17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държава, чието Здравно министерство публикува важна информация във Фейсбук вместо на собствения си сайт е обречена!

Не е точно така! 80-те % дебили се "информират" точно от там. Така ще достигне до повече от тях. Въпреки, че едва ли въпросните ще имат достатъчно капацитет за да разберат информацията.

Сами писахте тука за начало на четвърта и пета инжекция в краварско, а тука твърдите че една доза отеова пазила разни овце-глави лайнари от миналата година!? дори само заради това сте пълна пародия и педерасите тука и педерасите в ЕК...защо Урсула лайнянска и целия ЕК не са с четири дози!?

"Забравили" са да кажат най-важното, а именно, че ваксина се нарича онова което е минало тестови период между пет и десет години. Това с което бодат хората са просто препарати в изпитателен срок. Дали ще станат ваксини? Времето ще покаже.

За кой ли път вече се подава тази информация? След като започна производството им се спомена на какъв принцип са, после се показа графика с хубаво обяснение каква е разликата между едните и другите видове, после се спомена ефекта им спрямо новите щамове и Т.Н. Но видите ли според разните ни депутати и политици хората не се ваксинират защото всичко с ваксините е тъмна индия за тях. Защото не е имало достатъчно кампании да ни покажат как действат и прочие. Нищо че 70% от лекарите директно се отказаха от ваксините когато пристигнаха. Та сега ето малко информация! Нищо че за повечето хора "аз съм преболедувал и не ми се налага" и за другите "аз още не съм решил" са принципите по които се водят. Макар за вторият вариант на бързо се решиха след нуждата от сертификати.

Интересното е, че отказват да се ваксинират българските доктори. Същите тези, по които редовно се плюе, че били некомпетентни и некадърни и че убивали хората в болниците. Но за ваксините им се доверявате. Лекарите от западна Европа, същите тези, при които си мечтаете да бъдете лекувани, ако се наложи, нямат този проблем и масово се ваксинират. Ех, ако само българинът можеше да мисли толкова критично, колкото непрекъснато твърди, че прави....

Ама те голяма част от докторите искат да ни ваксинират. Но не искат да ваксинират тях си. Схващаш ли?

Сигурен ли си (можеш ли да го докажеш) в това, което си написал: „Лекарите от западна Европа, същите тези, при които си мечтаете да бъдете лекувани, ако се наложи, нямат този проблем и масово се ваксинират“ Или ти се иска да е така!

Сега чак обяснявате детайлно. А защо разни глашатаи, които хал хабер не разбират от вируси, се написаха да дават нелепи идеи за смесване на ваксините??? Простотията и нелепите идеи на всеки който си мисли, че е велик, има страшни последици за населението. Кантара, Кунчо, баба Рада и баба Мира, носят огромна вина...

последно място по свобода на медиите :) Цензура цензура и пак цензура. Бързо триете коментарите. Общо компаниите за ваксини до момента спечелиха над един трилярд долара с подкрепата на държавите :) Каквото и да ви говорят става въпрос за пари :) Ще има уволнени журналя ако не ме изтрият

Moderna Inc - публична компания, която през март 2020 се търгуваше на цена $30 за акция. В момента акцията струва $340 долара, а компанията е с пазарна капитализация 138 милиярда долара. Или казано по друг начин прибраха 120 милиярда долара прехвърляйки отговорността от негативите на техният продукт към клиентите! Излъгаха за процентът ефективност, който нямаше как да се знае предварително заради краткият период на въвеждане и недостатъчно тестване!

 Pfizer Inc - публична компания, която през март 2020 се търгуваше на цена $30 за акция. В момента акцията струва $43 долара, а компанията е с пазарна капитализация 241 милиярда долара. Или казано по друг начин прибраха поне 60 милиярда долара прехвърляйки отговорността от негативите на техният продукт към клиентите! Излъгаха за процентът ефективност, който нямаше как да се знае предварително заради краткият период на въвеждане и недостатъчно тестване!

