Коментари - Мицкоски чака правителство в България, за да разговаря за промяна в преговорната рамка | Днес.dir.bg

Коментари - Мицкоски чака правителство в България, за да разговаря за промяна в преговорната рамка | Днес.dir.bg

Коментари

Няма да има промяна . Ти ,инат ,ама ние още повече, сръбски червей.

да чаааака.......

Мицкоски чака новите предатели в България, които да предадат каквото е останало все още!

Манталитетът на македонските политици е от 18-ти (ако не и по-рано), в най-добрия случай - 19-ти век. Там ще си и останат! Никаква прошка. На никой не му трябват камънаци и население съставено от чугунени глави. Голяма част от прогресивния свят е забравила дребните националистични спорове и заедно върви напред. Та, който е решил да живее в средновековието ( това важи и за ония забулените ) - да си стои там и да не поглежда паницата на съседите.

Ветото на РСМ беше вдигнато, благодарение на: - Бойко Борисов, който обърна позицията си на 180 градуса, веднага щом падна от власт; - Румен Радев, който изведе като основно българско искане, вписване на българите в конституцията; - Корнелия Нинова, която уж беше поставила 'червена линия', но не заплаши, че ще събори правителството на Петков; - Кирил Петков, който смяташе, че като пусне самолетна линия и всички ще плеснат в екстаз; - Слави Трифонов, който събори правителството на Петков, едва след като се вдигна ветото; - ДПС, които поне бяха предвидими в антибългарската си позиция. Тепърва българското общество ще си носи последствията от това, че позволи да го 'приспят' по един важен въпрос - да се запази българската национална памет.

"Мицкоски чака правителство в България, за да разговаря" Мицкоски явно си мисли, че България е на зор щото иска по-скоро да влиза в ЕС и трябва да преговаря с Македония, която решава дали да пусне България или не! Няма толкова захлюпен народ! Отговора на България трябва да е едно кратко "ЗАБРАВИ"

Мицкоски очаква едно нещо - да отпадне втория протокол от историческата комисия. Всичко друго е прах в очите на публиката. И нищо чудно това да мине, без някой да обърне внимание, с гръмките фрази, че след това българите ще бъдат вписани в конституцията на РСМ.

трибуна.мк

Вистински македонски преданија

И ако откажем да разговаряме какво ще стане? Нищо! Севернамакедония не е в позиция да поставя условия! На България е все тая, дали северномакедонците ще са в ЕС или не!

На бълхърия / разбирай на наколко дупетата/ ще и набият канчето и даже ще предложи помощ да стане по бързо.

Един път на 14 години дадена страна председателства ЕС. Това е рядък шанс да се постави важна, фундаментална тема на дневен ред. Какво направи Тиквоний, избра Западни Балкани. Тема която няма нищо общо с благосъстоянието на България. Можеше да е демография и обезлюдяващи се райони, ама не. Да не говорим, че Преспанският договор е много по-добър и задължаващ и пунктуално разписан от нашият договор за добросъседство. Гарантирано от ГЕРБ. Некадърност, некадърност, некадърност.

Тиквата е национален предател,ти какво очакваш?

Маже ли държавичка на 80 години да диктува условия на една държава ,която е на 1343 години,това е невиждана наглост.Отрязвайте ги и не се разправяйте с тях въобще.Поучете се от гърците ,как ги навряха в миша дупка.Спрях да гласувам за ГЕРБ само заради това ,че Бойко клекна на запада и им вдигнаха ветото.Много,ама много трябва да внимават нашите политици ,защото иначе ще ядат дървото.

PEYTSCH

Това столетие няма да стане. А следващо няма да има.

Не викаме полиция ако ни ухапе комар. Най-добре да не влизаме в спорове с тях, да си ги блокираме без много обяснения и да чакаме да им уври главата. Когато - - тогава

Само Пеевски ли се озъби и изръмжа на тия? Къде е официалната реакция на Външно, на премиер и президент?

Трябва да ускорим преговите с Босна, виждаме че Македонистите клекнаха, когато Гръцкото лоби в САЩ се намеси, но не и за нас....

Очилатият селянин чакал.Да паднат коча мад.урите.

Даже на самите сърби взе да им увира главата - продават снаряди на Украйна, съответно в Русия вчера ги нарекоха "курви* (не че не знаем какви са). Обаче последните сърбомани на планетата няма да са в Сърбия, а в Северна Мееекедония...

