Найденов: Приятелката на Станишев е замесена в сделка със земи

Земеделският министър Мирослав Найденов ще предаде в парламента справка на Агенцията по горите за сделка със земи по Черноморието, в която е замесена Моника Йосифова - приятелка на лидера на БСП Сергей Станишев, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Приятелката на Станишев е замесена в сделка със земи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миро, по-добре да си мълчиш и хората да предполагат, че си тъп, отколкото да отвориш уста и да разсеяш всякакви съмнения.

Бившият австрийски вътрешен министър и евродепутат Ернст Щрасер бе осъден на четири години затвор за корупция, предаде АФП. Щрасер подаде оставка, след като през 2010 г. двама журналисти от в. "Сънди таймс", представящи се за лобисти, успяха да го убедят да се опита да използва влиянието си, за да промени законодателство в Европейския парламент в замяна на годишна сума от 100 000 евро. Щрасер бе министър на вътрешните работи на Австрия между 2000 и 2004 година. Той напусна Европейския парламент през март 2011 година. Той бе сред действащите лица в скандала с лобистката фирма "Хохегер", който отекна и у нас и българският парламент също започна разследване. Щрасер получил 100 000 евро от Хохегер като консултант по един от договорите му с правителството на Сергей Станишев.

Свързано с бсп

Като стана въпрос за Моника, какво ще кажеш за любовницата на Борисов Цветелина? Чиста сълзица!

Щях да му сваля шапка, ако беше заговорил за това, преди несебърските дюни.

Миро-стандарта с това грухтене все повече ми заприличва на Прасчо :) Но както е казал народът: "За всяко прасе си има Коледа!"

Има резон, докарва го на външен вид.

Какво е казал М.Найденов - ,,Приятелката на Станишев е замесена в сделка със земи". Еми замесена е. Фигурира във фирма, която учства в сделката със земи край морето, заменени с гори край Ботевград... А заменките са престъпни и фалшиви, извършени по времето на тройната коалиция и Станишев. Кратко, ясно и точно! Като случаят Хогегер, който още не е приключил ...

Дали Българина ще разбере най после ,че всички са в говната....

Наказателен вот на изборите за тоя мазник и за останалите над и под него мошеници от Герб !!! Това е положението...........на там отиват нещата...

Крадецът вика дръжте крадеца. Мирооо,Миро за какви ни мислиш бе мазен тип такъв.На изборите ще разбереш,че не сме такива за каквито ни мислиш.

А правнучката на Ленин краде парно и ток от входа :DDDD

Я, пак почнаха да се плюят! Да не би да е време за избори? Уж публично се карат, а скришом от народа вече са си поделили баницата, че са я и излапали, за да не остане нещо за тия, дето ще дойдат след тях. След нас и потоп! Е, докога така? изядохте ни душите, бе1

Ха, имала си крушка опашка! Взехте ли да си вадите кирливите ризи? Ама нали занеш, че и твоите ще бъдат извадени. Как нямате ни срам от хората, ни страх от Бога!

Ей,мазен, само това ли успя да измислиш? Няма да те похвалят-това каса не пълни,ще ти дърпа ушите ББ.

много добре си го написал. Браво!

2,9%.... значи вече и самите гербери схванаха,че са бити карти..

Браво, той успя!!!!!!БСП не усря, но Борисов- Браво, той успя!!!!!! да ни накара да гласуваме с ДА на референдума и СБОГОМ БОРИСОВ

Ей евтин, кога ще хапнем пак айриш мръвка на 30 години? Като свърши мандатчето ли, мазньо?

А-ааах! Как не се сетих? Ама разбира се, че виновен е Станишев! Набутайте го бързо в затвора.

Какво точно иска да се внуши? Тая Моника (всъщност не тя, а фирма, в която участвала) била купила земя на високи (значи реални) цени. А някой друг - на занижени. Вторият случай - с купуването по скандално занижени цени го има в случая с унищожените дюни, за който е обвиняван тоя човек горе (министерството "му"), защото занижавайки, е облагодетелстван някой, който после ги е препродал на реални и е спечелил милиони, ограбвайки държавата. Ама в случая с Моника, същият казва, че било обратно: тая Моника не била ПРОДАВАЛА скъпо земи, които да е купила малко преди това евтино, ами участвала във фирма, която КУПИЛА скъпо (по реални цени). Това е обратното на онова, за което обвиняват М. Найденов при продадените дюни по занижени цени, за да бъдат препродадени скъпо от този който ги купил евтино. Тогава какво иска да внуши лицето за тази Моника? Намеква за пране на пари, а не за спекулативна сделка, тъй ли? Че някой чрез нея е изпрал милиони - разликата между цената за която е купил евтино и препродал "на Моника" скъпо? За да стане това, първо същият трябва да е дал преди това на фирмата, в която била участвала М. милионите, с които да купи от него на високата цена (ей тъй - на ръка), а после - да си ги получи обратно срещу документи за продажбата. Т.е. дава "мръсни", които няма как да оправдае (защото са, да кажем, от "бизнес", където не издават фактури), а получава "чисти" срещу документ Значи човекът навежда, че парите на фирмата, в която била участвала Моника, не са нейни и няма легитимен документ за произхода им??? При толкова поръчки за реклама с какви беше там пари...?

