Духан-Решетников гротескно им лъскат имиджа и ги бранят. До кога ли ще издържат?

След 10г. наблюдение, дузина поръчкови убийства, източени евросредства, и банков фалит с 4,3млрд. лева загуба ЕК смята да продължи да "наблюдава". ЕС с еврофондовете си отгледа мафия, която осигури и внуците си. Европейската идея е чудесна, но по върха са само корумпета като в СССР. Нека си наблюдават още 10г. ЕС отгледа собствените си гробокопачи и само ги "наблюдава". Хуманна идея превърната във фарс. Това просто няма как да свърши добре.

Не трябва само да ни наблюдават,трябва да играе камшика и да се спрат парите изцяло,докато не се разтури мафиотската шайка превзела държавата!!!

наблидаваите ги непрекъснато тукашните свине и даже им налагайте санкции до дупка ,защото са изключитолно корумпирани и вредни!!!!

Кога ли, ще се усетят за Тиквата. Малко се съмнявам, че Еврокрадците, ще направят нещо на БГкрадците

Наблюдението не трябва да спира докато организираната престъпна група топлофикация командва поръчково всички държавни институции, които услужливо създават условия за нарушаване на човешките ни права и заобикаляне на европейските директиви заложени в закона за защита на потребителите.

Абе, Йоурова, да ти го изЯсня с две думи: с този главен прокурор - толкова по "реформите" ;) И, понеже "Той си го избра" и му обеща, че "промените са за след Цацаров", значи още 2 годинки цифром и словом ще да е така! След 2 години ще се случат две неща: - мандата му ще е свършил; - Юнкер ще махне механизма служебно - той Му го обеща! И у БГ тържествено ще отчетата, че правосъдието е победило, корупцията е навряна в кучи ..., а ние "уверено вървим по пътя на демокрацията"! Ура! Да живей!

Как ни наблюдава с бинокъл със затворени очи.Та ние се движим на задна вече 28г.Такова чудо,такава чума в 21век никъде няма. Чудно ми е какво точно ще наблюдава,като няма нищо нормално в блатото наречено България?

В прав текст : "Главния Ви Прокурор ме Лъже !" Е пък Ние това си го знаем !

Я ПЪК НА МЕН ТАТКО СКОРО ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО.

Сутрин излизам на терасата без дрехи и поздравявам минувачите. Нямам нищо против наблюдението.

Не е вярно - имаме претенции без покритие ! И се първи по тютюнопушене и консумация на алкохол ни напитки и то с такива ниски доходи !!!

мани ти този аклохол, опитай някой път нормална бира извън българия, да разбереш че пиеш конска урина. Независимо от марката, всичката бир в БГ (и "вносната") е пикня! и алкохол не пиете!

Не бе, у нас всичко е наред, все едни и същи крадат и вече сме свикнали. КенеФФ !

Как да е наред??? Къде другаде си имат "леви" милионери и тъмно сини социалисти!!?

ти нали не мислиш, че някой ще те разбере? в българия всички си мислят, че "ляв" е когато си дърт, а "десен" е ако си млад и недоволен. А е точно обратното в целия свят :) А и леви фабриканти (каквито са всички в БСП) по света не съществуват :)

Щом ТИ си разбрал ?

То па нали у вас всичко е наред...Шибат ли ви негрите? Аре кере...Евробюрократи лапачи...

Така де! Тази ли особа ще знае повече от Баце! ТОЙ всичко знае, всичко може! Може да копае, и може да не копае! И кой според нея върти Земята? Кой ни е дал колелото, топлата вода, огъня и гасенето му? ТОЙ знае всички въжделения на народа, защото непрекъснато контактува с него, когато реже лентички, а ТОЙ реже ежедневно поне по 10 лентички. И ако някой е недоволен от нещо, то ТОЙ веднага го "оборва" с високите показатели за уловена контрабанда, високи икономически показатели и построени магистрали! Защото другите народи още карат по макадам и коларски пътища.

Какво ли още не е направил Той, за да осигури на българите пълно щастие и безгрижност, принуждавайки ги да се преселват в чужбинско или в Отвъдното...!!! Дааа...!!!

у вас НИЩО не е както трябва!

Докато "разследващи", "прокурори" и "съдии" не бъдат въдворени за по-дълго време при БайСтаври за своите корупционни или некадърни действия, дотогава в "територията" няма да има РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ... (не се подвеждайте по тези три неща, че говоря за "Янкините" празни словоблудствания)...!!! Дааа...!!!

объркал си сайта, пич тук не е пик

Той сайта не го е объркал, ама ти май си объркал резбата и тротоара.

Какво е това пик?!?!?!... :::))) Имал си впредвид пик на престъпността, пик на беззаконието, пик на корупцията, пик на наглостта, пик на простотията си ли?... :::))) Ха, ха, ха... :::))) А ако става въпрос за "жълтака", който е ползван от БОКо-КРАТУНьо в хибридната Му война за омаскаряване на противниците - четете си и си пишете ТАМ, а не ТУКА...!!! :::))) Дааа...!!!

Какво д ание наред!? Тъпанаи на власт, бандити в отпуск, БЕЗзаконие, мърлящина навсякъде, КОРУПЦИЯ, ИЗМАМА, ДАЛАВЕРА, БАНДИТИЗЪМ, МАФИЯ, НАСИЛИЕ, ПРОСТОТИЯ, ЛАКОМИЯ - какво да ни е наред!? Чудя се въобще - за какво ни търпи този Запада!? На всичкия ни акъл, трябва да има голяма полза ...