Някой трябва сериозно да им обясни като на пет годишни, как след като се направи споразумение/договор в който ясно и точно да са упоменати условията и решенията, това не може да се промени защото вече не им изнася! Най-вече когато промяната е за пълното отпадане на всички условия към едно от двете лица по договора. Отделно защо му е да чака правителството ни? Да се обърне към Франция Макрон, които са гарант, че условията ще се изпълнят. "Искате промени в конституцията? Защо? Кой нарушава правата на българската общност в (Северна) Македония?" Е ужким имате закон за опазване на хора от малцинствата от престъпления от омраза, пък нито един осъден за такова престъпление!? От случайте с вандалски прояви по български клубове до тежки наранявания към български граждани защото са българи, какво беше наказанието за извършителите? Май нищо! Или поне не се съобщава за наказания за извършителите? Защо е така след сме тъй добри съседи?

Драги Мицко, интересите движат света, ако още не си го разбрал. Какво РСМ може да предложи на света освен бедност и изостаналост? Бедни, малки, незначителни и в добавка корумпирани и некадърни политици. Лъжите и кражбите на история, език и култура от Гърция и България, са последните черни краски върху вас. Когато станете нещо като Лихтенщайн или Монако, моля, могат и да ви обърнат внимание. Засега, ЧАО.

Не искат в ЕС, важно е явно да са със сърбите и това е! Българция и Гърция са употребени за целта!

Този е баща му са изобретили презервативите, сваля ли са ги като пръднат.

Гоце Делчев сам си е казал, че е българин, а тези се опитват да му променят иднтичността / идентитетот, обаче иначе лаят за исторически истини и за право на самоопределение!

за наш началник??? От каквая позиция говори???

Господине, знаеш ли кога ще можеш ТИ да поставяш условия? Да ти кажа - когато на Шар планина кацне извънземен кораб с технология за вечен живот! Или ако край Вардар внезапно избликнат 100 гейзера с нефт. Е, тогава "международната политическа общност" ще изпълни всяко твое желание. Днес и сега си дребен и жалък, ти си НИКОЙ, така че по-кротко и у лево - за да ме разбереш.

На тези хора въобще не трябва да се вярва. НИКАКВИ отстъпки пред измислената Северна Македония. Българският народ е много разединен по много въпроси, но по този е абсолютно единен и няма да отстъпи. Тези които отстъпят ще си ходят бързо и ще са национални предатели.

по - лошото е не какво иска тоя лешпер, а че пак отиваме на положение без правителство. Не знам но според мен това вече излиза от рамките на всичко нормално. Все едно закриваме държавата, така изглежда.

москалските орки създадоха македонизма сега чакат москалската подлога Тиквун да дойде на власт че да им легне

Някой преди мен, колега по форум, справедливо отбелязва, а аз потвърждавам - Мицко, внимавай да не поискаме нова клауза в Договора от 2017 г. Спрямо Гърция сте Северна, а спрямо нас сте Западна Македония. Ще добавим ново искане - официалното ви име да е СевероЗападна република Македония!!!! Искаш поправки в Договора - ето ти нашето предложение. Друга промяна е невъзможна!

Като цяло България трябва да покаже конкретно на този комбинация от три пръста, с издължен среден. По същество трябва да станат три неща: - Мицкоски да се извини на България и българите; - Да си разкарат от конституцията всички националности и да я преработят да защитава индивидуални, не общностни права (както е в Българската, която е доста по-съвременна от тяхната); - Да спрат да крадат история; - Да спрат антибългарското говорене, щото ако България почне анти-сърбоманско-мекедонско (не е грешка) ще им се завие главата... Приемането на Сев. Македония в НАТО беше грешка. Да не я повтаряме с ЕС. Не трябва да видят ЕС докато не излязат от средните векове, щото са именно там.

Мицкоски явно не е чувал за Пеевски. Успех колега. Щом Пеевски не те хаересва трудно ще постигнеш нещо. Попитай повечето партии тук хаха

Шарлатан!

