БСП: Антикорупционният закон е имитация за пред Брюксел

Над 6000 членове и симпатизанти на левицата посрещнаха Михаил Миков в местността Копривките край Пловдив на Традиционния деветосептемврийски събор.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Антикорупционният закон е имитация за пред Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те българите достатъчно се изложиха няма нужда още някой да ги излага. А Европа колкото се е изложила - нямам думи.

Всички, които величаят 9 Септември '44 година трябва да бъдат съдени за тероризъм и държавна измяна, ако имат пряко отношение към тези събития, а ако са само пропагандатори и дупедавци и 10 тояги на голо ще свършат работа.

Много яко! Като в доброто старо време! Комунистът се качва на бъчвата, развява червения байрак и почва със заучените реплики... Пролетариатът плаче и попива жадно, а като дойде сметката, се прави на разсеян или онеправдан. Междувременно синчетата на комуниста си купуват поредния хотел или мол, но това е друга сметка и друг я плаща.

млъквай влах кулски, не говори от името на българите

Заместник министър Деница Николова е срам за ГЕРБ. Няма по-голямо корумпе.

Мишо пак се е натикал и не знае на кой свЕт е.. На тези избори очаквам минимални резултати за БеЦиПе въпреки че кабинета и Боку Ага тотално се осират, ама като гледам избора на БеЦиПе за кмет на Пловдив - Гергов Свинаря, пълна мъка, сами се закопават !! Няма голям избор, другите издънки са фесовете и фесовете-1 т.е. Бюлент Сидероглу от Варадеро, изобщо много зле.

Както и да въртим думите, все излиза вярно. Кабинетът излага България, Европа също я излага,, Михов-също...

Миков, какво ти дреме за Европа?! В БГ се изложихте всички от бандата политици. Европа и тя доста се изложи пред нас. Жалка БСП,жалък лидер.

Тоя пияндур сам вярва ли си на приказките?

Лустрация и съд за вас!

A за теб - гейове и лесбийки! И да идеш да вардиш евро-атлантич. ценности в Афганистан или Ирак, може и в Украйна!

Наздраве, Мише! Отвя ги като куцо пиле - домат!

Комунизма е ЮДОМАСОНСКА пирамидална система за ограбване на цели държави, ако не беше финансираната от Ротшилдови Октябрская революция, сега УСА нямаше да съществува, най-големия обир на Русия е проведен от евреина Ленин. Кой създаде в България групировките по подобие на партизанските отряди - ВИС, СИК, АПОЛО, ЮПИТЕР, МУЛТИГРУП - люпилнята на поредица президенти финансирани с юдомасонски капитали...

голяма каша е в главата ти, човече. Комунизмът си е руска работа (не говоря за теориите на Маркс и Енгелс). Комунизмът е руската национална доктрина на 20 век. В момента се опитват да създават друга. Каквото и да правят руснаците, обаче, истината е една: създават проблеми на целия свят и носят само робство, мизерия и страдание.

А кога ще почетете избитите след 9.9.1944 г. и преследваните и изселените? Не е ли ви срам да се извинявате на ДПС за прогонените от България по време на "социализма", а сега да се правите, че не имало убити и преследвани българи? Не ви ли е срам, че направихте разделението между българите? Не ви ли срам да се противопоставяте на всичко, както и на закона против корупцията, която създадохте?

Ако е имитация за пред Брюксел няма смисъл само да се излагаме с този антикорупционен закон. Излишен е.

А защо анонимен, а? Срам ли те е?

Абе тези още ли имат наглостта да говорят?

Аз истината изплющавам като огън мизерник гадкий да бъда не мога, (из мислите на един поет) Два исполини Има на света мъжки герой с много подвизи е той във брюскел блясва с целий ръст и убийците като шаманин сочи с пръст на пропаднала Европа сочи пътя черничев Името му е Станищев Станишев, Станишев Има на света още по велик герой на небесно светило е равен той всички врагове громи нарет а думите му са като сладак мет ореола му е толкоз шиков и бутиков Слава на Миков , Миков, Миков Миков и Станишев тополи са здрави всички ние тях пазим През адски кръгове минаваме без страх и сме готови да дадем последний залък на тях. и да извършим дори помежду си мъшки грях Те гербажиите в миша дупка ще заврът и свободата на тепсия ще ни доведът! Дори в леглото с жълтеница да лежа аз с гордост "Миков и Станишев" ще мълвя.

