Коментари - Съдят травестит, блудствал с момче и плашил с убийство жена | Днес.dir.bg

Съдят травестит, блудствал с момче и плашил с убийство жена

Пловдивската прокуратура внесе в съда обвинителен акт спрямо 29-годишен мъж за блудство, закана с убийство, хулиганство и повреждане на чуждо имущество.

Обратно в новината

Коментари - Съдят травестит, блудствал с момче и плашил с убийство жена | Днес.dir.bg

Коментари

Следващото заседание по Дело НОХД 5269/17 срещу Благовест Георгиев Молев (представящ се за Алексия Георгиева) от бул.Н.Вапцаров126, ет.4, ап.8 ще е в Районен съд-Пловдив, 16.3.2018 г. Пети наказателен състав, Съдия: Славова-Милева, Прокурор: Васил Янев Още за засекретеното дело НОХД 5269 / 2017 ВЕДНО С ВЧНД 1475 / 2017 като продължение от 19.07.2017 НОХД 3452 / 2017

В Районен съд-Пловдив на 6.11.2017 в 9:30 часа, ЗАЛА 2 - партер, V н.с., Съдия - СЛАВОВА-МИЛЕВА е поредното засекретеното дело НОХД 5269 / 2017 ВЕДНО С ВЧНД 1475 / 2017 срещу Благовест Георгиев Молев като продължение от 20.09.2017 г. и от 19.07.2017 НОХД 3452 / 2017

Vivian

Травестит не ми каза говори при Мими на тази работата глупости проститутка от срамуват могат и пипва и е така верни говориш тия докторе други жена убийл.... хахах

Тоя изрод е резил за Пловдив, за Тракия, че и за цяла България!

Бах мааму, в Пловдив не са ли останали истински мъже, да го приключат завинаги тоя!

Не знам има ли руска жилка, но СПИНозния проституиращ наркоман, алкохолик,крадец, подпалвач и прочие боклук Благовест, представящ се за Алексия от бул.Н.Вапцаров 126,ет.4, ап.8 е син на наглата и устата като него проститутка, мошеничка и алкохоличка, начална учителка в циганското училище Маринела Бл.Лазарова, забременяла от ТИР-аджията Георги Молев(светла му памет). Майка му с любовника й Киро се изнесе в другия им ап. до цигаското РПУ.Траверса живее ту сам, ту с разни момичета тип проститутки, ту с разни момченца, но съпруг, слуга и верен съучастник в кражбите, разврата, проституирането, просенето и прочие е един гологлав епилептик Тихомир Горанов(Зайо), нещо като охрана, сводник и куче пазач се явява Зайо, действащ по сигнал от господарката си травеститка кога да набият заедно някой клиент на бардака им, кога да лъже полицаите, с две думи великия руски Болшой театр им е в кръвта.

Нищо не сте писали за поредния му успешен опит за наводнение на входа на 14.09.2016 като част от безкрайните му изродски забавления, предимно нощем: безкрайни опити за пожари, безкрайно катерене като маймун по козирката и нагоре от към страната на входа или по терасите от към булеварда, елате да видите изкъртената от катеренията му астма, винаги с цел проникване в жилищата на съседи, винаги с какви ли не лъжи за катеренията си, забавлява се с хвърляне на тухли, камъни, стъклени бутилки и прочие не само с цел трошене на лампи,прозорци, врати, а и с цел да улучи минаващите покрай входа хора, или излизащи, или влизащи във входа. Той има входа и вратите на съседите за лично негова територия за плюене, уриниране, дрогиране, хвърляне на всякакви от гнусни по-гнусни боклуци, входа за него е мястото за нападения, разврат, мотаене чисто гол или по сутиен, от който вади нож когато му скимне да плаши съседите си. Редовно хвърля кофи с течности от неговия етаж 4 през терасите или в самия вход по качващите или слизащи по стълбите. Редовно хвърля и стъклени бутилки, буркани и какво ли не през терасите и в самия коридор на входа по главите на хората.Пропуснали сте да кажете за (из)родения на 8.12.1987г. СПИН-озен проституиращ наркоман и алкохолик Благовест Георгиев Молев от бул.Н.Вапцаров 126, ет.4, ап.8, че събираше всякакви пропаднали извратеняци и наркомани в бардака второ поколение, завещан му от баща ТИР-аджия(светла му памет) и от майка му-същата като него нагла, долна,проституираща алкохоличка Маринела Лазарова, която се изнесе с любовника си автомонтьор Кирил към другия им ап. до циганското РПУ.