 AstraZeneca PLC - публична компания, която през март 2020 се търгуваше на цена $45 за акция. В момента акцията струва $62 долара, а компанията е с пазарна капитализация 192 милиярда долара. Или казано по друг начин прибраха поне 60 милиярда долара прехвърляйки отговорността от негативите на техният продукт към клиентите! Излъгаха за процентът ефективност, който нямаше как да се знае предварително заради краткият период на въвеждане и недостатъчно тестване!

 Janssen owned by Johnson&Johnson - публична компания, която през март 2020 се търгуваше на цена $131 за акция. В момента акцията струва $163 долара, а компанията е с пазарна капитализация 431 милиярда долара. Или казано по друг начин прибраха поне 70 милиярда долара прехвърляйки отговорността от негативите на техният продукт към клиентите! Излъгаха за процентът ефективност, който нямаше как да се знае предварително заради краткият период на въвеждане и недостатъчно тестване!

 Novavax - публична компания, която през март 2020 се търгуваше на цена $13.5 за акция. В момента акцията струва $145 долара, а компанията е с пазарна капитализация 10.5 милиярда долара. Или казано по друг начин прибраха 8-9 милиярда долара прехвърляйки отговорността от негативите на техният продукт към клиентите! Излъгаха за процентът ефективност, който нямаше как да се знае предварително заради краткият период на въвеждане и недостатъчно тестване!


 … и така нататък. 


Ти си от ония тъпаци, които си мислят, че декларацията, че си информиран за потенциални странични ефекти, която се подписва преди ваксинацията, означава, че нямаш право да търсиш отогворност от компанията-производител на ваксината, ако се появят такива извън обичайните за този тип ваксинация, нали?

£120 000 паунда помощ от държавата ще получат моите наследници, ако аз пукна заради усложнения след ковид-19 ваксина или аз ще получа помощ, ако остана инвалид. Аз съм тъпак и не мога да се боря с Корпорацията произвеждаща ваксини, нито моите наследници. Но държавата може и затова има фонд за обезщетение. Ай сега обясни на един обиновен човек в България единствен работещ в семейството следното? Слагаш ваксина - риск семйството ти да остане на улицата, не слагаш ваксина - риск семейството ти да остане на улицата.

Жалко, че в България се гледа до такава степен критично на ваксините и хората масово отказват да се ваксинират. Вместо да се подходи разумно към този вирус и страната да се върне към нормален живот, както тук в Германия, хората в България предпочитат да се отдадат на богатото си въображение и фантазия и да предполагат конспиративни теории. Колко по-добре би било цялата тази креативна мисъл и идеи за конспиративни теории, да бъдат приложени в нещо практично в работата, така и българската икономика би имала полза. Аз лично съм ваксиниран от 5 месеца, без странични ефекти от ваксината и имам нормален живот. Това съм сигурен могат да потвърдят и всички ваксинирани вече българи. Разумният подход във време на пандемия и криза е най-добрият за бързото й приключване. Всяка истерия, паника и теория на конспирацията, води до критично несправяне с кризата и задълбочаването й.

Това е типично за бай ти Ганя. Той все е голям разбирач, всичко му е ясно, от коли, жени и футбол до микробиология, квантова физика и психология. Да се чудиш накрая при целия този преливащ национален акъл на тарикати и разбирачи, дето назидават как целия останал свят били будали и балъци, защо бай ти Ганя живее в най-бедната държава на два континента, която прилича на клоака и лека-полека изчезва.

Няма значение каква е разликата, стига ваксината да е безопасна (разбира се винаги има изключения, но трябва да са наистина минимални) и ефективна. Какъвто обаче не е случаят. Не е допустимо всеки ден да има стотици смъртни случаи на ваксинирани хора.

При положение, че 1/3 от населението на Земята е ваксинирано (2.5 милиарда души), това, че 100 човека васкинирани са починали е нищо. Ваксината (както всяко лекарство) не дава 100% гаранция, че няма да се заразиш или умреш.

За българската ваксина нищо не пишат.Защо Министерството на здравеопазването не намери досега пари и хора да я тестват и тя на кой принцип е ? Може да е най -добра,а и ще и знаем всички съставки които съдържа.

