Вълна от уволнения на ”Капитан Андреево”

21 служители на митницата в Свиленград са съкратени със заповед на директора на агенцията "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Вълна от уволнения на ”Капитан Андреево” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пулно с червени и необрасовани хора тук...исвинявам се са откровеността и ..лека ност! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Единият тиква, другия звъни на ЕГН та правят простотии.Работата не е изпипана и съдът ще ги върне.

Следва вълна от назначения на наши хора, които се отчитат по-прилежно..........

не може да се спасиш от митничар .трябва да го вкараш в затвора а не да го уволниш

Там, където има провинения е нормално да следват наказания. Не коментирам конкретния случай. Не ми хареса изразът "който МИ пречи..." Държавата не е ничия собственост и никой не бива да се изразява така, пък бил той и премиер.

е пречката :) Карай да върви :) Нали си замижал? А тъй :)

Не знам какво ги съжалявате. Всички сме влизали в България оттам и знаем какво е на границата ни. Мръсотия, безобразия и корупция. На това трябва се сложи край. Браво на ББ!

брей ами кажи и кво си пренасял като си минавал толкова и ги разбираш тия мрасотии, браво на бр бр

Така не се прави бе еййййй Аланкоууулу!! Служителите трябва да бъдат уволнени по законов начин, а не да ги махнеш за да назначиш други послушни лакеи! В този случай съдът ще ги върне скоро всички и цялата дейност по уволнението ще бъде дискредитирана!

така е 123, сега те ще си наемат адвокати, които ще им помогнат да се върнат на работа, т.е. да ги възстановят след неправомерно уволнение - ако наистина искаха да не ги допуснат повече на митниците, щяха да ги уволнят дисциплинарно - доказателства винаги ще се намерят, независимо дали са виновни или не- според мен има две версии- правят го за да ни хвърлят прах в очите и после ще дойдат поредните "наши" напук на другите, дето са" ваши", а другата версия е, че тези, дето сега са уволнени не са били достатъчно послушни и настъпват някого по мазола

Награждават го с медал "Златна значка"затова,че е ощетил Българската държава с милиони левове.....,ето ,това е БГ

За кой ли КОНкурс го разледват милинкия...Дали не е за този с който върна "убавото" ленче с големио поялник, което пък се развихри и за ден отвя целото капитан андреево...да се готвят калотина и бургас!!!

Защо само 21 а не всички. Всички са за гонене. И не само по митниците. Съд, прокуратура, Полиция, министерства, парламент....

Абе ... съд за цялата държава бе!

Икономиката ни е в колапс. Затова премиера много мъдро е решил въпроса по марксистко- ленински .

Съкратени или уволнени? Разликата е голяма!

такива, дето ще му осигурят 1.5 млдр. Направо си го казва човека!

Да дойдат в частния сектор, да видят големия, да се изгърбят като нас за без пари!

Ха! Като не си учил ще се гърбиш, я!! В тази държава управляват простите хора! Я виж твоя ментор Бойко Борисов колко е прост, а управлява Мафиозо-булгаристан!

Това е само началото.Ще има торална чистка от комунисти клептомани.

Митничарите са комунисти - клептомани ? А най-големия - шефът им !

Ха ха ха! Тогава Бойко Борисов трябва да се самоуволни!!

САМО 20 МИТНИЧАРЯ? ВСИЧКИТЕ ТРЯБВА! И ПРОКУРОРИ! И СЪДИИ! ВСИЧКИ - НА ДРЪВНИКА!

От 100% изпитани митничари ,НИТО ЕДИН НЕ СТАВА ЗА МИТНИЧАР...

кой ти каза че тоя става та и да изпитва

А в затвора ще има ли някой вкаран!?

Да се заеме с митничарите , ще е по добре!

Не само с митниците ,а и с всички държавни корумпирани институции,защото ВСИЧКИ ДОКЛАДИ ЗА Бг ,от ЕК на ЕС СА ЕДНИ И СЪЩИ... ''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ,ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ НА ВСИЧКИ НИВА....''.