Нищо не сте писали и за стрелбите по вратата му на ет.4, ап.8, във и около вход Б на бул.Н.Вапцаров 126 вероятно от недоволните клиенти на СПИНозния извратеняк. Стрелби вероятно от прецакани, ограбени и прочие хора, имали участта съдбата да ги запознае лично с тоя боклук или пък в лапите му да е попаднал техния син или дъщеря след запознаство в парка, на спирка, на дискотека или в нета! По чудо няма застреляни съседи на крадливия, агресивен и проституиращ наркоман-травеститит, по погрешка, просто защото са му съседи. Нищо не сте писали и за факта, че бандата на травестита редовно пътува с таксита, но никога не плащат! Изнасят цели спектакли с лъжи, че еди кой си от компанията уж трябвало да плати, олее, няма му портмонето и прочие театро! Никой таксиджия, който е бил нарочен от травестита не е успял да си тръгне с парите за услугата. Никой не знае колко възрастни подпийнали мъже, младежи или деца е заразил, ограбил, пребил. Никой не знае колко възрастни жени като съседката му изпитват ужас при контакта с травестита! Пропуснали сте да споменете, че врата на съседката е била не просто разбита, а изкъртена с рамката, и само бързото пристигане на полицаите от Първо РПУ е предотвратило обезумелият изрод да влезе да я убие след множество опити да го направи: кога с хвърляне на камъни и тухли по съседката, кога с хвърляне на бутилки, чаши, пепелници и др. предмети от долу към терасата на съседката или от горе от неговия етаж 4, при това със страшна сила на обезумял садист.

- Какъв е този шум Джон? - Гей ...

травестит краварско слово от 80 години !!!!!!!!!!!!!и до днес !!!!!!!!1аман от боклук в бг

кастрация и доживотен затвор !!!1 какви ли травми за цял живот е наненсъл на детето!няма място сред обществото

Голямо триене пада тук--той да дойде Щурчо ще ви каже от къде изгрява слънцето.

Престанете с отвратителните хомофобски коментари! Недопустимо е да се ползва такъв език на омразата от потомците на Васил Левски!

Предлагама двамата да се наредите един до друг и някой с един рифел Ф18 да ви потроши и двамата тогава.

Абе Левски отдавна да го е очистил този...

в нашия град те са под височайшето покровителство на партията и необезпокоявано правят същите изпълнения като се вживяват в ролята, но никой не смее нищо да им каже, чупят саксии и прочие, някой умни продавачки и касиерки в мола ги мислят за жени

В моя квартал има един такъв,който обикаля.Бабите клюкарки всеки път питат жена ми--защо такова хубаво момиче останало стара мома.Жена ми не издържа и им отговори,че е п---с.Бабите отговориха-"Не може да е вярно ,на Киро тая мома му вика--Да ми ядеш пут.....та."Объркан свят и ценностна система.

Е ся що ше го съдят туй нещо, ми то се е занимавало с традиционните европейски ценности? Ей много злобни тез пловдивски прокурори .... ша затрият животеца на един достоен европеец!

трудно е да си мъж в днешно време! гледам много вече се отказват...

сътвориш ли такова същество ...вземи теслата и си размажи таларите

Едно време такива /затворници,цигани,извратени/ са ги мобилизирали на фронта.Да го пратят в Сирия или Афганистан да му начешат...

Как я виждаш тая "булка" в пълно бойно снаряжение,на първа фронтова линия в Ирак/Сирия ?

На задна, "линия".

Кофти е като се съчетаят мъжка сила и женска злоба...

