Младежи спасиха възрастна жена от измръзване

Тя се заблудила и се изгубила посред нощ в панагюрското село Оборище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bravo momcheta , az susho sum rodena ot tozi krai. Gordeia se s vas kato bulgarka. Chudesna postupka. Da ste jivi I zdravi.

Тази държава има нужда от хора като тези момчета.Много успехи ви желая!

браво на момчетата.

Да сте живи и здрави! Добре ,че родителите ви са направили човеци от вас, защото иначе тежко ни! Браво момчета!

Ебалата на момчетата. Ма то си им личи и по физиономиите.

ИМА НАДЕЖДА ЗА бЪЛГАРИЯ!

Браво на БЪЛГАРИТЕ!!!! Ако бяха я "спасявали" цигани - до сега да беше изнасилена пребита и ОГРАБЕНА!!!

Браво на младите мъже! Достойни българи!

Ако четете ..всичко на 6..готини;)

Имала е късмет тази баба и браво на момчетата. От познат, който е измръзвал, знам, че и здрав прав човек може да се деориентира и халюцинира при голям студ, тялото и мозъкът не могат да функционират правилно.

Една посъпка която трогва, браво, дано все повече да четем за подобни дела. Респект и най-добри пожелания за младежите!

Браво!

Браво на тия младежи браво на момчетата нека светът е пълен с по вече такива хора

Дано, дано – текст Ако до всяко добро същество застане поне още едно, ех, ще започне такъв живот, че само си викам “Дано”. Ако към тия две същества, прибавиш и още две, ти знаеш ли колко прави това? Най-малко хиляда и две. Припев: Дано, дано, дано, дано, дано, дано, до всяко добро същество застане поне още едно, тогава, тогава, предвиждам такъв живот, че само си викам “Дано”. Тогава престава да те е страх и от страха те е срам, щом има някой с теб, с мен и с тях, щом няма никой сам. Щом ти е трудно не се колебай, не страдай току-така, ела приятел и лапата дай, аз ще ти дам ръка. Припев(х2): Дано, дано, дано, дано, дано, дано, до всяко добро същество застане поне още едно, тогава, тогава, предвиждам такъв живот, че само си викам “Дано, дано, дано”.

Ещо за новина! Утре ще пишете, че първокласникът А е написал буквата А! С постъпка като на младежите, ама всеки ден! досега се е въртяло човечеството! Не е имало 112, Пилиция, дори кмет! Хората са приютявали, нахранвали, упътвали всеки! Хеле пък старица в мразовита нощ! Ей че изроди станахме! За младежите живот и здраве и винаги да пимагат!

И защо да не се напише!? По-интересно ли ти е, когато Малина, Къпина или Смокиня е почивала на Дубай?

Да ви се върне стократно добрината , млади хора.

Да сте живи и здрави на родителите си, пиленца! и дай Боже повече такива като вас!

Поклон пред вас момчета. Дано такива добри новини четем все по често. Рано или късно всяка добра постъпка се възнаграждава. Дано и политиците ни прочетат за вас и започнат да мислят за обикновените хора. Вашето место млади момчета е в Народното събрание. А не на некадърници, които никой не познава, а разните партии ни ги предлагат да гласуваме за тях.

Поклон пред постъпката Ви, момчета.

Браво на момчетата! Бабата е късметлийка, а момчетата са щастливци.

Всъщност дълбоко във всеки човек е закодирано съчувствие към себеподобния. На всеки от нас се е случвало при особени обстоятелства да усети колко добри хора има около него, а в ежедневието просто не ги е забелязвал. Тези момчета са постъприли като нормални добри хора и са отделили от своето време, за да помогнат на друг човек, попаднал в беда. Замислям се колко по-хубав би бил светът са всички нас, ако успеем да покажем доброто, което без съмнение всеки от нас носи в сърцето си и престанем да се делим и противопоставяме за неща, с които взаимно си нанасяме вреда. Стига всеки да може да различи едното от другото.

За една най-обикновена, нормална човешка постъпка, да пишем като за чудо невиждано. Просто едни български момчета, възпитани в дух на човеколюбие и съпричастие с човешката болка. Толкова ли рядко се среща това по нашите земи, че ги показват по телевизиите като извънземни? Скоро ще почнем да се възхищаваме и хвалим по медиите някой ако е отстъпил място на баба в трамвая.

Ами, ДА, доброто е рядкост. Емпатията се замени с безразличието и бездушието.

Защото някои можеха да й отмъкнат одеалото!

Браво ,момчета !Дано бъдете възнаградени с много здраве и късмет! Браво,успех! Какво щастие е да срещнеш такива хора, точно,когато имаш най-голяма нужда!!!

Евала на момчетата! Шапк им свалям!

Лошо е да си стар и немощен. Най-лошо е да си стар и немощен в Б-я.

Има доста други страни в които е по-лошо да си стар и немощен. Само дето тези страни са от развиващия се свят (Примерно в Африка) А ние уж се водим Европа.

Една добра новина! Браво на момчетата!

Браво! Все още имало нормални хора в страната.

Браво на младежите! За разлика от връстниците си, дето в Младост 2-София последната нощ счупиха чистачки и огледала над 30 коли. Има и от двата типа.

Не случайно са от Оборище, браво!

Браво момчета! Да сте живи и здрави. Всичко най-добро! Дано има за напред повече от такива като вас.

Браво на момчетата, ЕВАЛА на роднините!

Някой друг можеше и да подмине жената без да се заинтересува, какво прави там посред нощ в студа. Браво за добрината на момчетата.

Pozdravlenia ,oshte pove4e dobri postapki da ima v Bulgaria.

Браво на момчетата!!! Има надежда! Респект!

Браво момчета! Показахте, че човещината не е затрита сред толкова егоизъм в тази държава! Да помогнеш е най човешката постъпка! Ето, журналисти, за такива хора пишете! Побликуването е проява на признание, която такива хора заслужават.

Браво на момчетата! Можело е да я подминат, но не са го направили.

Е хубаво де,ама тя щом страда от деменция ,това нещо ще се повтори,после потрети.Не се оставя човек с деменция дори и за минута сам - дори и в началния стадии(тоест първите две три години)Никога не можеш да предвидиш какво може да направи

Е, как ще работят роднините тогава?

Трудно.Трябва голяма саможертва.Явно не си попадал в такава ситуация(дано никога да не попадаш) да трябва да избираш(между работа и родител)

Евала на тези деца ! Тази жена има невероятен късмет !

Поздравления за младежите! В днешно време това си е подвиг!