След цветист дебат БСП и ДПС оставиха Миков шеф на парламента

Депутатите отхвърлиха искането на ГЕРБ за отстраняване на председателя на парламента Михаил Миков. Дебатите преминаха в препирни и "санитарни правила", които включваха изрази като "диария" и "клизма" от страна на БСП.

Обратно в новината

Коментари - След цветист дебат БСП и ДПС оставиха Миков шеф на парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се обиждат герберите че ги броили като овце.Ами те така се държат.в миналото събрание фидосова ги командваше с цветен маркер как да гласуват а сега тиквата напуска залата и те като овце след него

Като прочетох материала си зададох следния въпрос: Колко ли минуса съм натрупал като съм твърдял, че ГЕРБ се управлява от тъмно-червени комунисти. Краси Велчев доказа, че съм прав. "...Бивши комунисти няма..."

Мъко МЪков е породисто Кулско говедо, отгледано и бозаещо всекидневно алкохолизирани течности.

Има дух на закона, има и буква на закона. Миков е прав да ги брои като старшина, защото те не са съзнателни хора, а саботьори и палячовци. За заплата ще се наредят физически и ще се разпишат, нали? Там няма разминаване и игри с кворума.

Коуеги, имаме ли квоум?

Ако тази клета земя-наречена България-придобие глас.......... Ако Левски и Ботев можеха да станат от вечния си покой........... Ако този славен трибагреник можеше да говори......... КАКВО БИХА КАЗАЛИ ТЕ ЗА ТОВА ПАДЕНИЕ БЕЗ КРАЙ???

Атака се пазят за следващото НС. Може би не е печелившо да се обвързват още по-тясно с ДПС и техните слуги от БСП. Герб не са вече сила също. Лоша ситуация. За кой да се закачим за следващия парламент за да сме вътре :)

Всъщност,ние сме силата,атака е левия фланг,дпс десния...или обратно,те дърпатзавесата,а Аз движа конците на орешко и..другите там,публиката се радва на безплатния театър,....и режисьор съм и сценарист и главен задкулисен изпълнител.

"Бивш негъp и бивш комунист няма..." .Пpизнанието е от днес в изказването на зам.шефа на гpупиpовката "Геpб" на сесията на 42 Наpодно събpание.Най-сетне Бойко, Цецко ухото, Цачева и остатъка от ,,Геpб" изкочиха от тъмното и потвъpдиха пpед НС и Медиите кои са т.е. пpед наpода. Веpвайте Му! Веpвайте им!

Срамна коалиция,комунистите дето сменяха имената на турците,сега се прегръщат с тях,а националистите подкрепят и двете защото...интереса клати феса, но на нас ни писна,и вие господа като не се стрхувате от волята на избирателя подайте си оставката и ако Той е рекъл, пак ще управлявате.

Помиярски работи

ЗАЩО НЕ СЪБЕРЕМ ПОДПИСКА И ДА ПОИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА НОВИ ИЗБОРИ?

Опиянчения мишок Миков да почерпи!!!Нема такава утрепана пияница!!!Наздраве!!!Ебаси държавата!!

Победител? Боце бега по търлъци, вред лайкучка за балъци. На терена той не вкара... Победител? В кулоара! Паси,25.09.2013

КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ

АЗ!!!!

Аз предлагам Цецо, та да мирясат някои!

Жалки сме, драги сънародници! Превърнахме се в рояци електорални мухи, които се бият за едно и също лайно, наречено с различни партийни имена. Вместо да го изринем! Мечтая да сме пчели, да жилим ако нападат труда и дома ни, дори и да умрем и да се храним от красивото, а не с екскременти!

Пишкате газ ли, герберушки жалки? Миков е човек юрист, ама истински, не като оная шамандура Цецка!

юрист е пияната мишка прав си Да го е..а в юриста

Е ДА АМА ЛЕЛЯ ЦЕЦКА ПЕЕ ПО-ХУБАВО ОТ МИКОВ!!!

Наздуаве коуеги! Имате по едно гоуемо от мен!