Ти като, че ли незнаеш как стават нещата. Това дали ваксината е хубава, може да се разбере съвсем накрая. Сега трябва да се потрудят да намерят финансиране за пробно производство, проверка, бели мишки трябва да се купуват и т.н. Те руснаците имат първи ваксина, вече на 30% от населението си я слагат, ама не е одобрена в Европа, макар че спада към групата ваксини вече одобрени в ЕС. Тая разработка, ще им бъде евтина като първа. Трябва още разработки да правят, за да си изградят име. Навремето имахме компютри Правец, ама сега нещо не ги търсят много....

Българската ваксина няма грам общо с другите ваксини. Затова няма да я одобрят в България.

Българска ваксина няма. Няма и да има. В ганюстана не чакай научни разработки.

100 процента от ваксинираните нямат си на идея какво съдържат ваксините. Антиваксърите знаят половината съдържание. Другата половина я знаят само хората в компаниите производители.

В момента над Монтана пак летят от "ОНЕЗИ" самолети с "ОНЕЗИ" следи . Докато не спрат някой казват, че няма да спре и "заразяването". НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ.

Трябва да се въоръжим и да стреляме по тях например с частни армии като руската Вагнер с противосамолетни ракети

Пийте си лекарствата ...

Добро утро, скъпи съот..., ъъъъ Бай Ганьовци! Можете да прочетете за себе си в следните публикации: Бай Ганьо тръгна по Европа Бай Ганьо се върна от Европа Бай Ганьо прави избори Бай Ганьо журналист Бай Ганьо в двореца Бай Ганьо в депутацията Бай Ганьо и опозиция – ама де-де Дружество „Въздържание“ Писмо от бай Ганя до Константина Величкова Из кореспонденцията на бай Ганьо Балкански

Добро утро, скъпи съот..., ъъъъ примат банкянски!

В САЩ започват да бият четвърта доза. Запознати казват ,че до шеста всички инжектирани трябва да са мъртви. Така ще има колосално намаление на въглеродните емисии. Няма хора ,няма въглероден двуокис.

Тия дето го казват трябва да са шамани с гадачески способности, родом от Сибир, тръгнали на поход към Москва и затворени в лудницата от милицията, заради завера срещу властта.

Много "запознати" бе ... Интересно ми е като няма население, кой ще купува и работи ... ама кой ти обръща внимание на подобни логически глупости , важното е да изтребят до крак родата на бай Киро от Злокучане ...

Искам ваксина срещу глад. Заради фалшивия ковид няма работа. Да мрат комунистите .

Тя е на улицата, ама скоро ще я забранят.

Американската технология за ваксините е най-модерна и добра. Руснаците са далеч назад, затова и никой не им иска ваксината.

Нищо общо. Мерят си ваксините, коя е по-демократична.

синдрома на глупака - мисли си, че всичко му е ясно и за това е категоричен... и жалък в невежеството си

И трите технологии в крайна сметка опират до имунната система, в смисъл нищо не правят без нея, чисти кьорфишеци. А защо не ни открехнат за 4-тата технология когато тази имунна система естествено срещне вируса? Нали сме прости, обясняват ни от сутрин до вечер как антителата произведени по 4-тата технология били най-ненадеждни. Те избледнявали с времето, някак си намалявали, и дори ни уверяват че това го пишело в европейското законодателство където антителата по 4-тата технология не се признавали.

'Умнико" при четвъртата технология умират хора. Ама Ганьо е индивидуалист - Мангъроид!

Щото при първите 3 не умират дори без да са срещнали истинският вирус?

Къде са експериментите с човешки клетки и животни , които да потвърждават тия словесни диарии на Стойчо Кацаров педераса и лъжеца!?? Няма едно научно-ескпериментално доказателство за тия помии и лъжи, написани в статията...Със същия успех могат да ви кажат, че ще ви порастат нови органи от тия инжекции ...е така без доказателства на честна пионерска...