Македония ще е първият съсед на България, член на БРИКС. Но, само ако Пакистан признае, че е македонска територия, заради македонския цар - Принц Газанфар Али Кан и жена му принцеса Рани Атика от чергарското племе на Худзите:))))))))

Преди да станнат член на тухлата, хус в кану от охридктото езеро, ще свалй самолета на това що е маке все е л.....но

Тия жалки мутанти изобщо не са безобидни с претенциите си за македонско население у кюстендилско, благоевградско и целия район, навсякъде тръбят че там всички са макета но не смеели открито да признаят щото българите сме ги тормозели и мерака им за голяма Македония с гръцката и нашата област изобщо не е за пренебрегване. Виждаме навсякъде как "малките" държави, етноси, общества получават гръб и как се стига до едни.. знаете какви ситуации. Със сигурност 1-то което е добре да направим е да сменим името на географската област Македония у нас, така просто няма да има "македонци" у нас, и да видим какви ще ги дъвчат тогава.

Няма толко нагъл тип. Щял да преговаря .... а кой беше тоя?!? Очаквал евроинтеграция и помощ от България като в същото време псува и върви срещу България..Ама ако нашите му кажат, че ще спрат правото на "македонците" да регистрират коли в бг с бг номера ще почне да вие като кученце.. Нагляр

Мицкоски, налягай си парцалите и идвай да целуваш ръка ако искаш да влезнеш в ЕС. Ако не аблбанците ще ви видят сметката. А това, че Македония е българска спор няма. По корем да се влачите и да пренаписвате учебници и да лъжете за историята. Можеш да прочетеш книжките на Димитър Талев и след това да словоблудстваш. Вписвайте Българите в конституцийката си и избърши дупето добре преди да пристигнеш да преговаряш :)

да ви кажа тоя с баце от банкя много си пасва по лъжите, и двамцата си ги говорят на килограм, сутрин кажат едно до довечерка 300 пъти се измятат. ще вдигне пенсии, ще намали данъци, щял да предоговори нещо си и бла-бла, и ние ги знаем тиз песни.

Айде да намериш исторически документи, че преди 1948г си бил "македонец" тогава ела в България. Обаче тоя се надява Борисов да стане премиер и да клекне на началниците от Брюксел. Само че случи ли се нещо подобно, после ГЕРБ май ще изчезне от политиката. тези трябва да си го получат четвртит. СС тия единственото правило е: Бий да те уважават. Това са сравнително примитивни хора и само от бой разбират тоя вид.

О, нали знаеш колко е лесно на нашите "политици" да си ни изтъргуват за личния си интерес и хич да не му дреме ни за партия, ни за плюенто, щото той ще си получи наградата и му дреме колко ние ще сме възмутени и дали ще е на "политическата" сцена вече.

Един ден в северно македонските учебници трябва да пише за гоненията и геноцида срещу българите и българското в Северна Македония от 1913г. до днес.

Я как се закле на Северна македония, лая, лая ма къде ша ходиш. Да ти кажем и на нас не ни харесва РСМ, щото сте "Северна" за гърчолята, а за нас винаги сте си били Западна България- изцяло български земи, с изцяло българско население по всички исторически документи от създаването на държавата България там е изцяло българско население с български език. Заварили сме различни тракийски племена, които са се интегрирали изцяло в създадената от нас Българска държава. И под турско робство населението там продължава да се води българско, с български език. А по време на соца никой не ви знаеше, че съществувате, всички там бяхте югославяни и толкова, а вие "ръководени" от хърватина тито, под шапката на сърбите сте провеждали геноцид над българите, избивали сте всички които са искали да си останат българи и сте ненаказани със сърбите до ден днешен. Ама къде ви е "голямата" Югославия, нали сте отворковци що така ви нема големата дръжавица.Никой ням да преговаря освен за името - Западна България плюс да си платите за геноцида и да бъде вписан в историята на света.

Нещо не виждам желание нито за диалог, нито за Европа. Явно си им харесва да се кланят на титовистите.

Полудял и опозорен завинаги национален предател.

Този е прав само за едно нещо - че са братя с мутрата от Банкя!

Охо, само за език на омразата който се лее от всички там у западна България, като се започне от учебниците ви, та от яслата и детската градина та до "политиците" ви, насаждана съвсем умишлена омраза към балгарския народ само защото не приема да му изкривявате историята, дори бегла представа нямате колко ще ви струва това. Ако ЕС и сащ искат да ви видят в "семейството" няма да позволим да е за наша сметка, ние ще излезем веднага без колебание, нек си ви чуват там.

