Момичета са обект на пропаганда на радикалния ислям у нас

Специален обект за пропаганда на радикален ислям са малки момичета под 15-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Момичета са обект на пропаганда на радикалния ислям у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hе е проблема забрадката,а промиването на мозъците,ежедневно и целенацочено от ранна възраст.Toва са изпуснати години в момент когато се оформят като хора!Hищо не е случайно!исляма в крайния вариант не приема друга религия,нито толерантност,а готовност за война срещу друговерците.правят ги готови камикадзета!

Само дръж забрадката и дълбокооо се подава интелектаааа,само така се повишава интелекта при такива индивиди!

То там не фащат и после у задното кепеее,че и там не фащат!

Мисля, че става страшно! Повече от две години в столичен квартал - Требич живеят огромна група сирийци - под наем. Всеки ден бройката се увеличава. Всяка вечер в тази къща пристигат различни мъже, понякога и жени - с гражданство и без гражданство. Заниманията им са съмнителни. Нека МВР си провери случая. Не е безобиден! Със сигурност! То и наемодателите не са наясно кой живее в тази къща. Така, че всеки, трябва да се опитва да помага по някакъв начин - гражданска позиция и бдителност в тия радикализирани времена! Явно трябва радикални мерки!

.....Малко ги "ковах " по баките през 83/84 когато бях във Вътрешни Войски...

За комп. да, но каква е е вярата на евреите? Не твърде човеколюбива към всички неевреи. Може би религията им е по-опасна от исляма...... Четете....

Mного лошо!Oставиха ги да стигнат до крайност,а случващото се под носа ни изобщо не е безобидно,а прикрита дейност за крайна ислямизация със съвсем не религиозна цел!Tова не е с.рибново,а друга история,друга книга и не без подкрепата на дпс!дпс нямат морал и могат да стигнат докъде си искат,ако не бъдат спрени!Aко това не се пресече ще имаме проблеми!

...ами то лудите нява никога да свършат... нека се зачернят.. да слагат бурки ... да учат чистия ислям... тяхно право... човек винаги може да затрие живота си... пътища за това много...

християнството е наи-радикалната религия,що се отнася до символите всеки българин е накичен с кръст на врата си и всеки футболист в европа като излиза на терена се кръсти като поп в църква

виж какво мурат да чете и исмаил и хамди да прочете . дабижив го е писал по долу . защото тука е така ! ние сме християнска държава .

Заминавай в Мека да се дупиш и плещиш нещо наизуст без да знаеш какво казваш. Представям си вратаря на Галатасарай преди дуспа да полегне на вратата,събуе чипиците си и да си заудря главата в земята.

Не трябвало да има религиозни символи в училище...А СПАЗВА ЛИ СЕ? Защо в христоматията в 9-и клас се учи ивангилиету и се боядисват яйца в училище....

...защото България е православна държава и се почитат християнските традиции... това обаче не ти пречи ти да си почиташ религията, на която се изповядваш... освет това никой не може да те задължи в училище да боядисваш яйца... кажи, че не искаш и толкоз... или те е страх... тогава никой не може да ти помогна, приятелю...

"България е православна държава и се почитат християнските традиции."-И защо трябва насилствено да се налагат тия традиции. ..и то в светско училище.А каква оценка ще имат децата принудени да знаят ивангилието?

Виж какво, заминавай си за Ана Ватан ако тук те дразни нещо. И без това сте навлеци на Балканите и вашето място е в степите на Централна Азия, дори не и в Анадола !

щом са радикално настроени , защо държавата не взима радикални мерки срещу тях ?

Законът трябва да се спазва и всякакви изгъзици, като тези забулените, трябва да се изгонват от училище, университет, институт и обществена сграда въобще. От къде на къде ще ми се влачат с бурки, та в България никога преди (дори по време на турско робство) не е имало толкова радикално налагане на исляма. Нима утре трябва да тръгнем на училище или на работа с по един огромен дървен кръст на рамо, или пък някой да се облече в яркочервен чаршаф и с кандило да вика по коридорите на университета "але, кришна", или пък друг да медитира в класната стая, потопен в мистиката на будизма. Никаква търпимост към радикалния ислям!!!