Може ли някой без да гледа в интернет да ми изброи поименно министрите в това правителство и техните ресори?

Правилно - Атака изчаква! Дали някой ще брои и колко за да знае как да гласува. Явно на този етап пари нема!

. Я, колкоМУТРАДИСЧЕТА СА ИЗЛЮПИХА!Красимир Велчев  каза , че няма бивш агент или бивш комунист, всички са настоящи.Б.Б.,Ц.Ц.,ПОЛОВИНАТА мутрадиска група.Пак гласувайте за нея!

за кой предлагаш?

Куклата Орешарски вече дори и журналистите не го бръснат за слива... Утре ако изчезне някой дали ще забележи?

Най-качествени депутати,...в този Бг-Парламент са :Бат Сали и В.Сидеров ,на фона на другите тикви и кратуни---24г.!

Темепературите рязко падат, а с тях и правителствата.

Пчеличката Мая е бременна! В картуун нетуърк обявяват конкурс със голяма награда. Въпроса е кой е бащата? а) Чебурашка б) Мики Маус в) Крокодила Гена г) Галев брадърс д) ба ли му мамето кюстендилско

ау превърнахме паруамента в доунопробна кръчма! Квестор, донеси още една гооуяма на пуедседатеола, че кворума нещо не ми изуиза. А как ме цепи една гуава.... Местан , седни си на мястот, не заставай зад мен

Приемам вашата забеуежка. Някой коуега за дупуика иуи да обявявам процедура по мануауно броене? Къде ми е пърцуцата?

И защо Болното се въздаржало?? Какво ли си вика "Я, аз да се преобразя от стайно растение във Вазовия герой Мунчо, който не зачита ни комунисти, ни турци! Може да заблудя някой умствено беден.."

Броили ги били като "глави добитък",ами че Вие сте си такива бе изроди мръсни

ах уеуеуеуеуееее превърнахме паруамента в доунопробна кръчма! Квестор, донеси още една голяма на пуедседателя, че кворума нещо не ми изуиза. А как ме цепи гуавата от тоя турски ментак....

Защитиха си алкохолика, защото и те са като него ! Повръща ми се от тези жалки хора !

Трябват спешно избори!!! Управляващите са се самозабравили! Забравили са, че това е България, а не Османската империя и Анадола и в скоро време ще ни сложат фереджета, забрадки и фесове, както е тръгнало! Правителството на Орешарски и Анелия Клисурова, които според доказателствения материал, цитиран по долу "доказано служат на нео-османизма" и на чужди сили като Ердоган и само за този "гаф", цитиран по-долу, ако е истина, трябва незабавно да си подадат оставката, а прокуратурата и правосъдната система трябва да се "самосезират" какво става в Българската държава, защото "депутатите" също са се "самозабравили", а това е държавата на българите, завещана от дедите ни! Парламентът също трябва да се разпусне и да има незабавно нови избори !!! Народът няма друго законно оръжие, освен изборите и правосъдната система, че да си "спаси" държавата от " продажни предатели"! Управляващите нямат право да ни "пращат" в Анадола, когато вече сме в Европейския съюз! Нямат право да ни връщат към "робството" и "диктатурата" в днешно време! За болните амбиции на "нео-османизма" и "меките сили", които го внедряват, пише в Уикипедия и те не крият това! Цитат:"Възмутени родители искат незабавно изтегляне от училищата на учебник по музика за 3-ти клас на издателство Булвест 2000. От пособието личи явна турска, а и циганска пропаганда. Вътре има уроци по... танци от Анадола! Онагледен със снимков материал на първия ред се кълчат ханъми с бурки, шамии и шалвари. Зад тях агите са нахлупили фесовете и също танцуват. Това ли трябва да учат нашите деца? Когато изучават традициите на българската сватба за снимков материал са им предоставени фотоси от... циганска сватба! Всичко това се вижда много добре на краткото видео". Скандалът е огромен, но виновни едва ли ще има, а най-доволни от ситуацията ще са хората от ДПС начело с лидера им Лютви Местан. В друга държава издателите на този скандален и пълен с провокации учебник щяха да бъдат обявени за престъпници и натикани в затвора." Край на цитата!