Директно в пещите

Този свят съвсем се е побъркал. В Германия от 2013 год. приеха графа при раждането "трети пол". Сега пък чета,че бившият ни външен министър Николай Младенов е приел исляма и е станал шиит. Шизофрения.

Едва ли е истина,Н.Младенов си е чифут !

Важното е, че интернет го е казал.

Добре де, но тъй наречения трети пол наистина съществува. Макар и рядко, така се объркват хромозомите, че например вторичните полови белези са мъжки, а хромозомите са женски или обратното. Има такива прищевки на природата (хермафродиди). И е хубаво, че се даде гласност на проблема и тези хора могат да си живеят нормално. А за индивидът от снимката - това е прищявка и лигавщина според мен. Малко са го били като малък...

Абе пратете го тоя в затвора...там ще има възможност да го задоволяват, и пак и пак... и още...

Тогава затвора няма да е наказание ,а награда !

това ако го осъдят в мъжки или женски затвор ще лежи?

ако лежи в сливенския ще проклина деня в който се е родил:)))

ха ха ха ще му дават краставицата нарязана.

По мазната мутра ми мяза на млад социалист от партизанския отред на кутев и таско ерменков,дето драскотят срещу Бойко Велики!

ако такова нещо пипне детето ми познайте кой ще бъде подсъдимият ... и в коя дупка ще бъде открито оръжието на престъплението

а ако синът ти пипне дете, как ще процедираш, душко?

ще е най добре за него да не ме изпробва

След като селяните си татуират дракони, дали драконите си татуират селяни?

Преди малко администраторите на дир бг ми скриха кометара, но аз продължавам да твърдя, че се радвам на такива нестандартни хора. Този човек едва ли е блудствал, това е изфабрикувано.

Знаем, знаем, трътлеста лельо, ти си от същия десен, като този. :)))))))))))))))))))))

Сигурно и това е изфабрикувано: "В квартала той е прочут с агресивното си и буйно поведение, затова има реална опасност да извърши друго престъпление", каза обвинителят" Както и многото най-различни сигнали в полицията.Я слез на земята и спри да го защитаваш този изрод.

въпреки всичко сме християни и трябва да помагаме ..такава ни е природата .... та .. до съдията ... помогнете му или помогнете и .. застреляйте го това нещо за да не се мъчи

а ако синът ти е траверс ще го застреляш ли

всички правим грешки ... и трябва да си ги поправяме ... та ша го думна одма

Малииииииииии как ще го любят този по затворите няма и да има и един ден почивка. Добре, че е трениран, но пак да не забравя вазелина!

АЗ съм тук и го чакам!

В Русия, която много тук не харесвате, наказанието за такива е химическа кастрация.

Със всеки изминал ден съжалявам все повече, че Хитлер не спечели.

link най-после ни показа трътлестата леля, подвизаваща се тук с ник >>>. Скоро и с Щерита ще ни запознаят, в някоя новина от гетото. :)))))))))))))))))))

Това момче баща/чичо...и.т.н няма ли,да го смажат това грозното и извратено нещо ?!

НЕ ГО ЗАКАЧАЙТЕ! НАТО ЩЕ НИ БОМБАРДИРА! ТАМ ОБИЧАТ РАЗЛИЧНИТЕ...

Давайте я в панделата тази "булка". Ще остане доволна.

Мама ти да е...а и грозна мутро пед....ка.Ще ти навра дръжката на чука да се усмириш и с брадвата после.

Само не мога да разбера, защо му се прави реклама и PR, на това... същество?! Защо ни занимават с тея воайорско-клюкарски битовизми?! Може ли изобщо ТОВА да се нарече новина?!...

Бабата 100% не го е провокирала... ;)

Добре, де, как няма някой мъжкар, да го изчака тоя, да му натроши краката и да се приключи с агресивният траверс? да видим със счупени крака как ще рита чужди врати...

Наречете ме задръстена до мозъка на костите си, но няма как да приема това нещо на снимката като нещо нормално...ни риба, ни рак, ма зейнало за права и агресивно на всичкото отгоре...

