Майката на Иван: Той не е убил Никол, намерете виновника

Детето ми е без вина в ареста, не е носил нож, лъжа е, че са намерили вещи на момичето у нас, заяви майката на 15-годишния Иван, задържан за убийството на Никол

Обратно в новината

Коментари - Майката на Иван: Той не е убил Никол, намерете виновника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох на мама дитето, то не може даже да употреби клечка за зъби по предназначение та камо ли да държи нож в ръце....

Иван Евстатиев е виновен за всичко!

много изостанало това момче, бе!Как изобщо се е оправило в интернета, та да си уговори и среща с момичето, пък и за наргиле да му дойде на ум...???

тази Роксана положително е над 65-70 годишна, както всички тролове .- абе кой нормален човек ще си губи времето да бистри разни събития. Това се отнася и за мен и пиша когато ми дойде кефа. Не се оплаквам. Абе като сте бедни - намерете си някаква работа - има достатъчно. Аз съм немски пенсионер работнил съм над 11 години и взимам достатъчно - не се оплаквам , плюс минималната българска пенсия.

Има други форуми из нета с насоченост за обсъждане на разните социални и пенсионни политики...!

а веднъж каза , че не си и майка. Може би си много млада. Това не е нито проблем, нито позор, ама не така компетентно.

срамота, че толкова бързо го задържат. Идете по затворите и питайте - там всички невинни. За случая той е невнимяем, но какво прави това момиченце с него - верно - малко е, но къде са родителите му.

верно трябва да се интегрират такива деца, но не до смърт.

:) Ми да, ас обивам на легане и ставане, с това айкю, требе да го ползвам се пак за нещо :))))

Ако следното е вярно "Петрова допълни, че не е виждала сина си, защото не я пускат при него" - СРАМОТА !!!!!!!!!!!

Защо да е срамота. Той не е в детската градина , а е арестуван за убийство. Какво да прави майка му при него, да се крие под полата и ли? Имал си е адвокат, който е бил с него, друго не му трябва, да не би като закла момичето майка му да е била с него.

значи нарушението на закона че обвиняем! а не осаден! може да вижда маика си непалнолетен тебе не те притеснева. искам утре да те затворим тебе непалнолетна при цигани, престапници и крадци, и да те видим как нема да си поискаш законното право да те вижда маика ти! вие се самозабравихте! какво значат законите и човещината за вас? ако не значат нищо, легаи да те застрелем, ти не заслуяваш да живееш, животно !

че полицаите не са открили нейни вещи у тях, а го заявиха на медиите, това е сериозен проблем.

Мислиш ли, че е вярно? Ако ти беше заплашен със затвор, дали нямаше и ти да отричаш? Боже, толкова сте елементарни, като олигофрена и майка му.

Шило

Никоя майка няма да приеме, че детето и е извършило такова зверство. В крайна сметка, думата ще бъде на съда.

Пъ да, щото ти го верваш и то става веднага истина. Майката не е задължително да прикрива детето си, да ти идва наум, че може да говори това, в което вярва? и че то даже може да е истина? Ма кък, за тебе тия вероятности са просто изключени, и ти знаеш по-добре, от мерлизивия си опърдян стол, каква е майката. Не е истина, как може да не се виждате колко сте прости и тъпи?

Честно казано, призът за най-просто и тъпо (и безууумно озлобено) същество сред коментаторите е твой. --- Близките неизменно твърдят, че техните хора не са виновни. Случаят придоби много широка публичност, сигурно са ангажирани експерти, да ги оставим да си свършат работата, а момичето да почива в мир.

ли говорите? Бисеров е невинен според тях, значи, ако кажат, че това момче е убиецът, да им вярваме? Те са доказано справедливи. Да напомня ли случая с онова момче, дето уби свой съученик във Франция, и тук беше абсолютно невинен, докато френската държава не се ядоса и не каза започваме паралелно дело в Париж. И като с магическа пръчица всичко се промени. В България "истината е някъде там..."

мафията продава човешки органи и е набедила за виновен невинна жертва която не е в състояние да се защитава, ... проседете къде ще бъдат продадени бъбреците на убитото момиче и ще откриете убиеца

Права е майката не синът е виновен,а родителите щото като гледам майката е толкова проста,че едва ли нейният акъл е повече от този на седем годишно дете.На такива индивиди с животински инстинкти трябва да им се забрани да се плодят и да раждат деца като животни.