Партията създала олигарсите, да говори за социална справедливост е КОЩУНСТВО!

Кабинетът наистина излага българите пред Европа защото позволява на крадливи комунисти да си правят оргии вместо да ги избеси по дърветата.

jingiby

Вярно е, че това със закона Пръмова - МухоБойко е пълна имитация, но вие др. Миков, за по сигурна корупция, не пробвахте да приемете и някаква имитация...

Миков мисли за народа Миков мисли за света той ще ни даде свобода и ще ни донесе пролета. Душите ни го благославят сарцата вият му венци и честните го словославят а тез дет го мразят са ТЕЛЦИ. Без Миков бедни сме невежи ний мерзка гинеща рая към него са наште копнежи и мислите които са бая.

браво имати страхотен талант личи си че сте интелегентен да сте жив и здрав и пишете

Без бате Мишо ний сме нула, без бате Гошо пък сме леш, и радваме се на цървула що ни дариха след грабеж.

В тези тешки времена Тиквата ни мачка гадко И замерва ни с лайна За да му е сладко, сладко Ний измъчена рая сме Блъскана от герберасти Погледът ни пак наляво взира се към Миков наший. Миков ела ни спаси ще те помниме до гроба Миков, правда ни донеси и антисороска свобода. Американски лай не ще заглуши наште сълзи пресолени Моков идвай и спасищ братята си изнорени.

"Ние успяхме да докажем на обществото безсмислието на предложения антикорупционен закон, който има единствено имитационен характер за пред Брюксел Затова другари по-добре да не се приема никакъв подобн закон, защото всички дружно ще облечем раирани фанелки.

Миков,или ракията е била множко или хапчетата малко.....

Тия ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ още ли дърдорят. В казана тъпанари скапани !

Бате Микоф а къде е Мая? Що затвори устенца? Голем залък ли лапна?

Народ нещастен с участ зла, със Турция за наковалня и чук отгоре от Москва... Кърлежи с червени връзки грабят бедния народ все по-нагло и по-дръзко правят го на идиот. У народа няма злоба, явно иска да е роб, сърба си покорно боба, верен им е чак до гроб.

Не са ли бандитите които приватизираха държавата точно от котилото на БКП/БСП? Нагли лицемери!!!

и БОГАТИТЕ "социалисти" Георги Гергов и Димитър Дъбов също плачат!

Тука Миков е прав: "Бъдете силни и не обещавайте невъзможни нещата, хората не забравят лъжите", посъветва бъдещите кметове Михаил Миков. Понеже ние още помним лъжите на БСП/ДПС правителството Олигарски: 27. Февруари.2013 Михаил Миков пред руския "Известия": Ще пуснем построена от руснаци АЕЦ "Белене" 23 юли 2013 "Програмата "Орешарски" до 2017 г.: Пенсии до 1575 лв., нови заводи и летища... Друг важен ангажимент на БСП е да се разкрият 250 000 работни места" 15. Февруари 2013 "БСП обещава ляв завой, отмяна на плоския данък и щедри социални стимули"

те цоцялистите помнят по-малко и от златна рибка

не е лесно богати и охранени БСПари да говорят за социална справедливост и за подкрепа на бедните. Какви заплати плащате господа червени на работниците си? удвоете им заплатите. Дайте пример. отприщете вълната. Спрете бедността. И без това откраднахте предприятията и хотелите. стотинка не сте платили. Също и данъци не плащате

Искам да попитам две неща, едното свързано с речта на дргаря Михов, а другото малко странично. 1. - Другарю Михов, след като Социалисти, Комунисти и Социалдемократи са братя и сестри, защо 45 години (от 44 до 89) нямаше социалдемократическа партия в НРБ. 2. - Другаря Станишев, като почен председател на БСП, ще идва ли на тържествата по случай сакралната дата 09.09.1944

МИКОВ МИКОВ А НЕ МИХОВ

Другарю Миков, Вашият виден съпартиец Георги Гергов, от загриженост към бедните и онеправданите ли е отпрал този търбух? Свинарниците му как са?