Не знам дали след като не умееш да си служиш с google, ще си в състояние да прочетеш и осмислиш това, но поне опитай: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2034577

Това нещо не се препоръчва от Министерството като доказателство....това са пълни глупости, няма го и да листовката на шибаните инжекционни боклуци като референция....Министерството да излезе с официална препоръка за научни публикации , свързани с конкретните ГМО биопродукти, които инжектирват масово на хората...Така ще ни га да ги включа в делото за научната обосновка на тия боклуци, което подготвят срещу педераса Стойчо каруцарски

@Хаха не знам кой за какво искаш да ти го препоръчва. Това е официалната документация на проучванията въз основа на която съответните администрации са издали разрешението за прилагане на препарата на територията на съответните страни/съюзи. По-трудно се чете от логореята на Мангъров, ама тук има данни, не измислици на финансово мотивиран дядка.

Безплатно ваксинирам млади антиваксърки еднократно, а хубавите - може и 2 пъти.

след дъжд качулка. такава информация трябваше да има ПРЕДИ да внесат изобщо ваксини, а не сега като се чудят как да ги шитнат преди и удължения им срок да изтече.

Това всички го знаем! МЗ да каже какава е честотата на страничните ефекти и кой носи отоговорност за ваксините с изтекъл срок на годност и впоследствие удължен с 3 месеца. МЗ да обясни защо в западна европа има покачване на случаите. МЗ да обясни ще се налага ли четвърта доза както вчера се появи инфо от щатите МЗ да обясни защо проспа лятото МЗ да обясни защо зелени сертификати се изискват за едни, а за работешите в държавна администрация не се изискват. МЗ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ПРИ ЛИПСА НА ЛЕГЛА, ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА ЩЕ ПРИЕМА ЛИ КОВИД ПАЦИЕНТИ, и ако не защо?

За всичко това е говорено последната седмица.

Дай да ги четем и Ния, дай им само авторите и заглавията ...Тая РНК технология не е "ваксина", това са нов клас неизпитани без аналог вещества на пазара в момента, за които нищо никой не знае....Дори протокола за трансфекция не е публикуван така че всеки да може да го повтори независимо

Най-успешното министерство на евтаназията в Европа, разяснява с какви препарати действа на наивниците. Защо в статистиката не давате за умрелите с каква ваксина, колко пъти и кога са се боцкали? Защо не пазите телесни проби от починалите? Защо не публикувате протокола за болничното третиране на телата в търгашките ви дружества?

Малко са позакъсняли с година и половина с разяснителните акции..Българинът отдвана е със самочувствието , че притежава поне магистърска степен по микробиология...:))))

Полит-Вируса изисква степен по политичеаки науки и пътечководство. Отдавна не е биология.

Ако де доверим на пройзводителите единственната ваксина, която бих си сложил с най-малко резерви е от последнтс група- това е еъпроса защо не започнаха с изпитани всксини, а ни бутат нещо де ще ни "обучава" клетките?!

иРНК овите ваксини се разработват поне от 10години. Явно не сте чували!

Закакви по-тично се е разработвала тази технология? Благодаря предварително!

tonk11

Я ти като си чувал кажи няколко РНК ваксини освен тези за ковид и къде и за какво се прилагат?

И д@ допълня, току виж тези вакс-молекули попаднат в неправилните ни клетки и те се научат наистина да произвеждат нешо си и вземат да го правят след време отново, за какво говорим? ;)

Ти олигофрен ли си?

SU-152

У Еуропата за мерки за сертификати! У Бегето(ПРедизборно).......... Долу мерките! Долу сертификатите! Ние сме еуропейци ва.........

разяснителна кампания...

Какви са еднаквистите на скапаните ви манипулаций и лъжи !

А нещо за графена?

'антиваксър" съм, но по отношение на графена - не вярвайте на всичко! Графена е алотропна форма на въглерод, въглерода не е магнит! Слагат нещо друго!

и всичките фармацефтични компании с космически печалби и без отговорност за последствията.....

Общото е съдържанието на графенов оксид.

Я кажи и нещо за диамантения, фулереновия, графитния, че и за саждения оксиди, че ми стана много интересно. Един елемент в различни алотропни форми, въглерод, пък толкова оксиди, направо сте за нобел по химия и физика накуп..... Но жалкото е, че вероятно няма да разберете каква КОЛОСАЛНА глупост сте написали.....