видът лъже...наj-често масовите убиици са семеjни хора с по 2-3 деца.

По-скоро,не е проста,а дебил,с някакво умствено заболяване и е родила и такова дете,но никой няма право да забрани на такива да се множат,за съжаление

Пъ ти пъ си ноо умен. Вижте се,сичките сте еднакво дебилни, ама ти се слагаш различен от нея, на какво основание? В еднаква кал живеете, ама за тебе тя е по-проста, а ти си по-спецялен, да ти имам усещането за изключителност! Аз тая майка я уважавам, че е отгледала едно дете и си го обиче, а тебе не моем да уважавам, щот оси толко проЗд да фърлеш кал по една майка! Нема да прокопса тая страна, щом сте масово толко прости, че майките ви се зловидът!

Ако наистина беше ретард, какъвто го описва майка му, тогава няма да мисли за наргилета.

Ами продължавайте да вярвате на приказките на ченгетата и може да ''поумнеете'' като тях:(((( Това че ченгетата приказват нещо не значи че е истинската реалност...

Ами 18, аз точно това казвам. Или ченгетата, или майката лъже. Нещо не ми се връзва.

А ти защо не допускаш, че момчето може да е било подмамено? То и хора дето се сметат за нормални се подмамват, да не споменавам как масово пенсионери се подмамват, ем имат жизнен опит и пак се лъжа да си фърлет парите от балконите, .... та нема да подмамиш едно дете със забавено развитие.... Добре де, не може да се правите на прости, требе дасте си прости, може ли да сте ТОЛКО ПРОСТИ, ЧЕ ЧАК ТЪПЕЕТЕ? ТЪАПАНРИ! МАЛОУМНИЦИ! НЕКА ТИ СЕ СЛУЧИ НА ТЕБ, ДА ТЕ ВИДИМ КАК НЕМА ДА СЕ ПОДМАМИШ, то да не мислиш че за подмамване за се дрогираш некои ке ти обеснева в детайли целата фатка и защо те зарибеват? Прости сте, и нема управия, толк осте прости, че нема надежда!

Аз кат гледам майката със сигурност е пропуснала някое кърмене последните дни, детенцето й се е изнервило и решило да навлезе в големия живот. Стъпка 1 - акаунт. Стъпка 2 - среща в асансИора. Стъпка 3 - боц. Стъпка 4 - криеница. Стъпка 6 - невменяемост. Стъпка 7 - цирк. Стъпка 8 - очакваме включване. До болка познато.

Детинска работа. Гледало, гледало американски филми и "Под прикритие" и решило да опита как е. Нали на филмите нищо им няма ...

Roxana моляте напиши нещо

Не я е убил бре, само я е "боднал"! Какво е виновен, че тя не се е сейфнала?!

още по-вероятно е да е продавала наркотици чрез тия контакти. тя е предлагала наркотици на момчето, не тои на нея. категорична сам че има замесени наркодилари и шапки и власт в случая. момче сас забавено развитие, хаха, е само изкупителна жертва. престапниците са ноо далеч и осигурени щом могат по сценариж да подлоят невинна жертва и да си плетът прастите в недоумение, и дира да и'м пласира пропагандата, че видиш ли, наркопласиорка на 11 е била убита случаiно.

Научи се да пишеш. Научи се да четеш. Чак тогава почни да мислиш. И след като прочетеш поне 50 книги, ще можеш да разсъждаваш по тази тема и да се изказваш. Много елементарни изказвания, ставаш за смях. Категорична била...категорично си тъпа. Учи! Имаш мозък, използвай го за нещо, развивай го!

научете се да ползвате транслитерация, научете се да предлагате езикови опции. научете се на нещо различно от хтмл. дира, тапи сте и немате извинение, 20 години ви траеме да сте тапи, немате извинение!

Не стига, че пишеш тъпи коментари, ами си и неграмотна.

Не е неграмотен тоя ами се прави на оригинален и търси провокацията.Изперкване най-малко трета степен.Четвъртата е да обяснява ,че числото пи не е равно на 3,14.