Не вълна а цунами.

Цунами ще/има но от мигранти.

Ще трябва да станат частни митнически агенти.

Щом са крали що само уволнения?Или си платиха.

Всички назначения на ръководни длъжности стават с "БЛАГОВОЛЕНИЕ СВЪЙШЕ" - министъра на финансите и........!Логиката е - за да проведе този "нагласен" конкурс Танов е бил "натиснат" , но той ще мълчи като комунист на разпит и ще опере пешкира!!! Или пък ще се окаже че въпросният конкурс ИЗОБЩО НЕ Е БИЛ НАГЛАСЕН???!

компенсирани - те знаят твърде много за системата?

Няма кой да ги чуе!

нали само окото беше насинено, ама ги видя!

Нещата са повече от елементарни и струват не повече от стотина лева на пункт.Свързват се турска и българска митница с модем,това което износителя декларира през турците, излиза на нашата митница.Не са прости, не са неграмотни,просто са много крадливи.На времето го предложих за връзка с гърците и а-а-а-а да ме уволнят.

Горките митничари-лоялни и коректни към държавата,сега Вальо,ги праща на заслужен отдих и рахатуване.Кой сега ще събира левчета за хазната?Следващия път на Танов ще му подхвърлят чувал с кока-белкем го разкаратЧудя се на Бойчо до кога ще му прави реверанси заради един телефонен фарс преди време.

Той и Бойко е същия боклук!

Докато има комунисти-социалисти така ще бъде. Да се забрани тази "социална"партия на милионерите митницата е тяхната хранилка няма да видим светлина в тунела, защото те са като хлебарките навсякъде

твоята логика в Турция трябва да има сто "социални"партии!Защото и турските митничари бръснат яко!Да не говорим за Нигерия, Мали, Алжир и пр. и пр.

Бой по купумпираните митничари.

Бе тия не се ли отчитат, където трябва? Не е хубаво така -избори идат, електорат трябва да се напазарува! Как я мислят тая, така?

Да сте чули за емигрирал митнически служител?

ПРЕСЕЧИ ИМ ПРИХОДИТЕ НА БАНДИТИТЕ ОТ БСП И ДПС.ТАКА ЩЕ СВЕТНЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА НАРОДА.

И ще останат само "ПРИХОДИТЕ НА БАНДИТИТЕ ОТ" ГЕРБ и РД.

Днес ги уволняват, след 3 месеца съдът ги връща. Атаката срещу уволненията започна с разследването на В. Танов от прокуратурата. Мафията показва че е по силна от държавата. А кои са босовете на мафията, много не се чудете.

Не може мафията да е по силна от самата себе си. В крайна сметка, барон Мюнхаузен е само фантазия, макар и любопитна. Ние днес нямаме държава. Превърнахме се в клан. Всъщност, може и да си прав(а) -между клановете винаги има съперничество.

С какво ще храня партийната си номенклатура на БСП сега?Милост.

Всеки си говори каквото му падне. Истина е, че Танов си гледа свестно работата, но не може да огрее цяла България и всички граници. За това има назначени служители, които щом правят магарии, значи трябва да си отидат. Какво толкова нередно според някои прави Танов. Уволнява провинилите се служители... Другата глупост която се пише - циганите продавали цигари на женския пазар. Че нали има полиция, какво да прави Танов на женския пазар, да лови циганките ли. Ама че простотий се пише по тези форуми. Всеки знае да плюе, ама да не мисли че всичко е толкова лесно и просто.

Интересно как само ти свърза Танов с циганките на Женския пазар? Другите просто отбелязват факта като израз на това, че полицията не си върши работата, а ти видя там Танов? дали знаеш нещо и действаш по поговорката ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА! Как така ви подбират толкова дебилни да пишете! Май днеска няма да имаш надница!