Браво на Киро "националния предател"! Така им го нахака, че ще сънуват ЕС, ако не ни впишат като основополагащ народ в конституцията. Освен, разбира се, ако у нас не застъпи някой истински национален предател, който да реши да предоговаря френското предложение, но не вярвам да има чак такива самоубийци. А Славчо бастуна, който свали правителството на Петков с фалшиви аргументи след само 6 месеца, ще остане в историята като най-големия предател на надеждите на хората за бърза и реална промяна в България.

Това условие за вписването на българите в конституцията е от натиска на Президента. Киро беше свалил гащите предварително и нищо не искаше от макетата.

Ахаха, дооообре. Той още Балабанчо показа бележката, която Киро му беше нарисувал за процеса на френското предложение, на която беше отметнато вписване в конституцията. А Радев ревеше срещу френското предложение и говореше в един тон със Славчовци, че Киро бил предател, щото щял да вдига ветото и да приема френското предложение. Дай Боже всекиму такъв "национален предател" като Киро, който се оказа, че с френското предложение е защитил националния интерес по най-добрия начин и пази Боже от такива "защитници на националния интерес" като Радев и Славчовци мтел-примапатриотите.

Простичко - като има 14 присъди за България, Мицокоски да публикува линк към тия присъди, че да ги видим най-после. Или тяхното Външно да ги публикува някъде, че да ги прочетем. Нищо подобно няма. Ако имаше, Мицокоски щеше да ги раздава по улицата на хората, напечатани с големи букви, за да не останат непрочетени и от децата. Впрочем, кога ще променят зловещите лъжи за България, написани в учебниците им?!?!? Пише го във Френското предложение, ратифицирано то техния парламент?!!!!!!

Мицо, видиш ли кривиот макарон? През него ке гледате Еуропската Уния.

Сладки и гръмки приказки за пред народа на РСМ. И нищо вярно и конструктивно. Току така междудържавен договор, ратифициран и изпратен в съответните международни инстанции, не се променя. И нищо не го налага. Защо не променят Преспанското споразумение? Защото Гърция никога няма да им позволи. Лаят като пинчери, и толкова. Като е така "великодушен", че всички народи по света могат да впишат в тяхната конституция, айде впишете българите, де?!?!? Не всички, а просто българите... Не смеят! Защото веднъж вписани, българите ще има правото да си направят партия и да влязат в управлението. И да изнасят ден след ден историческата истина, както и фактите за гоненията срещу тях в държавата. Мицокоски, то ден първи си жалък лъжец!

Мицо, сделка няма... Сами се претаковахте. Ти първо мисли как ще се оправяш с византийците...

Само да напомня на този господин един цитат на Гоце Делчев до до Никола Малешевски: „Що можем да направим, като сме си българи и всички страдаме от една и съща болест!“ За разлика от сегашните 'македонци' Гоце многократно е показвал българското си самосъзнание. В едно окръжно от 1901 година той предупреждава, че турските власти имат за цел „да изловят всички по-живи, по-събудени и по-юначни българи…“

Северно македонците знаят добре, че България е беззъба баба, без самочувствие и без гордост, без достойнство и и е наведена в поза партер. ЗА ТОВА северно македонците си позволяват този тон и държание. ВЪПРОС ЗАЩО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И БИ ТИ ВИ си позволяват да ПРЕВЕЖДАТ СЪС СУБТИТРИ от македонския диалект? ТОЙ е разбираем и понятен и без превод!! ЗАЩО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И БИ ТИ ВИ не превеждат от шопски? От банскалииски диалект а? РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО северно македонците си позволяват да се държат так а? Защото ние им позволяваме! Външно министерство с Главчев на чело хахаха дали ще отговорят на наглеца от Северна Македония? Я да видим....

Мицокоски едно не разбира - български политик, който посмее да ревизира договора от 2017 г. в полза на РСМ, моментално отива на бунището. И никой няма да посмее. Второ - разговорът му е преимуществено с ЕС, по въпросите, които поставя - решението им е европейска позиция. Отразена в т. нар. Френско предложение. Докато в РСМ пребиват българи и се организира геноцид срещу тях, Мицокоски преговори с ЕС няма да започне. И последно - при своята визита в Битоля преди време Йотова отговори на техен журналист, че присъди срещу България няма. А този човек говори за 14. Отново хладнокръвни лъжи.