Иди прочети в блиц скриновете с чатове на Никол с двама по-големи от Иван, от които единият я заплашва, че ще доведе хората о клуба и ще я убие! Това се развива дни преди убийството! Не само аз съм забелязала, че има нещо гнило и много недоразследвано в това дело, дето толкова бързо го "завършиха", а и хора от нейните хиляди приятелчета тук и там, и те са пратили в полицията и СМИтата информация, която сега трябва да се проверява много сериозно! Не бързай да прехвърляш саркастични обвинения от болната глава (на полицията!) на здравата - моята, аз съм си добре, мога да разсъждавам и разсъждавам, за разлика от "разследващите", които набързо посочиха един беззащитен младеж за убиец и го тикнаха в затвора! А ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ ХОДИ ПО УЛИЦИТЕ НА БУРГАС ИЛИ НА НЯКОЙ ДРУГ ГРАД ВЕЧЕ! И много внимавай, защото следващия път ще избере друга жертва - и тя може да е твоето дете, жена, сестра, майка ... Който е убил веднъж, той озврява и може да убие пак - като мечките-стръвници!

Намерено ли е оръжието? Има ли снети отпечатъци? Никой ли нищо не е видял или чул? Има криминални психолози които лесно ще отсеят истината (макар и по езика на тялото) Някой май ни хвърля прах в очите.....

Все още тече следствие. Това да не ти е крими сапунерника за час и полвина и да обесиш извършителя в 22:30?

какво можеш да очекваш ако имаш з000 контакта у фежса за да пласираш наркотици. ас мислим да разплетът контактите ж и да намерът убиеца оттам които ж е давал заповеди. наркотици, она се озовала да продава, разбрала че не е попаднала на килент и станала беля, и оиде коня у реката, и мафията я е ликвидирала, да не се разбере кои е истинския нагоре..... хаха, на 11, ше ми ходи по рудници и по срещи, и ше пласира наркотици....

а какво казват проятелчетата му с които си играе на криеница?...

По-интересно е какво си чатят с Никол едни нейни приятелчета - големи мъже, Стоян Петров и Ерик Мохамед, които се карат с нея за някакви нейни номера или лъжи - не се разбира от това, което е показано в блиц, но единият ѝ пише на нея към края "Ште вдигна моите от клуба и аз ще те убия"?! Това как ти звучи?! От човек, който е способен да си изпълни заканите, а не от едно недоразвито момче, което си играело на криеница с по-малки деца от него в двора ... Скриновете от чата са пратени на полицията и СМИтата от някакъв ник, с подправен и-мейл, защото някой се бои да си каже от свое име, но иска все пак да им подскаже, че нещата не са толкова прости и очевидни, колкото на тях им се иска! Докато не се изясни с какво се е занимавала тази Никол, какво общо има с дрогите и тяхното разпространяване из Бургас, и с кои от "приятелите" си от ФБ е поддържала какви точно контакти - не могат да се правят изводи и да се нарича убиец едно дете със забавено развитие!

това само подкрепя моjта версия, че може и друг да го е убил на момичето, но нали това момче е с умствена изостаналост - опира пишкиra...не може да се заshтити адекватно, а и маjка му е обикновена женица.

Иван е много кротък, хили се майка му. Само дето по три пъти на ден, леко прекъсва кроткотата си и убива някое момиче в асансьора.

Майката не лъже за сина си Иван , защото убийство няма и няма и да има.Такъв Иван не съществува както и Никол.Как да има нож в историята като става дума за намерена котка , която е ударена с прашка.Всичко е точно.Престъпление няма и ние живеем в най-спокойната и добре развиваща се държава.

да,боко тиквата каза че сме остроф на спокоистфието

Обвиненият в убийството, който не можел да ползва дори вилица и лъжица има два профила във фейсбук. На този профил, който е използвал активно, качвал е снимки и е контактувал доста има 3653 приятели!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не е зле като за човек, който бил олигофрен.... За справка на тези, които непрекъснато изтъкват, че Никол е имала 3000 приятели във фейсбук.

Не познавам Иван, но съм склонен да вярвам на майката и съседите, защо стилът на полицията е такъв още от милиционерско време. По-възрастните си спомняме за случая "Жоро Павето". Тогава обвиниха един глухоням човечец, който навсичко отгоре е и слаботелесен и едва ли може да удари силно някого, но си излежа десет години в лазарета на панделата и това е, а истинският нападател никой не го потърси!

