Митов: България даде своя принос срещу ”Ислямска държава”

България, която е част от коалицията срещу „Ислямска държава“, е дала своя принос в борбата срещу групировката, изпращайки леко въоръжение на пешмергите.

Обратно в новината

Коментари - Митов: България даде своя принос срещу ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече се чудя кой оглавява класацията за най-тъпи изказвания, не дипломатичност и вреда на България. Преди мислех , че е бойко но отдавна други трима се борят за титлата простак на България - недоразуменията президент плевнелиев, военен министър ненчев и външен министър митов. Помогнете да реша казуса.

Безспорно най тъпите изказвания в България са на Сидеров,Миков,Първано в,МаяМа и ред други. изтъкнати предатели на. . Българският Народ и доброволни добреплатени руски. слуги! В Русия безспорно по глупави изказвания номер едно е Жириновски следван от Лавров и Путин!

ПФФФФФФФФФФФФ ще повърна! Дипломат 1 на България, ще ми се спука мехура!

Защо никога не сме имали истински министър на външните работи?!?! "руската държава трябва да реши кое е по-важно за нея това да запази президента Башар Асад на власт или да победи Ислямска държава- Имам един въпрос към него- Ако се махне Асад кой ще бие по суша ИД!!! Стига си повтарял като папагал подадени изречения от Козяк!!!

Защото търпим като скотове и допуснахме НИТО ЕДИН ат министрите на външните работи след 10 ноември да НЕ Е БЪЛГАРИН! Изброявам: 1.Георги Пирински-евреин! 2.Надежда Михайлова-Неински-еврейка! 3. Соломон Паси-евреин! 4. Ивайло Калфин-евреин! Николай....-евреин! 5. Кристиян Вигенин.евреин! Данаил Митов-евреин! САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ!

Послушко. Тъпо парче.

Този "юнак" ,едно посмешище на министър,отново започва да нарича бялото ,черно.Не беше толкова отдавна времето, когато видния български сервилники и политически номад Николайчо Младенов организира дружеска среща на различни терористични организации в Частния Златев град Правец.Всички тези главорези бяха топло приети и обгрижени по всички правила на сервилността.Така ,че този малоумник нека не мисли , че хората помнят един ден

Ето един министър който работи за интересите на България.Което хвърля в ужас слугите на русия и путин у нас!

Много си осведомен, бе!!! Кой те осведоми? Като го гледам "работи" срещу интересите на България това изчадие (пак комунистическо)

На такъв народ, такъв министър!

Пак народът е виновен! Така им е лесно на бг "политиците"!

Не трябва да се намесваме в Сирийската каша. Тия тъпанари ще ни докарат голяма беля на главата.

Този недорасляк пак заръси бисери! Утре - и от празиденто!!

Росица, Даниела и Ненчева най - добре да се грижат за гинекологичните си проблеми и да не се изказват по международни въпроси!

Падишахът дойде тука и .. ни върна на международната политическа арена!?

А, и набутахме ръшите оттатък Черно...!

"Rуската държава трябва да реши кое е по-важно за нея това да запази президента Башар Асад на власт или да победи 'Ислямска държава'". Явно Путин държи на това да се запази Асад и на не победи ислямската държава. Очевидно други държат на обратното.

Да живее Асад!!!?

значи за този идиот излиза ,че е с ИГИЛ

Интересен казус. Ден след като турския премиер беше в България, НИЕ в лицето на тоя сополанко обявяваме подкрепа на пешмергите (това са бойните кюрдски отряди в Северен Ирак). Изпращаме оръжие на пешмергите, които по една случайност се обучават от Турция. Това недоносено същество вкарва умишлено България в сблъсъка на големите държави. Бойко, кажи му на тоя да си трае !

Митов е нагло хрантутниче и на издръжка на ; уж ; не правителствени организации управлявани от вън България . Нищо добро не може да се очаква , от назначавани от чужди правителства министри . Дори вече не са уважавани и от господарите си ,смешни са .

Митов говори глупости , но той не е виновен, защото това иска да чуе господаря му !...

Дали знаенето на един или няколко чужди езика е достатъчно да станеш външен министър на дадена страна. Без да съм такъв имам претенции, че и аз бих скалъпил безмислици като неговите! Но нямаше никога да допусна не диполоматичен език и изказвания на олигофрен в дипломацията.

това "нещо", както се изрази един от предишните коментиращи е част от онези, които със стипендиите на сорос отидоха да се учат в чужбина и се върнаха оттам предани слуги на чужди интереси. такива като него ще определят българската въбшна политика, с една дума, както казва една китаиска поговорка, ако искаш да унищожиш един народ, започни да учиш децата му.