Г-н Цацаров ще ПОТВЪРДИ ли г-н Найденов? Как мислите?

Хайде, да е хаирлия. Започнаха да си вадят "кирливите ризи" предизборно. Е, те това, където и да гребнеш смърди, вони та се не трае. Те дори един свестен прокурор или съдия за "кадем" не можаха да немерят, камо ли "законни сделки" или "честен бизнесмен" да изкопаят.

предлагам да се разрушат всички бандитки хотели построени през последните 15 - 20 години и да се наслаждаваме на прородата която никои на света нема а ние допуснахме едни комуняги да я превърнат в бетонени тоалетни срам за всички нас.

Моника не е "приятелката" на Серго, а размножителна единица на ЦК на БСП - произвежда или банкерчета или премиерчета.

Хей помиярче, а кокво ще кажеш тогава за Цветелина Бориславова, която Бойко направи най-богатата жена в БГ? Не си ли спомняш историята с винетки за 50 млн. лв, а преди това и смяна на личните документи. Всичко мина през семейната касичка (банка) на Бойковеца и Цветелинка. В сравнения с тоози грабеж всички станишевци, костовци и др. ряба да ядят.

Заместник Главния прокурор вече е Мирослав Найденов, а Бойко Найденов - какъв е!

Докато дойде време за избори, кой знае още колко ще се плюят един друг политиците.Всички са маскари, както и казал бай Ганьо.

За съжаление всички са продажни келиперджии. Ще ми хвалят Станишко. Това хубаво мъжко момиче, което смело си залага живота там където се води война, той остави, а може тя него.А се хвана с една жена с много здрав стомах.Как не и се повдига от Йосифов - старец, който виси от всекъде. Ама нали е банкер. И станишко хоп се долепи до банкерската жена - разведена с деца- това е само за поздравление.Както виждаме с голяма зестра е, а сигурно ще излезе огромна.Както и ББ каза -браво перспективна е.

РАЗВЕДЕНА ЛИ? ГРЕШИШ... ТЯ СИ БЕШЕ ОМЪЖЕНА ЗА ДЯДОТО ЦЕЛИ 4 ГОДИНИ, ДОКАТО СЕ КРИЕХА ПО ХОТЕЛИТЕ СЪС СЕРГЕЯТ. ОМЪЖЕНА С ДВЕ ДЕЦА. КАК ГО НЕ БЕШЕ ГНУС ДА Я ДОКОСВА КАТО ИДВАШЕ ОТ ЧАРШАФИТЕ НА ДЯДКАТА..

....Брата на Санишев беше взел,отпадна тая лъжа,сега приятелката му....!Миро,нещастнико,ще оставиш след себе си само лъжи и "продукти" вместо храни....

КОЕ Е ОТПАДНАЛО, БЕ? ТОВА ЧЕ ПРОДАДОХА 270 ДЕКАРА НА КАРАДЕРЕ ПО 7 ЛЕВА КВАДРАТА ПРИ СТОКРАТНО ПО-ВИСОКА ПАЗАРНА ЦЕНА? ТОВА ЧЕ ОЩЕТИХА ДЪРЖАВАТА С 200 МИЛИОНА ЛЕВА САМО С ТАЗИ СДЕЛКА? А СТАНИШЕВ - БРАТ БЕШЕ И Е КОНСУЛТАНТ И ПРОЕКТАНТ! НЕ БИЛ СОБСТВЕНИК! АМИ КОЛКО МИЛИОНИ ЗАВЛЕЧЕ КАТО ПРОЕКТАНТ?! ТЕПЪРВА ИМА ДА ЛЪСВАТ ДАЛАВЕРИТЕ НА СЕРГЕЯТ И ШАЙКАТА МУ...