Ами вярвай на бабите пред блока или на пазара какво ти бръщолевят. То е така, като си няма човек акъл да прецени, обича конспирациите и интригите и им вярва...

беше посочено, че причината за убийството е разправия м/у двамата затова КЪДЕ да пушат наргиле....Трудно е да се приеме, че това може да бъде МОТИВ за убийство...ОСВЕН ако-момчето действително е бавноразвиващо се, в какъвто случай ЗА НЕГО тази разправия действително може да бъде мотив... Като чета коментарите по-долу-ВСИЧКИ СА ПРАВИ...просто си гадаем...А дали истината ще излезе наяве...това няма и да разберем...Въпреки, че аз лично смятам, че в БГ имаме много добри криминалисти...та-ще видим...

При тази агресия при младежите е възможно и за нещо много по-мило да пострадаш, като например да им кажеш Добър ден. Не виждате ли какво зомбирано поколение...пълни са с нерви и агресия.

В деня , в който погребват жертвата на убийството е връх на цинизма майката на убиеца вместо да склони глава и да замълчи да реди врели-некипели по медиите да я видят всички колко е проста, че не е могла 15 години да научи сина си да яде с лъжица. Не стига, че е родила и отгледала убиец, ами няма срам поне днес да замълчи. Поне да беше поискала прошка от семейството на жертвата? Ама от къде акъл, тя е по-зле и от сина си в умствено отношение.

Чудесен коментар.Ще има и още такива случаи когато подобни постъпки се толерират особено от най-близките.

па ти беше там и виде убиiството. не чуфстваш ли че прекалеваш, това е само в твоята фантазия.

А ти на У>Я ми ли бе, че си винаги сОпер коНпетентна ма пача.

Не мисля да коментирам реплики към мен от хора с елементарно мислене, неграмотно писане и просташки изказ. Лека вечер, Роксана! Игнор!

как пък успяват все да намерят някой нещастник с умствено развитие на 5 годишен, който на всичко повтаря "да"

А как пък се намират винаги толкова наивни хора да вярват на тези глупости, които адвоката ги е подучил да говорят. Вие вярвате ли, че един 15-годишен младеж, който борави с компютър и смартфон, сърфира из интернет, чати с момичета, шерва новини от медийните сайтове във фейсбук, че не може да яде с лъжица? Ама вие сте тъпи, ако вярвате на бръщолевенията на майката и две-три от кварталните баби колко бил добър човека. Ми то за всеки убиец все се намира една съседка да го похвали колко е бил добър. И всяка майка ще си брани детето - това е разбираемо. Как обаче вие се връзвате на тези евтини адвокатски трикове? Малкият е психопат - вероятно е планирал убийството, откраднал е вещите и, друсал се е с тревата, която тя е имала, съвсем целенасочено след убийството отива пред блока и играе криеница с малките деца - тоест съвсем съзнателно си изгражда алиби. Това не е ненормален човек, това е психопат, който напълно умишлено е извършвал действия довели до престъпление и напълно умишлено е извършвал действия, че да си изгради алиби. Сега целия квартал вика ама той играеше пред блока, не е той. Вие, които вярвате на тези глупости сте по-глупави и от самото момче, той е дори доста хитър впрочем.

да, освен това в българия съседите защитават този, от когото имат интерес, ако веднъж е носил торбите на някоя съседка от пазара/правил услуга, може затова да го защитава.

Интересно ... като стане някакво такова убийство, на млад човек, и се взриви обществото, обичайният заподозрян е .... някой с нисък социален статус и обикновено - (полу) идиот. Справка - убиството на Яна в Борисовата градина, на сестрите Белнейски, на студентката Вероника във Велико Търново.

А вие очаквате някой IT специалист с IQ над 120 ли да ходи да убива случайни жертви...толкова наивно от ваша страна!

грешите господине, моето иq е доказано 165, недеите да подценевате индженерите!

Хляб неможе да си отреже ,ама нергелето държи здраво

А ако родната милиция "случайно" е объркала човека?

Ако беше твоята дъщеря???