МАЙ ТЪРБУХЪТ МУ Е ПО-МАЛЪК ОТКОЛКОТО НА БАТЕ БОКО АМА В ТОВА НЕМА НИЩО ЛОЩО - ДОБРИ МОМЧЕТА - ЗМИЯ ДЕБЕЛА - НЕМА

Жалко че на 9-ти американците не влезнаха от Юг и да разделят държавата на Богата и Успяла Южна и бедна и мизрена Северна... тя и сега си е по-мизерна ама айде... Та тогава нямаше да има какво да казват русофилите и щяха да мълчат като насрани.

Комунистите са си правили оргия и са бръщолевили глупости. Отврат.

Ние в Пресцентъра на БКП напомняме на г-н Бойко Борисов да не се пъчи с предсрочно изпълнени проекти. Не може да ни стъпи и на малкия пръст. Ние взехме девет дена от септември за само пет.

Някога било ли е тези негодници червенушки ,виновници за това, да сме измета на Европа ,да гласуват за нещо ,което е полезно за страната ни.Те ,не бяха и за евроинтеграцията , те бяха и против НАТО,против религията ,против истината ,те са против всичко ,което алчните им гъзове не могат да грабнат!

Пратете Брейвик на Копривките!

Ясно е вече кой издана България. Миков инструмента на олигарсите у нас. Против работещ съд и ширеща се корупция е неговата програма. Така ще помага на бедните да живеят наравно с партизаните от Драгалевци и Бояна.

Другарю Миков,нека вашите червени богаташи да заделят малко пари за бедните за които се сетил сега преди изборите....Защото след изборите ги забравяте и мислете само за вас...

на 9ти са загинали само антикомунисти явно миков тях чества народни синове и дъщери!

ами прав е г-н миков, добре че все още има и такива политици които милият за народа. ние варненския елит сме с вас г-н миков !!!

Елит, а не е чувал за главна буква.

"Елитен червен селянин" е искал да каже :)))

Всичкото трол - Строй се на баламатума! Да се внушава : " Ако не са Серж, Пеевски, Гоце, Сидеров, Миков и Манолова ще се изложим пред чужденците"! Ай тролчета изроди мои - покажете как се мятате!

А вие като искате : -Направете една имитация за пред Путин - та да видим какъв ви е ПРОБЛЕМА?

Няма да се оправим, докато има паметници на хайдуци - обирачи на мандри и подпалвачи на кметства, както и паметници на окупаторите от 1944-та.

Нападани са били само тези мандри, които са работили за снабдяването на германската армия на източния фронт.А кметствата са ги палили, за да изгорят данъчните архиви, защото на селяните са били наложени непосилни данъци, заради войната! Нещо друго да не знаеш от историята, питай, ще те светнем!

Значи както винаги комунистите са саботирали държават и икономиката в интерес на чужда държава - това нещо се нарича национално предателство!! Или с други думи от 1944-та година държавата се управлява от чужди агенти и национални предатели.

Как пък ни светна само-по комунистически и с железни аргументи... Интересно защо сега не ходите да палите общините,то нали там съхраняват папките с дължимите данъци на населението. А може и с клоновете на Топлофикация да продължите и те скубят с непосилни сметки. Дерзайте Другари!!!

Червени престъпници. На 9 септември шайка разбойници взеха властта с помощта на окупационната Червена армия, след което избиха над 30 хиляди души само за 3 месеца. В следващите години взеха предприятията и земята на хората, унищожиха българското село и навряха милионо хора в панелките на градовете, за да работят в калпавите, смърдящи, остарели и неефективни заводи, произвеждащи на загуба. Несъгласните бяха изпращани в концентрационни лагери и много от тях намериха смърттта си там, пребити от надзиратели-садисти. Комунистите фалираха България 3 пъти, а в момента децата и внуците им управляват пак страната. Комунизмът е власт на победилия простак.

това са лъжи и маниполации!

бих го нарекъл скудоумни приказки!Тези забравят, че все още има живи от тези времена и те помнят нещо съвсем друго!Подем на България от аграрна страна в такава с лека и тежка промишленост и земеделие, за което завиждаха дори и французите!!!

НаздраУе, дргаУю ПредседатеУел!