17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси кефа , хубу че не е блъснал некой друг

Щеше да е кеф, ако този серсем-шофьор беше да е сам в колата. Та като псовиса като серсем-да не застрашава другите по пътя! За съжаление сспътникът му е загинал, а той може да оживее. И след време да повтори серсемлъка си.

В клишето,най-често използвано от КАТ-"несъобразена скорост",се крие много истина. Път.Гуми.Осветеност.Настилка-мокра,кална,каквато и да е там.Умения и опит на задкормилното устройство.Познания върху възможностите на автомобила.Употреба на ....редовните заподозрени.Самочуствие,безрасъдство. Резултатите са видни,уви,ежедневно.Не е "война"на пътя.Тежка простащина,арогантнсот и безсмъртие е обзело редица"водачи"на МПС.Което пък води до това.

Затова не трябва да се возиш при друг шофьор. В такива ситуации шофьорът реагира инстинктивно и обикновено пътника или пътниците дават фира.

нещо за асфалта, маркировката, липсата на мантинела или ниско поставен знак няма ли? а оставка??

Щом е имало непълнолетна може и мангали да са

Пияници! Грехове само праят!

Бързали са да го напраскат на непълнолетната, но са забравили, че днес е архангелова задушница.

"Инцидентът е станала около 2.00 " грешките са само от три кратички абзаца. По темата: Поредната тъжна новина - жалко за загиналия. Дано останалите оцелеят. За водача смъртта на приятеля му е доживотно наказание. Докога ще бъркат автомобила с болид от Ф1? Излишен въпрос.

Айшето писала новинъта!

Не разбрах момичето защо е получило фактура за гъза.

Браво на младия шофьор! Да му се залепи снимката до некролога на приятелчето - нали са си аверчета. А, и да не забравите веднага да смените асфалта, неговата мама, на 300 метра околовръст произшествието.

Ти си глупак, знаеш нали!