Гледах по ТВ майката на момичето, което падна от сграда в Медицинска Академия. Било е с момче, но това момче не се разследва било е ОПРАВДАНО. Майката разказа, че полицията дефакто не прави никакво разследване - нито за телефона, нито за разговорите, нито за компютъра на дъщеря и. Пълно безразличие и бездействие на тези, които само реват да им се повишат заплатите. Явно тук е обратното - намерили са си изкупителна жертва - и давай, натискай и получавай " признания

Без да влагам отричане или потвърждение - само питам: възможно ли е човек, който не може даа ползва нож да си отреже хляб, да ползва Интернет, фейсбук и да си уговаря срещи в тях? Доколкото разбрах са се апознали и са си уредили среща през интернет.

Да, много интересно! Не можел да ползва нож за рязане - за което този нож служи, но го носел със себе си, за да си отваря вратата на чужд вход?! Как стават тия работи, някой дали си задава изобщо въпроси в тая полиция и следствие?! Аз не мога да си представя как се отваря врата с нож, и как това момче със забавено развитие и лоша координация на ръцете и движенията, със слаба памет, неизвестно още с какви особености на развитието, може да разбере такова нещо и да го предвиди вкъщи, преди още да отиде на среща с това момиче, та да вземе ножа от кухнята?! Или ножът е бил неин, и тя е отварял вратата?! Или чий? Каква е гаранцията, че те двамата са били в асансьора, а не е имало и друг човек там? Евентуалният убиец? Който е бил наясно със състоянието на момчето и го е заплашил, че ако не казва точно това, ще го пребие и заколи и него?! Някой от по-големите, които редовно го биели, много добре го познавали, и който след това е останал във входа или си е отишъл по пътя, а това дете е отишло при приятелите си - по-малки деца, да си играе с тях, защото това той обича и разбира?!

Каква е гаранцията , че е имало асансьор ? Ами ако не е имало и ако те не са били двамата вътре , а са играели на криеница от всички други и после всеки си тръгнал по къщите и тя решила да се върне и да инсценира , че е убита ?Като има 3000 абоната , които може да излъже защо да не може да ни излъже всички нас ?

Да, синът ми на 19 - отличен студент, кара шофьорски курсове и взима изпитите от раз, иначе само на компютъра седи и гледа като шашав. Изпуснах го, много работех, оставях му храна на готово и не е обучен в кухнята, досега никога не е държал нож, хлябът се продава готово нарязан....

Пази Боже да му се наложи да вечеря в ресторант, как ще си разреже пържолата не знам. Или ще ходите след него вие да му я разрязвате? А ако не може да си отреже хляб, принципно може ли да замахне с нож и да прободе нещо/някой? Защото и маймуна може...

Случая е много съмнителен, майката има право. Няма логика да се бърза с погребението. Странно е и едно 11 г. момиче да има 3000 контакта в интернет, това не е прост случай, макар да ни внушават обратното!

Защо ли това ми напомня за случаят със сестрите Белнейски? Обвиниха някакъв селски малоумник. А 100% някой високопоставен беше замесен и го прикриха.

Бройката на набраните като приятели във фейсбука въобще не е критерий , че тя контактува и познава всички.По вероятно е да ги е трупала за авторитет и нищо повече.От тях дали е говорила и с 20 е съвсем друг въпрос пък.

още по-вероятно е да е продавала наркотици чрез тия контакти. тя е предлагала наркотици на момчето, не тои на нея.

Никак не е странно, че е имала 3000. Децата приемат приятелства ей така, на кило. Масово явление е.

Някое извънземно,ще,да е...

ама някой потомък на властник...

Странно, много странно. Дали напълно да игнорираме какво говори майката?

Разкрили са убиеца много лесно - един по един са попитали всичките познати на Никол - ти ли я уби? И всички - НЕ! Само като са стигнали до лудото момче, което за всичко казва да - то е потвърдило...

И къде е оръжието на престъплението - ножа?! Намерен ли е?! Изследван ли е за следи от кръвта на жертвата и отпечатъци от пръстите на убиеца?! Опознат ли е от някого - например, от собственика - от чия кухня и тоя нож? Следствието май се води от хора с развитие и образование горе-долу като на Иван - от 10 до 13 годинки, не повече ...

Прокуратурата по телевизията каза , че са иззели достатъчно много доказателствен материал наред със самопризнанията на Иван.Обади им се и ги питай какво точно имат предвид недей задава риторични въпроси тук.

нИЩО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ. ДА ВИИМ ПУБЛИЧНО КАКВИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА! И ТОГАВА!