Човече,ти си графоман!Толкова текст и само глупости.Я, се опитай бавно и спокойно да прочетеш това което си написал.

Кратуня днес за втори път гризна дръвцето.

Хемороиди и запек в комбинация създават възможно най-дискомфортните усещания. Любопитното е, че както запекът, заради напъните, може да причини поява на хемороиди, така и хемороидите, заради умишлено избягване на посещенията в тоалетната, могат да стимулират запек.

Красимир Велчев  каза , че няма бивш агент или бивш комунист, всички са настоящи.ТОВА СА ГЕРБАДЖИЙТЕ

При Сорос в ЦЕУ ни преподаваха преди кризата как се правят финансови кризи и картели. Участваха евродепутати (Бокрош), финансови министри на Полша, Унгария (Ростовски). После открих, че всички имаме неволни импланти за контрол на съзнанието на мрежата на Телеком Австрия и така е с много политици и основни бизнесмени в България от няколко години. Истината е, че зад всичко е ЕК и ЕЦБ с търговските им банки. После рабитих в БНБ когато училите при Сорос и останалите организираха умишлено балон на фондов пазар, жилищен пазар за около 30 млрд лв което съсипа икономиката за това десетилетие. Проблемът е че хора като говерньорите на БНБ, Орещарски, Чобанов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Калин Христов, Стати Статев са организирана престъпност от търговските банки, телекомите и енергетиката с контрол на съзнанието, работил съм с тях, опитаха се да ме накиснат за кризата, даже ме отровиха когато разкрих тези факти. До къде очаквате да ви доведът морално деградирали, корумпирани, контролирани от мафията типове?

В главата ти виждам само радомирска боза с няколко мухи над нея!

ей каква изненада :) това че нарушил закона какво значение има.

Халката на съсела е видимо разширена след поредното коалиционно управление с мощното ДПС.

Благославяйте лошите хора, защото те са чистачите на вашите души.

По-лошо опявен комунист е само скрития,пример-ЦАЧЕВА,ПАРТИЕН СЕКРЕТАР, сега мутрадиска

След цветист дебат БСП и ДПС оставиха Миков шеф на парламента Това ми звучи,като "Оставиха Миков спокойно да си пие пиенето.

Тов цирк наречен парламент и трупата мачърс от правителството дали ще издържат до първия сняг?

Те ще издържат, ама славните протеституиращи нещо окапаха! Тикво, що си такава скръндза бе? Дай некой лев да посвиркат още!

Единственото сигурно нещо от този фарс е, че по време на криза бизнесът на патриота Сидеров процъфтява. Той пенсиите няма да направи 500 лв, няма да направи и мин. заплати 1000 лв, още по-малко ще национализира златодобива, но за сметка на това банковата му сметка яко дебелее.

С две думи: ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ! Третата дума може да е само една: ОСТАВКА!

Какво да очакваш от хора, които знаят само три думи? Малоумна работа е вашата!

С по една кирка да достроят космодрума на бузлуджа и да излитат към червената планета.

поне алкохола и цигарите да направят поевтини че само мъка ни чака с тези измислени (не)човешки същества

Мъ много е сладък тоя Миков- от снимката-той ли е шефа на всички депутати? Много добър избор и да му осигурявате на човека всеки ден по едно шише алкохол на работното място- може и ракийка-той не е претенциозен. Скромен човек от БСП, от ДПС и от Атака. Няма да харчите много държавни пари- по по малко. Само за други случаи ПО ПО НАЙ.

Аз председатеу уи съм иуи уокова гуава?

По-добър от Миков няма да имаме, така че, свиквайте с него!

Тоа ли ви е най-добрио?

СЕЛЕНИЯ И ЦИГАНИЯ ,...ДО ШИЯ !

БСП-----/Банда Слуги и Подлоги /...............,на ДПС--24г.

''ЦВЕТИСТ''=ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ!