МО за случая в Чешнегирово: От трибуната на НС ГЕРБ поднесе поредните манипулации

Министерството на отбраната за пореден път заявява, че демократичните норми на правовата държава изискват обективна информация по подобни инциденти да дават компетентните разследващи органи, а не политиците

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К"ВА МАНИПУЛАЦИЯ , УБИХА ЧОВЕКА И МЪЛЧАТ КАТО П...И !

Ако бяха на казали американците Да ги върнат и това да е заснето и показано. Човека щеше да си е жив и здрав. Алоо военитееее изгонете тая паплач американските войници.

Ако разследването не беше на военна прокуратура, а на военна полиция, т.е. на изпълнителната власт, Тодор отдавна да е изгнил и забравен. Така действат военните, които не можаха 4 месеца да изпратят за анализ черната кутия на падналия МИГ. Яко покриване на скандали с живота на български момчета.

По времето на ГЕРБ видяхме терористичен акт с толкова жертви на цивилни в Бургас (който за мен е съмнителен) а вие очаквате да се съобразяват с този на един военнослужещ . На всички е ясно ,че човешкият живот за бившият сикаджия и компания е нищо.

Разликата е, че актът го направи чужда организация, а тук убийството е извършено от български военни, защото какви други да е имало на полигона. И целта е потулване на скандали, които щяха да навредят на правителството на Янев и Радев.

Отличник Първо самоуби пилота на МИГ29. После самоуби офицер от военна полиция. Поздравления за служебния кабинет. Дано в края на тяхнато управление да остане някой жив

В МО прелива от тъпи и страхливи некадърници!!!!

Тъпият отговор на МО беше избутан в дир-а, за да не го виждат хората може би. Защо също няма и думичка от написана за мнението на "експерта" Рашков, който рече че не винаги преди погребението може да се установи причината за смърта. Та по тоя повод два въпроса: 1.Какво щеше да се случи, ако човека беше кремиран? 2.Не би ли трябвало да има експертиза от съдебен лекар преди да се освободи тялото за погребение и кой е съдебния лекар да разрешение за освобождаване на тялото?

Близките нямат право да го кремиран при подобен инцидент, дори и да искат. Такъв е законът

Герб е виновен се изтърка от месеци бе другари. Напънете го тоз вашия пиар да си заработи заплатата!

Истината е, че има коментар и последвало предложение, а не манипулация. А за мен седи въпроса, как специалистите объркват самоубийство с убийство?

Когато да речем Рашков казва в НС, че Борисов яде хора е истина, а когато резонно се пита какво се е случило особено след като изтече информсцоя в пресата - това е манипулация! Брейййййййй!

Ето затова става въпрос. Че лъжете нагло като бесепари. Кога Рашков е казвал, че Борисов яде хора. Ето така и с уж фактите по случая, а се оказва и че не знаете дори кой е разследващия орган, ама декларации в народното събрание правите С уж бяхте съвсем доскоро управляващи и пак не знаете нищо нито за законите нито за реда. Са,о далавери, изнудване и държавната машина за бухалка. Мутренска партия

Уважаеми г-да от МО! Първо никой не е манипулирал нищо по този повод, т.к. преди някой (в слуая от ГЕРБ) да повдигнат тази тема имаше изказване и статия с комнтар на военна полици, че след изваждането на тленните останки са направени изводи, че военният е застрелян и е направен опит за прикриване на престъплението като самооубийство. Така че вие джендъри от МО дето забранихте на армията да ползва оръжие трябда да бъдете съдени за държавна измяна!

Военна полиция нищо не е коментирала. "Съобщи БНТ, позовавайки се на източници от разследването, което се води от Военна полиция." Източниците вероятно са от ГЕРБ

МО, вие лъжете. От трибуната на НС нищо не е отправено, защото не е имало заседание на парламента. Явно бъркате кулоарите с трибуната. Нищо чудно, нали сте ненужни ЗЧ.

Темата бе повдигната по време на заседанието на комисията по отбрана в парламента от депутата от ГЕРБ Христо Гаджев. Това ли са кулоарите?

че са манипуалции, ама вие само плюете, а не сте извадили едмо доказателство каква е истината.