Дали тези доказателства са достатъчно и какви са точно, ще каже съдът! Прокуратурата трябва да събере всичко по въпроса и да му даде логично обяснение, свързано с деянията на всички участници, а не само да си дава предварителни оценки, разбира се - бомбастични, щото досега за много убийства техните "достатъчни доказателства" след това не издържат и едно дело в съда! При разследване на убийство няма нищо достатъчно, докато няма оръжието на престъплението, трупа и следи по тялото и дрехите на убиеца, че той е извършителят, а също така точен график на неговите движения по времето на убийството! Всякакви други "доказателства" са свободни съчинения - можело да било така, а могло да не е ...

И да не е той убиецът, това ще му е за урок друг път да не убива !

Има едно нещо в криминалистиката и психологията, което се нарича "психологически профил на убиеца". За да се направи, трябва много сериозна подготовка и по двете специалности - криминалистика и психология. Не знам дали у нас в момента има такива специалисти, но в света ги има задължително във всички по-големи градове, а където ги няма и се извърши убийство, особено по-фрапиращо, такива хора се командироват за няколко дни да помагат на местните. Та, този Иван, когото в момента са хванали и го държат в следствието, като го плашат и побъркват още повече, няма нищо общо с образа на убиец от какъвто и да е известен вид! Нито физически, нито психически не става дори за "случаен убиец", ударил в момент на афект или под въздействието на психотропни вещества! А доказателства могат да се съберат много лесно, ако някой си направи труда - след като е доказано, че тя е била бита по главата преди фаталния удар с нож, а после е умряла от един удар във врата - очевидно, че е засегната сънната артерия, от която веднага блика много кръв и пръска наоколо (в асансьора има още петна по стените и пода!) - значи, и убиецът е със сигурност опръскан от нейната кръв! Ако по Иван няма от нея, нито по дрехите му, обувките, краката му - кръвта не се мие лесно, винаги остават микрочастици в гънките на кожата, по ноктите, и пр. - това е силен аргумент, че той НЕ Е УБИЕЦЪТ! Кръв и барут не се мият с обикновени сапуни и шампоани - частици остават, трябва да се правят неща ,които не всеки знае, за да се заличат следите! Просто трябва квалифицирани криминалисти и полицаи да се заемат сериозно и да си свършат работата! И то веднага - докато истинският убиец не се покрил на сигурно място - например, заминал в чужбина, или на село, или разбрал от интернет и познати как да се мие и крие от правосъдието ... Защото това е най-страшното - УБИЙЦИ СЕ РАЗХОЖДАТ МЕЖДУ НАС! Като че не стигат всичките психари, тихи и буйни откачалки, с или без диагнози ...

Дотук повечето от нещата , които са написала започват с АКО.А ако тотално си сгрешила и опитваш да формираш некоректно мнение у хората ? Утре ще се почувстваш ли по-добре ако се окаже , че на базата на предположенията ти и теориите на вероятностите си приказвала пълни глупости ? Спокоен сън ти пожелавам аз.

Идиот, не може просто да си съчиняваш когато тръсиш престъпление! Обвинява се ВЪЗ ОСНОВА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА И СВИДЕТЕЛСТВА! Момчето може да е бил видян за последно с нея, но НИКО ЙНЕ ГО Е ВИДЯЛ ДА УБИВА, НИТО СА ПРЕДОСТАВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ТОЙ ГО Е ИЗВЪРШИЛ! Най си прелича че полицията нарочно си клати краката и не си върши професионално работата, а истинския престъпник си има политическа и полицейска шапка! И секфи напъни на тъпия дир да манипулира общественото мнение срещу момчета, са напразни - има си закони, има си професионална полицейска работа, която ак оне е свършена, требе да се фанът за яката въпросните полицаи и да бъдат и те осъдени за непрофесионална работа! За какво ги зимат тея полицейски заплати и обезщетения, и дрехи, и други придобивки, та медии като лайняния дир, да решават кой е престъпника ли, без доказателства!