Не казвам . че си задръстена Пипи , ама това с ''правата '' - не си права . Точно пък в Бг всеки простак и бандит крещи за права - така че недей ! Не го оправдавам по никакъв анчин , но за нашите реалности - този е просто един от мнооооогото подобни случаи !!!

Казвам зейнало за права, защото като наближи прословутия прайд и като напъплят по радиа и студия разни сбърканяци да ме убеждават, че ТЕ били нормалните, пък другите сме сбъркани, тъпи и ограничени, защото "не ги разбираме" и ... почва да ми се повдига... Затова съм възприела за себе си, че съм закостеняла и не ги разбирам тези неща... И , честно казано, не полагам никакви усилия, че да ги разбера, но счупвам му кратуната от бой на "нещото", ако налети на някое дете да блудства с него!

пипе, сто процента като си бараш вечер пу_тето си мислиш за извратени неща, иначе нема как да ти доди оргазъма кака

Имам - барам, ти за мен грижа нямай;) Запази си жалостта за чудото на снимката - че много му се иска да има, че да бара, ама няма!;)

Лицето на Прехода!

Имам чувството, че това нещо на снимката само иска да се навре в затвора, само и само да има кой да му обърне подобаващото внимание. Най-голямото наказание за такова нещо би било, да бъде оставено на свобода и принудено да приема тестостерон до края на живота си. Може и да се очовечи. Намирам доста от членовете на ЛГТБ обществото за неоправдано агресивни и заядливи. Този е ярък пример за това. Хомосексуализма съществува и при животните, за това той/тя/то не бива да бъде обвинявано за това, което е, но очевидно има нещо нередно с това същество!

Този травестит е от тези "дискриминираните", дето все искат повече права!!! Дали е бил на "прайда" в София, да си врътка голите задни части?!

Горката жена дето го е раждала тоя боклук. Какво ли чувства?

Amqchi tova mi e 7-to ma kakoooo to dIca tyabvat na taya durjava... az kavoto moga sha napraya ta pone do 10 da gi dokatram-ya ot saseda, ya ot bratovceda...zatui sa tolkoz ubavi- vsichkite

Коментари - Съдят травестит, блудствал с момче и плашил с убийство жена | Днес.dir.bg

Съдят травестит, блудствал с момче и плашил с убийство жена

Пловдивската прокуратура внесе в съда обвинителен акт спрямо 29-годишен мъж за блудство, закана с убийство, хулиганство и повреждане на чуждо имущество.

Обратно в новината

Коментари - Съдят травестит, блудствал с момче и плашил с убийство жена | Днес.dir.bg

Коментари

Следващото заседание по Дело НОХД 5269/17 срещу Благовест Георгиев Молев (представящ се за Алексия Георгиева) от бул.Н.Вапцаров126, ет.4, ап.8 ще е в Районен съд-Пловдив, 16.3.2018 г. Пети наказателен състав, Съдия: Славова-Милева, Прокурор: Васил Янев Още за засекретеното дело НОХД 5269 / 2017 ВЕДНО С ВЧНД 1475 / 2017 като продължение от 19.07.2017 НОХД 3452 / 2017

В Районен съд-Пловдив на 6.11.2017 в 9:30 часа, ЗАЛА 2 - партер, V н.с., Съдия - СЛАВОВА-МИЛЕВА е поредното засекретеното дело НОХД 5269 / 2017 ВЕДНО С ВЧНД 1475 / 2017 срещу Благовест Георгиев Молев като продължение от 20.09.2017 г. и от 19.07.2017 НОХД 3452 / 2017

Vivian

Травестит не ми каза говори при Мими на тази работата глупости проститутка от срамуват могат и пипва и е така верни говориш тия докторе други жена убийл.... хахах

Тоя изрод е резил за Пловдив, за Тракия, че и за цяла България!

Бах мааму, в Пловдив не са ли останали истински мъже, да го приключат завинаги тоя!

