17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оборудването е същото като оранжерията в Калугерово, дето ги хванаха на скоро. Явно обзавеждането е от едно и също място.

ябланица - румянцево - златна панега - ИЗЦЯЛО ЦИГАНИЗИРАН РАЙОН. скоро няма да може да се минава от там, освен ако не си в брониран камион с картечари отпред и отзад. ВСИЧКО ТАМ ВИКА - ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ - няма спасение за малкото останали бели там .СОРИ

Съсипаха и програмата "Млад фермер" !

Еми значи Квартален Полицай е знаел за това но просто се е мълчал това е.

Във същото село Румянцево защо Полицията не направи Обиск във Дома на местната кметицата която мъжът и има голяма нелегална колекция от Антични предмети и монети така съм чувал във селото.

Айдеее - още един спонсор на БСП оттече. тоя г-н Гешев нещо се е заял със Курна - толкова дрога залови в последно време, че хотелът и в Халкидики ще трябва да си търси други дилъри на свободния пазар. А това ще доведе до вдикане на цените, отлив на посетители и даже и яхтата на Черепа вече ще и подминава хотела.

Стига сте са занимавали с тази световно призната билка бе! Земете да разкриете една лаборатория за амфетамини, смешници! Ама нали няма миризма, няма завишено потребление на ел. енрегия и няма кой да ви я изпее!

след като голямата част е за износ какво лошо има...

модерна е - фибран , теракол и ламарина. евала

Това са нови високо-технологични нано-материали! Какво разбираш ти...

"На 25 февруари, късно вечерта, е проведена специализирана полицейска операция в резултат, на която". Пише се "На 25-ти февруари, късно вечерта, е проведена специализирана полицейска операция, в резултат на която". Откъде Ви намират?

И що да е лаборатория, а не - парник, примерно. Или като много обичате чуждиците - "оранжерия".

С колко гидини ти намаляват присъдата ако лабораторията е модерна, ма Калинке? Какво значи модерна лаборатория? Я обясни.

Щото по филмите дрогата се произвежда в "лаборатории".

Пак само наши хора разкривате!