Коментари - Мицкоски чака правителство в България, за да разговаря за промяна в преговорната рамка | Днес.dir.bg

Коментари - Мицкоски чака правителство в България, за да разговаря за промяна в преговорната рамка | Днес.dir.bg

Коментари

Няма да има промяна . Ти ,инат ,ама ние още повече, сръбски червей.

да чаааака.......

Мицкоски чака новите предатели в България, които да предадат каквото е останало все още!

Манталитетът на македонските политици е от 18-ти (ако не и по-рано), в най-добрия случай - 19-ти век. Там ще си и останат! Никаква прошка. На никой не му трябват камънаци и население съставено от чугунени глави. Голяма част от прогресивния свят е забравила дребните националистични спорове и заедно върви напред. Та, който е решил да живее в средновековието ( това важи и за ония забулените ) - да си стои там и да не поглежда паницата на съседите.

Ветото на РСМ беше вдигнато, благодарение на: - Бойко Борисов, който обърна позицията си на 180 градуса, веднага щом падна от власт; - Румен Радев, който изведе като основно българско искане, вписване на българите в конституцията; - Корнелия Нинова, която уж беше поставила 'червена линия', но не заплаши, че ще събори правителството на Петков; - Кирил Петков, който смяташе, че като пусне самолетна линия и всички ще плеснат в екстаз; - Слави Трифонов, който събори правителството на Петков, едва след като се вдигна ветото; - ДПС, които поне бяха предвидими в антибългарската си позиция. Тепърва българското общество ще си носи последствията от това, че позволи да го 'приспят' по един важен въпрос - да се запази българската национална памет.

"Мицкоски чака правителство в България, за да разговаря" Мицкоски явно си мисли, че България е на зор щото иска по-скоро да влиза в ЕС и трябва да преговаря с Македония, която решава дали да пусне България или не! Няма толкова захлюпен народ! Отговора на България трябва да е едно кратко "ЗАБРАВИ"

Мицкоски очаква едно нещо - да отпадне втория протокол от историческата комисия. Всичко друго е прах в очите на публиката. И нищо чудно това да мине, без някой да обърне внимание, с гръмките фрази, че след това българите ще бъдат вписани в конституцията на РСМ.

трибуна.мк

Вистински македонски преданија

И ако откажем да разговаряме какво ще стане? Нищо! Севернамакедония не е в позиция да поставя условия! На България е все тая, дали северномакедонците ще са в ЕС или не!

На бълхърия / разбирай на наколко дупетата/ ще и набият канчето и даже ще предложи помощ да стане по бързо.

Един път на 14 години дадена страна председателства ЕС. Това е рядък шанс да се постави важна, фундаментална тема на дневен ред. Какво направи Тиквоний, избра Западни Балкани. Тема която няма нищо общо с благосъстоянието на България. Можеше да е демография и обезлюдяващи се райони, ама не. Да не говорим, че Преспанският договор е много по-добър и задължаващ и пунктуално разписан от нашият договор за добросъседство. Гарантирано от ГЕРБ. Некадърност, некадърност, некадърност.

Тиквата е национален предател,ти какво очакваш?

Маже ли държавичка на 80 години да диктува условия на една държава ,която е на 1343 години,това е невиждана наглост.Отрязвайте ги и не се разправяйте с тях въобще.Поучете се от гърците ,как ги навряха в миша дупка.Спрях да гласувам за ГЕРБ само заради това ,че Бойко клекна на запада и им вдигнаха ветото.Много,ама много трябва да внимават нашите политици ,защото иначе ще ядат дървото.

PEYTSCH

Това столетие няма да стане. А следващо няма да има.

Не викаме полиция ако ни ухапе комар. Най-добре да не влизаме в спорове с тях, да си ги блокираме без много обяснения и да чакаме да им уври главата. Когато - - тогава

Само Пеевски ли се озъби и изръмжа на тия? Къде е официалната реакция на Външно, на премиер и президент?

Трябва да ускорим преговите с Босна, виждаме че Македонистите клекнаха, когато Гръцкото лоби в САЩ се намеси, но не и за нас....

Очилатият селянин чакал.Да паднат коча мад.урите.

Даже на самите сърби взе да им увира главата - продават снаряди на Украйна, съответно в Русия вчера ги нарекоха "курви* (не че не знаем какви са). Обаче последните сърбомани на планетата няма да са в Сърбия, а в Северна Мееекедония...