Това нещо не е недоразумение. Това нещо трябва да се даде под съд за мащабна антибългарска дейност водеща страната ни към поредната национална катастрофа.

Плевналиев млъкна , сега пък пишлемето се разприказва

Митов определя за свой основен приоритет да провежда политика на подкрепа на Европейска интеграция и антическа подлога. За сега се справя на 50%: ЕС гледаме през крив Шенгенски макарон и дори от ДАЕШ са по-добре приети от Българите в ЕС, докато като подлога на САЩ сме екстра: 1. Гинат български войничета и лекари без граница от ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН; 2. Загубихме 5 милярда долара дълг от Ирак в полза на САЩ; 3. Краварите използват разбитата ни татковина за 4 безплатни военни бази и източват всички сокове от кръвоносната ни и икономическа система; 4. Енергийната дипломация на Митов се изразява в: Плащаме на краварите за това, че са изроди и за електрическата енергия, която не са произвели в БЪЛГАРСКИТЕ-американски централи; 5. САЩ с тяхната агресивна политика избиха лекари, деца, жени майки, старци и спретнаха най-големия миграционен поток, който ни задушава и чакаме ЕС да ни отпусне помощ или да ги изхранваме джихадистите с комата на нашите пенсионери. 5. Били сме върнали Митова България в обор и гробище на ЕС - Гърците дето всички ги оплакаха са 1000 пъти по-добре от нас... 6. Митов коментира, че няма как кризата между южната ни съседка Турция и Русия да ни се отрази... Ами тя кризата е между САЩ и Русия - Нали една елитна американска държавна пронститутка Виктория Фъкаше наред що свари за пуча в Киев; -Нали ние загубихме милиони за да притискаме руснаците с измислено от САЩ ембарго за да върнем на американците $5 милярда, който дадоха за пуча в Киев; - Ами колко загубихме от туристите? - от южен поток? От путки и педераси в правителството заприличахме на Кончита Вурст - певци с финт на американската агресия...

получaвaм гaзове и киселини,сaмо кaто го видя ! Годеницaтa му му теглилa шутa,щото рaзбрaлa ,че е ляв педaл !

кaто го видя!

Клоун !

Ще му легна, на тоя млат гъс, ако да го вида сресан на път! Тодорка , с. Долна Грешница.

Митов е поредното недоразумение на политическата ни сцена! Този индивид е от хората, които са с "марионетен" произход, удобно и угодно повтарят наученото и се надяват костюмът и очилата да са достатъчна "маскировка"!

буквално- за българия ,но предан на САЩ. Не е грешка, за Митов България си е едно малко б........., дреме му на лоялния евреин за малка България и мизерния й народ......

Колко хубаво е че външната ни политика е връцете на такъв високообразован млад патриот, който като нашият президент работи за благото на родинатаи зарешаването на наболелите световни проблеми. Естествено е да защити борците за демокрция от сирийският диктатор подпомаган от руският му колега. Подпомагайки с въоръжение миролюбивата демократична опозиция ние даваме своят принос за утвърждаване на традиционната близкоизточна демокрация.

Това нали е виц? Чудя се плюс или минус да ти сложа! Засега нищо. Че някой така си вярват.

Определено плюс за ...въоръжение миролюбивата демократична опозиция ... Въпреки че като цяло сатирата малко куца, но все пак опита е добър.

Е това за "традиционната близкоисточна демокрация" най ми хареса и си е баш вярно, че западната коалиция точно нея подпомага.

aмa кaто имaм рaзстройство !

Къдро, не отварай устието, разби ми срцето! Цело лето, бех с офцете по Балкана, ТАКОВА устенце никоя не ми предлага? Свой концерт "Офчарскои песни" ще изнесе... дедо Радеее! 31.12. 2015 от 23.00 ! На "Арена Бистрица"! ВХОД СВОБОДЕН ЗА СЕКТОР "Г"!

Митов е агент на влияние на САЩ, получаващ заповедите си от американския посланик в София. А иначе ние продаваме оръжие на всеки, който си плаща, най-вероятно има наши калашници и в ръцете на ИДИЛ-овските юнаци.