Какво неясно има? На мене връзката ми е ясна и пряка: Цигарите, за да стигнат при циганките на женския пазар, нали първо се парафират от Танов? Иначе, за чий мерак имаме митници?

Много е интересно, защо уволняват Директора на Гр.полиция, а Танов не? Дори далаверата е основно в полето на Митницата, полицаите са само в периферията на играта. Ето как се проявява пристрастност и намирисва на гнило. Ало-Ваньо, вече е збравено, но не от всички!

Смрази им кръвта на тези корумпирани митничари.Само така, смело.

Не само уволнения, а и съд и затвор за митничарите.

Изривай Бойко миризливите корумпирани митничари.Дай справедливост на народа.

Червени бандити треперетеееее, ще ви секнат партийните контрабандни канали на БСП и ДПС.

Точно това очакваме от вас да правите ГЕРБ, браво.

Бойко е добър държавник, народа е с него.

ти гледам плюсовете и минусите върху коментара - не ще да е така!Или според теб едната полвина е народ, а другата - не е!

На 5 крачки от централното управление на Агенция митници циганите на женския пазар продават цигари без бандерол като луди. Конкурс за началник и служители в Свиленградската митница се провежда средно по 1 път на 2 месеца. Ако не беше жалко щеше да е смешно.

Браво ГЕРБ продължавайте, само така, народа ви подкрепя.СМЕЛО.

Струва ми се, че за митническите служители трябва да се въведе мандатност и срочност - до два мандата по две години бройката и после - гит. За две годиниии ... А за две по две пък - ехеее. В сегашното ред и сигурност няма. Отишъл Харун ал Рашид на Капитан Андреево със Джафар и хайде уволнения, гръм и мълнии ... С мандатчето по-бива сякаш.

В България няма справедливост.

и още утре ще има 19 заведени трудови дела за неправомерно уволнение! И ще ги спечелят, и ще ги възстановят на работа, защото със сигурност тези нямат преди това дори една забележка или друго административно наказание!Важното е да се вдига пушек и да се спуска мъгла!

Който на пълни кошницата на мутрю си отива.

Пффф, писна ми от глупости!Има Кодекс на труда-задължителен за изпълнение, има процедура-задължително, има различни наказания за различни нарушение, заповедите за наказания вкл. и уволненията подлежат на съдебен контрол!При неспазване на процедурата-извършване на проверка,взимане на обяснения,запознаване с обясненията от началника и т.н. съдът отменя заповедта,като незаконосъобразна,независимо дали е извършено нарушение или не от съответният служител.След това следва възстановяване на работа,до 6 месечни заплати обезщетение и признаване на трудовият стаж!

Мда! И това са разходи пак за сметка на държавата!

Захарното петле да ходи да се лупа!!!

"Пффф, писна ми от НЕГРАМОТНИ!Има БЪЛГАРСКА ГРАМАТИКА с правила, задължителни за изпълнение при писане, има процедура-задължителна ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ( който ходи ) на училище, има различни наказания за незнаещите - например двойки. Ти пък как ли си се "изучил" - сигурно с яки подкупи и сега си МИТНИЧАР.

Какво му е неграмотното на горния, който просто описва една истина!Ако тя не ти отърва на теб, си е твой проблем, но това не променя действителността!Пък и твоето писание е по-неграмотно от неговото!Отворил си кавички, но не си ги затворил! Двойка!!!!

Чакат се нови лакоми жертви от честното българско общество,да постъпят на работа на митницата .Една част от нашите сънародници, които постоянно се възмущават от корупцията и тайно се надяват да откраднат някой лев.Ако могат ,разбира се.Ако не могат,ще плюват и храчат по форумите ,ще се бият в гърдите и че крещът колко са честни.

А ти какво по-точно правиш във форумите? За какво се бориш? Никой да не се възмущава, зашщото според болното ти съзнание , всички са крадци? Я иди се прегледай!

Корупция е далавера,в която аз не участвам.

Какво стана с каратиста и другите котараци.