Някой трябва сериозно да им обясни като на пет годишни, как след като се направи споразумение/договор в който ясно и точно да са упоменати условията и решенията, това не може да се промени защото вече не им изнася! Най-вече когато промяната е за пълното отпадане на всички условия към едно от двете лица по договора. Отделно защо му е да чака правителството ни? Да се обърне към Франция Макрон, които са гарант, че условията ще се изпълнят. "Искате промени в конституцията? Защо? Кой нарушава правата на българската общност в (Северна) Македония?" Е ужким имате закон за опазване на хора от малцинствата от престъпления от омраза, пък нито един осъден за такова престъпление!? От случайте с вандалски прояви по български клубове до тежки наранявания към български граждани защото са българи, какво беше наказанието за извършителите? Май нищо! Или поне не се съобщава за наказания за извършителите? Защо е така след сме тъй добри съседи?

Драги Мицко, интересите движат света, ако още не си го разбрал. Какво РСМ може да предложи на света освен бедност и изостаналост? Бедни, малки, незначителни и в добавка корумпирани и некадърни политици. Лъжите и кражбите на история, език и култура от Гърция и България, са последните черни краски върху вас. Когато станете нещо като Лихтенщайн или Монако, моля, могат и да ви обърнат внимание. Засега, ЧАО.

Не искат в ЕС, важно е явно да са със сърбите и това е! Българция и Гърция са употребени за целта!

Този е баща му са изобретили презервативите, сваля ли са ги като пръднат.

Гоце Делчев сам си е казал, че е българин, а тези се опитват да му променят иднтичността / идентитетот, обаче иначе лаят за исторически истини и за право на самоопределение!

за наш началник??? От каквая позиция говори???

Господине, знаеш ли кога ще можеш ТИ да поставяш условия? Да ти кажа - когато на Шар планина кацне извънземен кораб с технология за вечен живот! Или ако край Вардар внезапно избликнат 100 гейзера с нефт. Е, тогава "международната политическа общност" ще изпълни всяко твое желание. Днес и сега си дребен и жалък, ти си НИКОЙ, така че по-кротко и у лево - за да ме разбереш.

На тези хора въобще не трябва да се вярва. НИКАКВИ отстъпки пред измислената Северна Македония. Българският народ е много разединен по много въпроси, но по този е абсолютно единен и няма да отстъпи. Тези които отстъпят ще си ходят бързо и ще са национални предатели.

по - лошото е не какво иска тоя лешпер, а че пак отиваме на положение без правителство. Не знам но според мен това вече излиза от рамките на всичко нормално. Все едно закриваме държавата, така изглежда.

москалските орки създадоха македонизма сега чакат москалската подлога Тиквун да дойде на власт че да им легне

Някой преди мен, колега по форум, справедливо отбелязва, а аз потвърждавам - Мицко, внимавай да не поискаме нова клауза в Договора от 2017 г. Спрямо Гърция сте Северна, а спрямо нас сте Западна Македония. Ще добавим ново искане - официалното ви име да е СевероЗападна република Македония!!!! Искаш поправки в Договора - ето ти нашето предложение. Друга промяна е невъзможна!

Като цяло България трябва да покаже конкретно на този комбинация от три пръста, с издължен среден. По същество трябва да станат три неща: - Мицкоски да се извини на България и българите; - Да си разкарат от конституцията всички националности и да я преработят да защитава индивидуални, не общностни права (както е в Българската, която е доста по-съвременна от тяхната); - Да спрат да крадат история; - Да спрат антибългарското говорене, щото ако България почне анти-сърбоманско-мекедонско (не е грешка) ще им се завие главата... Приемането на Сев. Македония в НАТО беше грешка. Да не я повтаряме с ЕС. Не трябва да видят ЕС докато не излязат от средните векове, щото са именно там.

Мицкоски явно не е чувал за Пеевски. Успех колега. Щом Пеевски не те хаересва трудно ще постигнеш нещо. Попитай повечето партии тук хаха

Шарлатан!

