Министърът на образованието за нападението: Не ме интересува, благодаря на силите на реда

Проф. Николай Денков дори не е гледал кадрите с нападението, призна той пред медиите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почна се най-после.

Мутрите на Борисов и Пеевски в атака.

Непреболедували и неваксинирани да мрът. Какво ходят да ми бият министри. Министъра ли им е виновен или те самите?

Не тук това, а на площада, пред МС и Президентството иди го кажи. Ако ти стиска.

Пълзящият преврат на Герб

Ааа друго си е да почувстваш народната любов...мунча да се разходи също.

Най-после смешното правителство на прецедента взе едно правилно решение и веднага неандерталците започнаха да налитат на бой!?

Не играе роля дали ми стиска или не, въпроса е че няма никакъв смисъл. Акъл и цикъл не ти ли дойдат на време…нали знаеш…

Тиквето пусна и мутрите си, но и те са некадърни и тъпи като него, та нищо не успяват да направят.

Тая пък кокона! Кое не го интересува? Че го бият ли? Е мене ли да ме интересува тогава!

Точно, в две изречения си сбрал мъдро волята на българският народ. Дано всички тия по бързо да измрете. Ако може и мъчително!

Рашков, какво правим с полицейското насилие върху свободно протестиращи. Освободи нашия човек, иначе...... Абе ти си знаеш А тоя мишок има още много да яде дървото

Тоя, Денков, да се маха от България и да ходи да живее в Китай или САЩ. ..ВЪН Предателя !!! Децата може да се научат САМО ако имат часове в УЧИЛИЩЕ. Интернет е за ХАКЕРИ... Разни Турски Хакери писали на сайта- Wikipedia, че нямало Турско РОбство и ИЗТРИВАТ всичко, което ДОКАЗВА че арабите- Ислямисти, 500 години са КЛАЛИ българи и са КРАДЯЛИ... ВЪН турските Хакери от Българското училище... На учениците НЕ им трябва Интернет.. Щото всеки може да ги ЛЪЖЕ. Трябва им УЧЕБНИК и учител, който да ги ИЗПИТВА на ИСТИНСКАТА История на България.

За прокурора който преследва закоравели престъпнци няма охрана, а за министъра, който преследва граждани, има охрана?

......

е какво сега? костадинов става лицето на протестите на обиковените хора, а костадинов е толериран от същите хора които избраха Радев, един вид, ако се протeстира срещу Радев ние ще си поставим наше лице което да бъде избранно и пак ние ще сме шефовете

защо на тази закъсала от всякъде територия всички се правят на много умни и информирани. Ние дето сме най-забитата държава в Европа пак се разделихме за ваксини и против.Пак най-големи отворковци сме.Ами нека гледаме държави,които ни превъзхождат по абсолютно всички жизнени показатели как постъпват.Кой луд ще иска да променя скъпоценния ни ген или друга от безкрайните глупости за ваксините! Нагледен пример защо сме на този хал и защо ни управляват тъпаци толкова години.Ами те са наша извадка,част от нас.

80% от българите са идиоти! Сега упраяляващите скоро ще го разберете. То в опозиция лесно да подскоросваш малоумниците, ама сега с ваште камъни по вашата глав хи-хи!

_stankow

Това е цинизъм, не очаквах това от него ! Хората са доведени до точка на кипене, а него не го интересува ? И няма какво да благодари на полицията, какво ще му помогне тя ? На Борисов полицията какво помогна ?

_stankow

Много точно си реагират хората ! Трябват протести. Това им е право - да се събират и да протестират. И те си го използват това право.

Сега си извади главата от телевизора и виж как цяла Европа, Австралия и части от САЩ са се надигнали на огромни протести срещу зелените паспорти и ограниченията. Как ги потушават с насилие и арести. Не сме ние най-хитрите, даже пак последни се окопитваме

същата работа. Правиш си тестове и това е не се ваксинирай

Това само доказва, че идиоти живеят и извън България. Там, обаче, са доста по-малко.

Гражданската ми позиция е, че всички, за които не би било противопоказно, трябва да се ваксинират. Не трябва да допускаме здравето да става разделителна линия в обществото. Факт е, че цял свят се гърчи вече втора година под натиска на Ковид 19. Дали е изкуствено създаден или не, вече е от значение за историята, защото успя да промени живота ни до голяма степен и нито можем да върнем времето назад, нито можем да го унищожим този вирус. Трябва да се приспособим и да живеем с него, защото няма да изчезне с магическа пръчица. Факт е, че все още няма лекарства, които да му противодействат ефикасно. Факт е, че има много смъртни случаи. Това, което имаме са ваксини. Да, те не дават 100% гаранция за противодействие, но действат и подпомагат по-лекото прекарване на болестта. Аз съм с ваксина и смятам, че така е правилно и отговорно не само спрямо мен, не само спрямо близките ми, а и спрямо обществото, в което живеем и спрямо държавата, която обитаваме, въпреки настоящите ни управляващи. Нашият живот зависи от нашите избори. Здравето не е политика, а от политизирането му печелят само някакви прослойки на върха, но не и хората, обикновените хора.

А в кой свят живееш академик Денков? 2 ри класиран за академик от 2 места. 2 те хиляди лева пенсия да не са виртуални? 2 ма души станахте академици с работите на 1 човек. Не ви е срам.

Джус уил нот риплейс ъс!

Показателно е кой иска да яхне протеста на онеправданите хора, заровили глава в пясъка и неосъзнаващи какво се случва - Бялата Златка, Белия вожд от възраждане....Мая Отварачката...с такива водачи ще просперираме....

ще почне за те интересува като почнеш да получаваш паважни екземи ежедневно, спокойно

да са те убили червена президентска гнидо

Ако преди са били поне малко нормални,като отидат във власта стават извънземни.Полициятя защо арестува протестиращи?.Нали тия бяха хубави а ония лоши