Спецсъдът решава за Ценко Чоков и още седмина

Спецсъдът решава дали да остави в ареста кмета на Галиче Ценко Чоков, сина му Мартин и още шестима души.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът решава за Ценко Чоков и още седмина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кметовете Герберасти имат общо: Тоя, ако махне каскета и си турне една Папагалска риза, ще кажа Клечков, Сливналията! Също, често ги бъркам, дингила Тотьо, на Филибето, с Портика, от Хубава Варна, в кал потънала!

Преди няколко месеца ефирна телевизия показа погрешка как в присъствието на министъра на вътрешните работи полицаи и бандити заедно пребиват неудобен журналист, след което биячите бяха аплодирани в студиото. По-късно се разбра, че върху основата на показания на кошаревски свидетели обвинения са били предявени само на ... пострадалия от побоя. Освен това стана ясно, че решенията на съда могат да бъдат предопределени от шумни изказвания на главния прокурор, както и на посланици на страни, въвели ятагана и гилотината в масовата съдебна и извънсъдебна практика... След всичко това няма съмнения, че България е царство на боковци и чоковци, а темата на днешния материал е предизборно хвърляне на прах в очите. Не на българите, а на онези, които преди 2 години поставиха това царство на прекалено високото за тукашните реалности 106-то място по медийна свобода.

Ком-парти секлецарка станала Герберастия, Друг, Пример-футболис, а третия, Кмет- бандит!

Що не го "опраска" Бе.Бе., да тури Цеко Шеф на МВРе ? Какви мегранти, бе, и пиле, няма да смее тук да кацне !

Какво сте го награкали, болен е, не виждате ли Като го пенционирвали, и диегноза, сам му дали: ТЕШКА ГЕРБЕРАСТЕНИЯ* Пацйент Силно Заразен и, Опществено ОПАСЕН! п: д-р Тодорова, Отряда

Просто властта не може да изпитва неудобството от местни феодали, каквито са Чокови. 20 години на власт и черпи селянията по едно море, след като е заграбил всичко останало. Щото в Созопол не е още по- зле или в Несебър и Свети Влас!

и какво му е "спецялното", на тоя Мутър, дали че е облечен като индиански Вожд? закъсаха го, наште Белослатинци? Диваците преследват "белите" да им вземат имотите ! такъмите стяга бабичка- хайдутка

А НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ КОГА

Този изрод на снимката е бил и ГЕРБаджийски кмет, одобрен лично от банкянската мутра! Да намирате някаква разлика между двамата? Няма, нали? Е, и? Не ви ли побиват тръпки от ужас? Всъщност, след като са "като две капки вода", какво значение има, че едният е кмет, а другият премиер? И двамата са престъпници!

ГЛЕДАМ ЧОКО ВИЖДАМ БОКО.МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА.МАФИЯТА Е НА ВЛАСТ

Narode????

Pesh0

Защо Батките в Бургас , бият , най - много ?????????? Защото са глупави и незнаят защо бият .

Политиката в България е като художествената гимнастика: Обръчи от фирми Рязане на ленти Подхвърляне на топката Волна програма с медиите Съчетание с бухалки

Този селяндур е за затвора!

Да е знаел навремето авторът на историята за Чоко и Боко, че години по- късно пак ще я гледаме, само малко променена според новото време...

Безброй чокоподобия шетат, но лицемерно, политкоректно някак. Тоя "стърчи", защото споделя по нещо от плячката с крепостниците си и се подгрижнува за тях, а тъй не бива, дискредитиращо системата е.

От такива неандерталци и приятелчетата им във властта страда цяла нация десетки години наред, целия ни живот се определя пряко или косвено от този тандем.

Неандерталци от вида "Чалгаджии" гласуват за себеподобни

няма ли да проверите този голям арендатор?!?

защото са заети с лотарията с касови бележки, ха ха ха!!!

възбрана върху имотите на въпросния "кмет"!!! Сметната палата да започне проверка на "кметството" което е действало като организирана престъпна група!!!

се случва в страна, имаща претенция да е европейска. Подобна диващина , толерирана от правоохранителни и правораздавателни органи години наред!!! На първо място мастите депутати защо не приемат текстове в закона относно изисма кванията към кандидатите за кмет. На следващо място как е възможно след толкова сигнали държавата ни чула, ни видяла. Как се събират 16 тома доказателства. Това означава, че престъпната дейност на Чоков и сие е продължавала години наред в забравеното от Бог и държава Галиче. Хора, вдигнете се и си отвоювайте достойнството! Не можах да повярвам, че кмет е способен на подобно изстъпление - да завира бутилка в задните части на длъжник и да я разнася сред останалите длъжници!!! В кой свят живеем бе, господа политици!!! Заслужавате следващия път Ценко да ви тикне бутилката на Вас!!! Как е възможно кмет, който има права на нотариус, да заверява пълномощни да бъде арендатор ?!? Я сега си размърдайте и му проверете всички сделки, които трябва да бъдат атакувани в съда и съответно върнати на потърпевшите лица, защото за незаконни сделки НЯМА ДАВНОСТ!!!