Македония ще е първият съсед на България, член на БРИКС. Но, само ако Пакистан признае, че е македонска територия, заради македонския цар - Принц Газанфар Али Кан и жена му принцеса Рани Атика от чергарското племе на Худзите:))))))))

Преди да станнат член на тухлата, хус в кану от охридктото езеро, ще свалй самолета на това що е маке все е л.....но

Тия жалки мутанти изобщо не са безобидни с претенциите си за македонско население у кюстендилско, благоевградско и целия район, навсякъде тръбят че там всички са макета но не смеели открито да признаят щото българите сме ги тормозели и мерака им за голяма Македония с гръцката и нашата област изобщо не е за пренебрегване. Виждаме навсякъде как "малките" държави, етноси, общества получават гръб и как се стига до едни.. знаете какви ситуации. Със сигурност 1-то което е добре да направим е да сменим името на географската област Македония у нас, така просто няма да има "македонци" у нас, и да видим какви ще ги дъвчат тогава.

Няма толко нагъл тип. Щял да преговаря .... а кой беше тоя?!? Очаквал евроинтеграция и помощ от България като в същото време псува и върви срещу България..Ама ако нашите му кажат, че ще спрат правото на "македонците" да регистрират коли в бг с бг номера ще почне да вие като кученце.. Нагляр

Мицкоски, налягай си парцалите и идвай да целуваш ръка ако искаш да влезнеш в ЕС. Ако не аблбанците ще ви видят сметката. А това, че Македония е българска спор няма. По корем да се влачите и да пренаписвате учебници и да лъжете за историята. Можеш да прочетеш книжките на Димитър Талев и след това да словоблудстваш. Вписвайте Българите в конституцийката си и избърши дупето добре преди да пристигнеш да преговаряш :)

да ви кажа тоя с баце от банкя много си пасва по лъжите, и двамцата си ги говорят на килограм, сутрин кажат едно до довечерка 300 пъти се измятат. ще вдигне пенсии, ще намали данъци, щял да предоговори нещо си и бла-бла, и ние ги знаем тиз песни.

Айде да намериш исторически документи, че преди 1948г си бил "македонец" тогава ела в България. Обаче тоя се надява Борисов да стане премиер и да клекне на началниците от Брюксел. Само че случи ли се нещо подобно, после ГЕРБ май ще изчезне от политиката. тези трябва да си го получат четвртит. СС тия единственото правило е: Бий да те уважават. Това са сравнително примитивни хора и само от бой разбират тоя вид.

О, нали знаеш колко е лесно на нашите "политици" да си ни изтъргуват за личния си интерес и хич да не му дреме ни за партия, ни за плюенто, щото той ще си получи наградата и му дреме колко ние ще сме възмутени и дали ще е на "политическата" сцена вече.

Един ден в северно македонските учебници трябва да пише за гоненията и геноцида срещу българите и българското в Северна Македония от 1913г. до днес.

Я как се закле на Северна македония, лая, лая ма къде ша ходиш. Да ти кажем и на нас не ни харесва РСМ, щото сте "Северна" за гърчолята, а за нас винаги сте си били Западна България- изцяло български земи, с изцяло българско население по всички исторически документи от създаването на държавата България там е изцяло българско население с български език. Заварили сме различни тракийски племена, които са се интегрирали изцяло в създадената от нас Българска държава. И под турско робство населението там продължава да се води българско, с български език. А по време на соца никой не ви знаеше, че съществувате, всички там бяхте югославяни и толкова, а вие "ръководени" от хърватина тито, под шапката на сърбите сте провеждали геноцид над българите, избивали сте всички които са искали да си останат българи и сте ненаказани със сърбите до ден днешен. Ама къде ви е "голямата" Югославия, нали сте отворковци що така ви нема големата дръжавица.Никой ням да преговаря освен за името - Западна България плюс да си платите за геноцида и да бъде вписан в историята на света.

Нещо не виждам желание нито за диалог, нито за Европа. Явно си им харесва да се кланят на титовистите.

Полудял и опозорен завинаги национален предател.

Този е прав само за едно нещо - че са братя с мутрата от Банкя!

Охо, само за език на омразата който се лее от всички там у западна България, като се започне от учебниците ви, та от яслата и детската градина та до "политиците" ви, насаждана съвсем умишлена омраза към балгарския народ само защото не приема да му изкривявате историята, дори бегла представа нямате колко ще ви струва това. Ако ЕС и сащ искат да ви видят в "семейството" няма да позволим да е за наша сметка, ние ще излезем веднага без колебание, нек си ви чуват там.