В България нищо не е наред! Добре е да го осъзнаете. Инак мониторингът няма да промени нещата към по- добро! Ситуацията непрекъснато се влошава и ще се влошава докато мутро- комунистическата мафия управлява, активно подкрепяна именно от ЕС и най- вече САЩ!

Хайде бе какво и вярвате на тази...той Батко каза...ВСИЧКО Е НАРЕД, КОНГРАЧУЛЕЙШЪН! Според думите на Госпожата някой може да си помисли,че правосъдната ни система не е на топ ниво и главният прокурор послъгва...ама малко!!!

""""Не знам кога ще отпадне механизмът за сътрудничество и проверка."""""Най-вероятно мониторинга няма да отпадне в обозримото бъдеще.Важното е народа да се държи по идеологическо-социално .икономическа наркоза ,с лек привкус на някакво минало велицие преди десетки векове и всичко ще е наред.Нека да не забравяме ,че всички са ни виновни за дереджено ,но ние самите-не.

jingiby

Изключвана от ЕС и присъединяване към Евразийския съюз. Това е бъдещето на Чалгария, където покварата, шуро-баджанащината и простотията, барабар с циганията и далаверите са пропили цялото общество...

Жената просто е объркала словореда на две думи. Искала е да каже: Всичко у вас е не както трябва.

Продължавайте да избирате този крадлив и лъжлив дебелак, който заедно с другите двама дебелаци бавно, но сигурно затриват народа. И да отбележа, България не е София. Там се хвърлят ресурсите на държавата, защото дебелаците се страхуват от софиянци. Но след години, само те ще останат в България.

Цацаратурата и "българския" съд са срам за България и спъват развитието на страната като не се противопоставят, а дори напротив-прикриват корупцията по високите етажи! Трябват крути мерки! Всички да се изринат и да се назначат нови лица!

За това, че трябва да ни наблюдават, за това, че трябва да ни побутват, е ясно, но..... недостойното е, че се мъчат да ги заблудят, че всичко е наред. И то не кой да е, а главният прокурор и сие! Но единствено хубавото е, че не им се получава!

А къде е както трябва, в Испания ли или в Италия, където са похарчили милиарди за дигата пред Венеция и не е построена, защото финансирането от ЕС е спряло поради съмнения за корупция, или в Гърция със стотици милиарди дългове.

Типично за мижитурките е като някой им каже, че са некадърници , вместо да се постараят да се оправят почват да търсят грешки на другите. При положение, че българите масово работят и живеят в Италия, Испания и дори в Гърция, а обратното не се случва не виждам откъде може да имаме самочувствието да се сравняваме с тях. Не е идеално положението никъде, ама това изобщо не е повод да се гордеем с нашето.

Удовлетворява те, че повечето от тях работят по нивите или обслужват възрастни хора, за които в България се грижат децата им, работят като бели роби, нали затова съсипаха българската икономика, изкараха хората на улицата като безработни, за да им работят като роби, в Германия един ми каза, че били 12 души в стая, а цял ден работели по строежите и там корупцията е в много по-големи мащаби, европарите корумпираха управляващите, а допълнителното финансиране по европроектите води до висока задлъжнялост, и все пак не сме ги стигнали още нито по задлъжнялост, нито по корупция.

А ва ЕС всичко ли е наред. Гушкат се с Т3квоча за снимки

Ето какъв ЕС-експертни ни дава оценка! ... Вера Йоурова (на чешки: Věra Jourová) е чешки политик от Чешката социалдемократическа партия (до 2011) и партията Акция на недоволните граждани (от 2011).От 2003 година е заместник-министър на регионалното развитие и през 2006 година е обвинена в корупция !

Те такива са еврочиновниците, изхвърлени от политическия живот на собствените си страни, виж нашата Кунева, не влезе в парламента и ѝ намериха синекурна службица в Брюксел, или Станишев, или Калфин.

Да! за съжаление ЖАЛКАТА ИСТИНА е такава!!

Ний си го знаем!

Жената си го казва в прав текст - на думи се обещава, на дела нищо. Понеже тези които обещават, няма как те да променят нещо, т.е. сами да си отрежат клона, то е необходим съвсем различен подход. Единия е по-нежелания някакъв вид революция(преврат) и изклани съдии, прокурори за назидание и всичко начисто. Втория е специализиран съд и прокуратура съставени от европейски съдии и прокурори(нещто както в Нюрнберг). Които ако има съмнения за корупция на наши съдии и прокурори да имат право да водят разследване срещу тях. В момента в който осъдят ефективно няколко съдии и прокурори на по 10-15год. затвор и другите ще кротнат. Сега над тях е само господ, а както знаем той е много добър).

мониторинг ще има, докато не дойдат прокурори и съдии от страните на ЕС. Не само законите са врата в полето, прокуратурата внася обвинения, които няма да издържат в съда, съдиите се хващат за най малките мерки и присъди. И всички те, опищяха страната, че са независими от никого и могат да безобразничат безнаказано. На фона на лошата им работа си направиха заплати по големи от тази на президента. Без помощ отвън тази стена няма никога да бъде съборена.