Не знам има ли руска жилка, но СПИНозния проституиращ наркоман, алкохолик,крадец, подпалвач и прочие боклук Благовест, представящ се за Алексия от бул.Н.Вапцаров 126,ет.4, ап.8 е син на наглата и устата като него проститутка, мошеничка и алкохоличка, начална учителка в циганското училище Маринела Бл.Лазарова, забременяла от ТИР-аджията Георги Молев(светла му памет). Майка му с любовника й Киро се изнесе в другия им ап. до цигаското РПУ.Траверса живее ту сам, ту с разни момичета тип проститутки, ту с разни момченца, но съпруг, слуга и верен съучастник в кражбите, разврата, проституирането, просенето и прочие е един гологлав епилептик Тихомир Горанов(Зайо), нещо като охрана, сводник и куче пазач се явява Зайо, действащ по сигнал от господарката си травеститка кога да набият заедно някой клиент на бардака им, кога да лъже полицаите, с две думи великия руски Болшой театр им е в кръвта.

Нищо не сте писали за поредния му успешен опит за наводнение на входа на 14.09.2016 като част от безкрайните му изродски забавления, предимно нощем: безкрайни опити за пожари, безкрайно катерене като маймун по козирката и нагоре от към страната на входа или по терасите от към булеварда, елате да видите изкъртената от катеренията му астма, винаги с цел проникване в жилищата на съседи, винаги с какви ли не лъжи за катеренията си, забавлява се с хвърляне на тухли, камъни, стъклени бутилки и прочие не само с цел трошене на лампи,прозорци, врати, а и с цел да улучи минаващите покрай входа хора, или излизащи, или влизащи във входа. Той има входа и вратите на съседите за лично негова територия за плюене, уриниране, дрогиране, хвърляне на всякакви от гнусни по-гнусни боклуци, входа за него е мястото за нападения, разврат, мотаене чисто гол или по сутиен, от който вади нож когато му скимне да плаши съседите си. Редовно хвърля кофи с течности от неговия етаж 4 през терасите или в самия вход по качващите или слизащи по стълбите. Редовно хвърля и стъклени бутилки, буркани и какво ли не през терасите и в самия коридор на входа по главите на хората.Пропуснали сте да кажете за (из)родения на 8.12.1987г. СПИН-озен проституиращ наркоман и алкохолик Благовест Георгиев Молев от бул.Н.Вапцаров 126, ет.4, ап.8, че събираше всякакви пропаднали извратеняци и наркомани в бардака второ поколение, завещан му от баща ТИР-аджия(светла му памет) и от майка му-същата като него нагла, долна,проституираща алкохоличка Маринела Лазарова, която се изнесе с любовника си автомонтьор Кирил към другия им ап. до циганското РПУ.

Нищо не сте писали и за стрелбите по вратата му на ет.4, ап.8, във и около вход Б на бул.Н.Вапцаров 126 вероятно от недоволните клиенти на СПИНозния извратеняк. Стрелби вероятно от прецакани, ограбени и прочие хора, имали участта съдбата да ги запознае лично с тоя боклук или пък в лапите му да е попаднал техния син или дъщеря след запознаство в парка, на спирка, на дискотека или в нета! По чудо няма застреляни съседи на крадливия, агресивен и проституиращ наркоман-травеститит, по погрешка, просто защото са му съседи. Нищо не сте писали и за факта, че бандата на травестита редовно пътува с таксита, но никога не плащат! Изнасят цели спектакли с лъжи, че еди кой си от компанията уж трябвало да плати, олее, няма му портмонето и прочие театро! Никой таксиджия, който е бил нарочен от травестита не е успял да си тръгне с парите за услугата. Никой не знае колко възрастни подпийнали мъже, младежи или деца е заразил, ограбил, пребил. Никой не знае колко възрастни жени като съседката му изпитват ужас при контакта с травестита! Пропуснали сте да споменете, че врата на съседката е била не просто разбита, а изкъртена с рамката, и само бързото пристигане на полицаите от Първо РПУ е предотвратило обезумелият изрод да влезе да я убие след множество опити да го направи: кога с хвърляне на камъни и тухли по съседката, кога с хвърляне на бутилки, чаши, пепелници и др. предмети от долу към терасата на съседката или от горе от неговия етаж 4, при това със страшна сила на обезумял садист.