Пак си прочетох текста - само едно изречение започва с "ако" - понеже съдържа допускане, че нещо се е случило, и ако е така - то следва, че ... Обикновена логическа конструкция, силогизъм се нарича. Ти нещо да си чувАл за логика - като наука, не като баналност по форумите, щото нали на всеки му се струва, че тя му е вродена ... Ама не е така! Някои неща се учат много години - дори и само да се разберат, а за да се работят качествено, още повече неща трябват ... Ти явно си овладял само някои похвати на оплювачество и доморасъл сарказъм - без връзка с факти, случки, доказателства ... За мен не се безпокой - аз съм си добре, с логиката сме на ти, учила съм я и преподавала дори ... За спокойния сън е малко раничко посред бял ден, но за това също не се притеснявай - гледай да не се замисляш много - това не ти е силната страна!

Тая работа със светкавичното разкриване на това престъпление вече съвсем се размириса отвсякъде! Като ги гледам на снимки тези "дечица" Иван и Никол, той изглежда по-нисък от нея, макар че е на 15, и значително по-глуповат, неразвит наистина за годините си! А тя изглежда много по-голяма, по-отракана, имала пет профила - във всеки профил други истории, получавала хиляди лайкове - значи, била е известна и посещавана във ФБ от много младежи, а с Иван се били скарали за пушене на наргиле, по една от публикациите във ФБ от друго момче - и преди да стигнат в "Меден рудник" са видени да се карат зад някакво кафене, защото Иван ѝ бил откраднал "масето" (каквото и да значи това!), за да го пуши сам ... По-големите момчета я питали има ли проблем, тя се захилила и казала, че няма, само дето той ѝ дръпнал масето, но щели сами да се оправят ... Значи, "момиченцето" е разпространител на масета и марихуана - така ли излиза от всичките факти, които се събират от мрежи и публикации?! А Иван е бавноразвиващ се младеж, иначе добродушен, наивен, бит и тормозен от по-големи момчета, защото не можел да се защити ... И кой е убиецът?! За полицията е много удобно да назначат едно безпомощно същество, чието семейство не разполага с многото пари на наркоразпространителите по света и у нас, за да не търсят повече, а той няма да иде в затвора, защото е малолетен и "със специални нужди", и те ще си отчетат разкритото престъпление ... НО ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ ОСТАВА НА СВОБОДА! ТОЙ УТРЕ ПАК ЩЕ УБИЕ - НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ! Не трябва ли вече това следствие и тази работа на вечно загрижените за привилегиите си полицаи да придобият по-сериозен и отговорен характер?! Лесно е да сграбчиш първия срещнат недоразвит или аутист, или нещо подобно, и да го набедиш за убиец! Ама дали е така - кой ще докаже?! И докога истинските убийци ще се разхождат между хората и ще застрашават живота на всеки от нас?!

И след като толкова народ ги видял двамата кой да посочат според теб ?От къде изведнъж да се е появил този тайнствен убиец , които с един замах е наръгал момичето и после с тихи стъпки се е отдалечил от мястото и то така , че даже самия Иван хич не е разбрал какво е станало ?

Ами полицията къде блее и защо не са хванали още убиеца, а са хванали първия, който са докопали за яката? То убиец се хваща с оперативна работа, с доказателства и улики, а полицията защо нема текиви? То не може да фанеш там кого да е и айде, щото нема друк кандидат за убиец, и без улики и доказателства да го осъдиш по бързата процедура, щото искаш да си изпиеш кафето на мира. НИЕ ПИТАМЕ, КЪДЕ СА УЛИКИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ЧЕ МОМЧЕТО Е УБИЕЦ?

Какъв е тоя "приятел" от същия вход, който веднага бил казал на полицаите неговото име, и нейното също, и те ги намерили по ФБ, та разплели веднага всичко с магическата пръчка?! За приятелчето нещо съвсем заглъхна информацията ... Ами ако самата Никол е отивала в този вход като дилър да носи масета на приятеля, а в този ден Иван ходел с нея, щото нали имали среща - и той се мотал с нея заедно, в началото в центъра на града, където били видни и от други, по-големи момчета, а после се оказал в този вход ... Но това, че той е бил във входа и дори в асансьора, съвсем не значи, че е нанесъл удари с нож, а преди това силни удари по главата ѝ с юмруци - ти представяш ли си, че за това е нужна сила, ръст, характер, навици?! Каквито той не е имал, доколкото се разбира ... Кой е и какъв е "приятелят", къде е - защо него не го покаже някой на кадро, и да обясни връзките на Никол с него, а не само така - един приятел?! И много искам да знам Никол откъде е имала пари, скъпи телефони, масета, сериозни знания за кафенетата в Бургас, където се събират наркозависими и изобщо разни банди от скучаещи, презадоволени синчета и дъщерчики - явно тя е била нещо като "звездата" на купона в реала и виртуала за толкова много младежи в тоя град - с какво, защо, родителите да кажат нещо по тези въпроси, не само че им е много мъчно ...