Браво на Киро "националния предател"! Така им го нахака, че ще сънуват ЕС, ако не ни впишат като основополагащ народ в конституцията. Освен, разбира се, ако у нас не застъпи някой истински национален предател, който да реши да предоговаря френското предложение, но не вярвам да има чак такива самоубийци. А Славчо бастуна, който свали правителството на Петков с фалшиви аргументи след само 6 месеца, ще остане в историята като най-големия предател на надеждите на хората за бърза и реална промяна в България.

Това условие за вписването на българите в конституцията е от натиска на Президента. Киро беше свалил гащите предварително и нищо не искаше от макетата.

Ахаха, дооообре. Той още Балабанчо показа бележката, която Киро му беше нарисувал за процеса на френското предложение, на която беше отметнато вписване в конституцията. А Радев ревеше срещу френското предложение и говореше в един тон със Славчовци, че Киро бил предател, щото щял да вдига ветото и да приема френското предложение. Дай Боже всекиму такъв "национален предател" като Киро, който се оказа, че с френското предложение е защитил националния интерес по най-добрия начин и пази Боже от такива "защитници на националния интерес" като Радев и Славчовци мтел-примапатриотите.

Простичко - като има 14 присъди за България, Мицокоски да публикува линк към тия присъди, че да ги видим най-после. Или тяхното Външно да ги публикува някъде, че да ги прочетем. Нищо подобно няма. Ако имаше, Мицокоски щеше да ги раздава по улицата на хората, напечатани с големи букви, за да не останат непрочетени и от децата. Впрочем, кога ще променят зловещите лъжи за България, написани в учебниците им?!?!? Пише го във Френското предложение, ратифицирано то техния парламент?!!!!!!

Мицо, видиш ли кривиот макарон? През него ке гледате Еуропската Уния.

Сладки и гръмки приказки за пред народа на РСМ. И нищо вярно и конструктивно. Току така междудържавен договор, ратифициран и изпратен в съответните международни инстанции, не се променя. И нищо не го налага. Защо не променят Преспанското споразумение? Защото Гърция никога няма да им позволи. Лаят като пинчери, и толкова. Като е така "великодушен", че всички народи по света могат да впишат в тяхната конституция, айде впишете българите, де?!?!? Не всички, а просто българите... Не смеят! Защото веднъж вписани, българите ще има правото да си направят партия и да влязат в управлението. И да изнасят ден след ден историческата истина, както и фактите за гоненията срещу тях в държавата. Мицокоски, то ден първи си жалък лъжец!

Мицо, сделка няма... Сами се претаковахте. Ти първо мисли как ще се оправяш с византийците...

Само да напомня на този господин един цитат на Гоце Делчев до до Никола Малешевски: „Що можем да направим, като сме си българи и всички страдаме от една и съща болест!“ За разлика от сегашните 'македонци' Гоце многократно е показвал българското си самосъзнание. В едно окръжно от 1901 година той предупреждава, че турските власти имат за цел „да изловят всички по-живи, по-събудени и по-юначни българи…“

Северно македонците знаят добре, че България е беззъба баба, без самочувствие и без гордост, без достойнство и и е наведена в поза партер. ЗА ТОВА северно македонците си позволяват този тон и държание. ВЪПРОС ЗАЩО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И БИ ТИ ВИ си позволяват да ПРЕВЕЖДАТ СЪС СУБТИТРИ от македонския диалект? ТОЙ е разбираем и понятен и без превод!! ЗАЩО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И БИ ТИ ВИ не превеждат от шопски? От банскалииски диалект а? РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО северно македонците си позволяват да се държат так а? Защото ние им позволяваме! Външно министерство с Главчев на чело хахаха дали ще отговорят на наглеца от Северна Македония? Я да видим....

Мицокоски едно не разбира - български политик, който посмее да ревизира договора от 2017 г. в полза на РСМ, моментално отива на бунището. И никой няма да посмее. Второ - разговорът му е преимуществено с ЕС, по въпросите, които поставя - решението им е европейска позиция. Отразена в т. нар. Френско предложение. Докато в РСМ пребиват българи и се организира геноцид срещу тях, Мицокоски преговори с ЕС няма да започне. И последно - при своята визита в Битоля преди време Йотова отговори на техен журналист, че присъди срещу България няма. А този човек говори за 14. Отново хладнокръвни лъжи.