още спиш, събуди се наивник, това е капитализъм

И така да обобщим! Кмета е невинен.

много хора се чудят и наивно задават въпроса- защо не бил прибран по рано, за да е нямало толкова жертви. Толкова ли не разбрахте как е устроена системата, не толкова съдебна колкото капиталистка, колкото повече обвинения има толкова повече ще трябва да изкара да плати за тях, на съдии, на прокурори, на висши ченгета, след 2-3 год ще излезе и пак ще прави глупости, и пак ще го приберат защото знаят че той е добър "клиент" с който вече си имат вземане даване

да смени новините? Пуснахте три статии за деня...и си легнахте да спите..

Гледай какви работи били ставали в нашата щастлива европейска страна. А аз до сега мислех, че подобни неща е имало само през турското робство.

до пусси модераторката, която се гласи за президентин: като празнувате белене, не забравяйте за мене! еврейски фашисти! :-)))

окей. съдииките са с бурки по рождение.. никой не ги знае кои са. щом така искате да казвам, от меркелското еврейство... така да е!!!! :-))))

Не знам защо, но имам неприятното чувство,че работата е нагласена в голяма степен! Ще видим!

Понеже човекът иска да излезе, за да си гледа селкото стопанство, то му дайте шанс. Приковете го с една присъда и вече докато е жив да оре и копае с двете си ръце. Друго да не може да работи. От нивата да не излиза никога! Докато е жив.

лузър, нямаш шанси, освен в меркелската цензурац както викат съседите!

продавай нивите,копале,скоро нема да те пуснат.иначе ша ти ги вземат без паре.

окей. съдийките с бурки ли ще решават в името на обама?

Показания изобличават кмета на Галиче, че преспал със съдийка и прокурорка .

Не съществува нито съдийка ,нито прокурорка ,която би го направила с индивид като Ценко Чоков.Те просто няма за какво да си говорят.Ценко е като неандерталец , а дали има пари или не, няма значение при потенциалните му опити да контактува с подобна категория жени.

повярвай ми, онея лакомии за пари ще продадът и майките си а да не говорим за ей така да се дадът за пари, недей ги надценява, нищо че са юристи, не са богове а най обикновенни утрепки

Вижте тоя Чоко, с каскета, цайса и ланеца и го сравнете с с Боко с широката шляпа, пистолета и коженото палто и ми кажете къде е разликата! От където и да ги погледнеш завършени мутри, но на различно ниво!

Бре то мойто шефче Владо Търкала ,по прилично изглеждаше ! Сравнение с тоя ,шефчето бе направо момче -колежанче бе !

ГЛЕДАМ ЧОКО ВИЖДАМ БОКО,КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА.МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА

клонинги, разхвърляни са все по ръководни позиции, като по калъп правени

Какой пич - то е каскет, то златен ланец то то то.....направа можна да падладееш

мутра се скрила от дъжда в Нац. художествена галерия и пита докато чака да премине облакът: "Абе, кво е тва тука?" На входа му отговорили "Картинна галерия". "А що сте сложиле тие маймуни в рамка, къв е тоя гибон тука?" "Но, господине, това не е картина, това е огледало!" Та така...

Pesh0

Щом имате общество да го свалите от власт . Го обесете . не ви води на екскурзия със свои пари . тези пари са ваши. Но вие си знаете .

Големият му проблем е, че се цепи от групата: Със същите пари ходят на море и другите васали, но не вземат съселяните си.

Ценко ще продаде малко ланци и ще отърве кожата. Освен, ако не се е изложил и е спрял да се отчита където трябва, та да му е време да му вземат главата

А ти вярваш ли ,че това на врата му е ...злато ? Колкото "златните" пръстени , дето ги продават румънските циганьори по пътищата са ...златни !

Вярвам, че за златни. При такива екземпляри е въпрос на селска чест да не носят имитации. А и Ценко коли и беси десетилетия. Мислиш, ча не може да отдели пара за 2 ланеца и 1 златен зъб?! Що пари се леят преди, по време и след изборите

Ценко Ценкоо...цял живот Бай Ганьо си бил - пълен дебил

Бай Ганьо ще е вечно актуален образ

Отива си с комунизма Ганьо-то. Интернет ще го убие.

тоя не беше ли от ГЕРБ