много е удобно на всички - полиция, прокуратура и съд да намерят веднага виновника и да задържат, защо тогава им бяха необходими години за да намерят убиеца на момчето от борисовата градина в София?? тук има нещо гнило, пък и арестувания се оказва с развитие на 10 годишен, явно е много лесно да се натопи едно такова момче?

мда... майките винаги казват - не може да е мойто дете. сега излизат и с теорията за полуневмненяемост.. после ще излезе, че го е хванал пристъп на клоустрофобия+паника от среща с непознат... накрая и малка амнезия ще се появи. мамата да отиде да подири и подкрепа в антиБХК - ще и намерят най добрия адвокат... я питайте някой плевенчанин кой е бил Джони павето?

Естествено е да каже, че е невинен.Само че.....

Ти не си и не може и да бъдеш мерка за всеки друг. Твоя личен опит не е правило и не е закон да се случва на всеки друк. Това, че ти си бил в тая ситуация, не значи, че всек идрук е бил. Капиш? Сега си изтегли жълтото от постинга, защот ое тенденциозно и е приписване на вина на друк човек по презумпция, щото ти си бил тъй правил, значи и ние сме го правили винаги. Да ти каем, имаш акъл на охлюФ. Той бил правил тъй, значи и ние сичките също го правиме, точ в точ, 1:1, и ние сме пушили, и ние сме крили, и ние сме лъгали, щото той бил правил тъй. Ти си психо, и го знаеш, нале? Айде апчето, ръкавите и хоризонтално, и чекай дофтура да ти каже диагнозата. Питам ас И ИСКАМ ОДГОВОР, ЗАЩО ДИР ТОЛЕРИРА И ОЦВЕТЯВА В ЖЪЛТО ТЕКИВИ ПСИХАРСКИ ВНУШЕНИЯИ ОТКРОВЕНА ДЕБИЛНОСТ, ИСКАМЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ НА ДИР И ЕКИПА, ЗАЩОТО ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ СА НАЛАГАНЕ НА ПРЕСТЪПНО ПСИХИЧНО ОТКЛОНЕНИЕ И НАСИЛСТВЕНО ТОЛЕРИРАНЕ НА ГЛУПОСТТА В НАЙ-КРАЙНАТА Й ФОРМА! Докога бе дир, не се ли усещате, че хората си имат за клозет. Как ше оцветевате в жълто едно такова психарско изказване, вие самите не сте добре, скоро да сте се освидетелствали?

И майката на Никол ѝ се иска да не нейното дето убито, ама е.

А сега го нарчи Зионисъм - и куманиЗам ......защото безбожието и липсата на морал и човещина станаха държавна политика баш с куманягите, за да бъде избита белата раса и да направът от децата ви проститутки и убийци..... Факт, безбожието и липсата на морал са държавна полтика, и куманягите мафиоти я налагат тая политика, бараба с чалгата, оциганяването и легалното ви избиване, по тоя или друк начин. Да си додеме на думата, целта е да избият и ликвидират белата раса, като направът секи да е пълен човешки буклук, вие ставате една аморфна био маса безпомощна да противостои. Ако вервахте в Бога, имахте ценности и бехте организирани да се защитавате, сега немаше да падате като презрели круши в ръцете на мафията, тотално безпомощни. Щехте да си имате държава и закон, и немаше да може никой да ви пипне, и страната немаше да е циганизирана и съсипана. Ма като сте рекли куманиЗам...на ви куманиЗам! още ли искате куманиЗам? пада ви се! Пак отричейте Бога!

Упс, това отиде по погрешка другаде. Не че не е верно де.

Уф, като започнат "ама толкова добро момче, поздравява, усмихва се". Да ви имам критериите. И аз имах съсед, живееше на последния етаж. Поздравяваше, любезен. Беше таксиметров шофьор. Женен. И в един момент - арестуван за 2 или 3 убийства на жени! И сега е в затвора. Добър и любезен...