- Какъв е този шум Джон? - Гей ...

травестит краварско слово от 80 години !!!!!!!!!!!!!и до днес !!!!!!!!1аман от боклук в бг

кастрация и доживотен затвор !!!1 какви ли травми за цял живот е наненсъл на детето!няма място сред обществото

Голямо триене пада тук--той да дойде Щурчо ще ви каже от къде изгрява слънцето.

Престанете с отвратителните хомофобски коментари! Недопустимо е да се ползва такъв език на омразата от потомците на Васил Левски!

Предлагама двамата да се наредите един до друг и някой с един рифел Ф18 да ви потроши и двамата тогава.

Абе Левски отдавна да го е очистил този...

в нашия град те са под височайшето покровителство на партията и необезпокоявано правят същите изпълнения като се вживяват в ролята, но никой не смее нищо да им каже, чупят саксии и прочие, някой умни продавачки и касиерки в мола ги мислят за жени

В моя квартал има един такъв,който обикаля.Бабите клюкарки всеки път питат жена ми--защо такова хубаво момиче останало стара мома.Жена ми не издържа и им отговори,че е п---с.Бабите отговориха-"Не може да е вярно ,на Киро тая мома му вика--Да ми ядеш пут.....та."Объркан свят и ценностна система.

Е ся що ше го съдят туй нещо, ми то се е занимавало с традиционните европейски ценности? Ей много злобни тез пловдивски прокурори .... ша затрият животеца на един достоен европеец!

трудно е да си мъж в днешно време! гледам много вече се отказват...

сътвориш ли такова същество ...вземи теслата и си размажи таларите

Едно време такива /затворници,цигани,извратени/ са ги мобилизирали на фронта.Да го пратят в Сирия или Афганистан да му начешат...

Как я виждаш тая "булка" в пълно бойно снаряжение,на първа фронтова линия в Ирак/Сирия ?

На задна, "линия".

Кофти е като се съчетаят мъжка сила и женска злоба...

Директно в пещите

Този свят съвсем се е побъркал. В Германия от 2013 год. приеха графа при раждането "трети пол". Сега пък чета,че бившият ни външен министър Николай Младенов е приел исляма и е станал шиит. Шизофрения.

Едва ли е истина,Н.Младенов си е чифут !

Важното е, че интернет го е казал.

Добре де, но тъй наречения трети пол наистина съществува. Макар и рядко, така се объркват хромозомите, че например вторичните полови белези са мъжки, а хромозомите са женски или обратното. Има такива прищевки на природата (хермафродиди). И е хубаво, че се даде гласност на проблема и тези хора могат да си живеят нормално. А за индивидът от снимката - това е прищявка и лигавщина според мен. Малко са го били като малък...

Абе пратете го тоя в затвора...там ще има възможност да го задоволяват, и пак и пак... и още...

Тогава затвора няма да е наказание ,а награда !

това ако го осъдят в мъжки или женски затвор ще лежи?

ако лежи в сливенския ще проклина деня в който се е родил:)))

ха ха ха ще му дават краставицата нарязана.

По мазната мутра ми мяза на млад социалист от партизанския отред на кутев и таско ерменков,дето драскотят срещу Бойко Велики!

ако такова нещо пипне детето ми познайте кой ще бъде подсъдимият ... и в коя дупка ще бъде открито оръжието на престъплението

а ако синът ти пипне дете, как ще процедираш, душко?

ще е най добре за него да не ме изпробва

След като селяните си татуират дракони, дали драконите си татуират селяни?

Преди малко администраторите на дир бг ми скриха кометара, но аз продължавам да твърдя, че се радвам на такива нестандартни хора. Този човек едва ли е блудствал, това е изфабрикувано.

Знаем, знаем, трътлеста лельо, ти си от същия десен, като този. :)))))))))))))))))))))

Сигурно и това е изфабрикувано: "В квартала той е прочут с агресивното си и буйно поведение, затова има реална опасност да извърши друго престъпление", каза обвинителят" Както и многото най-различни сигнали в полицията.Я слез на земята и спри да го защитаваш този изрод.