КОГА ТЕПЪРВА-ТЕ 4 ГОДИНИ НИЩО НЕ НАПРАВИХА ТИ ГИ ЧАКАЙ ТЕПЪРВА.

Гледай си овцете, овчарче!В работата на архитектите не се бъркай!

Абе селяк смотан, стига си клеветил кадърен и уважаван човек!

Всички сте крадливи свраки!Писна ни да разигравате театри!Аман!!!!!!!!!

Кой взел 30 дка ,кой 140 .вече нама такъв политик ,който като дойде на власт да не се облажи от държавата.Затова смятам изобщо да не гласувам ,защото просто няма за кой.

Станишев,кажи нещо по въпроса,палачинко невтасала?

Ама големи смешници са тези бе. сега се сетил да проверява, като се разсмърдя навсякъдеа що не преди това

Чета и ми е смешно - една елементарна тема за разискване а колко некомпетентност , за злъч и злоба нямам думи , а всеки може би един от пишещите есъс самочувствие . АЗ АПЕЛИРАМ ДА СЕ СПРАТ ТЕЗИ ФОРУМИ - ТЕ НЕ ПОМАГАТ А ВРЕДЯТ НА ЧОВЕКА . ОТВОРИШ ТЕЛЕВИЗОРА - НЕГАТИВНО - КОИ КОГО УБИЛ, ОГРАБИЛ . ОТВАРЯШ ИНТЕРНЕТ ПАК ЧЕРНО . Питам се - няма ли нещо хубаво бе хора което да се гледа , да се радва човек . До кога тази злъч . Да правеное много или крадено е , не се е мислило или за последно . ПРЕДЛАГАМЕ : 1. ИМА ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ - продажба само чрез търг и то открит . 2, Няма право на замяна статуса на земята . 3. пазар на земята а това ще стане след слагане на данък . Нужно е или краино време е да се сложи .Така земята ще има реална цена и хората ще искат да продават . 4. за строителството по морето - мислете а не бетонираите . В България нямаме дълго лято и се наливат излишни пари .

Нямат право такива тюфлеци,като тебе ,от чужбина,да ни дават акъл!Че от кой се нарушават законите и се променя статута на земите бе балък?Та нали тези закони се нарушават от влакт имащите и тяхна е вината за тези грабежи и унищожаване на природата!И като не ти харесват тези форуми,майка си ли търсиш тука и пишеш простотии!

Миро добре се справя с бесепаш/к/ите с прашките, червените. Първо с Мая Манолова и Курнелия Нинова ... Вече спряха да му задават безсмислени въпроси в петък. Сега се е прицелил с точното си око на ловец, в любимата на Сергей - Моника. И пак настана голяма врява. Миро здраво работи бесепаш/к/ите с прашките ... червените...

Откъде ли изпълзя тази селска пасмина с просташкия си език?В дира вече не се диша от характерна герберастска воня (филии с мас и малко чесън)

Момче, невръстно, непомирисало още здрава можеща жена! Филия с мас, лютеница и чесън е мечтата на всеки здрав и уважаващ себе си играч!Жалко, че в града нито камчесдтвена мас има, нито лютеница такава, а жените са като държани гладни по две седмици, та да ти стане жално да ги подхванеш...

4%, от всички гласували, за ГЕРБ ще спечелят само в нашия квартал.

Ами като е така ето какво трябва да се случи, подчертавам "трябва": Приятелката на Станишев на прокурор --> съд --> в затвора! И всички други мутри и мутреси след нея! Тогава ще спасим и Иракли и Кара Дере и Камчия и Странджа и ... цяла България!

Мирослав Найденов пак лъже. Непрекъснато лъже и след това замазва.

Докога ще търпим да ни крадът,лъжат и мамят а ние се чудим с какво да нахраним децата си и как да платим консомативите си?

много смешно и жалко е четири години властта да се държи като опозиция-само ахкане, учудване, констатиране, вайкане.........

Ами, нали това е парадокса в новото появяване на Кеворк. Вие не правите ли изводите си, не внимавате ли в диалозите? Той кани членове на БСП - бивши и настоящи, но с една цел - да очерни БСП и в частност Сергей Станишев. То, нали това е уловката. Да се повярва, че Кеворк казва истината и че е същият човек от преди.

Като не ти харесва, гледай чалгаря Слави. Дават му простотиите всеки ден... Всяка неделя е един път седмично. Но е за по-разбиращи хора...