Те и в БГ парламента ще почнат да стоят със фереджета, Цецка и тя да си сложи едно макар че не съм сигурен в пола й. И на Плевналиев трябва една бурка защото няма нищо мъжко в него.

Че лошо ли им е - Джон Маккейн се грижи за ИДИЛ! Както идва да се разпорежда в България, така го прави и там.

Тези скотове трябва да бъдат спрени докато е време с всички възможни средства . ДА се приеме закон за забрана на всякакви облекла , афиширащи верска принадлежност и нетърпимост .Задължително обучение до 12 клас с нормална ! програма и никаква религия / освен християнска - защо ли ? ами така , защото тука е така ! /

Очевидно не си запознат с Корана, Суната и т.н. Ако беше, щеше друга песен да пееш за Дева Мария - единствената жена спомената по име в Корана. щеше да знаеш, че според Корана, Исус Христос е роден "по чудо" - без баща, по молята на Бог... Ама то 90% от вас не познават собствената си религия и свещени писания... Забавни, непросветени, самовлюбени негарамотници.

Що, турците и помаците знаят ли Корана? Чели ли са го? Или слушат имамите, които им говорят глупости. А ония от ИД, дето приличат на пещерни човеци..те дали могат да четат?! В истиснкия си вид ислямът може и да не е е лоша религия, обаче колко вярващи са наясно каква е истинската същност на религията.

Корана не е по- лоша свещена книга от Библията, при все, че е преписана от нея! При това Бог е казал: "да нямаш друг Бог освен мен"...А, какво излиза от Новия завет? Забравихте истинския Бог и го подменихте със сина му. А, бащата още не се е пенсионирал...

че си прав , прав си ! но корана е като супермаркет . има всичко , зависи какво търсиш и за какво ще го ползваш .

Корана е такава главоблъсканица и стихоплетство,че колкото по го четеш повече затъпяваш - затова е удобен за тълкуване както си искаш.

Тъй като такова нещо като нерадикален ислям не съществува, единствения начин да се оправят нещата и да няма проблеми в бъдеще е да се забрани исляма изобщо. Като идеология базирана на тероризма и като пропаганда на тероризма.

Ще цитирам Реджеп Т. Ердоган, президент на Турция: "Няма такова нещо като умерен ислям. Ислямът си е ислям. Това е."

Ама за какви момичета говорите бе? Та това са си жени за женене! Според "религията на мира", щом е на 6 години вече може да се омъжи, а ако е верен последовател на Мохамед, съпругът може да изчака за първото полово сношение, чак докато съпругата му стане на 9 години! Баси педофилската история!

Ислямизацията, турцизацията и циганизацията на Държавата ни вървят заедно. Не мога да разбера в тази Държава има ли Българи-Християни?

това ще се търпи ли питам-ще се търпи ли?Има пли управници на тая територия.Цигани си джиткат с каруци където си искат,правят си пак каквото си искат,тия сега забулени Е ние българите какво да правим в собствената си страна.Ами да ни обяват за мюсюлманска държава и това е.Да не ми стоят мумиите управници по зарите в чест на геройски загиналите БЪЛГАРИ за Родината си,защото сегашните властници я разсипват е така без акъл.Колкото и да им е наредено е мама му стара нищо ли не им трепва като гледат забулени

Да ,кофти,не одобрявам но в процентно отношение са много по малко от проститутките от BG които ,изнасяме в EU,което също е голям проблем ,ако не и по голям.

Прозвуча все едно сега ще изнасяте момичета в другата посока.

Ах, бай Тошо,колко прав беше ти!!Май ще настане момент -или ние ,или те.Време разделно.

Ако според тях "в редиците на групировката могат да открият чистия ислям", то човек се пита какъв ислям им проповядват тук и какво не им харесва, че е по-сговорчив ли?

А родителите им за какво мечтаят?

има ли закщон който казва че училищата са ни светски. Има. Кой не го спазва. Директорите. Да се грасува закон който да забрани демонстрирането на всякакви религиозни символи в училище. независимо дали са христиански или мюсюлмански, еврейски или хинду. Кръстовете си носете под дрехата, кърпите на улицата.

Нали знаеш, че законите ги гласува мнозинството..

време е да се надигнем и да започнем да им сменяме имената, и те сами ще си отидат.заедно с местан насран.

само така, и не трябва да имаме никаква толерантност спрямо исляма.

ПО НАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ДАВАХА КАК ИНДУСИТЕ СМЕНЯТ ИМЕНАТА НА МЮСЮЛМАНИТЕ В ИНДИЯ - АКО НЕ СИ СМЕНИШ ИМЕТО НЯМА БАЧКАНЕ И ПОМОЩИ ... ... НЕ СЕ ШЕГУВАМ !

не е нужно да гледаме далечна Индия.Точно тази политика се води в Гърция от 60-70г.Никой не те притиска да си сменяш името,но когато кандидатсваш за работа-няма работа само за теб.Когато учиш в Ун,няма стипендия,когато регистрираш ЕТ,ООД има допълнителни 100 такси и документа.....това е начина.Тънко по византийски.И сега няма нито едно арабско-мюсулманско име в Гърция.Нищо ,че и там живеят около 0.5 милиона помаци + 0.2 милиона турци...

Имаш ли кураж..ха..ха ще има сюнет чорбъ..ха..ха

Естествено жени ислямистки ще раждат и възпитават деца ислямисти - оттам се започва. Някога японците казваха, че образоват жените си, за да имат образовани деца, ама те са друга цивилизация. Лошото е, че форумците изкарват виновни невръстните деца, а не родителите, политиците и смахнатите проповядващи, на които просто не разбирам какви идеи им се въртят в насочените към небето задници!!!!

ПО СЪЩИЯ НАЧИН СЕ РАЗВЪДИХА И ЕВРОГЕЙОВЕТЕ И СОРОСОИДИТЕ В БЪЛГАРИЯ ... В АМЕРИКАНСКИЯ УНЕВЕРСИТЕ ЗА ДА СЕ НАУЧИ ДА СВИРИ НА АМЕРИКАНСКИ КАВАЛ :))))

Ти на какъв компютър пишеш, на фашистки ли? Що не си направите ваши фашистки компютри, а пишете на нашите "еврогейски и соросоидски"? За твое сведение създателят на компютъра, Джон фон Нойман и Сорос са и двамата унгарски евреи. А вашите - Льо Пен, Льо Сайдер, Льо Симеонов и Льо Хитлер не могат да измислят нищо, освен да избиват хора.

Така е. Но при нас е прост народ слаба държава. Народът ни е изключително прост и необразован.

задниците им са насочени към небето,защото чакат да им го мушне някои отзад.защототе си го мушкат помежду си.като се върнаха от турция какво викаха,че са ги обидили отзад и много им е харесало.

форумците са от Атака и НФСП. партиите на лумпените наема ТРОЛОВЕ които пълнят този сайт защото е много четен. Тия националкомунистимчески тролове са на заплата. Отделно политиката на дир. бг е такава

исляма е българска религия от векове.

ПО-ТОЧНО БЪЛГАРКСИТЕ БОЛЯРИ МАСОВО СА Я ПРИЕМАЛИ ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ИМАНЕ И ПОЛОЖЕНИЕ КАТО СТАНАТ БЕЙОВЕ - ЗАТОВА И НАРОДА Е МРАЗЕЛ БЕЙОВЕТЕ И ЧОРБАДЖИИТЕ :))

кой народ мразел?ти го обърна на класова борба.

Повтаряш турски лъжи Болярите са ги избили Търново и населението му ,както са практикували към градовете оказали съпротива е подложено на огън и меч

СУПЕР! ОЩЕ ДОКАТО НЯМАТ ЛИЧНИ КАРТИ- НА КАМИОНИ И ПРЕЗ ГРАНИЦАТА С ПАНДЕЛКА ЗА ЛЕВЕНТИ ОТ ИД. КАКЬВ НЕВЕРОЯТЕН ШАНС ДА СЕ ОТЬРВЕМ ОТ МАЛОУМНИ БУРКИ.

ДЖИДАДИСТИТЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕВОЙКИ ДЖИХАДИСТКИ , А ЕВРОПЕЙЦИТЕ МАГИСТРАЛАДЖИЙКИ ... ... И ДВЕТЕ СА КОФТИ ПРОФЕСИИ :))

trqbva da se zabrani islqma v bylgariq sys zakon.koi ne mu iznasq da si zaminava zaedno s mestan nasran.

Да не забравяме, че са прости и малоумни потърпевшите момичета. Ако бяха тарикати като тези които ги лъжат и ги манипулират едва ли щяха да станат жертва. Ама така на тези им е по-добре. Мъжете само философстват и се правят на властелини на вселената а жените са им като роби на които каквото кажеш ттакова правят. Абе...малоумна история общо взето.

Не ги съжалявам тези момичета. Ум царува, ум патки пасе. Когато някой е прост, това е за цял живот.

А къде са борците за достойнство, права и свободи Местан и Корман да си защитят електората? Това ли са им представите за свобода, в 21 век жените от деца в бурки и прости, чели само корана. Жената на Местан с бурка ли ходи?

Ще могат да четат корана ако са грамотни, а ако е написан на арабски става все по- трудно. Превръщат ги в роботи.

Не само в Пазарджик са забулените. На все повече места може да срещнеш такива жени и момичета.Ислямът е в подем навсякъде по света и нас не ни подминава. В училищата е често явление момчета да изпадат в екстаз и да се молят на непонятен за тях език. При това, виждайки случващото се, започваш да си задаваш множество въпроси. Не е ясно какви места посещават и на какво ги учат там. Никой не се интересува от това какво се върши в джамиите. Връщаме се с години назад и не е ясно докъде ще стигне този процес.

Просто осакатяват емоционално децата и никого не го е грижа.

На тези момичета ще им разпорят ... За друго не стават.

Болен мозък си за да се изразяваш така !

Да не би модераторчето да е на граждански договор с БХК и за всеки изтрит пост, в който се споменават новопокръстените ислямисти от маалата в Пазарджик, да получава някой лев?

ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН ГЕРБ!

виновни сме ние българите че не се надигаме да ги изритаме от страната.

за жълт сайт!Чудя се дали дира става такъв.

Путеноидите и тук са оцапали темата.Даже децата мразят. България е демократична държава и който не му харесва-Сибир.

Весе, ти си Българка, зарежи ги ислямистите. Радвам се, те виждам отново във форума. Весела Коледа и Весело посрещане на Нова Година! Целувки от България!!!

Понеже ДС спи, или се командва от исляма. Ликьорите първи ще вдигнат ръка на толерантните=глупави българи. Ще им се "яви" пратеник от Мухо-мед и ще има донесе ферман мъниинстракшънТия нелегални емигранти досега трябваше да са изкопали тюнела при Кресна и да са зафанали Шипка.Къде дават да седиш и нищо да не правиш!

За ДПС ли гласуваха тези хора?! Изводи? ....?! Моля ви, събудете се. Конституцията защитава тези хора....революция или сме .....

Rick

незнам как би могло да стане, но например такива индивиди ако им се предложи да напуснат страната, ако желаят даже със семеиството, но преди това се отказват от българско гражданство без право на взимане обратно на такова. няма да е лошо