въпреки всичко сме християни и трябва да помагаме ..такава ни е природата .... та .. до съдията ... помогнете му или помогнете и .. застреляйте го това нещо за да не се мъчи

а ако синът ти е траверс ще го застреляш ли

всички правим грешки ... и трябва да си ги поправяме ... та ша го думна одма

Малииииииииии как ще го любят този по затворите няма и да има и един ден почивка. Добре, че е трениран, но пак да не забравя вазелина!

АЗ съм тук и го чакам!

В Русия, която много тук не харесвате, наказанието за такива е химическа кастрация.

Със всеки изминал ден съжалявам все повече, че Хитлер не спечели.

link най-после ни показа трътлестата леля, подвизаваща се тук с ник >>>. Скоро и с Щерита ще ни запознаят, в някоя новина от гетото. :)))))))))))))))))))

Това момче баща/чичо...и.т.н няма ли,да го смажат това грозното и извратено нещо ?!

НЕ ГО ЗАКАЧАЙТЕ! НАТО ЩЕ НИ БОМБАРДИРА! ТАМ ОБИЧАТ РАЗЛИЧНИТЕ...

Давайте я в панделата тази "булка". Ще остане доволна.

Мама ти да е...а и грозна мутро пед....ка.Ще ти навра дръжката на чука да се усмириш и с брадвата после.

Само не мога да разбера, защо му се прави реклама и PR, на това... същество?! Защо ни занимават с тея воайорско-клюкарски битовизми?! Може ли изобщо ТОВА да се нарече новина?!...

Бабата 100% не го е провокирала... ;)

Добре, де, как няма някой мъжкар, да го изчака тоя, да му натроши краката и да се приключи с агресивният траверс? да видим със счупени крака как ще рита чужди врати...

Наречете ме задръстена до мозъка на костите си, но няма как да приема това нещо на снимката като нещо нормално...ни риба, ни рак, ма зейнало за права и агресивно на всичкото отгоре...

Не казвам . че си задръстена Пипи , ама това с ''правата '' - не си права . Точно пък в Бг всеки простак и бандит крещи за права - така че недей ! Не го оправдавам по никакъв анчин , но за нашите реалности - този е просто един от мнооооогото подобни случаи !!!

Казвам зейнало за права, защото като наближи прословутия прайд и като напъплят по радиа и студия разни сбърканяци да ме убеждават, че ТЕ били нормалните, пък другите сме сбъркани, тъпи и ограничени, защото "не ги разбираме" и ... почва да ми се повдига... Затова съм възприела за себе си, че съм закостеняла и не ги разбирам тези неща... И , честно казано, не полагам никакви усилия, че да ги разбера, но счупвам му кратуната от бой на "нещото", ако налети на някое дете да блудства с него!

пипе, сто процента като си бараш вечер пу_тето си мислиш за извратени неща, иначе нема как да ти доди оргазъма кака

Имам - барам, ти за мен грижа нямай;) Запази си жалостта за чудото на снимката - че много му се иска да има, че да бара, ама няма!;)

Лицето на Прехода!

Имам чувството, че това нещо на снимката само иска да се навре в затвора, само и само да има кой да му обърне подобаващото внимание. Най-голямото наказание за такова нещо би било, да бъде оставено на свобода и принудено да приема тестостерон до края на живота си. Може и да се очовечи. Намирам доста от членовете на ЛГТБ обществото за неоправдано агресивни и заядливи. Този е ярък пример за това. Хомосексуализма съществува и при животните, за това той/тя/то не бива да бъде обвинявано за това, което е, но очевидно има нещо нередно с това същество!

Този травестит е от тези "дискриминираните", дето все искат повече права!!! Дали е бил на "прайда" в София, да си врътка голите задни части?!

Горката жена дето го е раждала тоя боклук. Какво ли чувства?

Amqchi tova mi e 7-to ma kakoooo to dIca tyabvat na taya durjava... az kavoto moga sha napraya ta pone do 10 da gi dokatram-ya ot saseda, ya ot bratovceda...zatui sa tolkoz ubavi- vsichkite