Разговорът с агент Димитър - най-фрапантния пример за доносник, който е топил цялата интелигенция на България, наистина беше много стойностен, в смисъл доста скъпа PR акция на ГЕРБ и лично Бойко Борисов. Какъв почтен човек само?!

Вигенин ,ти ли си, верни другарю? Как се застъпваш само за мене. Душата ми пълниш. Ще има "наградка" довечера. Ще ми напълниш и други неща. Облечи нещо дантелено!

Няма спасение от тези облечени във власт скакалци!

защо не коментираш цецо цветанов бе мръсен педераст каквато ти е мръсната мутра цялата в маясил такъв е и мозъкът ти сифилистичен

Какъв полет на мисълта...

Елегантно и фино, като клон в стъкларски магазин, някой си "ФИН" прави реклама на Кеворк и "Всяка неделя" с довода че уж черняли БСП...Елементарно, Уотсън! Кеворк е комунист, освен че е доказан сътрудник на някогашните служби. Хайде по-коректно. Тук не пасат овце. Кемворк покани всички лидери на БСП та чак до Жан Виденов стигна, за да черни дясното и Костов.

Костов си е черен и духовно и физически. Все някога ще влезе в панделата заради многобройните си измами и кражби ...

Много е важно човек да може да се изказва точно и правилно! Ванчо Костов не е черен (може би малко мургав), а е рептил... Сверете си часовниците за какво става дума!

Аз, разбрах,че Всяка неделя на Кеворк Кеворкян е уредена в Нова ТВ, за да може Кеворкян предизборно да черни Станишев и БСП във всяко свое предаване. Това е видно и говори много лошо и за Кеворк и за Б.Б. Много се подценяват българските граждани, които очакваха от едно тв предаване с рейтинг от миналото да бъде коректно, но това не е така.Уви!Всеки има нужда от власт и пари.

Слави като черни ББ...някой да го плюйййй...всеки има глава на раменете и да разсъждава

редник:) плюенето на слави е като галене с перце. като не вдяваш- питай майка си и баща си:)

Има ли някой във властта,който да не се е облажил? Няма.Нито един.Крадат,не защото нямат,а защото са АЛЧНИ. И това ще е така,който и да дойде на власт.Такива са ни душичките дребни...Човешкото око само пръст го засища.Нищо друго.

Гласувай за Доган...и без тва си за кастрация

Кога те кастрираха, че призоваваш за него?

Ако изборите са днес, ГЕРБ биха спечелили 26.3%. За БСП биха гласували 21 на сто. ДПС и ДПГ са почти с изравнени позиции. Партията на Доган би спечелила 5.5%, а тази на Кунева - 5.2 на сто от гласовете.

Гаргамелий, гарго рошава, забравил си на 21% да сложиш десетичната точка - 2.1% за БСП! А Кунева само ще сънува премененото в нови "червени одежди" - класово-партийно, комунистическо НДСВ!

Що така смъкваш процентите на БСП, заради Моника ли:))) Егати, и Цвети има пари и земи.

Дружно другари в борбата, да заграбим де що е останоло от землята! Смело напред да вървим, новото соц. общство да си построим. Пред нас са блеснали "бетонята" на Слънчев бряг по снагата! Да бетонираме всичко в червено- това за нас е отредено!

Цветанов, вместо да се вайка по медиите, да вземе да пита шефа си и колегите си министри, защо все любимата на червения лидер преяжда от поръчки и от настоящата власт, и какъв реално е ефектът от нейната дейност. Освен това да активира любимеца си Сотир Цацаров, да провери защо до сега срещу Моника не е повдигнато обвинения и не е разследвана за корпуционни практики, в комбина с хора от Министерски съвет. Шест месеца в парламента заседава комисията Хохегер и разкри цялата далавера между Станишев, любовницата му и съветника му Росен Карадимов. Но на министрите от ГЕРБ явно им е по-удобно само да преповтарят пред хората далаверите на тройната коалиция, а в същото време да си работят с компрометирани фирми и да не се интересуват защо държавното обвинение не ги разследва.

Тука двама - трима де пишем по същество...всичко друго е плява

Може да сме плява- ама сме ЧЕРВЕНА плява!

Ако има колеги във форума, да кажат как е възможно двама различни индивида - Гаргамелиус и АйКю146 да проявяват абсолютно идентична патология ??? Все ни учат че от пациент до пациент има разлика, ама при психиатричните заболявания , явно не е така ????

Дофторе, ти не си никъф доктор, а незавършил задочното си образование- фелдшер! Ти овца от кон, не можеш да различиш!