Митов, Митоооов не се служил, не знаеш! Като не стъпи пехотата на дадена територия, няма победа! Та в Сирия, благодарение на героичните усилия на една американска коалиция в течение на 2 години територията на ДАЕШ се учетвори, съедини се с територията и в Ирак и премина на територията на Либия! Да териториите на Даеш в Йемен, Нигерия, Нигер, Мали, Чад се също разрастват! В Европа има вече сигурно стотици, ако не и хиляди техни главорези! Единствената организирана военна сила е тази на пехотата на Асад, която с въздушната подкрепа на Русия през последния месец започна офанзива и си възвръща активно територии! Единствено те и никой друг няма реални победи над ДАЕШ! Ако Иракското правителство пожелае, Русия и на тях ще помогне! И за сега това е необорим факг!

И тойзи убавец с оскубани вежди и боядисана коса се произнесъл ... с поредния кош плява, естествено, щото това си може! От едно стажантче в НАТО, любовник на не един дърт извратеняк, какво друго може да се очаква?! На каква международна сцена е върнал България, с какви действия или инициативи, или поне домакинство на някаква международна проява, събрала повече от 15 души - родата и журналята от две-три местни СМИта?! Отдавна минаха времената, когато България беше някакъв фактор, център на разни неща, приемаше стотици международни срещи и конференции на високо равнище всяка година, а не само социалните пенсионери от Германия и Франция, на които им излиза по-евтино по скапаните хотели в курортите, отколкото да си седят в техните скучни градове ...

Май изказването му трябваше да е: България даде своя принос ЗА Ислямска държава Продавахме на някакви минохвъргачки. Сега твърди, че са отишли в някакви терористи подкрепяни от турците, окупирали територия в Ирак, където има за крадене нефт. Така насочва вниманието и на противници към нас. Това: "Руската държава трябва да реши кое е по-важно за нея това да запази президента Башар Асад на власт или да победи Ислямска държава." Всъщност трябва да е: ЕС и САЩ трябва да решат кое е по-важно за тях това да свалят президента Башар Асад от власт или да победи Ислямска държава и всякакви подобни терористични групи, издигайки ислямска фанатизирана държава. Както и да отговорят на въпроса, какво значи демокрация? Народа да избира власта или издигане под диктата им на терорист, ислямист, фанатик на власт там. А турската власт, как пък не се сети някой да я критикува за действията им. Най-вече незачитане суверените на чужди държави и техните територии.

външния министър дал джепане а военния-дипломация

външния министър дал джепане а военния министър дипломатично предоставил въздушното пространство

Да. 2016 г. трябва да бъде година на действия.

абе къде ги намират тия голобради пишлемета за министри бе?? Гледам външните министри на америка и на русия дърти кучета с побелели коси дето цял живот са били дипломати .тоя право от държавния изпит в университета са го зели май....

Митов, а защо не каза къде отидоха РПГтата които уж американски компании купиха тихомълкон, че и един за щастие гръмна тук? Онази "умерната опозиция" където отидоха ще кажеш ли какво е всъщност или ЦРУ не ти дават, а?

и аз дадох своя принос снощи докато си пиех ракията пред телевизора ги пцувах ама всичките до един ама ха а

На този и на Р.Плевнелиев не давайте трибуна, те само могат да объркат нещата...

Странно, къде намират толкова безгръбначни хора за този пост. Тоя не смее една думичка да каже напреки на господарите си и е готов всички да ни предаде за жълти стотинки, и даже и без тях. Единствения му талант е подобно на повечето си съратници да говори нещо , без да казва нищо. И как ще каже, когато не смее да мъцне дори.

Тоя няма съратници, може да има съсерници, но съРАТници няма.

Съгласих се. Тоя и за прислуга на Ратниците не става, освен за някои по-специфични нужди.

освен да повтаряш каквото ти наредят за друго не ставаш!!!!!!!!!!!!!!

"По отношение на действията на Москва в Сирия, той заяви, че руската държава трябва да реши кое е по-важно за нея това да запази президента Башар Асад на власт или да победи Ислямска държава.....А бе ,дебил жалък в момента освен армията на Асад ,кой друг воюва по суша бре смотльо тъп ??

Тоя не е ходил в казарма и това "по суша" нищо не му говори. Той си вика, че като в "Междузвездни войни", хвърляш една ракета и силата е с теб.

Митов: България даде своя принос срещу Ислямска държава Митов , моли се "Ислямска държава" да не даде своя принос срещу България , че тогава камък върху камък няма да остане.

Приноса ни се изразява в доставки на оръжие за ислямистите.

Ъъъ, ко речи? Да пляскаме с ръце? Ма, веднага ли?

И туй смешно момченце какво се фука - Барабар Петко с мъжете!

Трябва да бъде така ! България даде своя принос към създаване на Ислямска държава в гр. Правец - Николай Младенов , министър в правителството на ГЕРБ , Борисов -1 !

Даде го Вълкан. А ти Митов какво даде?